afvallen lukt niet

Afvallen Lukt Niet ? Stop Met Deze 4 Dingen !

Afvallen lukt niet? Het lijkt allemaal zo makkelijk, gewicht verliezen. Iedereen kent de geijkte manieren om af te slanken. Een dieetje hier, een dieetje daar, maar nooit is het gewichtsverlies blijvend, en jawel later zijn we weer precies terug waar we begonnen waren.

Juist! Bij het te dikke lichaam met de overtollige kilo's. Afvallen lukt niet meer denk je, lees verder voor de 4 meest voorkomende redenen waarom dat zo is.

Afvallen lukt niet? Lees hier waarom!

afvallen lukt niet
Klik Op Afbeelding! >>>

Afvallen Lukt Niet?

In de zomer op het strand in je mooiste bikini en beetje flaneren en zwemmen zonder schaamte over de overtollige vetrolletjes. Yep, dat willen we allemaal. Toch lukt het velen van ons niet om precies dat gedroomde lichaam te krijgen. Wat gebeurt er? Wat doen we fout?

Lees hieronder de meest voorkomende fouten die we maken en ons zo verhinderen om ons ideale gewicht te bereiken.

Als je direct wilt weten hoe je het beste kunt afvallen én het gewicht er ook af blijft houden, je bereid bent je eet gewoontes aan te passen en er wat training tegen aan te gooien, klik dan hier !

Een extreem eenvoudige manier van afvallen, zonder gedoe, zonder jojoën, waarin vet verbrandings geheimen aan je worden onthuld.

 

1. Stop Met Calorieën Tellen!

De benadering van het calorieën tellen is oud en achterhaald. Geen idee hoe een dergelijk concept ontstaan is maar het werkt niet. Bijna elk product in de supermarkten zijn ofwel caloriearm, vetvrij, 100% natuurlijk, light of suikervrij, doch de aantallen van mensen met obesitas blijven stijgen.

Nee. Wij hebben het concept van calorieën tellen nooit leuk gevonden. Het is gewoon teveel werk., en afvallen lukt niet...

Wanneer iemand extreme moeite heeft gewicht te verliezen en er echt niet over uit kan hoe dit nu te bewerkstelligen, ok, ga je gang en tel een beetje calorieën.

Maar het probleem met calorieën tellen is dat het zoveel variabelen heeft; je leeftijd, je gewicht, je baan, je training, hoeveel spieren je daadwerkelijk hebt, hoeveel water je drinkt, medicijnen, je gezondheidsconditie, en nog veel meer wat allemaal een rol speelt bij hoeveel calorieën je eigenlijk zou moeten consumeren.

Ken jij veel mensen die gelukkig zijn met hun gezondheid, leven en hun gewicht, die calorieën tellen? Mhm , wij niet in ieder geval.

Wie elke kleine kruimel van wat ze consumeren wilt tellen, nooit wetende hoeveel ze eigenlijk zouden móeten eten, worden alleen ontmoedigd en overstuur omdat ze niet het resultaat krijgen waarop ze gehoopt hadden.

We denken wel dat het werkt voor sommigen hoor maar voor de meeste is het enkel ontmoedigend op z'n minst gezegd.

Beter gezegd: Start met eten van echt voedsel. Als je het kan laten groeien of kan doden, dan kun je het eten.

2. Stop Met Heel Veel Cardio Doen!

afvallen lukt niet
Klik Op Afbeelding! >>>

Een uur gaan joggen is prima wanneer je je uithoudingsvermogen een boost wilt geven doch een complete verspilling van je tijd als je erop uit bent vet te gaan verbranden.

Net zoals elke vorm van cardio die je doet waarbij je elke keer dezelfde beweging keer op keer maakt. Wanneer je spieren continue voor 30, 45 of 60 minuten het zelfde moeten doen, dan moet de energie daarvoor ergens vandaan komen.

Het lichaam is koppig en wilt geen vet gaan verbranden voor energie en het zal je spieren in plaats daarvan gaan "opeten". Dit zal onmiddellijk je metabolisme vertragen en je lichaam van kracht beroven.

Om vet te gaan verbranden en je metabolisme te verhogen zal je elke spier in je lichaam nodig hebben. Als je vet wilt verbranden zal je juist spieren moeten opbouwen.

Beter gezegd: De sleutel om slank te worden via training, is oefeningen doen die je metabolisme de gehele dag stimuleren. Enkel hoge intensiviteit interval cardio en kracht training zullen je hierbij helpen. Dat forceert je lichaam om vet te verbranden, lang nadat je training is afgelopen. 

 

3. Stop Met Het Vermijden Van Vetten!

Ongelukkig genoeg heeft het eten van vetten jaren geleden al een slechte naam gekregen.

Hoewel vetten een soort van comeback hebben gemaakt tot bepaalde hoogte, geloven velen nog steeds dat ze minder vet zouden moeten eten om vet te verliezen.

Een gram vet (9 calorieën) heeft inderdaad meer calorieën dan een gram proteïne of koolhydraten ( 4 calorieën) maar dat maakt geen verschil in gezond zijn. Het komt op de totale dagelijkse inname aan, en hoeveel je beweegt die dag.

Er zijn zoveel gezonde vetten, zoals kokosolie, die zoveel voordelen hebben voor ons lichaam.
Een paar vetten die uitstekend zijn om te eten zijn bijvoorbeeld:

Kokosolie
Avocado's
Amandelen

Toen iedereen begon met het aanbevelen van volkoren producten, brood en pasta's en een minimale inname van vetten, moest je eens kijken wat er gebeurde. Obesitas leek wel een epidemie te worden!

Dat zou toch wat moeten zeggen.

Beter gezegd: Geniet van het eten van wat vetten en blijf verzadigd. Je zal langer vol zitten, je verhoogt je hersencapaciteit, verlaagt ontstekingen, en verliest lichaamsvet tegelijk. Zorg er wel voor dat de bronnen van vetten gezonde zijn zoals: noten, zaden, vis, avocado's, gezonde oliën zoals kokosolie.

4. Stop Met Het Obesitas Gen Als Schuldige Aan Te Wijzen!

Onze genen krijgen de schuld van zowat elke fysieke beperking in ons leven. Het is een gemakkelijk uitweg die weinig uitleg behoeft en ons gevangen houdt in ziekte, chirurgie en medicatie behandelingen.

  • Kanker? Het zit in de genen. Niks wat je kan doen.
  • Hartfalen? Het is genetisch. Bedank je ouders.
  • Diabetes? Hoog cholesterolgehalte? Osteoporose? Rugklachten? Genen, genen, genen. Maar, maak je geen zorgen, er zijn tal van medicijnen die je voor de rest van je leven kan nemen.

Wat je wellicht niet weet..

Is dat onze genen de afgelopen 40,000 jaar niks veranderd zijn, maar het is pas onlangs dat we een epidemie van ziekte in het menselijk ras ervaren. Hoe is het dan mogelijk dat we onze genen de schuld geven?

Onze genen spelen zeker een rol in ons gewicht, maar waarschijnlijk niet op manier waarop je denkt. Overgewicht wordt niet veroorzaakt door een griezelige fout in je DNA, die doorgegeven is door je ouders.
Te zwaar zijn komt door niks anders dan je leven tegenovergesteld aan je genetische programmering, te leven.

Hoe Lukt Afvallen Dan Wel?

Afvallen lukt niet? Je bent er klaar mee, de vetrolletjes, het niet naar het zwembad durven, het eeuwige geklooi met je kleding, het calorieën tellen..

Nu weet je wat je saboteert bij het afvallen, wat je beter niet kunt doen. Maar hoe moet het dan wel, dat slanke ranke dunne lichaam krijgen?

Een paar dingen heb je al kunnen opmaken in de tekst hierboven.

  • Eet voedsel dat leeft, kan groeien.
  • Tuurlijk ook cardio doen, echter doe het op een andere manier, zal je nog veel tijd besparen ook!
  • Je hoeft geen vet te vermijden, ga bv in kokosolie braden voortaan.

Verkeerd advies en misleid worden door de voedingsindustrie, het zijn onder andere twee redenen van falen met afvallen, die worden besproken in de methode van Henry en Rinus.

Zij hebben zich jarenlang verdiept in hoe je wél het beste vet kunt gaan verbranden en waarom afvallen niet lukt door diëten.

Het gaat natuurlijk niet vanzelf, van de ene op de andere slank zijn is de droom der dromen, echter 1 tot 2 kilo per week afvallen is echt wel mogelijk, en het zal je veel opleveren:

Gewicht verliezen
Meer energie krijgen
Je zekerder voelen over je lichaam
Betere gezondheid krijgen
Fijner sexleven

Afvallen lukt niet? >>>Het gaat erom NU te starten, NU meer te willen weten over je huidige voeding, hoe je NU anders kan leren eten, en hoe makkelijk dat eigenlijk is, je wilt het toch echt?

Vandaag is de dag om te starten, in ieder geval om jezelf in te lezen, meer te leren, meer over jezelf te weten te komen en dat reisje te maken naar je ideale gewicht 🙂

Klik hieronder op de link om eens naar het Droog Trainen Protocol te kijken van Henry en Rinus, zij hebben zoveel lol joh en je kunt gewoon merken dat zij er alles aan doen om mensen op een gezonde manier een lager vetpercentage te geven.

Dat doen ze door jou te begeleiden met voeding, oefeningen en een meer gezonde levensstijl te creëren. 

Ja dat jij er wat voor moet doen staat buiten kijf, echter dat kan allemaal met plezier en hun begeleiding.

Bekijk ook de ervaringen van anderen eens door op de link te klikken. Lees wat zij vinden van het Droog Trainen Protocol, wat hun meningen erover zijn. 

Vonden zij het tegenvallen, vonden zij het juist eerder meevallen? Hebben zij nu hun ideale gewicht bereikt? Waren zij ook in een staat dat het hen niet lukte om af te vallen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *