beste manier om vet te verbranden

Beste Manier Om Vet Te Verbranden; Paleo Dieet

Beste manier om vet te verbranden? Het is geen geheim dat gewichtsverlies één van de belangrijkste doelen is van de mensen die overstappen naar een Paleo eetpatroon.

Terwijl sommige voor een Paleo dieet kiezen vanwege de voordelen die het biedt voor de spijsvertering en chronische ziekten, willen vele anderen gewoon die hardnekkige 10, 20 of 30 kilo of meer vermageren.

De beste manier om vet te verbranden is eigenlijk heel simpel; overschakelen op een gezond voedingspatroon! En hoe je dat doet? Lees je mee?

beste manier om vet te verbranden

Klik Op Afbeelding! >>>

 

Beste Manier Om Vet Te Verbranden, 5 Tips

Deze meeste mensen hebben op de harde manier geleerd dat lijnen niet werkt. En dat extreem calorieën verminderen en overmatig trainen zelden helpt om af te vallen.

Als we er al iets over willen zeggen dan is dat deze dieet technieken alleen een populatie heeft geproduceerd van ongelukkige jo-jo lijners. En dat zij liever met overgewicht blijven rondlopen dan wéér een nieuw dieet te proberen. Ik neem het je niet kwalijk als je één van hen bent!

Er zijn een paar verschillende strategieën voor de beste manier om vet te verbranden, en de eenvoudige overstap naar een Paleo voedingspatroon is daar één van. Zoals Wendy Mijnheer zegt in haar boek, er zijn veel mensen die snel én blijvend gewicht verliezen als ze overschakelen naar Paleo.

 

1. Eet Vooral Niet Te Weinig

beste manier om vet te verbranden

Klik Op Afbeelding! >>>

Het zal je misschien verbazen dat de meerderheid denkt dat de beste manier om vet te verbranden aanzienlijk minder eten op regelmatige basis is. Dit is te wijten aan de ongelukkige overtuiging dat het geheim van de beste manier om vet te verbranden het eten van een paar honderd calorieën mínder per dag is.

Het is niet gezond en voldoende om per dag maar 1200 tot 1400 calorieën te consumeren. Het is niet voldoende om een gezond en actief lichaam te ondersteunen. En het mag geen verrassing zijn dat velen van hen die dit wel doen uitgeput en opgebrand zijn. Daarbij komt het gewichtsverlies óók nog eens tot volledige stilstand.

De vergelijking van "calorieën in en calorieën uit" werkt zelden op de lange termijn. En eerlijk gezegd leidt het bij veel mensen tot aanzienlijke schade aan hun stofwisseling door chronisch te weinig te eten.

Tuurlijk helpt het je gewicht te laten verliezen op korte termijn, en wordt je tijdelijk beloond voor deze problematieke dieet methode.

Maar uiteindelijk zal je lichaam rebelleren en je stofwisseling omlaag brengen om calorieën te besparen en vetverlies te beperken!

En wat nog erger is, je lichaam zal, welk voedsel je ook eet, alles als vet op slaan zolang het ervaart dat het te maken heeft met grote stress. En dat is exact wat gebeurt bij te weinig eten. Dit verklaart waarom zoveel mensen al het gewicht wat ze verliezen weer aankomen...plus wat extra's.

Calorieën tellen is sowieso vreselijk vind ik. En uiteraard mag je best ietsjes minder eten dan je gewend bent als je wilt vermageren, echter let erop dat je niet te weinig eet. Te weinig eten past absoluut niet bij de beste manier om vet te verbranden.

Dat is dan ook een mega voordeel bij het Paleo voedingspatroon; je hoeft geen calorieën te tellen!

 

2. Eet Eenvoudiger

beste manier om vet te verbranden

Klik Op Afbeelding! >>>

De beste manier om vet te verbranden gaat ook om je maaltijden wat simpeler te maken. Ja ik houd van een goed Paleo recept, dat geef ik toe. Maar de meeste van die recepten die op diverse websites te vinden zijn zijn niet geschikt voor mensen om gewicht te verliezen.

En dan heb ik het niet alleen over Paleo toetjes, zoals koekjes, cakes en brownies. Ik heb het ook over smaak explosies zoals kip ingepakt met spek en honing of een pittig gefrituurde zoete aardappel, of kokosmelk smoothies waarbij een heel blikje kokosmelk wordt toegevoegd.

Jawel, deze voedingsmiddelen zijn allemaal Paleo en oja ze zijn heerlijk, maar daarin schuilt nou juist het gevaar....dit voedsel zorgt er namelijk voor dat je juist meer gaat eten, dat wil zeggen dat je voorbij het punt van je verzadiging gaat. Ze sporen je juist aan meer vet te krijgen dan vet te verbranden juist omdat ze zo verdomd lekker dijn. Jammer toch?

Ik zeg ook niet dat je de toetjes volledig moet opgeven, of dat je ongezouten kipfilet en droge broccoli moet eten om de beste manier om vet te verbranden te bewerkstelligen. Blegh! Zo nu en dan lekker zondigen met heerlijke zoete gezonde traktaties en het koken van een heerlijke curry of een malse geroosterde kip met velletje als avondeten zal er echt niet voor zorgen dat je volledig ontspoort wat betreft de beste manier om vet te verbranden.

Vergeet niet dat hoe gewoner je eet, hoe beter en sneller je die ongewenste kilo's kwijt raakt. Als je graag echt een smaakexplosie wilt, waarom zou je dan niet een manier vinden om groenten te bereiden die voor jou als een paradijsje smaakt?

Ik zie veel liever dat je gemotiveerd bent om veel meer groenten te bereiden en uit te proberen dan dat je een dienblad vol met muffins neerzet die gemaakt zijn van amandelmeel. Het Paleo programma van Wendy Mijnheer vind ik bij uitstek zeer geschikt om simpeler te gaan (leren) eten.

 

3. Til Zware Gewichten

beste manier om vet te verbranden

Klik Op Afbeelding! >>>

Een andere veel voorkomende misvatting bij de beste manier om vet te verbranden is dat cardio de enige vorm van bewegen is die je nodig hebt. Dat het liften van zware gewichten je alleen groter laat worden. (Ik heb het tegen jullie dames)

Wat waar is is dat je wellicht niet zoveel gewicht verliest als je op regelmatige basis met gewichten aan de gang gaat; spieren wegen immers meer dan vet.

Maar als het gaat om je gezondheid en een strak uiterlijk dan kunnen die extra spieren je veel verder brengen.

Het toevoegen van spieren kan ook aanzienlijk je vermogen om glucose te gebruiken verhogen, op een gezonde manier. Bevolking studies tonen aan dat een grotere spiermassa sterk correleert met een verbeterde insuline gevoeligheid.

En hoe minder glucose je in je bloed hebt ronddwalen, die niet gebruikt wordt door cellen, hoe minder daarvan als vet kan worden opgeslagen.

Hey, ik ben hier niet om te zeggen dat je geen cardio moet doen; in feite is een combinatie van cardio en krachttraining één van de beste aangetoonde manier om vet te verbranden. En een hoge intensiteit interval training heeft vele voordelen, waaronder een verlaging van de bloedsuikerspiegel, zelfs vele uren nadat je work-out beëindigd is.

Het maakt niet uit wat je doet om te oefenen, alhoewel...zorg ervoor dat je iets uitzoekt waar je van geniet.

Je hebt meer kans van slagen als je een programma volgt dat je leuk vindt in plaats van naar een sportschool te gaan waar je bang voor bent.

Klik hier voor een video over Kettelebellen en de voordelen.>>>

 

4. Negeer Stress Niet

beste manier om vet te verbranden

Klik Op Afbeelding! >>>

Bij de beste manier om vet te verbranden is stress vaak een spelbreker. Stress is één van de oorzaken waardoor het mensen niet lukt om blijvend af te vallen.

Als je in staat bent het onder controle te krijgen zul je veel gemakkelijker je doelen bereiken wat betreft je gezondheid en afvallen.

Stress is een deel van ons leven, en het is een belangrijke strategie tijdens afvallen die we tot een minimum moeten beperken.

Er zijn vele manieren om stress te verlichten, dus je zult moeten uitvogelen wat het beste voor jou werkt.

Voor mij heeft een dagelijkse wandeling wonderen gedaan. Ook mediteren werkt voor mij goed. Een rustige ademhaling aan meten van vijf tellen in en drie tellen uit doet het heel erg goed.

Sommige houden van meditatie, anderen van wandelen in de natuur of sommige geven liever geld uit aan ontspanning massages of een wekelijks bezoekje aan de sauna.

Zoek iets uit waar je van houdt en doe het op regelmatige basis. wekelijks, dagelijks, twee maal per dag, hoe vaak dan ook om je mentale toestand rustig en tevreden te houden!

 

5. Je Doel In Gedachten Houden

beste manier om vet te verbranden

Klik Op Afbeelding! >>>

Beste manier om vet te verbranden en het eraf te houden...

Gewicht verliezen en het eraf houden is moeilijk. Ik denk niet dat er één persoon is die zichzelf in de plooi kan houden terwijl hij/zij verteld dat vermageren makkelijk is.

Natuurlijk, er zijn genoeg "wonder diëten" die onmiddellijke resultaten beloven, echter die stroken niet met het krijgen van duurzame en gezonde resultaten. In feite laten deze "wonder diëten" mensen achter, nog dikker, nog ongelukkiger en nog zieker dan eerst.

Duurzaam en gezond op de beste manier vet verbranden kost toewijding en tijd. Bedenk wat je doel is, een haalbaar doel. Een haalbaar en realistisch doel is bv 12 kilo afvallen in drie maanden tijd 🙂

En het is een stuk makkelijker als je voedingsadvies krijgt wanneer je het huidige eetpatroon omgooit.

Ook is het fijn om daarin succesverhalen te lezen en werkelijk te begrijpen hoe je lichaam werkt wat betreft aankomen en afvallen.

Ik begrijp dat het verliezen van gewicht kan bijdragen aan geluk, door meer zelfvertrouwen, energie en de algehele tevredenheid met je leven te ervaren. Dat is de reden waarom een dieet/voedingspatroon niet iets is waar je ongelukkig, ziek, vermoeid of beu zou moeten worden.

Het Paleo voedingspatroon is een geweldig uitgangspunt. Veilig gewicht verliezen op een zo min mogelijke stressvolle manier, zonder honger en zonder calorieën tellen.

Succes!

beste manier om vet te verbranden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *