Koolhydraatarm Paleo Dieet Giga Gewichtsverlies En Verbrandt Buikvet

Koolhydraatarm Paleo dieet, ja dat verhoogt je gewichtsverlies en verbrandt buikvet als geen enkel ander gezond voedingspatroon.

Wil je vet verbranden zodat je een platte strakke buik krijgt? Probeer het Paleo dieet zeggen studies.

koolhydraatarm paleo dieet

Klik op afbeelding! >>>

Koolhydraatarm Paleo Dieet

Zou je moeten eten als onze voorouders en het koolhydraatarm Paleo dieet moeten gaan volgen voor een slank en gezond lichaam?

Een nieuwe studie beantwoord die vraag door aan te tonen dat een gewichtsverlies groep die op een Paleo dieet ging meer kilo's verloren en meer buikvet verbrandden vergeleken met mensen die op een ander dieet waren. Dit werd vastgelegd in The National Post.

Bovendien hebben andere studies aangetoond dat Paleo beter uitpakt bij bestrijding en preventie van diabetes en hartziekte.

Lees ook Hoeveel Val je Af Met Paleo ? >>>

 

Koolhydraatarm Paleo Dieet: Resultaten

Zweedse onderzoekers verdeelden post-menopauzale vrouwen met overgewicht in groepen die:

 

Een vetarm dieet volgden
Een vezelrijk dieet volgden
Een Paleo dieet volgden

 

Om zo te kunnen bekijken welke groep er het meeste gewicht verloor.

Toen ze de uitslagen gingen vergelijken waren dit hun bevindingen:

 

De koolhydraatarm Paleo dieet groep verloor beduidend meer gewicht; een gemiddelde van 6,5 kg na zes maanden
De koolhydraatarm Paleo dieet groep verbranden meer vet rond hun buik, verloren 11,1 cm bij hun taille na zes maanden tijd

 

De koolhydraatarme Paleo dieet groep volgde het traditionele Paleo gewichtsverlies voedingspatroon van vlees, eieren, fruit, groenten, noten en zaden. Ze hadden granen, bonen, suiker en verwerkte voedingsmiddelen en zuivel uit hun dieet gehaald.

 

Koolhydraatarm Paleo Dieet, Overgewaaid Uit Amerika

Eva van Zeeland, die een achtergrond heeft in orthomoleculaire geneeskunde, bespreekt hoe lijners in een aantal maanden tijd weer op een geweldige moeiteloze manier weer op hun streef gewicht zijn beland. Lees de volledige details, inclusief haar suggesties voor het aanpakken van gewichtsverlies, door hier te klikken.

En hoe daarboven op ook nog eens bij komt hoeveel energie je van eten op een Paleo manier krijgt.

In feite beweerd zij dat je je gezondheid binnen 21 dagen weer terug kunt krijgen door deze manier van eten.

Andere studies hebben aangetoond dat een Paleo voedingspatroon de gezondheid van mensen met diabetes type 2 beter bevordert dan bv een vetarm dieet.

Door te gaan eten op een Paleo manier bevorder je dus een gigantisch gewichtsverlies maar ook krijg je betere resultaten wat betreft het aanpakken van gezondheidsproblemen zoals diabetes en hartziekten. Zelf vind ik het fantastisch dat deze manier van eten overgewaaid is naar Nederland, vanuit Amerika.

 

Waarom Toch Aarzelen ?

Al met al super resultaten uit studies nietwaar? Waarom aarzelen dan toch veel mensen om te beginnen met een koolhydraatarm Paleo dieet?

Eén van de redenen is dat het beperkt lijkt. Bepaalde groepen voedingsmiddelen zoals zuivel, peulvruchten en granen worden compleet geëlimineerd. In ieder geval in de eerste maand.

Een andere reden is dat grotere hoeveelheden eiwitten onbetaalbaar lijken voor mensen. Koolhydraatarm Paleo dieet deskundigen raden namelijk aan rundvlees van gras grazende runderen te eten, wat natuurlijk beter is, maar ook wat duurder voor de meeste individuen.

Nog een reden is waarschijnlijk dat men denkt dat je er zoveel tijd in moet stoppen. Wanneer je geen bewerkte voedingsmiddelen meer eet dan eet je niet meer uit de o zo gemakkelijke pakjes, zakjes en blikjes.

 

Koolhydraatarm Gaan Eten Is Zo Moeilijk Niet..

koolhydraatarm paleo dieet

Klik Op Afbeelding! >>>

Met dat éne kookboek maak je gerechten waarvoor je vaak  niet meer dan vijf ingrediënten hoeft te hebben. Easy peasy klaar te maken!

En ook met Paleo voeding weet je zeker dat je binnen een kwartiertje een gezonde én lekkere maaltijd op tafel hebt staan.
Zo kun je én gezond eten én je hoeft geen uren in de keuken te staan.

Het is van het scherm af te lezen dat Eva met zoveel plezier kookboeken maakt, die ons als koolhydraatarm Paleo dieet volgers, ons van gemak voorzien met al dat heerlijke eten.

Snacks, toetjes, hele maaltijden, alles is er te vinden. Je weet van te voren welke boodschappen je moet doen en gaat gewoon beginnen! Met als resultaat dat de kilo's er van af vliegen en je ook nog eens je gezondheid verbetert 😉

koolhydraatarm paleo dieet