Banaan Gember Smoothie Recept Die Helpt Met Buikvet Verbranden

Banaan gember smoothie recept die je kan helpen met buikvet verbranden? Er zijn veel methodes en programma’s die beweren dat ze je helpen met vet verbranden en gewicht verliezen, in belachelijke korte periodes.

Veel van deze methodes hanteren heel dure supplementen, excessieve calorie tellingen en in sommige gevallen zelfs pillen of technieken die schadelijk zijn voor je gezondheid op langere termijn.

Steeds meer mensen gaan zich realiseren dat korte termijn oplossingen niet het antwoord zijn als je wilt vermageren. Levensstijl veranderingen, gezonder gaan eten, oefeningen doen op regelmatige basis en stress reduceren zijn gelukkig meer de focus van steeds meer dokters die met hun patiënten werken.

Zo is het ook zo dat steeds meer mensen smoothies integreren in hun voedingspatroon. Super gezond! Hebben wij ook gedaan en ben blij dat we gebruik kunnen maken van de smoothie recepten uit de Smoothie Afslankbijbel!

banaan gember smoothie recept

Klik Op Afbeelding! >>>

Banaan Gember Smoothie Recept

Er wordt naar de combinatie van banaan en gember gekeken als een manier die mensen helpt gewicht te verliezen. We zijn zeker fan van beide ingrediënten en denken dat er veel potentieel in ligt wanneer ze gecombineerd worden!

Banaan Gember Smoothie Recept

Hier is een banaan gember smoothie recept die helpt met buikvet verbranden:

Twee eetlepels lijnzaad
Half kopje bosbessen
Eén (bevroren) banaan
Eén eetlepel geraspte gember
Handvol verse spinazie
Water naar behoefte
IJsklontjes eventueel

Instructies:

Alles door de blender en opdrinken maar 🙂

Banaan Gember Smoothie Recept, Ingrediënten Gezondheidsvoordelen

Bananen

Onderzoekers van een universiteit in Mexico hebben uitgevogeld dat het regelmatig eten van bananen bij volwassenen die obese zijn, gelinkt kan worden aan meer gewichtsverlies dan bij degene die geen bananen eten.

Bananen zitten vol vezels en pectine, wat beide bijdraagt aan een goede vertering en gifstoffen verwijdering. In tegenstelling tot supplementen die helpen bij afvallen, geven bananen een goede energie boost en worden ze gegeten door atleten voor langdurige energie tijdens trainingen.

Gember

Een studie die gedaan is aan een universiteit in Egypte beweerd dat het gebruik van gember een “groot potentieel” heeft om lichaamsgewicht te reduceren terwijl het ook de cholesterol waardes in balans brengt.

Gember wordt beschouwd als één van gezondste kruiden van de planeet. Het is vooral goed tegen misselijkheid, ochtendmisselijkheid, wagenziekte en andere symptomen van spijsvertering problemen. Bepaalde verbindingen in gember helpen werkelijk bij het reguleren van bewegingen van de maagwand.

Lijnzaad

Een studie op een school waar medicijnen wordt gestudeerd in Brazilië bracht naar voren dat mannen die risico lopen op hart-en vaatziekten enorm profiteerden van 60 gram lijnzaad inname per dag. De voordelen omvatten gewichtsverlies, verlaagde bloedruk, minder ontstekingen en verlaagde cholesterol waardes.

Lijnzaad bevat ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, vezels, omega-3 vetzuren, vitamine B1, koper, mangaan, magnesium en fosfor.

Het is grondig onderzocht ivm het potentiele vermogen om kanker en andere ziekten te voorkomen of het risico erop te verminderen.Lijnzaad is ook geweldig voor je spijsvertering.

Bosbessen

Niet alleen zijn bosbessen gewoon erg lekker, maar staan ook in de top van vet verbrandend voedsel. Bosbessen zitten vol met antioxidanten, vezels en water, die allemaal helpen je te vullen, de spijsvertering helpen, hunkeringen verminderen en ziekten bestrijden.

Spinazie

Uit een recente studie aan de Lund universiteit kwam naar voren dat de thykaloids die worden gevonden in spinazie een potentie hebben om gewichtsverlies te bevorderen met wel 43%, als je het ging vergelijken met degene die een placebo hadden gekregen. Er wordt ook van spinazie gezegd dat het waanzinnig goed helpt tegen hunkeringen naar slecht en ongezond voedsel (suiker dus).

Conclusie

Wanneer je lichaam de aandacht krijgt die het nodig heeft wordt gewicht verliezen veel gemakkelijker. In plaats van je constant zorgen te maken over hoeveel calorieën je binnen krijgt en meer te trainen dan je aan kan, focus je er op dat je lichaam nutriënt dichte voedingsstoffen binnen krijgt!

Dat kan al door  elke dag een smoothie te gaan drinken 🙂

Niet alleen zal het maken van een simpele gezonde verandering in je gewoonten je buikvet verminderen, het zal je ook gelukkiger, gezonder, slimmer maken, én je meer energie geven.

Dit kun je makkelijk doen door groene smoothies toe te voegen aan je dagelijkse menu. Voeding is nog méér belangrijk dan bewegen om te vermageren en als je dus je voeding niet aan past zal je lichaam nooit krijgen wat het nodig heeft en ook niet die vetverbranding opstarten.

Overweeg daarom dit heerlijke en gedegen receptenboek aan te schaffen. Daarin staan heel veel lekkere smoothies die jou helpen buikvet te laten verbranden, nog meer zelfs, ze zijn er zelfs speciaal voor samengesteld!

Oscar heeft echt een mooi smoothie boek uitgebracht, zijn er hier zelf erg content mee. Staat dan ook te shinen op de keukenplank, er word bijna dagelijks naar gegrepen en aan inspiratie geen gebrek meer.

Zo lekker duidelijk allemaal die recepten, en heb je even geen zin in een groente smoothie, dan kies je simpelweg een fijne en gezonde fruitsmoothie uit, easy peasy.

Hier aangeschaft met korting wat we wel konden waarderen, zelfs nog met wat extra bonussen erbij, altijd leuk.

Klik hieronder op de link om ook jouw korting te pakken op de geheime recepten uit Oscars Smoohtie Bijbel!

Heb jij een favoriet drankje wat jou helpt bij buikvet verbranden? Deel het dan hieronder met ons!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *