groene smoothies recepten

Groene Smoothies Recepten: Beginners Richtlijnen

Groene smoothies recepten, ben je daar ook zo nieuwsgierig naar geworden?Of heb je teveel buikvet en wil je daar van af? Hier zul je enkele belangrijke beginners richtlijnen vinden voor wanneer je gaat starten.

Groene smoothies zijn fantastische voedzame drankjes. Die perfect zijn voor het ontbijt of eventueel als maaltijd vervangers.

Welkom in de wondere wereld van groene smoothies recepten!

In feite zijn groene smoothies perfecte drankjes om op welk tijdstip van de dag dan ook te drinken.

Doordat ze zo voedzaam zijn ze vergelijkbaar met een gezonde maaltijd. En in sommige gevallen overtreffen ze zelfs de nutritionele kenmerken van een maaltijd.

Groene smoothies recepten, ik ben er wel zeker van dat veel mensen inmiddels bekend zijn met deze term. Misschien weet je niet welke ingrediënten je in deze drankjes moet doen? Eigenlijk zijn er gewoon eindeloos veel mogelijkheden met groene smoothies recepten.

 

groene smoothies recepten, meisje drinkt groene smoothie buiten in de zon

Klik Op Afbeelding! >>>

Optimale Gezondheid Met Groene Smoothies Recepten

Groene smoothies lijken nooit helemaal het zelfde te zijn, en inderdaad, dat zijn ze ook niet.

Van soep tot noten, en nog meer heerlijke ingrediënten.... Er kan zowat alles in groene smoothies gestopt worden. Maar even eerlijk, zijn het echt "heerlijke" ingrediënten?

Op zichzelf staand zijn het inderdaad fantastische ingrediënten. Echter geblendeerd door een groen smoothie kan het afbreuk doen aan je spijsvertering. Wanneer dan? Als je bv niet de juiste voeding combineert.

Doe jezelf een plezier en neem de tijd om te leren hoe je groene smoothies op de juiste manier maakt.

Door het volgen van de volgende richtlijnen voor een groene smoothie recept, zul je merken dat elk groene smoothie recept die je maakt makkelijker zal verteren in je systeem.
Je zult ze nooit beu raken of onwel voelen erna.

 

Richtlijnen Voor Groene Smoothies Recepten Maken

groene smoothies recepten

Klik Op Afbeelding! >>>

Sinds de uitvinding van groene smoothies zijn er echt veel mensen die ze drinken. Ik ben er zelf ook groot fan van! En zal ze hoogstwaarschijnlijk blijven drinken tot de dag dat ik dood ga.

Om mensen te helpen de meest gezonde voordelen uit een groen smoothie te halen, heb ik de volgende groene smoothies recepten richtlijnen voor je neer gezet.

Bereid je groene smoothie in de ochtenden. In de hoeveelheid die je normaal gesproken consumeert in één dag. Drink je ochtend smoothie en bewaar de rest in de koelkast.
Drink je smooothie niet te snel maar op het gemakje, gemixed met wat salie. Soms doe ik mijn smoothie in een glazen fles. En neem het mee naar mijn werk.
Voeg geen andere dingen toe aan je groene smoothie behalve groenten, fruit en water. Hier zijn verschillende meningen over. De één zegt doe er powerfoods in zoals, zaden, noten, of andere supplement ingrediënten. De ander beweert dat, juist door die toevoegingen, het kan leiden tot irritatie en gas in je spijsverteringskanaal. Ik moedig aan aan enkel de zuivere producten als groenten, fruit en water te gebruiken.
Drink je smoothie als een op zich zelf staande maaltijd. Maak het niet tot een onderdeel van je maaltijd. Eet er helemaal niks bij, zelfs geen cracker of wat dan ook. Je kunt alles eten wat je wilt ongeveer 40 minuten voor of nadat je je groene smoothies hebt gedronken. Je doel is om het meeste voordeel uit je smoothie te halen.
Voeg geen zetmeelhoudende groenten toe. Zoals wortelen, bieten, stengels van broccoli, courgette, bloemkool, kool spruiten, aubergines, pompoen, okra, erwten, maïs. Zetmeelhoudende groenten combineren niet goed met fruit en kunnen leiden tot veel scheetjes 😉
Voeg niet te veel ingrediënten toe aan je groene smoothie. Zoals bv 9 verschillende groenten en een dozijn aan verschillend fruit. Probeer om de meeste van je recepten lekker simpel te houden. Haal zo de max uit de voedingswaarde en houd je spijsvertering rustig.
Leer om een overheerlijke groene smoothie te bereiden. Zodat je er altijd naar uit kijkt om er één te gaan drinken. Als je drankje niet lekker is, zal je er uiteindelijk ook mee ophouden ze te drinken. Houd je smaakpapillen te vriend!
Kies voor biologische producten wanneer dat mogelijk is. De afwezigheid van pesticiden en andere giftige chemicaliën is één van de grote voordelen van biologische producten. De belangrijkste reden om biologisch voedsel te eten? Dat is de superieure voedingswaarde ervan ten op zichte van coventioneel geteelde producten. Waar mogelijk haal je het liefst je voedsel bij je lokale landbouwer. Het is zeer belangrijk dat fruit bijvoorbeeld rijpt aan de 'wijnstok' . Aangezien dat het beste voor de voedingswaarde is.

 

We weten allemaal hoe moeilijk het is om iets te blijven volhouden. Vooral als het iets heel nieuw en anders is dan je normale routine.

Groene smoothies recepten kunnen ontmoedigend overkomen. Vooral omdat ze zo groen zijn. Maar laat de ingrediënten je niet misleiden....Ze zijn uiterst smaakvol.

Het kan ook visueel omgemakkelijk en onhandig lijken omdat het nieuw is. En er vreemd uit ziet.

Maar voordat je het helemaal uitsluit, geef het eens een kans.

Zodra je het proeft zul je versteld staan van de lekkere smaak. Vind je het gemakkelijk om te drinken.

En niet te vergeten alle heerlijke energie die je ervan krijgt.

 

groene smoothie recepten

 

Als een bijkomend voordeel voor degene onder jullie die gewicht willen verliezen...

Door het drinken van groene smoothies in je dagelijkse regime op te nemen, zul je merken dat het je gewichtsverlies aanzienlijk versneld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *