hoeveel val je af met paleo

Hoeveel Val Je Af Met Paleo ?

Hoeveel val je af met Paleo? Oorspronkelijk ontworpen om een levenstijl te zijn ter bestrijding van moderne ziekten, is het Paleo dieet inmiddels beter bekend als een plan die gewichtsverlies exceptioneel bevordert.

Het is een dieet dat bepaalde voedingsmiddelen beperkt of elimineert. We gaan kijken of het eten op de manier van een holbewoner op de Paleolithische manier je kan helpen of juist verhinderen in gewichtsverlies.

hoeveel val je af met paleo, man met vers vlees

Klik Op Afbeelding! >>>

Meest Gezochte Dieet Op Google Is Het Paleo Dieet

Het Paleo dieet is nu zo'n beetje het meest gezochte dieet op Google. Het is de dieet keuze van vele fitte, aantrekkelijke beroemdheden geworden zoals bv Matthew McConaughey. Het is zelfs populairder geworden dan diëten zoals het Atkins dieet, het Bloedgroep dieet, het South Beach dieet etc..
Het Paleo dieet steekt met kop en schouders boven alle andere diëten uit.

 

Wat Is Paleo ?

Het Paleo dieet wordt ook wel aangeduid als het oerdieet, het stenen tijdperk dieet en de jagers-verzamelaars dieet. Het Paleo dieet gaat niet over met je blote handen stukken vlees van een dier af rukken, het gaat natuurlijk puur om welk soort voedsel je eet.

Gebaseerd op het inzicht dat het beste menselijke dieet datgene is waarnaar we ons ontwikkeld hebben, is het gebaseerd op het voedsel dat werd gegeten toen we leefden tijdens het Paleolithicum.

Het Paleo dieet is gebaseerd op voedingsmiddelen die onze voorouders verondersteld werden te hebben gegeten, zo'n 1000 jaar geleden. In principe alles waarop gejaagd of wat verzameld kan worden behoord tot het dieet.

Het is in het bijzonder een favoriet dieet voor mannen, die zien Paleo als een logische en ongecompliceerde manier om gewicht te verliezen.

Hoe Kan Ik Profiteren Van Paleo ?

Gewichtsverlies is een neveneffect doordat je het Paleo dieet volgt. Een mooie "bijwerking" als het ware.

Hoeveel val je af met Paleo? Daar ga ik zo verder op in. Want er zijn ook ander gezondheidsproblemen die, met name door het Paleo dieet te volgen, behoorlijk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen, wordt gezegd. Zoals:

Acne
Spastische dikke darm
Hartziekte
Suikerziekte
Gewicht

Hoeveel Val Je Af Met Paleo ?

Hoeveel val je af met Paleo? Wel, we weten dat om gewicht te verliezen dat we meer vet moeten verbranden dan dat we eten.

En de beste manier daarvoor is om een gebalanceerd en gezond voedingspatroon aan te nemen. Echter met de vele diëten van tegenwoordig hebben we vaak en veel honger.

Voor de grote meerderheid geldt dan ook dat elk verloren gewicht er binnen een paar maanden weer aan komt als er gestopt wordt met het desbetreffende dieet.

Omdat het Paleo dieet nabootst wat onze voorouders aten, krijg je een hoog eiwitgehalte, veel groenten en fruit en maar matige hoeveelheden vet binnen. Maar wel met grote hoeveelheden gezonde omega-3 en enkelvoudige onverzadigde vetten.

Eiwitten worden verondersteld een groter thermisch effect te hebben dan welke vetten of koolhydraten dan ook, wat betekent dat je stofwisseling verhoogt, en het gewichtsverlies dus versnelt. Daarnaast geven eiwitten je een vol gevoel, zeker meer dan koolhydraten, en zet het een rem op je eetlust.

Hoeveel val je af met Paleo? Dat kan in de eerste paar weken bijzonder rapido gaan, vanwege de lage hoeveelheden koolhydraten die worden gegeten en het vocht dat je lichaam verlaat. Er zijn wel geassocieerde bijwerkingen geconstateerd zoals een slechte adem en hoofdpijn.

Net zoals elk ander voedingsplan win je de race het beste door gestaag en volhardend door te gaan en als je meer dan een kilo verliest per week zul je waarschijnlijk een beetje moeten aanpassen.

Al kan ik me juist voorstellen dat de meeste dit niet doen omdat het juist zo motiverend werkt als je zoveel afvalt 😉

Dus om antwoord te geven op de vraag: Hoeveel val je af met Paleo? Dat kan behoorlijk substantieel zijn, zeker als je het nodig hebt om veel te vermageren kan het met name in het begin ontzettend hard gaan. Natuurlijk kan ik je niet zeggen precies hoeveel jij afvalt met Paleo, dit ligt aan hoeveel overgewicht je nu hebt, en hoe je in staat bent de verandering in je levenstijl te maken.

 

Hoe Ga Je Het beste Beginnen Met Paleo ?

Net als met alle andere veranderingen in je voedingspatroon, wanneer je besluit om te gaan afvallen met het Paleo dieet, wat ik overigens zeer aanmoedig, is het wijs om het relatief langzaam aan op te starten.

Extreme manieren zijn niet the way to go, en als je echt op de juiste en gezonde manier wilt gaan eten vergt dat tijd en geduld. Zo zul je je gemakkelijker en moeiteloos kunnen aanpassen.

Wat je hierbij absoluut gaat helpen zijn de Paleo receptenboeken met super simpele en makkelijke gerechten. Deze gerechten zijn allemaal binnen 15 minuten op tafel te zetten en belemmeren je dan ook niet na een dag hard werken.

Je hoeft daardoor:

Niet meer uren in de keuken te staan
Bedenken wat je nu weer eens zult moeten verzinnen om te eten
Afvragen wat je op je boodschappenlijstje moet zetten
Drama's in de supermarkt verduren
Geen hele maandplanning meer hoeven maken
Na je werk nog eens uitsloven in de keuken

 

Dus wat let je om te gaan beginnen met makkelijke, easy peasy simpel Paleo te gaan koken en eten?

Klik hieronder voor het Paleo In 15 Minuten Receptenboek!

Klik Hier!

 

hoeveel val je af met paleo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *