Afvallen Met Behulp Van Chromium

Afvallen met behulp van chromium, zou het kunnen werken? Chromium is goedkoop en geen stimulans, dus het zou een grote vet verlies versneller kunnen zijn mits zij werkt.

Een veel gebruikte gewichtsverlies product is chroompicolinaat.

Dit is het belangrijkste ingrediënt in de chromium capsules, die zijn ontworpen om de eetlust en het hunkeren naar verkeerd voedsel te verminderen.

pillendoosjes met natuurlijke supplementen erin
Klik Op Afbeelding!

Afvallen Met Behulp Van Chromium ?

Hoewel er geen 100 procent nauwkeurig bewijs is dat afvallen met behulp van chromium werkt, is de algemene mening van consumenten wereldwijd dat chroompicolinaat effectief is bij het helpen van gewichtsverlies.

De algemene opinie van artsen en onderzoekers echter is dat chroompicolinaat niet doeltreffend steun geeft tijdens gewichtsverlies en zelfs schadelijk kan zijn vanwege bijwerkingen. Dit dient als waarschuwing vooraf aan consumenten en dat voorzichtigheid is geboden.

Wat Is Chroom ?

Chroom is een sporenelement dat de actie van insuline in het lichaam verhoogt. Insuline is in wezen de vet-verlies poortwachter, dus alles dat een kleinere hoeveelheid insuline meer effectief maakt is geweldig voor vet verlies.

In de late ’50 jaren, hebben wetenschappers zelfs chroom tot de “glucosetolerantie factor” gebombardeerd vanwege zijn capaciteit het vermogen van glucose tolerantie te verbeteren, geconcludeerd uit dierstudies.

De adequate inname van chroom voor volwassen vrouwen is vastgesteld op 25 microgram, wat betekent dat als je 1/2 kopje broccoli eet, je  al aan de halve  aanbevolen inname zit.

Als je elke ochtend een multivitaminen / mineralen supplement neemt, zult je aan je dagelijkse inname toekomen. Zoals je kunt zien, is er niet veel voor nodig om de aanbevolen inname te bereiken.

 

Doel Van Chromium ?

Chroompicolinaat wordt gebruikt in combinatie met een gewichtsverlies programma.

Het doel is:

De eetlust beheersen

Behouden van spiermassa

Reserve-eiwit hebben

Stimuleren van de stofwisseling

Het doel is om de onbedwingbare trek naar snoep te verminderen en je  lichaam te helpen met het handhaven van je juiste bloedsuikerspiegel.

Zodat de typische energieniveaus van ups en downs, die gewoonlijk worden geassocieerd met een dieet, sterk worden gereduceerd.

Wat Claimt Chromium Te Doen?

Vele bedrijven maken reclame over chromium dat het als een eetlustremmer, vetverbrander en spiermassa behouder werkt. Ik haal al mijn supplementen bij Natuurlijkpresteren, zo ook chroom.

Chromium En Je Bloedsuikerspiegel

Vaak hebben we een paar uurtjes na een goede stevige maaltijd alweer trek, en welja laat dat nu over het algemeen trek in zoetigheid zijn.

Een te kort aan chromium in je voeding zou daarin een rol kunnen spelen.

Want chromium kan invloed hebben op je bloedsuikergehalte
En na een maaltijd stijgt je bloedsuikerspiegel
Glucose is een belangrijke brandstof voor onze cellen en zij gebruiken het voor het vrijmaken van energie
Insuline heeft invloed op je bloedsuikerspiegel
Chromium speelt weer een rol in functies van insuline
Chromium zou invloed hebben op het gelijkmatig houden van je bloedsuikerspiegel. En helpt je zo bij het weerstaan van ongezonde tussendoortjes

Chromium is in ieder geval van groot belang voor de stofwisseling van suiker in het menselijk lichaam.(1)

Eigen Ervaring Met Afvallen Met Behulp Van Chromium?

Mijn eigen ervaring met afvallen met behulp van chromium is er één van al meer dan tien jaar geleden. Ik nam zeer trouw het supplement chroom, en dacht ik zie wel..

In die tijd had ik onbedwingbare snoepaanvallen, ’s avonds de kast in duiken om nog maar iets van zoetigheid te kunnen vinden.

Het rare is dat ik er verder ook gewoon niet bij stil stond dat ik het nam. Ik nam het gewoon in die Chromium supplementen.

Echter na drie weken realiseerde ik mij ineens dat ik al een paar dagen ’s avonds, en overdag ook trouwens, geen “vreetbuien” meer had gehad.

Dit was toen echt een openbaring voor me en ja ik wees ze toe aan het innemen van Chromium supplementen, aangezien ik totaal niks had verandert aan mijn voedingspatroon, en al zeker niet op dieet was.

Voor mij was dit het bewijs dat mijn bloedsuikerspiegel gestabiliseerd was en ik ben dan ook in drie maanden tijd 8 kilo afgevallen.

Want ja, de snoepartijtjes waren er niet meer, en geen suiker meer eten en er niet meer naar hunkeren is het beste wat je kan gebeuren als je wilt afvallen. 

 

 

Vandaag besteld, morgen in huis.

Gerelateerde artikelen:

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *