hoe krijg je slanke benen

Hoe Krijg Je Slanke Benen, Top 16 Killer Tips !

Hoe krijg je slanke benen? Wil jij op je bovenbenen afvallen? Als dat zo is, dan zijn hier wat behulpzame tips om vet te verliezen en ook te gaan afvallen op je bovenbenen.

Helaas pindakaas is het zo dat je niet plaatselijk vet kan verliezen, dus wat je nodig hebt is om over de gehele linie te gaan afvallen. Hier 16 top killer tips om de vraag te beantwoorden op : Hoe krijg je slanke benen?

Hoe krijg je slanke benen, vrouw in rokje
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Krijg Je Slanke Benen; Oefeningen Die Je Overal Kunt Doen

Ga dagelijks wandelen

Dit is de simpelste oefening voor hoe krijg je slanke benen. Gebruik een stappenteller. Je zou moeten proberen om 10,000 stappen per dag te maken.
Om het wandelen gemakkelijker te maken, draag dan sneakers of platte schoenen. Wanneer je dit volhoud zal je binnen een maand resultaten zien.

Ga rennen

Door te gaan rennen gebruik je meer energie en het zal je helpen vet te verbranden. Doe dit ten minste 3 keer per week.
Als je gaat rennen, kies dan een route die tamelijk plat is. Wanneer je heuvels op gaat rennen werk je juist aan je kuitspieren, en deze zijn gemaakt in de strijd tegen zwaartekracht.

Gebruik een hometrainer of ga fietsen

Fietsen zorgt voor een enorm hoog calorie verbruik van ongeveer 500 calorieën per uur, dus dit maakt het één van de beste manieren om je vetpercentage naar beneden te brengen. Vergeet niet dat je kuitspieren groter worden wanneer je fietst op een hoog niveau, dus doe het rustiger aan.

Ga Droog Trainen

Droog Trainen is een manier om over de gehele linie af te slanken en tegelijkertijd een manier om je spieren er mooier uit te laten zien. Het is een combinatie van cardio-en krachtraining, wat ideaal is als het gaat om vet verbranden. Je doet dit thuis en wordt door niemand gezien, ideaal dus. Hoe krijg je slanke benen? Door het volgen van het Droog Trainen Protocol dus.

Ga trampoline springen

Het verbruikt calorieën en tegelijkertijd is het leuk om te doen. Het traint ook je spieren en leidt tot een strakkere huid.

Probeer pilates

Pilates is een ideale oefening om te werken aan slankere benen. Het rekken en de kern oefeningen verbranden vet, zelfs in de grootste probleemzones en het is perfect voor mensen die niet gezien willen worden tijdens het trainen. Een matje, een dvd en een fles water en gaan met die banaan.

 

Hoe krijg je slanke benen, vrouw en kettlebell
Aan de slag met Droog Trainen en je zult resultaten gaan zien! Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Krijg Je Slanke Benen; Oefeningen In De Sportschool

Ga zwemmen

Ga naar een zwembad waar het niet al te druk is. Betere kans dat dit lukt in de avond. Ga wat banen zwemmen gedurende een half uurtje tot een uur. Zwemmen is een perfecte oefening om been vet weg te werken en mooie spieren op te bouwen.

Gebruik een stabiliteitsbal

Terwijl je op een matje ligt, plaats je de bal recht voor je. Plaats je voeten op de bal, til je heupen op en rol langzaam de bal richting je heupen. Doe dit totdat je niet meer kan, en zorg ervoor dat je heupen de grond niet raken.

Gebruik een elliptische trainer zonder helling

Een trainer met helling zorgt ervoor dat je je spieren in je kuiten groter maakt.

Hoe krijg je slanke benen, twee vrouwen in sportschool
Op een elliptische trainer stappen is een goede keus! Klik Op Afbeelding! >>>

 

Hoe Krijg Je Slanke Benen; Volg Een Gezond Dieet

Eet meer proteïne

Proteïne is vullend voedsel en goed voor spierdefinitie. Zorg ervoor dat je kip, vis en kalkoen opneemt in je dieet.

Neem dagelijks je portie fruit en groenten

Fruit en groenten voorzien je van voedingsvezels en helpen je het vetopslag in je lichaam te verminderen.

Drink veel water

Je zou minimaal 8 tot 10 glazen water moeten drinken per dag. water help niet allen om afvalstoffen af te voeren maar houdt je huid ook gehydrateerd, zacht en glanzend in de zomer.

Vermijd suiker

Dingen als koekjes, ijsjes, cake en chocolade zitten niet alleen vol met lege calorieën die je geen energie geven maar zorgen er ook voor dat er vet wordt opgeslagen in je benen.

Vermijd teveel zout eten

Teveel zout in je eten weerhoudt je huid ervan om gehydrateerd te zijn. Voorbeelden zijn pinda's en popcorn.

 

Hoe Krijg Je Slanke Benen; Algemene Tips

Verwacht niet dat het gewicht alleen van je benen af gaat. Het lichaam zet vet om in energie wanneer het aan het trainen is of wanneer je calorie inname laag is. Helaas pakt je lichaam het vet af van waar zij het wil, en niet noodzakelijkerwijs van waar jij het zou willen.

Werken/trainen aan een specifiek gebied aan je lichaam heeft zo zijn voordelen (zoals spierdefinitie) en nadelen (frustratie wanneer het vet niet magisch verdwijnt). Verwacht niet dat been oefeningen je plotseling dunnere benen geeft zonder dat je vermindering in algemene vetpercentage ervaart.
Wat gebeurd er wanneer een persoon zich zelf verhongert? Het lichaam realiseert zich dat het minder eten krijgt, je metabolisme zal vertragen om energie te gaan besparen, en het zal mager weefsel gaan pakken in plaats van vetreserves om zichzelf voor te bereiden op minder voedsel.
Als je er wel in geslaagd bent om af te vallen door jezelf te verhongeren (ok je hebt dit op de moeilijkste manier gedaan) zal je, zodra je weer begint te eten, alles weer net zo hard aankomen. Waarom gebeurd dit? Omdat je metabolisme nog steeds in winterslaap is en het nodig heeft om weer op te starten. Hoe start je weer op? Door in de eerste plaats het juiste voedsel te eten.

Verhonger jezelf niet. Veel mensen die gewicht willen verliezen maken deze fout. Hun redenering: Calorieën worden als vet opgeslagen wanneer je lichaam ze niet gebruikt; calorieën uit voedsel; als ik mezelf zowat verhonger, zal ik minder calorieën binnen krijgen; als ik minder calorieën binnen krijg zal er minder vet zijn om op te slaan. Dit is een misvatting.

Resultaten krijgen kost tijd. Een heleboel mensen met goede intenties en een sterk discipline stoppen nét voordat de resultaten zichtbaar zouden gaan worden.

Ze werken zich een slag in de rondte voor een maand of wat, zien geen resultaten, gooien de handen in de lucht van wanhoop en geven op. Zet jij door of haak jij af? Voorkom dat je benen nog groter worden en begin vandaag nog!

Klik eens op de link hieronder om te kijken hoe diverse andere dit gedaan hebben.

Lees hun ervaringen eens over het Droog Trainen Protocol. Hoe zij geholpen zijn met hun voeding en het trainen thuis.

Of ze überhaupt geholpen zijn daarmee?

Ook zij wilden vermageren en dunnere benen krijgen, is het hen gelukt?

Wij wensen jou toe dat het JOU lukt! Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *