beste dieet om visceraal vet te verbranden

Beste Dieet Om Visceraal Vet Te Verbranden

Beste dieet om visceraal vet te verbranden? Een grote hoeveelheid visceraal vet, het soort vet dat zich rondom je organen bevind, laat je buik opzwellen en geeft je een meer prominente buik.

Zelfs als je weinig onderhuids vet hebt, het soort vet dat je tussen je duim en vingers kunt knijpen, dan kun je nog altijd teveel visceraal vet hebben.

Het verminderen van buikvet is echter niet altijd een kwestie van het uiterlijk mooier maken. Dat buikvet wordt geassocieerd met een hoger risico op hart-en vaatziekten en diabetes.

beste dieet om visceraal vet te verbranden

Klik Op Afbeelding! >>>

 

Beste Dieet Om Visceraal Vet Te Verbranden?

Hoe zit dat nou met die calorieën?

Calorieën zijn eenheden voor energie. Als je energie verbruik gelijk is aan het aantal calorieën die je consumeert blijft je totale lichaamsgewicht hetzelfde.

Eet je meer calorieën dan de energie die je gedurende een dag verbruikt dan zal je die overtollige brandstof opslaan in de vorm van vet.

Deze formule geldt ook voor het visceraal vet en het onderhuids vet, dus de manier om dat vet te verliezen is dezelfde:

 

Verminder je calorie-inname
Verhoog je energie-uitgave

 

Je lichaam heeft ongeveer 3.500 calorieën nodig om een nieuw pond vet te creëren. Dus het minder calorieën tot je nemen zal ook dat pondje vet van je buik weghouden.

Een caloriereductie van 500 calorieën per dag zal je een halve kilo per week laten verliezen.

 

Calorieën Verminderen, Hoe dan ?

beste dieet om visceraal vet te verbranden

Klik Op Afbeelding! >>>

Als je dagelijks in een notitie boekje bijhoudt wat en hoeveel je eet, zul je waarschijnlijk goed kunnen zien waar jij je calorieën kunt verminderen.

Misschien kun je de room uit je koffie weglaten of het stukje appeltaart vervangen door een stuk fruit.

Wellicht kom je er nu ook achter dat je veelal suikerhoudende vruchtensappen drinkt? Ook deze zorgen ervoor dat je inname van calorieën schrikbarend hoger komt te liggen.

Het belangrijkste echter is dat je deze beslissingen voor jezelf maakt.

Calorieën verminderen waarbij je zelf kan bepalen welke calorieën je wilt nuttigen en welke je bereid bent op te geven zal je dieet absoluut gemakkelijker maken.

Wat ook een optie is, is bijvoorbeeld een Paleo dieet te gaan volgen en dan één dag per week gewoon alles te eten wat je hartje maar begeert.

Je houdt je goed aan je groenten, vlees, vis en noten en groene smoothies, en dan ga je één dag in de week gewoon je gang. Let nergens op, en eet wat je wilt.

Ik heb daar al eens eerder een artikel over geschreven, het heet: Mag ik zondigen Tijdens Het Paleo Dieet?

Je kunt het namelijk op meerdere manieren interpreteren. In plaats van één dag te zondigen kun je bv ook drie maaltijden per week je niet houden aan het dieet.

De ervaring leert dat het veel gemakkelijker is vol te houden en dat het Paleo dieet het beste dieet om visceraal vet te verbranden is.

 

Vezels

beste dieet om visceraal vet te verbranden

Klik Op Afbeelding! >>>

 

Onderzoekers zijn nog steeds de doeltreffendheid aan het bestuderen van de:

 

Laag in vet diëten
Laag in calorie diëten

 

Hoewel er geen duidelijk bewijs is dat suggereert dat een bepaald type dieet visceraal vet meer beïnvloedt, geeft recent onderzoek aan dat vezels een belangrijke rol spelen in de vetverbranding.

Een studie uit 2011 van onderzoekers van het Wake Forest Baptist Medical Center heeft ontdekt dat een "verhoogde opname van oplosbare vezels was geassocieerd met een vermindering in buikvet."

Meer onderzoek zal duidelijkheid geven over deze voorlopige bevindingen, maar als je kiest voor een laag koolhydraten dieet (Paleo dieet) en voldoende vezels in je maaltijd verwerkt profiteer je het meeste van de voordelen die je helpen visceraal vet te verbranden.

Het ziet er dus naar uit dat het beste dieet om visceraal vet te verbranden een dieet is waarin weinig koolhydraten genuttigd worden.

 

Bewegen

beste dieet om visceraal vet te verbranden

Klik Op Afbeelding! >>>

Terwijl een dieet alleen al kan helpen met het verminderen van je totale percentage lichaamsvet en dus je viscerale vet percentage, ook bewegen is een veelbelovend middel om visceraal vet te verbranden.

Ongeacht welk dieet je ook kiest om buikvet te verliezen, het te combineren met bewegen kan ervoor zorgen dat je veel sneller vet verliest dan wanneer je enkel op een dieet gaat.

Onderzoekers aan de Duke University in 2005 ondervonden dat een stevige wandeling van 30 minuten, 6 keer per week, kan voorkomen dat visceraal vet zich ophoopt. En als je nog meer gaat bewegen dat buikvet dan zichtbaar gaat verdwijnen.

 

beste dieet om visceraal vet te verbranden

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *