xenical bestellen

Xenical Bestellen En Afvallen

Xenical bestellen en afvallen;  Xenical bestaat uit de werkzame stof Orlistat. Het is ook wel een geneesmiddel wat ingezet wordt bij te zwaarlijvige mensen.

Xenical moet worden gebruikt tezamen met een vetarm dieet en een veel lagere calorie inname dan men normaal gesproken gewend is.

Tijdens elke maaltijd die vet bevat moet men een pil innemen waarvan de dosis of 60 mg of 120 mg is. Maximaal drie pillen per dag. Xenical bestellen? Klik hier!

xenical bestellen en afvallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Wat Doet Xenical?

Ongeveer één derde van het vet uit je voeding per maaltijd wordt onafgebroken/onverteerd uit je lichaam weg gewerkt. Drie derde van het vet, wat je gegeten hebt, verlaat dus onverteerd je spijsverteringssysteem. Je kan het hierdoor niet vergelijken met Stackers.

Dit komt doordat het bestandsdeel Orlistat zich aan de enzymen in je spijsverteringssysteem bind. Hierdoor kan dit onverteerde vet niet door je lijf worden opgenomen.

En dus ook niet worden opgeslagen als vet.

Het zal je lichaam verlaten als een oranje olie-achtige substantie. Je stoelgang wordt dan ook een stuk soepeler dan normaal. Het is echt raar want je "poept" oranje olie.

Echter enkel wanneer je teveel aan vetten hebt gegeten tijdens je hoofdmaaltijd.

Er wordt echter wel eens vergeten dat wij juist vaak veel meer suikers eten dan vet,en hier heeft Xenical dan ook geen invloed op!

Xenical is een mooi afslankmiddel wat je helpt om bewuster te gaan eten, je let vaker op wat je eet, hoeveel vet je eet, je zult het namelijk allemaal in de toiletpot terug vinden 🙂

 

Werkt Xenical?

Om af te vallen kan dit middel zeker werken, het is een goed afslankmiddel, je dient er echter wel rekening mee te houden dat je maaltijden niet teveel vetten bevatten, en beweging erbij bevordert het gewichtsverlies aanzienlijk.

Er zijn best wat onderzoeken naar Xenical gedaan en het is een veilige manier om mee af te vallen, ook wanneer je de vele reviews leest van mensen op diverse forums, die Xenical hebben geprobeerd of nog steeds gebruiken, zijn zeer bemoedigend.

Maar...denk eraan, het is geen wonderpil, je zult op je inname van vetten moeten letten en dat kan in het begin ietwat tijd in beslag nemen.

En vergeet niet dat suikers vaak de boosdoeners zijn van het te dik geworden zijn.

Xenical wordt ook wel eens Alli genoemd, er is geen enkel verschil behalve de dosering, Xenical bevat 120 mg Orlistat en Alli bevat 60 gr Orlistat.

 

afvallen met xenical

 

 

Hoe Gebruik Je Xenical?

Je gebruikt Xenical in combinatie met een vetarm dieet, ook moet de calorie-inname behoorlijk verlaagd worden wil deze pil invloed hebben op gewichtsverlies. Hetzelfde geldt denk ik ook voor Stackers, al hebben die weer een heel andere invloed op je lichaam.

Er wordt van gezegd dat op elke 2 kg die je verliest door het calorie-arme en vetarme dieet wat je erbij hoort te volgen, je 1 kg extra zal verliezen.

Maximaal drie pillen per dag zijn toegestaan, bij de drie hoofdmaaltijden die je eet per dag.

Je slikt de blauwe capsules door met een groot glas water, vlak voor je maaltijd of tijdens het eten.

 

Wanneer Gebruik Je Xenical?

Dit is een geneesmiddel ter behandeling van overgewicht en obesitas.

Door je BMI te berekenen kun je te weten komen wanneer je nu echt te veel kilo's met je mee draagt.

• gezond gewicht: 18-25 BMI
• licht overgewicht: 25-30 BMI
• ernstig overgewicht: 30-35 BMI
• ernstige obesitas: 35-40 BMI
• ziekelijke obesitas: 40-> MBI

 

Heeft Xenical Bijwerkingen?

Ja, dat kan maar hoeft niet. Met name in het begin wanneer je lijf nog niet gewend is aan het middel kun je last krijgen van ongewenste winderigheid, wanneer je een poepje moet laten ga dan direct naar het toilet aangezien dit vaak niet alleen een poepje zal zijn..

• dunne, olieachtige, vettige, stoelgang
• last van je darmen
• lage bloedsuikerspiegel
• evt hoofdpijn

Wanneer je lichaam wat gewend is aan het middel verdwijnen deze bijwerkingen vaak.

En het hoeft niet voor te komen dat jij hier last van zult hebben, het kan wel.

Eigenlijk kan het juist wel "prettig" zijn dat je in je toiletpot een goedje van oranje achtige olie vind, zo ben je je ervan bewust dat Orlistat zijn werk doet, op deze manier zie je letterlijk het vet uit je lichaam verdwijnen.

 

afvallen met xenical

 

Xenical Bestellen, Mijn Eigen Ervaring?

Mijn eigen ervaring met Xenical is als volgt.

Het bestellen ging sowieso heel gemakkelijk, ik dacht eerst dat ik een soort doktersconsult moest aangaan maar in praktijk kwam het er op neer dat ik geen waslijst aan vragen moest invullen.

Wel moest ik 1 á 2 dagen wachten op wat de dokter van de desbetreffende site zou antwoorden.

Binnen 2 dagen kreeg ik via een email als reactie dat ik zonder problemen en dus zonder "echt" consult het Xenical kon bestellen.

Zo gezegd zo gedaan, want immers en altijd nieuwsgierig.

Na snelle levering begonnen met drie maal daags een blauwe pil in te nemen tijdens het eten van maaltijden met vet.

Eerste dag merkte ik niks. Ik zat te wachten op het olie toestandje in de toilet pot zeg maar. Daar kwam na twee dagen van gebruik verandering in.

Jawel, wanneer ik aandrang voelde, dan voelde ik ook écht aandrang! Op naar de wc dus.

Ontlasting werd veel en veel soepeler maar was geen echte diarree. Soms eventjes wat geborrel in de buik maar zeker niet overheersend en, voor mij, geen vervelende ervaring.

Ik heb deze dieetpil ingenomen terwijl ik mijn normale eetpatroon, welke ik gewend was, aanhield.

Wat betekende dat ik weinig koolhydraten at en redelijk wat vetten, meestal wel de gezonde vetten, maar toch.

Na een paar dagen begon ik inderdaad echt wat te merken, een veel soepelere ontlasting dus, en ja echt, oranje olie !

Ik was verbaasd, en tegelijkertijd ook blij, want dit was wat ik van te voren had gelezen dat het zou doen, en dit bleek dus  echt te kloppen.

Het vet in de vorm van oranje olie zag ik uit mijn lichaam komen. Zover klopte het dus allemaal.

Heb niet precies het aantal weken bij gehouden maar toen ik halverwege mijn stripje van Xenical was bleek ik 3 kilo kwijt geraakt te zijn.

Niet superduper veel maar hey..het was toch vet die niet in mijn lichaam was blijven hangen! Ik had van te voren veel op Amerikaanse forums gelezen over Xenical, en de ervaringen die men daar beschrijft komen overeen met mijn eigen ervaringen:

  • Ontlasting soepel!
  • Olie-achtige substantie in de pot!
  • Ik raakte kilo's kwijt!

Ook Xenical bestellen en ermee afvallen?Klik op deze afbeelding!

 

Xenical Bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *