buikvet verliezen

Buikvet Verliezen Op 50 Manieren!

Buikvet verliezen gaat als een speer met deze lijst van 50 tips,trics en trucjes. Alle tips die jij nodig hebt bij buikvet verliezen, dat buikvet wat jou al maanden of jaren irriteert.

Volgens de statistieken is 90% van de Nederlander niet blij met hun buikvet en zou graag een plattere buik willen hebben, of zelfs al het buikvet verliezen.

Niet alleen is buikvet niet flaterend, maar het is wetenschappelijk ook verbonden aan veel gezondheidsproblemen, zoals een opgeblazen gevoel, maagzuur, diabetes, hart-en vaatziekten, beroertes en nog veel meer (en dan dacht je dat een chocolaatje eten het ergste was!).

Het goede nieuws is dat buikvet verliezen en een plattere buik krijgen niet zo moeilijk is als veel mensen wel denken.

Hieronder zal je een lijst vinden van de 50 beste manieren voor buikvet verliezen, die werkelijk werken.

We beloven je dat als je deze tips trics en trucjes één voor één gaat toepassen voor buikvet verliezen, je die perfecte platte buik die je altijd al had willen hebben, gaat krijgen. Dus laten we beginnen!

Inhoudsopgave

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

1. Hoeveel Gewicht Wil Je Kwijt ?

Voordat je aan je eerste sit-ups gaat beginnen of al je frisdrank in de afvoer gooit, moet je beslissen hoeveel kilo’s je kwijt wilt. Een belangrijk doel vaststellen noemen we dat. Tegelijkertijd zal je een hanteerbaar doel moeten hebben.

Gewicht kwijt raken en buikvet verliezen betekent werk aan de winkel, en je hebt echt een hanteerbaar doel nodig om een oogje op je vooruitgang te kunnen houden. Je gaat niet al dat buikvet verliezen in drie dagen, en er zal zeker wat zweten voor nodig zijn voordat je buik strakker en platter gaat worden.

Houd in gedachten dat het absoluut te doen is om het lichaam van je dromen te krijgen wanneer je deze 50 manieren om buikvet te verliezen aanhoudt.

Wat Te Doen?

Dus, nu weet je hoeveel gewicht je kwijt wilt raken of hoeveel centimeters er van je taille af moeten. Of van je benen, zodat je naar dunnere bovenbenen kunt toewerken.

Alles wat je moet doen is 10 routines, van de onderstaande lijst, kiezen en ze voor twee weken uit gaan voeren.

Naderhand weeg je je jezelf nogmaals of je meet je maten.
Je zal zien dat je taille slanker wordt en je al een paar kilootjes kwijt bent.

Op dit punt, voeg je opnieuw 5 nieuwe manieren, uit de onderstaande lijst, toe aan je al bestaande lijst van 10. En weer ga je door voor twee weken.

Dan ga je wederom je vooruitgang meten.

En daarna voeg je opnieuw 5 routines toe aan de al 15 waar je inmiddels al mee bezig bent.

Afhankelijk van je doel, of je nu 20 kilo wilt vermageren of je wilt 5 kilo afslanken, en afhankelijk van je huidige gewicht, zal het ongeveer 4 weken tot maximaal 6 maanden duren om het perfecte buikje van je dromen te krijgen.

Nu, laten we beginnen met de 50 beste manieren  om jou te helpen buikvet verliezen en dat sexy buikje te krijgen!

2. Neem Overal Water Mee naar Toe Om Te Beginnen Met Buikvet Verliezen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Of je nu een gewichtsverlies trip bent begonnen, of je wilt buikvet verliezen, of gewoon gezonder probeert te worden, het is altijd een goed idee om te zorgen dat je genoeg water drinkt.

En om dat te doen zal je een fles water ten alle tijde met je mee moeten nemen. Neem zo nu en dan slokjes water en je zult je voller voelen, krachtiger voelen, en ook zal je sneller suikerhoudende drankjes weerstaan omdat je niet dorstig bent!

Dit is een absoluut goede manier om te beginnen met buikvet verliezen, dus probeer het twee weken en merk wat voor verschil het maakt!

3. Kleur Je Bord

buivet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

Wist je dat hoe gekleurder het eten op je bord, hoe waarschijnlijker het is dat het gezonder is? Denk er eens over: wortelen, paprika’s, spinazie en tomaten zijn allemaal briljante kleuren en het zijn allemaal gezonde keuzes! Houd je bord gekleurd en je bent op weg naar buikvet verliezen!

 

4. Stop Met Fastfood, Het Is Een Absolute Must Om Een Plat Buikje Te Krijgen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Fastfood is de grootste boosdoener in de strijd tegen buikvet verliezen.

Tuurlijk, het is gemakkelijk, maar het zit bomvol met calorieën en ongezonde vetten. Die rechtstreeks op onze probleem gebieden, buik en billen, terecht komt.

Stop met fastfood en opteer gezondere fastfood dingen, zoals salades (zonder gefrituurde kip of calorierijke dressings erop) in plaats van frietjes. Maar wanneer je echt bezig bent met buikvet verliezen, vermijd fastfood dan helemaal.

5. Gooi Frisdrank De Deur Uit

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Een portie frisdrank bevat meer calorieën dan een grote banaan zonder de voedingswaarde daarvan.

Veel van deze calorieën komen uit fructose siroop, die ons lichaam niet echt weet te verwerken en wat vaak eindigt als buikvet.

Dump de frisdrank en bewaar die calorieën voor iets veel beters: buikvet verliezen!

6. Het Doen Van Gewicht Dragende Oefeningen- Eén Van De Beste Manieren Om Buikvet Kwijt te Raken

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Als je denkt dat je de rest van je leven alleen maar sit-ups en crunches moet doen, om buikvet kwijt te raken en het eraf te houden.. Dan heb je het mis.

Je hebt het nodig om allerlei soorten oefeningen te doen, inclusief gewicht dragende oefeningen zoals stevig doorlopen, joggen en dat soort dingen.

Vergeet niet dat algehele conditie de sleutel is tot buikvet verliezen, en om het zeker te weten eraf te houden!

7. Doe Ook Je Niet-Gewicht Dragende Oefeningen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Als aanvulling op je gewicht dragende trainingen moet je ook je niet-gewicht dragende oefeningen doen om te gaan beginnen met buikvet verliezen. Zoals fietsen en roeien.

Deze twee soorten oefeningen (gewicht dragende en niet dragende) gecombineerd met krachttraining en cardio, en wie weet wat yoga tussendoor voor balans, zullen je een levenslang fitness geven en een perfecte gezondheid. \

En natuurlijk helpt het supurb om het buikvet voor altijd weg te houden.

8. Wees Niet Zelfingenomen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Zodra het in zicht komt dat je het lichaam gaat krijgen waar je van droomde (geen buikvet meer) is het niet de bedoeling dat je op je lauweren gaat rusten. Stop niet met trainen! Stop niet met juist eten!

Houd je vast aan je plan en je zult je nieuwe sexy lichaam behouden. Vergeet niet dat het niet alleen gaat om buikvet verliezen, het gaat ook om over het algeheel gezonder te worden.

Gezond zijn is nieuwe manier van leven, een nieuw levensplan, en je moet je er aan houden!

 

9. Honger Jezelf Niet Uit, Het Helpt Niet Om Sneller Buikvet Te Verliezen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Jezelf uithongeren zal je niet helpen met buikvet verliezen. Minder met calorieën tot je nemen, ja zeker, vooral die lege calorieën, maar om gezond te zijn en gewicht te verliezen zal je wel goed moeten eten.

Jezelf uithongeren is gevaarlijk, vreselijk ongezond en het zal sowieso niet werken met buikvet verliezen!

Maak zelfs de fout niet om maar te denken dat het overslaan van ontbijt, lunch of avondeten jou sneller zal laten afvallen.

10. Ontneem Jezelf Niks

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

In aanvulling op jezelf niet verhongeren moet je ook niet het gevoel hebben dat je jezelf beroofd van alles, enkel en alleen om te willen afslanken.

Geeft dit je een carte-blanche om een hele doos bonbons op te eten? Nee.

Maar je KAN een keer iets kleins nemen, eens in de zoveel tijd, om aan je verlangens toe te geven, hunkeren te voorkomen en jezelf eraan te herinneren dat het leven gewoon goed is.

Wel, is er een betere manier voor buikvet verliezen?

11. Geef Je Doel Buikvet Verliezen Niet Op

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Na een paar weken denk je misschien dat je geen centimeters of gewicht meer verliest. Wat geeft het? Geef niet op lieverd!

Dat is gewoon een plateau, een teken dat je lichaam zich aan het aanpassen is aan alle positieve dingen die je aan het doen bent. Ga door! Je begint er te komen!

Je bent nu veel dichter bij je doel dan ooit en bent zeker te weten nog steeds bezig met buikvet verliezen!

 

12. Probeer Niet Plaatselijk Vet Kwijt Te Raken

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is wetenschappelijk bewezen: je kunt absoluut niet plaatselijk vet verliezen, en dat geldt ook voor buikvet verliezen.

Als er een product of een pilletje je iets anders wijs wilt maken dan is dat geheid nep!

Om lichaamsvet kwijt te raken zal je over de gehele linie je dieet moeten aanpassen en gaan trainen, zo simpel is het gewoon. De waarheid!

13. Drink Een Glas Water Voor Je Eet

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je dorstig bent ga je meer eten. Is dat niet vreemd? Maar het is waar.

Dus voor je gaat eten, drink een glas koud water, wacht een paar minuten en ga dan pas genieten van je maaltijd.

Veel beter! Je zult versteld staan hoe effectief dit trucje is om van dat buikvet af te geraken. Probeer het!

14. Eet 5 Kleine Maaltijden Per dag Om Te Beginnen Met Buikvet Verliezen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

In plaats van drie maaltijden per dag te eten schakel je over naar 5 kleinere maaltijden; een licht ontbijt, een snack halverwege de ochtend, een lichte lunch, een snack halverwege de middag, en een gebalanceerd avondmaal.

Meerdere kleinere porties zullen je honger tegenhouden.

Trouwens, wanneer we zeggen “snack” bedoelen we daarmee natuurlijk iets gezonds, geen snickers!

Deze manier van buikvet verliezen vereist niet veel opoffering, alles wat je hoeft te doen is een schema uitvogelen voor je maaltijden. Hulp nodig hierbij? Check het Droog Trainen Protocol; Henry en Rinus regelen alles voor jou!

Met de tijd zal je verbaasd zijn hoe 5 kleinere maaltijden per dag eten tot je nieuwe levensstijl zal behoren, en merk je dat het helpt met buikvet verliezen!

15. Geef Jezelf 20 Minuten De Tijd Om Je Vol Te Voelen Na Een Maaltijd

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Wist je dat het een paar minuten duurt voordat je maag zich realiseert dat het vol zit?

Daarom is het ook zo belangrijk om langzaam te eten en korte pauzes tussen je gangen te nemen.

Anders eindig je met dat je jezelf overeet, en maak je al je dieet magie ongedaan die je die dag bereikt hebt. En dat is weer geen manier om snel buikvet te verliezen.

 

16. Zorg Voor De Juiste Maat

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Maakt niet uit hoe dun je bent, als je jeans draagt die te klein is, zullen je buikrolletjes over de broekrand heen hangen.

Dus zorg ervoor dat je de juiste maat draagt, zelfs als dat betekent dat je twee maten groter moet gaan zitten.

Je hoeft misschien niet zoveel buikvet te verbranden als je dacht.

Nu, dit is waarschijnlijk de gemakkelijkste manier om gewicht kwijt te raken maar heb geduld met ons, er zijn nog veel meer manieren die je aandacht vereisen.

17. Ga Aan Cardio Doen Om Te Starten Met Buikvet Verliezen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl gewicht dragende oefeningen en niet dragende trainingen zeer belangrijk zijn om je te helpen met buikvet verliezen, zal je ook cardio aan je routine moeten toevoegen.

Probeer het elke dag voor 20 minuutjes, 5 dagen per week.

Wat is cardio? Alles wat je hart super snel laat pompen voor die 20 minuten: op de trampoline springen, je kont eraf dansen, het volgen van het Droog Trainen Protocol, rennen, noem maar op!

Elke soort cardio is goed als je vastbesloten bent in buikvet verliezen.

18. Houd Een Specifiek Doel In Gedachten Voor Je Gewichtsverlies

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Met elke poging is het belangrijk je doel in gedachten te houden.

Zorg ervoor dat je een hanteerbaar doel hebt voor buikvet verliezen. Een realistisch doel.

Schrijf het dan op en herhaal herhaal herhaal, het is jouw nieuwe mantra.

Dit doel houdt je gemotiveerd op de dagen waarop je niet wilt trainen en wanneer de koekjesdoos jouw naam roept.

19. Ontbijt Met Een Groene Smoothie

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met als ontbijt een groene smoothie maak je een vliegende start. Je krijgt er energie van, het laat je vol zitten en tegelijkertijd krijg je me daar een dosis vitaminen en mineralen naar binnen, die je zelfs misschien niet eens tijdens het avondeten weg krijgt.

Een waanzinnig goede manier in de strijd tegen buikvet verliezen! Hoe maak je een smoothie?

20. Negeer De Weegschaal

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Wij haten de weegschaal. We denken dat het een fantastische manier is om gewichtsverlies te meten maar dat is het niet.

Voor vrouwen bv is het zo dat ons gewicht fluctueert in onze natuurlijke cyclus. Daarnaast, wanneer we spiermassa opbouwen tijdens het gevecht tegen buikvet, zullen we soms juist wat áánkomen terwijl we toch centimeters verliezen!

Negeer de weegschaal. Of ,als je jezelf niet kan helpen, houd de momenten op de weegschaal beperkt tot een minimum, misschien één keer per week, of om de twee weken ofzo.

21. Eén Van De Beste Manieren Om Maagvet Te Verbranden: Ken Je Porties

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Weet jij hoe groot een portie zou moeten zijn?

Probeer dit eens: doe wat jij denkt wat één portie is van ontbijtgranen bv, in een kom, en weeg het dan eens. Lees dan op de doos wat één portie zou moeten zijn.

Tien tegen één dat je een dubbele portie hebt ingeschonken.

En wat nog erger is, restaurants hebben de neiging nog meer te serveren, meestal in vlees en ongezonde vetten. Een portie vlees zou ongeveer zo groot moeten zijn als een spel kaarten.

De meeste restaurants serveren een portie kip of rundvlees dat op z’n minst twee keer zo groot is.

Zorg dat je weet hoe groot een portie eruit ziet en bewaar de rest als leftover.

 

22. Behoud Een Goede Houding tov Buikvet Verliezen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Wil je eens snelle tip, alsof het al zo is dat je gewicht bent kwijt geraakt, zelfs als dat nog niet zo is?

Houd je buik in, trek je schouders naar achteren, hoofd omhoog en met een goede houding zie je er veel beter uit, én voel je je ook beter!

Het is zelfs makkelijker om te ademen op deze manier. Op een bepaalde manier span je op deze manier ook je spieren aan, en je weet: die zijn belangrijk om sneller af te slanken.

23. Eén Woord: Zwem!

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

We weten dat we klinken als een nummer op repeat, maar als je niet genoeg regelmatig traint, zal je nooit buikvet verliezen. Eén van de beste manieren om te trainen, en het meest leuke in de zomer, is om te zwemmen.

De weerstand van het water is een uitstekende low-impact voor je gewrichten en spieren, daarbij is het een fantastische cardio workout.

Iedereen kan zwemmen… probeer het en je zult niet geloven hoe snel je er strakker uit gaat zien!

24. Lees Alle Etiketten

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Zelfs voedingsmiddelen ontworpen voor de dieet business zit vol met meer calorieën en rare chemicaliën dan we nodig hebben.

Check altijd de etiketten op voedsel en drank die je koopt of gaat nuttigen, en wederom, weet wat je portie zou moeten zijn.

Het is cruciaal om vet te verbranden.

 

25. Schakel Een Professional In

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Je arts, personal trainer zou niet de láátste mogen zijn die je consulteert in je proces om gewicht te verliezen.

Voordat je start met een training regime, en veranderingen aan brengt in voeding, is het verstandig om een gesprek met je arts te hebben, zeker wanneer je diabetes bent of een eetstoornis in het verleden hebt gehad.

Een personal trainer kan echt een vriend zijn in je strijd tegen lichaamsvet.

Klik bijvoorbeeld eens op deze link om te kijken hoe Henry en Rinus personal trainers zijn geworden en wat zij te bieden hebben aan mensen die buikvet willen verliezen, zo waardevol vinden wij!

Zij weten nog veel meer tips en trics dan wij en door zo’n programma te volgen weet je precies wat je elke dag wel of niet zou moeten doen.

En zodra je gewicht verliest wil je misschien nog wel verder gaan met het strakker maken van loszittende huid bv, daar heeft zo’n trainingsprogramma ook vaak antwoorden op.

26. Versterk Je Kern

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Je buikspieren maken deel uit van een netwerk die je kern wordt genoemd, en ze zijn van vitaal belang tijdens fitness en voor een goede gezondheid.

Doe specifieke buikspieroefeningen die je kern sterker maken en je zal niet alleen buikvet verliezen maar ook een beter figuur krijgen.

Plus, je zal veel minder last van rugpijn krijgen door deze oefeningen.

27. Vervang Zoetigheid Om Sneller Af Te Vallen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Ontzettende zoetekauw als we zijn, is het altijd een uitdaging deze uit het dieet te schrappen.

Echter je kunt de zoetigheid vervangen wanneer je ernaar blijft hunkeren.

Door bv verse bessen, zoete pruimen, bevroren (verse) vruchtensappen, gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers.

Je kunt bv een lekkere fruit smoothie maken; gezond, lekker én zoet.

Al deze dingen vervullen je drang naar zoetigheid, zonder de extra suikers en lege calorieën die je normaal gesproken zou binnen krijgen als je snoept. Probeer het eens of het ook voor jou werkt!

 

28. De Perfecte Push-up ?

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

De perfecte push-up kun je in de sportschool of zelfs gewoon lekker thuis doen.

Wist je dat een perfect uitgevoerde push-up een perfecte exercise is?

Het is goede cardio (als je er genoeg van achter elkaar doet), het is geweldig om je kern te versterken, en helpt ook om spiermassa in je andere spiergroepen op te bouwen. Geweldig! Hoeveel correct uitgevoerde push-ups kun jij doen?

We weten eigenlijk niet zo goed wat het Droog Trainen Protocol hierover zegt, moeten we nog even uitvogelen!

29. Probeer Een Omgekeerde Push-up

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Een super moeilijke en uitdagende oefening. Eigenlijk als een push-up maar nu met je rug naar de grond toe.

Je handen en voeten hebben nog steeds contact met de grond, echter nu omgekeerd.

Het klinkt simpel maar het is een stuk moeilijker dan het klinkt.

Je werkt hiermee aan je schouders, armen, benen, kern en bovenrug, allemaal in één klap. Voeg deze toe aan je routine en je zult zien wat we bedoelen.

30. Zoek Een Dieet Maatje

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Waarom is het samen altijd makkelijk dan in je eentje? Wij weten het ook niet precies, maar het is gewoon zo.

Doe beroep op een dieet maatje of workout buddy en verlies samen buikvet!

Je kunt elkaar inspireren, helpen en zelfs een vriendschappelijke competitie doen.

31. Je Moet Vaker Eten Om Af te Vallen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Niet gelijk al te enthousiast worden want je zult je porties moeten reduceren. 5 tot 6 maaltijden per dag eten zal als eerste ervoor zorgen dat je niet gaat overeten tijdens maaltijden.

Tegelijkertijd zorgt het er ook voor dat je metabolisme als een razende tekeer gaat om je voedsel te verteren.

32. Sla Nooit Je Ontbijt Over

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Ontbijt overslaan kan eigenlijk zelfs één van de dingen zijn die buikvet veróórzaken!

Als je niet eet na zoveel uur slaap gaat je lichaam in “hongernood-modus” wat slecht nieuws is om je lichaamsvet percentage naar beneden te brengen.

Omdat het je stofwisseling trager laat worden om zo energie te sparen en minder calorieën te verbranden.

In feite beweren veel diëtisten dat je ontbijt juist het stevigste maal van de dag zou moeten zijn.
Groene smoothies kunnen een geweldig ontbijt vormen!

Wij maken ze geregeld en nemen de recepten over uit de Smoothie Afslankbijbel die in onze keuken staat.

33. Houdt Toezicht Op Welk Voedsel Je Eet

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Eén van de beste manieren om maagvet te verbranden is om te proberen meer vet verbrandende voedingsmiddelen te eten.

Zoals: bruine rijst, volkoren producten, groenten, magere melk, mager gevogelte en vlees, vis en eieren.

We weten zeker dat je al weet welk voedsel je moet vermijden omdat die waarschijnlijk op je favo lijstje staan, dingen als pizza, gefrituurde dingen, producten van de bakker, vet vlees, en al die andere dingen die zo ontiegelijk veel suiker bevatten.

 

34. Eet Langzaam, Een Verrassende Doch Effectieve Manier Om Buikvet Kwijt Te Raken

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak er een gewoonte van om kleinere hapjes te eten en langzaam te kauwen omdat dit ervoor zorgt dat je minder eet en niet gaat overeten. Hoe dat zo?

Nou het kost je hersenen ongeveer 20 minuten om te registreren dat je vol zit, zoals we al eerder vertelden.

Dus als je niet genoeg tijd neemt om te eten is de kans groot dat je voorbij het punt komt waarop je vol zit.

Langzamer eten geeft je genoeg tijd om je te realiseren dat je vol zit en moet stoppen.

Het leidt ook tot een betere vertering en daarbij, je zult gewoon meer genieten van wat je eet.

35. Doe De Meest Effectieve Oefeningen Efficiënt

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Cardiovasculaire oefeningen zijn de oefeningen die je hart laten bonzen en vet laten verbranden, dus de cardio workouts zoals stevig wandelen, joggen aerobics en fietsen zijn de beste manieren om snel buikvet te verliezen.

Wanneer je dit doet voor het ontbijt zal je lichaam zelfs nóg sneller het vet verbranden omdat er zich geen voedsel in je lichaam bevindt om te verbranden.

Waardoor dit dus de beste tijd van de dag is om overtollig lichaamsvet te verbranden. Om te weten welke oefeningen kun je het beste het Droog Trainen Protocol kopen van Henry en Rinus, zij zijn de waanzin op dat gebied en hebben al duizenden anderen voor jou geholpen. 

Klik even hier en lees andermans ervaringen over wat zij jou te bieden hebben!

 

36. Drink Drink Drink….

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

We kunnen het niet genoeg benadrukken, houd je lichaam gehydrateerd!

Het is zo van essentieel belang bij het verliezen van buikvet want als je uitgedroogd bent zal je lever niet goed functioneren en het vetverbrandingsproces vertragen.

Veel water drinken is super belangrijk maar ook groene thee helpt om de effecten van vet voedsel te neutraliseren. Lees hier meer over hoe groene thee helpt bij afvallen…

37. Slaap Langer Als Je Wilt Buikvet Verliezen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Als je geen 7 tot 8 uur slaap per nacht krijgt zal het lastig worden om energie te vinden voor het trainen en goed eten. Studies tonen aan dat degene die constant moe zijn een tragere stofwisseling hebben.

Dus zorg ervoor dat je op tijd je mandje in duikt!

38. Verminder Of Elimineer Alcohol

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Vanwege de effecten die alcohol op je lever heeft, zorgt het consumeren van alcoholische drankjes ervoor dat de natuurlijke vetverbranding van je lichaam vertraagt.

Zo nu en dan een glaasje rode wijn is waarschijnlijk de beste optie. Het is niet alleen laag in koolhydraten maar het heeft ook wat andere gezondheid voordelen.

Af en toe een cocktail zal je harde werk niet ongedaan maken maar net als bij alles, met mate is het antwoord.

Vergeet alleen niet dat alcohol gevuld is met lege calorieën en het ernstig je energie reserves uitput.

 

Lees ook het artikel Alcohol En Afvallen, Hoeveel?

 

39. Neem De Lange Weg Om Gewicht Kwijt Te Raken

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Probeer de kortste weg ergens naar toe te weerstaan zodat je meer beweegt en je metabolisme helpt te versnellen.

Hiermee bedoelen we, parkeer zo ver mogelijk weg van waar je heen gaat, neem de trap ipv de lift, en als het even kan ga ergens lopend of fietsend heen.

Dit helpt zeker bij gewicht kwijtraken, het wordt echt gewoon onderschat!

40. Verminder Je Zout Inname

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Excessief gebruik van zout laat je lichaam vocht vast houden. Dit zorgt voor een opgeblazen buik.

We kunnen genoeg zout uit ons voedsel halen zonder het nog extra toe te voegen.

Ook junkfood bevat veel zout en het beste is om dit in zijn geheel te elimineren van je dieet.

41. Vermijd Stress

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Je vind het misschien verrassend maar stress kan overgewicht veroorzaken.

Niet alleen omdat het meer waarschijnlijk is dat we gaan eten als we stress ervaren maar ook omdat er allerlei hormonen vrijkomen bij stress, die veranderingen aanbrengt in je stofwisseling.

Slecht nieuws voor buikvet!

Zorg ervoor dat je zo min mogelijk stress ervaart.

42. Blijf Gemotiveerd Om Buik Te Verliezen!

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Hoe kunnen al deze manieren om buikvet te verliezen werken wanneer je niet gemotiveerd bent?

Denk na over wat zou kunnen helpen om gemotiveerd te blijven.

Een eetdagboek bijhouden, een sport kiezen waarin je in groepsverband traint of jezelf belonen voor kleine successen die je boekt zijn prima manieren om gemotiveerd te blijven en door te zetten.

Maar het meest belangrijke is nog wel om jezelf niet te straffen als je eens een slechte dag hebt gehad en jezelf vol hebt gepropt.

Start de volgende morgen fris en fruitig en houd een foto van dat mooie strakke platte buikje voor ogen en bij de hand.

 

43. Zorg Voor Dagelijkse Dosis Zon

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl in de buitenlucht trainen absoluut leuk en motiverend is, is dit niet helemaal wat dit betekent.

Deze tip refereert eigenlijk naar vitamine D, het zonneschijn/buitenlucht vitamine.

Weetje nog die tip over buikvet verliezen die aanmoedigt om stressvrij te blijven? Wanneer je gestrest bent, weet je lichaam dat en begint met het afscheiden van meer cortisol, wat leid tot meer lichaamsvet.

Zorg ervoor om voldoende vitamine D binnen te krijgen die dit schadelijke hormoon neutraliseert.

Daarbij geeft vitamine D je meer energie zodat het waarschijnlijker is dat je blijft trainen.

44. Houd Jezelf Verantwoordelijk Voor Wat Je Doet

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Omdat het goed is soms toe te geven aan je ondeugden, zo lang je het met mate doet, is het soms verleidelijk en maar al te gemakkelijk om een beetje teveel toe te geven.

Twee koekjes worden er drie, één bonbon worden er vier en een klein zakje chips word een grote.

Het missen van een training omdat je ziek bent maakt het makkelijk om dan de hele week maar niet te trainen omdat je moe bent.

Voorkom dit soort dingen door jezelf verantwoordelijk te houden voor wat je doet..

Nogmaals, een goed eetdagboek bijhouden waarin je alles monitort wat je eet is enorm behulpzaam.

Ga nog een stapje verder en houd ook een activiteiten dagboek bij zodat je er zeker van bent dat je regelmatig traint.

45. Kook Je Eigen Maaltijden

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Omdat zelfs voedsel die belooft dat ze goed voor je zijn omdat ze zogenaamd “light” of “vetarm” of wat dan ook zijn, vol zitten met ongezonde houdbaarheid middelen, is het nodig dat je op jezelf vertrouwt.

Ook al kun je niet elke maaltijd zelf klaar maken, doe wat je kan doen. Probeer een frisse salade als lunch te maken en maak meerdere maaltijden klaar van te voren.

Maaltijd planning helpt ook om je verantwoordelijk voor wat betreft je dieet/voedingsplan, plus je zult veel minder snel in de verleiding komen om impulsief ongezonde dingen te kopen in de supermarkt.

Kies verse, natuurlijke, biologische producten waar maar mogelijk.

 

46. Verander Je Training En Daag Jezelf Uit

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je een plateau bereikt of je huidige training gaat vervelen dan is het veel makkelijker om te stoppen.

Je oefeningen routine veranderen is de beste manier om beide problemen te overkomen.

Je wilt niet dat je lichaam en je spieren voldaan worden en je wilt zeker niet dat je geest zich gaat vervelen.

Probeer nieuwe dingen, voeg nieuwe oefeningen toe of vervang ze, net zoals seizoen ook veranderen.

Probeer te joggen in de lente, zwemmen in de zomer, fietsen in de herfst en wandelen in de winter 😉

Of ga nu eindelijk eens bekijken of dat Droog Trainen Protocol ook iets voor jou kan zijn! Begeleiding IS niet slecht of verkeerd.

Je hóeft niet alles alleen te doen 😉

47. Begrijp Je Eetgewoonten Om Te Beginnen Met Buikvet Verliezen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Ben je een emotie eter? Grijp je naar snacks wanneer je je verdrietig, gekwetst, gestrest of depressief voelt? Ben je meer geneigd junkfood te eten wanneer je alleen bent?

Wij kunnen hierover mee praten..

Het begrijpen van je eetgewoonten is essentieel wanneer je probeert je buikvet te verminderen.

Zodra je de patronen begrijpt ben je beter in staat om ermee om te gaan en nieuwe gewoonten te zoeken en de oude routines bewust te gaan vervangen.

48. Heb Lol Tijdens Trainen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je geen plezier hebt in iets is het lastig om ergens mee begaan te zijn.

Daarom is het extra belangrijk om dingen uit te zoeken die je leuk vindt om te doen wat bewegen betreft.

Zo kun je makkelijker in je routine opnemen.

Als je van dansen houd probeer dan Zumba lessen op te nemen in je routine van activiteiten die je per week doet.

Aerobics is ook ideaal, plus het doet geweldige dingen met je metabolisme.

Als je van voetbal houd, ga voetballen, houd je van roller skaten, ga skaten! Plan ze in in je regime.

Ze zullen je lekker bezig houden en het makkelijker maken om alles vol te houden, omdat je het leuk vind.

49. Vergeet Niet Te Ademen

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Vergeet niet dat stress en gevoelens van spanning uiteindelijk leiden tot overtollig lichaamsvet.

Wanneer je serieus bent over buikvet verliezen moet je ademen. Dat klinkt nogal gek en dom hè?

Echter elke keer wanneer je jezelf weer gestrest voelt worden, of het nou komt door wat de weegschaal zegt of door spanningen op het werk, neem dan de tijd om langzaam en goed uit te ademen.

Word rustig, laat de spanning op je spieren bewust los en focus op elke ademteug die je neemt.

50. Krijg Binnen Wat Je Nodig Hebt

buikvet verliezen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

Je hebt zuivel nodig. Je hebt magere eiwitten nodig, gezonde koolhydraten, veel fruit, groenten en vezels.

Je hebt minstens 5 keer per week training oefeningen nodig.

Je hebt veel water per dag nodig.

Je hebt voldoende slaap, relax tijd en motivatie nodig.

Je hebt ook tijd voor jezelf nodig, een stukje pure chocolade, een glaasje wijn tijdens een etentje, een goed boek, en een heet bad.

Focus je niet op alle dingen die je niet nodig hebt of mag hebben anders ga je ernaar hunkeren als een verliefde puber.

Vergeet niet om te genieten, of dat nu met een klein stukje taart is of door een massage.

 

Buikvet Verliezen Conclusie?

Als je gemotiveerd kunt blijven en op het goede spoor blijft zitten kunnen we je garanderen dat deze 50 manieren om buikvet te verliezen echt gaan werken.

Leg daarentegen niet teveel druk op jezelf en ga gewoon beginnen door één voor één deze tips en trics uit te voeren om af te slanken. Je zult versteld staan hoe makkelijk het dan eigenlijk gaat.

En binnen een paar dagen zal voelen dat je begint met buikvet verliezen.

Dus waarom vandaag niet starten?

Maak een belofte aan jezelf en begin met het kiezen van één manier om buikvet te gaan verliezen waarmee je wilt beginnen.

Wat veel mensen toch nodig hebben is een soort trainingsplan, een receptenboek of laten we het zo zeggen; een soort gids die hen begeleid op weg naar buikvet verliezen en snel en direct afvallen.

Dat hebben we jou geprobeerd aan te bieden in dit artikel. Mocht jij echter nog méér begeleiding nodig hebben wat betreft training, voeding en leefstijl? Klik dan hieronder eens op de link om het Droog Trainen Protocol te bekijken.

Dat is een methode van Rinus en Henry. Zij hebben al zóveel mensen begeleid met voeding, training en persoonlijke interactie.

Kijken kan geen kwaad en je bent ook niet verplicht om tot aankoop over te gaan.

Lees gewoon eens puur de ervaringen van anderen die dit protocol al gevolgd hebben of dat nog steeds doen.

Wat hebben zij er aan gehad? Zijn zij nu daar waar jij strakjes ook wilt zijn wat betreft jouw droomlichaam?

En als je nog andere tips hebt voor de beste manieren om buikvet te verminderen, dan ben je zeer welkom om die te delen in de reacties hieronder! Wanneer het aankomt op gewicht verliezen kunnen er nooit genoeg tips zijn!

Welkom aan het einde van dit artikel. we weten dat het een heel lang artikel was.

Je bent een waardevolle lezer en wij zouden het waarderen als je een reactie wilt achterlaten in de reacties hieronder. 🙂

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *