hoe train ik thuis een sixpack

Hoe Train Ik Thuis Een Sixpack ?

Hoe train ik thuis een sixpack, die vraag komt nog al eens voorbij want een mooi afgetraind lichaam willen we allemaal. Hoe train ik thuis een sixpack, het lijkt een groot geheim waar we al jaren naar verlangen om het antwoord op te weten.

Buikspieroefeningen scheppen absoluut een sixpack. Echter het maakt niet uit hoeveel je je buikspieren traint, ze zijn bedekt met een laag buikvet, zodat ze (nog) niet zichtbaar zijn.

hoe train ik thuis een sixpack

Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Train Ik Thuis Een Sixpack ?

Het zal geen verschil maken hoeveel sets je maakt, of je ze nu maakt met je makker op je borst, of als je de laatste machine aanschaft die verkondigd je dat wasbordje te geven binnen twee weken.

 

Er Is Maar Eén Antwoord Op Hoe Train Ik Thuis Een Sixpack !

Er is maar één manier om die sixpack te krijgen die je altijd al wilde en die is tweeledig:

Daar heb je het!

Het geheim van een sixpack verkrijgen, zoals je die ziet op tv, in de sportschool of op het strand.

Wees gerust, zij hebben dit niet op een andere manier gedaan dan door het bovenstaande uit te voeren. Ze hebben ze niet "gecrunched" of ze "opgebouwd" .

Ze verbrandden het buikvet en trainden de onderliggende buikspieren.

 

Haal De Druk Er Af..

Dat gezegd hebbende zou dit veel druk van ons af moeten halen in onze zoektocht om er gespierd en "geript" uit te zien 😉

Hoe train ik thuis een sixpack, we hoeven niet die eindeloze dodelijke crunches te doen om het lichaam te krijgen wat we willen.

In feite heb je waarschijnlijk alles al wat je nodig hebt. Crunches zijn uiteraard goed, net als vele andere oefeningen, je hoeft ze echter niet duizend keer te doen.

Beter blijkt het gebruik van Kettlebells, in combinatie met een gezond voedingspatroon, als in een verstandig vet verlies plan.

Kettlebells kunnen worden gebruikt om een totale lichaams workout te beoefenen, die speciaal ontworpen is om fysieke fitheid en conditie te bereiken en is waarschijnlijk wel de beste manier om verder te komen in je weg naar een ultieme sixpack.

Wanneer je aan specifieke oefeningen denkt met een Kettlebell, zullen power cleans, single arm Kettlebell rows en de Kettlebell swing waarschijnlijk als eerste bij je op komen. Deze zorgen allemaal voor een gigantische workout, niet alleen rond je buik maar voor je hele lichaam!

Gedaan als onderdeel van de routine zullen ze het hele eind meegaan richting het vervullen van het cardio-aspect dat nodig zal zijn om het vetverbrandingsmechanisme flink op te stoken.

Wanneer je dit proces hebt opgestart en je kunt deze trainingen volhouden voor zo lang het nodig is, zul je het buikvet weg zien smelten en die onderliggende buikspieren, waaruit het sixpack bestaat, tevoorschijn zien komen.

Weer is de sleutel hier dat het niet alleen gaat om de oefeningen, welke je dan ook kiest, het is de combinatie van:

Hard trainen
Gezond eten en afvallen
Doorzettingsvermogen

Alleen op die manier zul je dat wasbordje krijgen die je zo graag wilt.

 

Doorbreek De Vicieuze Circel Van :

 

Niet weten welke oefeningen je moet doen
Niet weten wat je precies moet eten
Niet weten hoe vaak je moet trainen
Niet weten hóe je moet trainen
Niet weten hóe láng je moet trainen
Niet weten wanneer je vooruitgang zult boeken

 

Lukt jou dit allemaal alleen om uit te vogelen? Vind ik knap. In mijn ogen kun je het beste een gedegen en zeer beproefde training gaan volgen, als je tenminste écht heel graag dat wasbordje wilt gaan krijgen. Hoe graag wil je dat is de vraag, en wat heb je ervoor over?

Binnen een week of 6 al in de buurt komen van het felbegeerde wasbordje? Yep het is mogelijk 😉

Klik hieronder om te kijken wat een Kettlebell training inhoudt en wat het jou oplevert.

 

hoe train ik thuis een sixpack

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *