20 kilo afvallen

20 Kilo Afvallen Zonder Ook Maar 1 Minuut Te Sporten ?

20 kilo afvallen zonder sporten, yep dat is heel goed mogelijk en gaan we in dit artikel helemaal behandelen.

Voordat we beginnen met je vertellen hoe jij kunt beginnen met 20 kilo afvallen, willen we even laten weten dat we absoluut niet tegen sporten zijn, integendeel. Elke dag lekker te keer gaan is geweldig en iets wat je zou moeten proberen om te doen.

Echter, we zijn hier om je te vertellen dat als je primaire doel 20 kilo afvallen is, lichaamsbeweging slechts een onderdeel is van vermageren. 80% van je strijd tegen buikvet wordt gewonnen of verloren in de keuken.

Waarschuwing: dit zal je vragen om een aantal belangrijke wijzigingen in je voedingspatroon door te voeren. Ben je er klaar voor?

20 kilo afvallen
Klik Op Afbeelding! >>>

Echt Voedsel Eten Bij 20 Kilo Afvallen

Wij zijn een grote fan van de filosofie die achter het boek de Paleo Revolutie zit. Waarom?

Omdat ze zo'n dieet zo eenvoudig en simpel hebben gemaakt dat zelfs een holbewoner ze kan begrijpen. En je er mákkelijk mee kunt 20 kilo afvallen!

Als je nieuw bent met het concept van het "Paleo dieet" dan zullen we het je in een notendop uitleggen.

In plaats van te vertellen wat je niet kan eten, is hier wat je wél kan eten:

Echte voedingsmiddelen, groenten, mager vlees, vis, eieren, fruit en noten.

Waarom werkt dit? Omdat je alleen voedsel eet waarop je ontworpen bent om op te gedijen: hoge kwaliteit, hoogwaardig écht voedsel.

Niet uit een doos, een zakje, een pakje of een blikje. Voedsel aarde moeder natuur. Yeah natuur.

20 Kilo Afvallen: Reduceer Onwijs Veel Op De Rest

Brood, granen, rijst, pasta, koekjes, chips, tortilla's, snoep ed.

Deze dingen zitten allemaal bomvol met koolhydraten (en als ze bewerkt zijn: met geraffineerde koolhydraten en suiker) en we wedden om een miljoen Monopoly euro's dat deze voor 99% de oorzaak zijn van het bevolkings overgewicht probleem.

We zijn er niet om je te vertellen dit allemaal op te geven (er is immers de 85:15 Paleo regel).

Maar we gaan je wel vertellen waarom dit waarschijnlijk de reden is waarom jij nu informatie opzoekt over 20 kilo afvallen.

Hier is waarom:

De meeste granen, geraffineerde koolhydraten en suiker bestonden niet, ver weg in vroegere tijden, wat betekent dat onze lichamen zich nooit echt aangepast hebben om deze producten op een juiste manier te verteren en verwerken.

Als je beter wilt begrijpen waarom onze lichamen zo'n moeite hebben met suikers en koolhydraten, dit is het beste artikel wat ik hierover geschreven heb.

Het algemeen aanbevolen dieet van vandaag de dag bestaat uit 50 tot 60% koolhydraten, 30% eiwitten en 10 tot 20% vetten, en dit is zo ver beneden de waarheid dat het gewoon belachelijk is. Het spijt ons maar zo is het.

Deze verhoudingen worden al decennia lang het publiek opgedrongen, en er duiken constant nieuwe "vetarme" voedingsmiddelen op.... en toch wordt het land steeds dikker en dikker.

Er klopt iets niet.

Ervaring Van Iemand Die Paleo Ging Eten

Iemand mailde ons laatst met het volgende verhaal, die willen we graag met jullie delen:

Hoewel ik onlangs sommige granen terug heb geïntegreerd aan mijn dieet, ivm de bulk (haver, lijnzaadbrood en bruine rijst) kan ik getuigen dat het Paleo dieet absoluut werkt. In de vier maanden dat ik ben overgestapt naar een Paleo dieet (mijn verhouding was waarschijnlijk 40% vetten, 40% eiwitten en 20 % koolhydraten) is mijn vetpercentage gedaald van 18% naar 11 %. behalve mijzelf ken ik nog meer mensen om mij heen die ook deze veranderingen hebben ervaren.

Wil jij Paleo ook een kans geven check dan eens de Paleo Revolutie. Dit boek werd geschreven door Mitchel en duizenden Nederlanders zijn jou hierin voorgegaan en hiermee afgevallen.

Als je geïnteresseerd bent om meer te leren over de basis van Paleo dan is de Paleo Revolutie echt een geweldig boek om te gaan lezen.

Lees ook: Hoeveel Val Je Af Met Paleo? >>>>>

Geen Drinkbare Calorieën Meer

Frisdrank, bier, vruchtensappen, vitamine watertjes, cappuccino, pina colada's, probeer ze te vermijden waar mogelijk.

Behalve bier op Koningsdag, kom op! 😉

Deze dranken zijn allemaal geladen met suiker die zich onmiddellijk omzetten in vet.
En omschakelen van gewone cola naar een light variant zal ook ook je problemen niet oplossen.

Ons advies: Drink water alsof het je baan is. Het zal je eetlust beteugelen, houd je buik goed aan het werk en geeft je een excuus om op te staan voor een wandelingetje naar het toilet om de dertig minuten.

Geen Paleo? Eet Minder Dan Voorheen !

Wil je niet veranderen wat je eet? Wel, dan zul je calorieën moeten gaan tellen. Verschrikkelijk, vinden we zelf, maar ok het kan werken. Hier zijn drie vergelijkingen die je moet weten:

Verbruikte calorieën> calorieën verbrand = gewichtstoename
Verbruikte calorieën <calorieën verbrand = gewichtsverlies
3500 minder calorieën per week = 1/2 kilo vet gewichtsverlies

De aard van het voedsel dat je eet is belangrijker dan deze vergelijkingen laten merken, maar het creëren van een calorie tekort zal nog steeds gewichtsverlies bevorderen, hoewel minder efficiënt.

Veel mensen kunnen goede resultaten boeken en 20 kilo afvallen met calorieën tellen, echter vaak sporten deze mensen ook elke dag! Zij verbrandden de meeste calorieën in de sportschool en besteden uren tijd aan sporten.

Wij denken gewoon niet dat je zoveel vrije tijd hebt, dus waarom niet slimmer werken ipv harder?

In plaats van het eten van slecht voedsel en dit eraf werken met urenlang je in het zweet werken, eet in plaats daarvan GEZOND voedsel en zet een solide training in van 20 minuten en geniet dan van de rest van je dag.

Het leven is te kort om je tijd te besteden aan dingen die gewoon niet nodig zijn.

De Keuze Is Aan Jou...

We gaan niet naar je schreeuwen en je dwingen om alleen gegrilde kip en gestoomde groenten te eten elke maaltijd, we zijn je moeder niet.
Trouwens, je bent een volwassen persoon en je kunt zelf je keuzes maken.

We kunnen je echter wel vertellen dat als je wilt beginnen met twintig kilo afvallen zonder ook maar 1 minuut te sporten, en resultaten wilt gaan zien, dat je dan je voedingspatroon onder controle moet krijgen.

En dat is de meest efficiënte manier is om 20 kilo af te vallen. Hoe meer je kunt veranderen wat hierboven staat, hoe sneller je op je streefgewicht bent.

100% Overschakelen naar een Paleo dieet, na jaren van het eten van koolhydraten, is dat het recept voor een ramp. Probeer ipv daarvan alles rustig eens uit en verken hoe is het om op de Paleo manier te koken en te eten.

Dat kun je het beste doen met maaltijden te gaan bereiden uit dit receptenboek.

En vergeet niet de Paleo 85:15 regel!

We beseffen ons dat het allemaal makkelijker gezegd dan gedaan is, wat betekent dat dit niet echt gaat over jouw dieet: het gaat over het vinden van een goede balans om de wijzigingen tot een succes te maken.

Wanneer iemand zegt: "Ik kan dit voedsel niet opgeven" of "Ik heb geen tijd om gezonde maaltijden te bereiden" is het enige wat we horen: "Ik wil het nog niet graag genoeg".

Wat we prima vinden.

Als je op dit moment nog niet de controle kan nemen over je leven zullen we ons best doen je te inspireren en te motiveren....maar de wens om te veranderen moet vanbinnen uit jou komen.

Als je écht op het punt staat een verandering in je leven te willen maken, kun je dit artikel terug lezen en alsnog gaan beginnen.

Klik hieronder op de link om eens een kijkje te nemen in het boek de Paleo Revolutie. Vandaag besteld, morgen in huis.

Mooi foto boek met heerlijke recepten, degelijke uitleg, en wat wij persoonlijk geweldig vinden is het hoofstuk over de juiste mindset. Alles bepalend vinden we.

20 Kilo afvallen zonder te sporten, het kan absoluut!

Hoe ben jij succesvol omgegaan met de verandering van ons moderne Westerse dieet naar een gezond dieet als Paleo? Heb je zorgen over het opgeven van koolhydraten en het eten van meer vetten?

We zijn alleen aan het schrijven vanuit onze eigen ervaringen en onderzoek maar zouden het geweldig vinden om gewichtsverlies succes of mislukkingen te horen en we weten dat onze andere lezers dat ook vinden.
Laat een reactie achter hieronder! Vinden we leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *