hoe kan ik afvallen

Hoe Kan Ik Afvallen? Met Kettlebell Kopen?

Hoe kan ik afvallen? Met Kettlebell kopen? Nou, er zijn altijd wel een aantal dingen die werken en altijd zúllen werken om jou te helpen calorieën te verbranden en gewicht te verliezen.

Hoe kan ik afvallen? Rennen bv, of beter nog sprinten, is zowat de koning onder het sporten. Als het gaat om een vorm van bewegen dat ervoor zorgt dat het vet snel uit je poriën laat vloeien.

Maar goed, dat was er altijd al, en is er altijd geweest, wie weet ben je geïnteresseerd in iets nieuws zoals de Kettlebell? Hoe kan ik afvallen?

Met een Kettlebell? Ja echt dat kan!

Rennen is de koning onder het sporten wanneer je wilt afvallen.

Rennen, je moet het maar kunnen. Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Kan Ik Afvallen En Wat Zijn Kettlebells?

Kettlebells zijn kanonnen met een handvat.

Kettlebells, een "kanon" met handvat. Klik Op Afbeelding!>>>

Kettlebells zijn in principe ronde gewichten met handvatten.

Denk aan een kanonskogel met een handvat en je krijgt een goed idee hoe een Kettlebell eruit ziet.

Deze grappig uitziende dingen zijn eigenlijk in Rusland ontstaan honderden jaren geleden, maar het is slechts sinds een jaar of tien of zo dat ze meer en meer bekendheid gekregen hebben in het Westen.

Er zijn allerlei soorten certificeringen en allerlei verschillende stijlen van Kettlebells op de markt gekomen. alsmede dvd-programma's die je laten zien hoe je deze gekke ballen met handvatten het beste kunt gebruiken.

 

Hoe Gaat Een Kettlebell Training In Z'n Werk?

Hoe kan ik afvallen met een Kettlebell? Met de Kettlebell, die een plat grondvlak heeft zodat je hem normaal kunt neerzetten, maak je zwaaiende bewegingen, dat is eigenlijk de basis. Dat kun je hieronder zien.

Basisbeweging met een Kettlebell, makkelijk te doen.

Basisbeweging kettlebell. Klik Op Afbeelding! >>>

Waarom Kiezen Voor Kettlebell Training?

Sarah Lurie, de auteur van het boek Kettlebells for Dummies zegt het volgende: Eén van de belangrijkste voordelen van het werken met Kettlebells is dat het een zeer effectieve, efficiënte work-out is die cardiotraining en krachttraining combineert.

 • Cardiotraining zijn trainingen waarbij je aan duursport doet, zoals lopen, rennen, fietsen, zwemmen ed.
 • Krachttrainingen zijn trainingen waarbij je specifieke spiergroepen geïsoleerd traint, zoals bv halters liften of beenspieroefeningen.

Met een Kettlebelltraining heb je dus een work-out die deze beide vormen van training combineert en dát maakt het zo effectief.

Dus hoe kan ik afvallen? Met een Kettlebell training 🙂

 

Een Kettlebell Work-out Stimuleert Aanmaak Groeihormoon

Productie van groeihormoon komt niet gelijkmatig maar met korte pieken en vindt plaats tijdens lichaamsbeweging.

De belangrijkste functie van groeihormoon is dat het het lichaam stimuleert om uit vetreserves energie te halen, het helpt ook bij de groei en reparatie van cellen en weefsels.

Dat is dus een belangrijk gegeven als we willen afvallen. Lees ook hier hoe je kan vermageren.

Als eerste haalt je lichaam energie uit je glycogeenvoorraden (suiker) en deze bevinden zich in je spieren en je lever, daarom blijven je vetreserves zitten waar ze zitten.

Maar omdat groeihormoon je vetverbranding stimuleert, ook wanneer je niet actief bezig bent, kan dit hormoon dus een grote rol spelen tijdens gewicht verliezen.

 1. Kettlebell work-out produceert groeihormoon
 2. Groeihormoon stimuleert lichaam vetreserves aan te spreken
 3. Met voldoende groeihormoon blijf je, ook na je training vet verbranden, net als bij High-Interval trainingen
hoe kan ik afvallen

Zichtbaar dunner worden met de Kettlebell. Klik op afbeelding! >>>

Voordelen Van Kettlebell Training Op Een Rijtje:

 • verhoogd uithoudingsvermogen
 • snel vetverlies
 • full-body work-out
 • spierkracht neemt toe
 • je krijgt er een sterkere rug van
 • geschikt voor beginners en gevorderden
 • je lichaam wordt flexibeler
 • maakt groeihormoon aan
 • mentale weerbaarheid vergroot
 • snellere resultaten in de helft van de tijd die andere trainingen kosten
 • eigen tijd indeling
 • je hoeft niet naar de sportschool

 

Hoe Kan Ik Afvallen Met Kettlebells ?

 Henry en Rinus hebben een effectief thuis trainingsschema ontwikkelt met onder andere de Kettlebells.

Zij zijn de makers van het beruchte Droog Trainen Protocol. Doordat je niet enkel werkt met een Kettlebell maar ook je voeding, manier van trainen en leefstijl gaat aan passen zal je sneller resultaten boeken dan wanneer je enkel alleen met de Kettlebell aan de slag gaat.

Het bestaat uit een coaching programma met gemakkelijk te volgen stappen. Je ontvangt het volgende:

 • Training schema
 • Voedingsplan
 • Extra bonussen (als voorbeeld een macrocalculator)
 • Toegang tot de supportgroep
 • En nog meer...

Je word zo gestimuleerd om niet te stoppen en je motivatie blijft zo erg hoog. 

Ervaringen Met Kettlebell?

Datum: 07-11-2011 Bron: Buikspieroefeningen.org Naam: Sita Ariens Hallo Jesse, Ik heb nu 4x de kettlebell training gedaan en ben onder de indruk van jouw duidelijke uitleg op de dvd’s. Tevens mijn complimenten aan Marjolijn, zij doet het prefect voor.Nu 1 week na de 1ste kettlebell training ben ik al 0,5 kg lichter en heb duidelijk meer energie. Ik voel me gewoon heerlijk. Ik zal ook zeker doorgaan met de trainingen. Het levert met tot nu toe al meer op dan 2x in de week naar de sportschool.Ach de kettlebell training is voorbij voor ik er erg in heb. Dus met andere woorden het is leuk!

Datum: 18-01-2012 Bron: Dutchbodybuilding.com Naam: Danoontjepower Een kettlebell is in 1 woord GE-WE-LD-IG! Slechts 5% van de mensen heeft als doel zoveel mogelijk massa op zijn lichaam te krijgen. Grotendeels wilt afvallen en/of stabiel worden. Als personal trainer zijn de kettlebells geweldig, ik train er zelf ook vaak mee! Hier wordt je pas echt sterk van, wat je ook doet, elke kettle-bell oefening is een specifieke oefening waarbij je zowel je mobilisatie als stabilisatie traint!

Datum: 22-01-2013 Bron: Ervaringenloket.nl Naam: Merian De Kettlebell Workout van Jesse van der Velde is een erg goede, effectieve trainingsmethode. Deze methode zorgt er echt voor dat je fitter en gespierder wordt. Het is natuurlijk ook mogelijk om een personal coach in te huren, maar dan ben je vaak honderden euro’s kwijt. DeKettlebell Workout van Jesse is veel effectiever en ook nog eens een stuk voordeliger. Voor een betaalbare prijs, bereik je al snel een mooi strak lichaam.

Het programma waarover de ervaringen gaan bestaat inmiddels niet meer, of werkt niet dusdanig dat men hier nog oren naar heeft.

Wat tegenwoordig helemaal goed loopt is het Droog Trainen Protocol. Opgezet door twee vrolijke makkers die strakke sixpacks hebben. Dus wat zij doen, dat kan jij ook.

Het werkt aanstekelijk, die vrolijkheid en leergierigheid van hen. Meer gestimuleerd kan je haast niet raken wanneer je hun verhaal leest.

Bovendien vinden wij het grote pluspunt dat het niet énkel om trainingen gaat in hun Protocol.

Ook voeding sppeelt zó een belangrijke rol in het verlagen van je vetpercentage, dat is gewoon gigantisch.

Daarom is het zo fijn dat zij het volledige pakket aanbieden; én je voeding op orde krijgen én je manier van trainen op orde krijgen.

En de kettlebell? die wordt nooit vergeten, die mag je ten alle tijde gebruiken in trainingen want man oh man, dat ding doet wonderen met een lichaam.

Je gaat nog spierpijn krijgen 😉

Klik hieronder eens op de link om erachter te komen wat het Droog Trainen Protocol van de vrolijke rakkers voor jou kan betekenen. Ook bieden zij nu een mooie fixe korting aan op het trainingsregime.

Tevens lees je meer ervaringen van anderen die voor jou het programma al hebben gekocht en ermee aan de slag zijn gegaan. 

Hebben zij snel resultaten geboekt?

Is het haalbaar?

Wij zijn benieuwd naar jouw doelen en hoe je ze wilt bereiken of al hebt bereikt! Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *