Kan Ik Afvallen Zonder Te Sporten ?

Kan ik afvallen zonder te sporten? Natuurlijk kan dat. En met deze 14 tips en tricks zul jij weten hoe je dat het beste kan doen.

Nauwgezette maaltijd planning... Elke calorie tellen die je verbruikt... Een heel weekend gezonde maaltijden koken voor de volgende week... Het vinden van nog meer tijd om te oefenen. Zeker, deze gewichtsverlies strategieën werken, maar ze kunnen erg tijdrovend zijn.

Kan ik afvallen zonder te sporten? Ja dat kan ! De volgende 14 tips, waarvoor geen inspanningen nodig zijn, kunnen direct worden toegepast in je huidige routine.

kan ik afvallen zonder te sporten
Klik Op Afbeelding! >>>

Kan Ik Afvallen Zonder te Sporten ? Zo Doe je dat !

1. Ga door met Candy Crush

Blijkt dat het spelen van videogames  de levendigheid en de frequentie van hunkeren vermindert, volgens nieuw onderzoek in het tijdschrift Appetite. (Studie deelnemers speelden Tetris.) Waarom? Omdat het spelen van games je afleidt van je focus op je chocolade ijs in je vriezer. (1)

2. Houd gezond eten altijd dicht bij je

Luiheid speelt een grote rol in je voedsel keuzes, zowel goed als slecht eten, suggereert een studie gepubliceerd in Appetite.

Studenten van Saint Bonaventure University in de staat New York werden onderverdeeld in drie groepen:

  • Eén met appelschijfjes binnen bereik en beboterde popcorn ruwweg zes meter weg
  • Eén met de popcorn binnen handbereik en de appelschijfjes zes meter weg
  • En één met zowel de appelschijfjes als de popcorn binnen bereik

Hoewel de deelnemers de onderzoekers vertelden dat ze de voorkeur aan de popcorn gaven, aten zij toch wat het dichts binnen handbereik lag! (2)

3. Slaap langer

Er is geen betere manier om te genieten van je luiheid dan meer te slapen. Minder dan vijf uur slaap op een nacht kan je weegschaal met 30% omhoog laten schieten dan wanneer je zeven uur per nacht slaapt.

4. Bestel je koffie ongezoet

Bestel normale latte in plaats van een speciale, een gewone ijsthee, een gewone koffie wordt er gezegd. Kiezen voor de gewone koffies en de speciale varianten laten staan zal je calorieën schelen elke keer weer.

5. Eet zittend

Je zal er versteld van staan hoeveel calorieën je consumeert zonder erbij na te denken, zeker wanneer je op feestjes bent of partijen die buffetten serveren.

De vijand van overgewicht, eten zonder na te denken..

Studies wijzen uit dat we wanneer we onbewust eten, we grotere porties eten, vooral tijdens sociale gelegenheden.

Wanneer je echter aan tafel eet, zul je bewuster zijn van wat en hoeveel je eet.

6. Bewaar je salade voor het laatst

Salade komt bij je maaltijd, maar eet het pas aan het einde van je maaltijd. In plaats van een bijgerecht te nemen.

Door je salade als laatste te eten geef je je hersenen een kans om je maag in te halen, zodat je je realiseert dat je toch niet zo hongerig was als je wel dacht toen je aan je maaltijd begon. Laat de dressing van je salade echter achterwege.

7. Relaxe

Een levensstijl zonder teveel stress houdt het buikvet weg.

8. Vergeet light frisdranken

Research heeft uitgewezen dat mensen die dieet frisdranken dronken de neiging hebben grotere taille omvang te hebben.

Na het volgen van 474 mensen in tien jaar, is er uitgevogeld dat degene die dieet frisdranken (light) dronken 70% meer groei in de middel hadden dan degene die deze drankjes niet dronken. (3)

9. Zorg ervoor altijd water bij je te hebben

Natuurlijk, we weten allemaal dat we genoeg water moeten drinken, maar is de herhaling waard.

Het is ook gebleken dat water een goeie is in het verliezen van gewicht.

Studies waarin mensen op een dieet waren en waarin de ene groep veel water dronk en de andere minder water dronk, wijzen uit dat de groep die veel water drinkt meer gewicht verliest dan de groep die minder of te weinig water drinkt.

10. Griekse yoghurt of cottage cheese als ontbijt

Beiden zijn gemakkelijke ontbijten die je lichaam een grote gezonde dosis calcium geven en bijna 20 gram aan proteïne.

Het blijkt gewoon dat ongeveer 30 gram aan proteïne als ontbijt je voller en langer verzadigd laten voelen, waardoor je minder zal eten tijdens lunch.

11. Kies rauw

Wanneer je je hongerig voelt is een stuk fruit makkelijk gepakt. Natuurlijke zoetstoffen, hoog in vezel en vol met water.

12. Verdrink je voedsel niet

Dressings laten staan kan je zeker helpen om minder calorieën te consumeren. Terwijl een keertje geen kwaad kan, zal een beetje hier en een beetje daar je pogingen om gewicht te verliezen absoluut schaden.

13. Kies alcohol of een dessert als toetje, niet beide

Wanneer je je maaltijd start met wijntje of twee en je eindigt je maaltijd met een dessert, dan heb je zo al 500 tot 1000 calorieën extra te pakken.

Om gewicht te verliezen zal je je calorieën inname moeten minderen. Dus tenzij je van plan bent om enkel een simpele salade te nemen, is het logisch om ergens anders te minderen in calorieën om een maaltijd van 2000 calorieën te vermijden.

Wanneer je keus is gevallen op alcohol bestel dan een decafé koffie om je maaltijd te beëindigen. Wanneer je kiest voor een dessert, houd dan je drinkbare calorieën op nul tijdens de maaltijd.

14. Voed je passie voor gekruid eten

Door gekruid eten te omarmen kun je je lichaam misleiden om minder te eten. Een grammetje  rode chili pepers toevoegen aan je maaltijd kan je meer verzadigd en voller laten zitten, en voorkomt dat je je overeet na een maaltijd.

Dus je vraag : kan ik afvallen zonder te sporten, is bij deze beantwoord 🙂

Kan Ik Afvallen Zonder Te Sporten ?

Ja dat kan dus wel degelijk.

Weet je toch nog niet echt hoe je nu het beste kan beginnen? Dan raad ik je aan eens een kijkje te nemen in het boek de Strakke Buik Bijbel.

Hierin staan ervaringen van anderen, over hoe zij dit nu hebben aangepakt en met welk lekker eten zij tóch zijn gaan afvallen. Hoe kan ik afvallen zonder te sporten...door goed en lekker te gaan eten, zonder jojo effecten, zonder honger te lijden, en inderdaad dit allemaal zonder te sporten!

Gerelateerde artikelen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *