hoeveel val je af met groene smoothies

Hoeveel Val Je Af Met Groene Smoothies ?

Hoeveel val je af met groene smoothies? Wel, dat ligt aan een aantal factoren. Als je snel even 2 tot 3 kilo wilt vermageren dan kan het wel handig zijn de hele dag groene smoothies te drinken.

Dus als ontbijt, voor lunch en na het avondeten, wat dan bijvoorbeeld een kipsalade zou kunnen zijn.

Hoeveel val je af met groene smoothies? Voeg er een dagelijkse stevige wandeling aan toe en je zult je doel snel bereiken. Zeker als je de smoothies maakt vanuit een betrouwbaar receptenboek, zoals die van Oscar, waar we zelf altijd onze smoothies uit halen.

Hoeveel val je af met groene smoothies als je zelf denkt dat je doel een stuk moeilijker te behalen valt? Zoals bijvoorbeeld 20 of 30 kilo vermageren? Ook dán, juist dán willen we eigenlijk zeggen, kun je absoluut afvallen met groene smoothies, echter moet je goed rekening houden met voedingsmiddelen hoog in calorieën maar die tegelijkertijd een laag voedingswaarde hebben.

hoeveel val je af met groene smoothies
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoeveel Val je Af Met Groene Smoothies ?

Er zijn mensen die in vier maanden tijd 25 kilo zijn afgevallen met groene smoothies. Ja dat kan echt.

Belangrijk is hierbij denken we om een hanteerbaar doel voor ogen te houden. Je kunt niet 10 kilo vermageren in één week tijd.

Realistisch is wel dat als je het groene smoothie dieet nauwgezet opvolgt, dat je zeker wel in de eerste tien dagen 3 tot 7 kilo kan afvallen. Moeten we wel bij zeggen dat dit dan ook veel water zal zijn dat je lichaam verliest.

Dus, hoeveel val je af met groene smoothies, dat kan 5 kilo zijn, maar ook 10 of zelfs veel en veel meer!

Wat Win Ik Door Groene Smoothies Te Gaan Drinken ?

Je valt er goed van af
Je huid gaat een gezonde glans krijgen
Je gaat beter slapen
Je stressniveaus gaan omlaag
Je libido gaat omhoog
Je gaat lekkerder ruiken
Je zweet minder snel
Je weerstand verhoogt
Je krijgt meer energie
Je verliest snel vet

Hoeveel Val Je Af Met Groene Smoothies, Eenvoudig ?

hoeveel val je af met groene smoothies, gekleurde smoothies in potjes
Klik Op Afbeelding! >>>

Er zijn verschillende redenen waarom een dieet gevuld met groene smoothies jou zal helpen bij gewicht verliezen.

Hieronder noem ik er drie:

Groene smoothies bevatten uiteraard ook calorieën, echter hebben deze wel een hoge nutritionele voedingswaarde. Met slechts twee groene smoothies per dag krijg je dus slechts een paar honderd calorieën binnen maar zal je toch super vol zitten.
Vrijwel alle maaltijden die we in de loop van een typische dag eten bevatten behoorlijk veel 'lege' calorieën. Ons eten zit vol met suikers en andere nare chemische stoffen, die ons lichaam nauwelijks meer kunnen afbreken doordat we ze in zulke grote hoeveelheden consumeren. We zijn overvoerd. Maar ondervoed. Wanneer we ons lichaam echt het voedsel geven waar het naar verlangt, in de vorm van echt en heel voedsel, blijft het tevreden voor een langere periode gedurende de dag. Het drinken van een groene smoothie, in plaats van een geraffineerde in de fabriek gefabriceerde snack in de middag, tijdens die hunkering naar 'iets lekkers', wat we 's middags allemaal kennen, zal je lichaam lange tijd gevoed houden en tegelijkertijd de kilootjes eraf laten smelten.
Wanneer we groene smoothies introduceren in ons voedingsplan en levensstijl zal ons lichaam gaan functioneren zoals het eigenlijk ontworpen is. Het hoeft niet meer al zijn energie te verspillen aan het afbreken van smurrie die erin gepropt is tijdens etenstijd. Het lijf kan zich gaan ontdoen van het extra lichaamsvet en de schadelijke stoffen, die je al die jaren hebt opgeslagen. Je zult echt gaan merken dat je gaat verlangen naar gezonder eten in plaats van elke dag maar een makkelijke pizza of portie friet. Een groene smoothie kan een uitstekende vervanger zijn van je dodelijke suikerontbijt of energiedrankje in de ochtend.

Wat Kan Jou Persoonlijk Helpen Af Te Vallen Met Groene Smoothies ?

Hier zijn 3 suggesties:

Gebruik geen verwerkte vruchtensappen of zuivel als basis voor je smoothie. Ze bevatten geraffineerde suikers. Met behulp van water of kokoswater of kokosmelk heb je een betere basis voor je smoothie.
Maak je smoothies klaar in de ochtend, of zelfs de avond daarvoor, en neem ze mee naar je werk als snack.
Je kunt je in eerste instantie zelfs slechter voelen in de eerste week dat je groene smoothies drinkt. Je lichaam is namelijk ontwenningsverschijnselen aan het vertonen doordat je geen geraffineerde suikers meer tot je neemt. Je kunt hoofdpijn krijgen en een verlies van energie ervaren. Dat komt doordat je die vervelende, al jaren lange opgeslagen, giftige stoffen aan het uitscheiden bent. Dit is echt normaal dus zorg dat je je ervan bewust bent dat dit gebeurd.

Voorkom al die veelgemaakte fouten zoals:

  • Verkeerde ingrediënten gebruiken
  • Verkeerde producten kopen
  • Verkeerde combinaties maken
  • Vieze smoothies maken zodat je er nooit meer één wilt drinken
  • Etc Etc..

Schaf daarom een volwaardig en beproefd groene smoothie receptenboek aan. Nog beter is om het speciaal op afvallen ingestelde receptenboek aan te schaffen.

Wees lief voor jezelf en investeer erin, kóóp het gewoon. Voor ons is dat juist een teken dat je graag wilt, ervoor wilt gaan. We maken er hier in huis dagelijks gebruik van, zijn inmiddels aangekomen op het punt dat we graag de wat ingewikkeldere smoothies maken. En yep, ook flink wat afgevallen daardoor, hartstikke blij mee!

In het boek van Oscar staan enkel en alleen de (groene) smoothies, die er voor gemaakt zijn jou te helpen (veel) gewicht te verliezen. Het heet de Smoothie Afslankbijbel, die gebruiken we immers zelf ook, en onze ervaringen daarmee zijn uitstekend.

Hij geeft vaak wel bonussen en extra korting op de aanschaf bij het fysieke boek. Persoonlijk vinden we dat gaaf en veel leuker om in een echt boek te bladeren, staat dan ook op de keukenplank thuis. Je kunt zo lekker makkelijk snuffelen dan en plaatjes kijken; geïnspireerd raken.

Klik hieronder op de link om wat ervaringen te lezen van mensen die ook het boek hebben aangeschaft, net als wij. Kun je gelijk gebruik maken van de bonussen en extra korting!

Laat even een reactie achter hieronder of deel dit artikel wanneer jij ook bezig bent met afvallen door het drinken van groene smoothies. En hoeveel ben jij er mee afgevallen? Laat je het ons weten? Vinden we leuk als je dat doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *