Wat Is Krachttraining ?

Wat is krachttraining? Wil je je vetpercentage naar beneden brengen? Spiermassa vergroten en meer efficiënt je calorieën verbranden?

Krachttraining is dan je redding. Ondanks zijn reputatie dat het een mannending zou zijn is krachttraining ook een belangrijk component voor vrouwen die haar gezondheid wilt verbeteren.

Wat is krachttraining, laten we eens kijken..

wat is krachttraining
Klik Op Afbeelding! >>>

Wat Is Krachttraining ?

Krachttraining zijn trainingen met het doel je fysieke kracht te verhogen. Er zijn twee soorten van sterkte/kracht:

Relatieve kracht: bergbeklimmers bv hebben kracht nodig, maar niet ten koste van een hoger lichaamsgewicht. Relatieve kracht/sterkte is het bouwen aan een maximale kracht terwijl er controle blijft over de calorie-inname, zodat het lichaamsgewicht zich niet verhoogd.
Absolute kracht: olympische gewichtheffers in de zwaarste klasse kunnen gemakkelijk 130 kilo wegen. Meer lichaamsgewicht in deze betekent grotere spieren en dus meer kracht. Absolute kracht gaat over de sterkste worden, ongeacht het lichaamsgewicht.

Lees Verder Over: Wat Is Krachttraining...

Spiermassa vermindert op een natuurlijke manier wanneer je ouder wordt.

Wanneer je niks doet om de spieren die je "verliest" te vervangen zal je vetpercentage van je lichaam stijgen.

Maar krachttraining kan je helpen je spiermassa te behouden en te laten groeien, ongeacht welke leeftijd je ook hebt.

wat is krachttraining
Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Krachttraining helpt je ook bij:

Spieren opbouwen

Hoe sterker je bent, hoe meer spieren je hebt. Krachttraining hoeft niet noodzakelijkerwijs gelijk bodybuilding te zijn; opbouw van spieren is een "bijwerking" van het uitoefenen van krachttraining, het hoeft niet het doel op zich te zijn.

Krachttraining verbrandt calorieën en niet te min ook, het houdt je stofwisseling hoog terwijl je op een schoon dieet bent en je hebt ook meer zin om je aan je dieet te houden.

Verhoogt je algehele gezondheid

Krachttraining verhoogt je uithoudingsvermogen, de botdichtheid en testosteron. Krachttraining versterkt je gewrichten, verlaagt het cholesterolgehalte en verbetert je slaap. Je zult merken dat voeding een hele belangrijke factor is om resultaten te krijgen door krachttraining. Alles leidt tot een gezonder lichaam en levensstijl.

Smeedt karakter

Krachttraining leert je doorzettingsvermogen, opoffering, zelfbeheersing, verantwoordelijkheid en bouwt aan je zelfvertrouwen. Je krijgt van krachttraining wat je erin stopt.

De twee vrolijke en eerlijke rakkers van Droog Trainen Protocol hebben hun jarenlange ervaringen gebundeld en zijn nu in staat om al hun kennis met jou te delen.

Het uitgekiende programma, dat ook uit krachttraining bestaat, helpt jou te starten met de juiste manier van eten en de juiste methode van trainen op te zetten. Zo kun jij thuis of in de sportschool een vliegende start maken met krachttraining. Bovendien ga je op een goede manier afvallen wanneer je precies doet wat Henry en Rinus zeggen dat je moet doen.

Gerelateerde artikelen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *