kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen

Kan Je Met 1 Groene Smoothie Per Dag Afvallen?

Kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen? Als we nou per dag één groene smoothie zouden gaan drinken, gaan we dan afvallen?

Groene smoothies verschillen met de traditionele smoothies, in de zin dat ze meestal een aantal soorten groenten bevatten, naast vruchten, yoghurt, melk, en andere typische smoothie ingrediënten.

Het drinken van één voedzame groene smoothie per dag is absoluut geen slecht idee als je doel is om af te vallen en je gezondheid wilt verbeteren. Kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen? Ja natuurlijk.

Uiteraard moet je nog steeds naar al je andere voeding, die je binnen krijgt, kijken om gegarandeerd positieve resultaten te verkrijgen.

kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

Kan Je Met 1 Groene Smoothie Per Dag Afvallen? Voordelen

Kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen? Nou, als je groene smoothie veel groenten en fruit bevat kan het je sowieso helpen om overgewicht te voorkomen 🙂

Vers en bevroren fruit en groenten hebben zeker de potentie om je risico op een hartaanval, nierstenen, beroertes, kanker en diabetes te verlagen.

Terwijl een gewone smoothie niet echt een adequate maaltijd vervanger is, is daarentegen het toevoegen van groenten aan het drankje een zeer goede manier om extra hoeveelheid voedingsvezels binnen te krijgen. Daarbij zal het je helpen voor langere tijd vol te laten zitten.

 

Gewichtsverlies Met Groene Smoothies

kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Hoewel groene smoothies veel voordelen hebben ten op zichte van je gezondheid kan geen enkel eten jou gewicht "laten verliezen".

Slank worden en slank blijven; het gaat er om hoe consequent je bent met wat je eet en hoeveel je eet.

Bepaald voedsel echter laat je langer vol zitten, zoals bv een groene smoothie.

Daardoor eet je gedurende de dag minder dan je normaal zou doen en ga je automatisch meer vet verbranden. En dus gewicht verliezen.

Dat is bv net als bij het Paleo dieet, daar worden echt geen calorieën geteld en toch val je daarmee uitstekend af. Dat komt doordat, net als bij groene smoothies, je langer vol zit van wat je tot je neemt. De drang naar suikers nemen hierdoor ook af.

Kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen? Het antwoord is dus ja 😉

En eet je dan ook nog eens suikervrij, bv volgens het Paleo dieet, nou dan gaat het alleen maar rapper en rapper. Je zit namelijk VOL!

 

Groene Smoothie Recept

kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Het kan enige tijd duren eer je gewend bent aan de smaak van een groene smoothie, al moet ik zelf zeggen dat het bij mij reuze mee viel hoor. Ik was binnen no time gewend aan groene smoothies.

Het is gewoon de moeite waard om te beginnen met een smoothie waarvan je weet dat die gegarandeerd lekker is.

Probeer bv eens dit recept:

 

1 banaan
handje spinazie
kopje amandelmelk
eventueel wat ijsblokjes

 

Gooi alles door de blender en voila, hupsakee klaar.

Kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen? Yep dat kan, let wel op dat je met de makkelijkste smoothies begint, zoals bv bovenstaand recept.

 

Overwegingen...

kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Voor je begint om groene smoothies te gebruiken als een middel om af te vallen is het raadzaam om eens wat te lezen over groene smoothies en een degelijk beproefd receptenboek voor groene smoothies aan te schaffen.

Groene smoothies bevatten niet alle voedingstoffen die je lichaam nodig heeft, en is het dus fijn als je daarnaast ook op je andere eten let.

Een koolhydraatarm dieet, zoals bv het Paleo voedingspatroon, kan je echt veel helpen om die veranderingen te maken die nodig zijn om écht behoorlijk gewicht te gaan verliezen. Of wellicht hik je juist tegen die laatste kilootjes aan die er maar niet af willen.

Als je deze twee dingen combineert ga je geheid snel en op een makkelijke manier afvallen.

Succes!

 

kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *