geen suiker meer eten

Geen Suiker Meer Eten ?

 

Geen suiker meer eten, oei dat lijkt makkelijk maar....Wanneer je volgens een typische westers voedingspatroon eet, gevuld met verwerkte koolhydraten, zoals pasta's, granen, ontbijtrepen, brood, rijst, frisdrank, kunstmatige suikers ( voedsel dat afkomstig is uit blikken, zakken en dozen) zullen je genen, de manier waarop je lichaam voedsel verwerkt, veranderen.

Dus geen suiker meer eten is vaak toch lastiger dan je denkt. Doch, minder of geen suiker meer innemen is toch zeker haalbaar!

Geen suiker meer eten

Hoeveel suiker krijg jij dagelijks binnen? Klik Op Afbeelding! >>>

Leven Zonder Suiker ?

Geen suiker meer eten wanneer je suikerverslaafd bent.....

Wanneer je suikerverslaafd bent betekend dit in feite dat je jouw lichaam aanleert/aangeleerd hebt om suiker en koolhydraten te verbranden als brandstof voor energie, er is er immers genoeg van.

Je hebt het moeilijk tijdens een dieet aangezien calorieën tellen jou altijd hongerig laat zijn
Je denkt dat groenten en fruit geen voldoening geven
Je denkt dat een salade geen echt voedsel is als hoofdmaaltijd en dat er iets zwaarders nodig is omdat je anders de rest van de nacht zult 'verhongeren'

Mensen verslaafd aan suiker hebben meestal overgewicht, ervaren merkbare perioden van vermoeidheid gedurende de dag, en hunkeren vaak naar "comfort" voedsel of naar voedingsmiddelen die hen emotioneel tevreden stelt.

Hoe Komt Het Dat Je Door Suikerverslaafd Te Zijn, Overgewicht Hebt?

Alle koolhydraten in de bloedsomloop worden geconverteerd naar glucose (suiker) waardoor insulineniveaus stijgen.

Insuline is het hormoon dat verantwoordelijk is voor het opslaan van overtollige suikers als vet.
Hoe hoger je bloedsuikerspiegel, hoe hoger je insulineniveaus, en des te meer vet je zal opslaan.

Uiteindelijk zal je insuline resistent worden, en op dat moment wordt het bijna onmogelijk voor je lichaam om vet te verbranden, hoe weinig calorieën je ook tot je neemt en hoeveel je ook aan sport doet.

En om het nog erger te maken, aangezien je lichaam nu heeft geleerd om suiker als primaire energiebron te gebruiken, zal je weer honger krijgen zodra insuline de glucose uit je bloedbaan verwerkt heeft.

Het lichaam van iemand die suikerverslaafd is, zal niet alleen de calorieën die het tot zich neemt behouden, maar het zal ook meer kans hebben het op te slaan als vet, EN je meer en meer laten hunkeren naar koolhydraten en suiker snel na een maaltijd.

Geen Suiker Meer Eten ?

Door met de methode van Mitchel van Duuren te gaan beginnen los je deze ernstige suikerverslaving op, en tegelijkertijd mag je bij deze methode een paar maaltijden in de week toegeven aan deze zucht naar lekkere dingen.

Ja dat is het mooie bij deze methode van Paleo, een aantal maaltijden per week ga je lekker los 🙂

Maar hoogstwaarschijnlijk is het zo dat je op den duur veel en veel minder trek gaat krijgen in deze suikers, en zelfs op jouw toegestane "alles-mag-maaltijd"  zal je uiteindelijk nauwelijks of geen zucht meer hebben in suikers.

Bestel, net als velen voor jou, ook het boek de Paleo Revolutie om geheel van jouw suikerverslaving af te komen.

Zo hebben wij het ook gedaan.

Klik hieronder op de link om wat meer ervaringen te lezen van anderen die ook dit boek hebben gebruikt om te vermageren en van suikers af te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *