Sporten Zonder Sportschool

Sporten zonder sportschool, dat kan! Je wilt gewicht verliezen maar je kan je geen abonnement op de sportschool veroorloven? Of misschien heb je wel helemaal geen zin om de deur uit te gaan? Dan ben je hier op de juiste plek..

Iedereen kan afvallen zonder naar de sportschool te gaan. Het gaat allemaal om vastberadenheid en doelen stellen.

sporten zonder sportschool
Klik Op Afbeelding! >>>

Sporten Zonder Sportschool, Hoe Doe je Dat ?

We zullen een paar mogelijkheden doornemen hoe je kan gaan sporten zonder naar de gym te gaan. Er zijn namelijk andere manieren om te gaan bewegen en deze kun je allemaal thuis doen.

  • Allereerst, realiseer je hoe jouw lichaam er van nature uit ziet. Hoe je botstructuur in elkaar zit. Niet iedereen zal super mager worden, sommigen van ons hebben gewoon mooie natuurlijke rondingen die bij ons lichaam horen. Iedereen heeft een ander lichaamstype. Wees dus realistisch in je doelen.
  • Ontbijt elke dag. Je hebt vast wel gehoord dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, en dat is ook zo. Het geeft je metabolisme een boost en je functioneert veel beter gedurende de dag. Je zal alerter zijn en je dag beter aankunnen met al zijn dagelijkse beslommeringen van dien.

Snel Afvallen, Beste Sporten...

Hieronder zetten we drie verschillende sporten uiteen waarmee je het beste kunt gaan afvallen. Bij al deze sporten heb je geen sportschool nodig. Dus je wordt niet bekeken, hoeft niet elke maand je bijdrage aan de sportschool te leveren en gaat tóch afvallen 🙂

Gaan Fietsen Op Je Hometrainer

Dit is één van de meest veel voorkomende manieren om te gaan sporten zonder naar de sportschool te gaan. Je kunt het fietsen gaan opbouwen, je kunt er intervallen mee gaan doen, wat helemaal goed is als je doel afvallen is.

Er zitten vaak diverse programma's op een hometrainer en dat zorgt ervoor dat het nooit saai wordt. Je kunt je favoriete serie kijken terwijl je fiets.

Zeker met een interval training ben je binnen een half uurtje per dag ook onder de pannen. Sporten zonder sportschool, schaf een hometrainer aan!

Het kost je een eenmalige aanschaf, dat wel. Maar na een paar weken heb je die dubbel en dwars terug verdient in de vorm van een strak en fit lijf. En belangrijk is dat je de hometrainer niet op zolder zet 😉 Daar zal je nooit gaan fietsen, geloof me.

Thuis Gaan Kettlebellen

Dit is wellicht een niet zo veel voorkomende manier om met sporten zonder sportschool te gaan beginnen...

Toch zal deze manier van sporten je veel opleveren!

Kettlebellen is namelijk een manier van bewegen die cardio-en krachttraining combineert. Wat ontzettend goed zal zijn voor opbouw van spieren, wat weer heel goed is om af te vallen en sterker te worden. Het Home Workout programma van Droog Trainen Protocol, wat Henry en Rinus opgezet hebben is één van de betere programma's verkrijgbaar die ervoor zorgen dat jij thuis aan de slag kan gaan.

Ook dit is een eenmalige aanschaf. Maar je zal niet aan een abonnement vast zitten en toch zal je alle instructies krijgen die je nodig hebt, wellicht nog beter dan sommige sportscholen aanbieden.

Gaan Joggen

Dit is uiteraard ook een veel voorkomende manier om te gaan sporten, en dat zonder ook maar een cent uit te geven, een stel goede loopschoenen daar gelaten.

Toch merk je vaak dat mensen enthousiast beginnen en na een week alweer opgeven. Je zult toch weer de deur uit moeten en heb je geen loopmaatje dan zal je motivatie vaak snel minderen.

Sporten Zonder Sportschool En Toch Begeleiding?

Dus waar kies je voor? Sporten zonder sportschool is heel goed mogelijk, het heeft echter wel een vastberadenheid nodig, doorzettingsvermogen.

Gemotiveerd zijn én blijven is vaak het lastigste voor iedereen. Dat is juist ook het mooie aan het Droog Trainen Protocol van Henry en Rinus, de vrolijke rakkers, tevens gecertificeerde sportinstructeurs.

Wanneer je alles doet wat zij zeggen dat je moet doen, weet je direct hoe je moet eten, trainen, en hoe thuis te gaan sporten. Zo zal je gaan afvallen als een tierelier.

Tegelijkertijd wordt je je veel bewuster van wat je eet, aangezien zij jou óók daarin begeleiden.

Je staat er niet alleen voor dan! Ook is er de m0gelijkheid om je aan te sluiten bij de supportgroep van DTP.

Wanneer je eenmaal de keus hebt gemaakt om te gaan bewegen zonder sportschool dan zul je zien wat een voordelen het oplevert.

Je valt veel en snel af
Je sport in je eigen tijd
Je sport lekker thuis
Je sport zonder gezien te worden
Je gaat je steeds beter voelen over jezelf
Heb je de spullen in huis, dan ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan en te blijven

Laat iedereen eens een poepie ruiken en ga gewoon beginnen 😉

Gerelateerde artikelen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *