hoe kan ik snel vet verbranden

Hoe Kan Ik Snel Vet Verbranden? 9 Geheimen...

Hoe kan ik snel vet verbranden? Implementeer deze 9 snelle vetverbranding tips, die lichaamsbeweging en voeding gebruiken, en kijk hoe het vet wegsmelt van je lichaam, zoals natte sneeuw in de regen.

Hoe kan ik snel vet verbranden? Het menselijk lichaam is een opmerkelijk aanpasbare vetverbrandingsmachine.

Weetje, zelfs na jaren en jaren van verwaarlozing en te hebben toegestaan om kilo na kilo aan te komen, kun je je ontdoen van van al je overtollig lichaamsvet! In een veel sneller tempo dan je ooit gedacht had! Op die manier staat tijd aan jouw kant .

hoe kan ik snel vet verbranden, vrouw in zwart wit onderbroekje met platte buik

Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Kan Ik Snel Vet Verbranden ? 9 Geheimen...

Neem deze 9 eenvoudig toe te passen tips ter harte, en je zult spoedig vooruitgang zien!

Wil je direct toegang tot álle geheimen met betrekking tot vetverlies? Klik dan hier om te kijken hoe Henry en Rinus dat doen!

1. Blijf uit de buurt van de weegschaal

Hoe kan ik snel vet verbranden? Mhm en dan uit de buurt van de weegschaal blijven, nee toch?

Jawel! Dat je aan spiermassa gaat winnen en vet verliezen is één van de redenen waarom we benadrukken om niet dagelijks op de weegschaal te gaan staan. Je lichaam samenstelling en wat je in de spiegel ziet zijn zaken die veel belangrijker zijn.

Je kan hard trainen en perfect eten en zo vijf pond aan spieren aankomen en tegelijkertijd vijf pond aan vet verliezen. En wat zegt je weegschaal? Yep, dat je nog precies hetzelfde gewicht hebt.

Frustrerend, aangezien je goede vorderingen hebt gemaakt. Gebruik de weegschaal als een gids, maar hoe je er in de spiegel uitziet, hoe je je voelt en hoe je kleren passen zijn veel betere indicatoren van je vooruitgang.

2. Verminder je calorieën geleidelijk

Wanneer je vet wilt verliezen, maak dan geen al te drastische calorieën bezuinigingen. Het zal je lichaam in de uithonger-modus terecht laten komen, verlaagt je stofwisseling en het wordt moeilijker om snel vet te verbranden.

Dus hoe kan ik snel vet verbranden? Om vertraging van je metabolisme te voorkomen, en je lichaam toe te staan om vet te laten verbanden op een optimale snelheid, verlaag je calorie-inname dan één keer per week.  Of zelfs per twee weken.

3. Varieer je calorie-inname

Dit is een andere manier om je lichaam te snel af te zijn en om lichaamsvet te verliezen zonder je stofwisseling te vertragen.

Door het variëren met je calorie-inname om de paar dagen in plaats van elke dag exact dezelfde hoeveelheid calorieën te eten, houdt je het uithongering mechanisme onder controle en blijf je vet verbranden.

Hoewel in de huidige maatschappij voedsel overvloedig toegankelijk neigt te zijn, zijn onze lichamen ervoor ontworpen om zoveel mogelijk energie op te slaan. Om ons voor te bereiden op tijden van schaarste. Het lichaam doet dit door je metabolisme aan te passen op basis van calorie-inname.

Als je elke dag dezelfde hoeveelheid calorieën eet tijdens je dieet, zal je lichaam zich aanpassen door het vertragen van je stofwisseling om te voorkomen dat je teveel vet verbrand. Het draait allemaal om hormonen.

Wanneer je leptine niveaus verhoogt zijn, blijft je stofwisseling hoog, wanneer je leptine daalt, vertraagt ook je stofwisseling.

Wanneer je calorie-inname laag en stabiel is, zullen leptine niveaus verlagen, en zo ook je stofwisseling. Het eten van meer calorieën op sommige dagen en minder op andere dagen helpt om je leptine niveaus hoog te houden.

4. Trainen met gewichten

hoe kan ik snel vet verbranden, man met kettlebell aan het trainen

Klik OP Afbeelding! >>>

Weerstand training helpt met vet verlies op diverse manieren. Krachttraining daarentegen verbrandt naderhand ook nog eens calorieën. Studies tonen ook aan dat, in tegenstelling tot aerobe training, krachttraining de calorieën die je verbrandt in rust (tot 39 uur na je training), worden verhoogd.

Plus, hoe meer spieren je lichaam heeft, hoe meer calorieën je verbrandt per dag.
Zelfs als je doel alleen maar is om gewicht te verliezen, zou je moeten trainen met gewichten. Dit zal helpen voorkomen dat je gewicht verliest uit spieren.

Want als dat gebeurd zal je metabolisme vertragen en je vet verlies inspanningen ophouden.

Het Droog Trainen Protocol, opgericht door Henry en Rinus, kan je hier uitstekend bij helpen. Gewoon thuis aan de slag gaan.

5. Doe hoge intensiteit intervallen (HIIT)

Dit betekent korte perioden van hoge intensiteit van de training afwisselen met korte rusttijden.

Het resultaat: betere resultaten in minder tijd.

Eén van onze favoriete interval methoden is fietsen op de hometrainer. Het kan nodig zijn een beetje te oefenen. Na een korte warming up, fietsen we zo hard als we kunnen voor ongeveer 20 seconden, gevolgd door een halve minuut in een trager ritme.

Je moet trouwens altijd opwarmen voor intervallen. En als je niet in je beste vorm bent, begin dan met cardio op lage of matige intensiteit.

6. Eet meer vet

Hoe kan ik snel vet verbranden? Het consumeren van de goede vetten zal ervoor zorgen dat je vet verliest, spieren opbouwt en sneller hersteld van trainingen.
Gezonde vetten hebben ook talloze voordelen voor je gezondheid, met inbegrip dat ze goed zijn voor je hart.

Dus welke vetten zijn de "goede" vetten? De meervoudig onverzadigde (in het bijzonder omega-3) zoals die in vis en noten. En de enkelvoudig onverzadigde, zoals die van pindakaas, kokosolie, olijfolie, eigeel en visolie.

7. Verminder je koolhydraten

De aandacht gefocust op lage koolhydraat diëten heeft veel mensen verdeeld in "voor" en "tegen" laag koolhydraten kampen.
Aan welke kant je ook staat, waar het op neer komt is dat wanneer je je koolhydraten inname vermindert, vooral suiker en zetmeel producten, het je zal helpen om vet te verliezen.

De timing van je koolhydraten inname heeft ook invloed op de vetverbranding. Er wordt geadviseerd om lager te gaan zitten in je koolhydraten vanaf 15:00 's middags. Eet de meeste van je koolhydraten in de ochtend en rond je trainingen.

8. Verhoog je eiwitten

Hoe kan ik snel vet verbranden? Je eiwit inname verhogen zal je stofwisseling verhogen en helpen je spiermassa te behouden, wat allemaal helpt bij vetverbranding. In feite, verbrandt je lichaam meer calorieën wanneer je eiwitten eet dan wanneer je vetten of koolhydraten eet.

Tal van studies tonen aan dat lijners die de hoog in eiwitten en laag in koolhydraten strategie volgen meer vet verliezen en meer spiermassa behouden dan degenen die vertrouwen op hoog in koolhydraat diëten.

Yep, je leest het goed, veel mensen die diëten verhoogden hun spiermassa zonder te trainen, simpelweg door meer eiwitrijk voedsel te eten.

9. Eet 6 kleine maaltijden per dag ipv 2-3 grote feestmaaltijden

Dit zal ervoor zorgen dat je lichaam voorzien wordt van de voedingsstoffen die nodig zijn om spieren op te bouwen en vet te verbranden.

Bonus: Je rust stofwisseling neemt toe. Het zal ook voorkomen dat je lichaam in uithongerings-modus gaat, wat kan gebeuren wanneer er teveel tijd verstrijkt tussen je maaltijden.

Als dit gebeurt zal je lichaam spieren gaan verbranden voor energie, verhogen zich de vetreserves alsmede dat je metabolisme erdoor vertraagd. Dit is precies het tegenovergestelde van wat je wilt zien gebeuren.

Hoe Start Ik Met Snel Vet Verliezen?

Wees niet de persoon die klaagt over je situatie terwijl je er niks aan doet om deze te verbeteren. Wordt niet "gelukkig" met de status quo van ongelukkig zijn. Maak gebruik van bovenstaande kennis om actie te ondernemen!

Wat als de geheimen die we net verklapt hebben voor jou niet genoeg zijn?

Wat als je denkt, ja maar dat kan ik toch zomaar niet alleen gaan doen?

Dan is het Droog Trainen Protocol wellicht zeer geschikt voor jou.

Henry en Rinus zijn twee vrolijke knakkers die de Droog Trainen Academie runnen. Zij baseren hun kennis op jarenlange ervaring en zijn specialisten in het bouwen van een droom lichaam.

Dat heeft altijd een laag vetpercentage, en nee we hoeven geen bodybuilders te worden om een strak lichaam te krijgen.

Je zal daarentegen flink vet gaan verliezen met wat zij jou te bieden hebben.

Waarom is het Droog Trainen Protocol zo goed? Wat heeft dit meer te bieden dan de 9 geheimen die we net hebben prijs gegeven?

Wel, je hoeft namelijk heel veel dingen niet...

Klik maar eens op het woordje niet hierboven, je komt dan direct te weten wat je allemaal niet hoeft te doen 😉

Verder zal je uiteraard zeker wel aan de slag moeten, en willen. Men wordt niet slapend rijk en ook niet slapend dun.

Henry en Rinus zullen jou het volgende leren:

  • Exacte strategieën om blijvend vetverlies te realiseren
  • Inzicht in jouw dagelijkse calorie verbruik
  • De juiste manier van trainen
  • Hoe zij zelf eten

Klik onder op de link om te lezen hoe andere vrouwen en mannen dit hebben ervaren. 

Ervaringen lezen is altijd fijn, tegen wat liepen zij aan en hoe komt het dat dit programma dan wel heeft geholpen? Dat soort dingen lezen kan prettig zijn.

We zeggen: ga ervoor! Wat is jouw doel? En ga ervoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *