Afvallen Met Groene Thee Supplementen

Afvallen met groene thee supplementen zou heel goed de "heilige graal" kunnen zijn waarnaar lang gezocht is door mensen die willen afvallen of slank willen blijven zonder te zweten in de sportschool.

Of onder het mes te gaan of voor de rest van hun leven op een streng dieet willen.

Afvallen Met Groene Thee Supplementen ?

Maar helpen groene thee supplementen nu echt of is het een mythe die in stand gehouden is? Groene theebladeren zijn voor zo veel doeleinden gebruikt... én ja er is aangetoond dat deze voor de meerderheid succesvol zijn geweest.

Groene thee extract, in feite, is synoniem geworden aan afvallen op de "gezonde" manier. De plant zelf is meer geworden dan alleen maar een afslank manier en wordt nu gebruikt om diarree, misselijkheid, en een overvloed aan andere medische aandoeningen tegen te gaan.

Zoals de behandeling van:

  • De ziekte van Crohn
  • Nierstenen
  • CVS of chronisch vermoeidheidssyndroom
  • Cariës (gaatjes)
  • Suikerziekte
  • Lage bloeddruk
  • Huidziekte
  • Cardiovasculaire aandoeningen
  • Stoornis in de bloedvaten
  • De ziekte van Parkinson

Voordelen Van Ontdekking Van EGCG

In januari 2005 werd een studie gepubliceerd door de American Journal of Clinical Nutrition waarin proefpersonen die dagelijks een fles met versterkte groene thee-extract dronken,  gedurende 90 dagen,  meer vet verloren dan de proefpersonen die dagelijks een fles Oolong thee dronken.

Dus het lijkt erop dat afvallen met groene thee supplementen... best mogelijk is..Maar meer een langere termijn methode dan een quick fix oplossing.

De afname van lichaamsvet was blijkbaar het gevolg van stimulatie van het lichaam door de stoffen catechines in de groene thee extract; deze catechines diende als triggers voor calorie-verbranding en zijn dan ook opgenomen in groene thee supplementen.

Een andere stof in groene thee is EGCG ofwel Epigallocatechinegallaat. Deze stof verhoogt de vetverbranding voor maar liefst 33%.

Het verhogen van het niveau van een snellere stofwisseling kan de ontwikkeling van vetcellen remmen , terwijl het tegelijkertijd vetuitscheiding door transpiratie verhoogt.

Catechinen zouden kunnen werken met andere stoffen en stelt het lichaam in staat om brandstof te verbranden, en zo warmte (thermogenese) te creëren. Door het langdurig consumeren van catechinen  wordt de afbraak van lever lipiden geactiveerd, wat een proces is waarbij energie vrijkomt, die complexe materialen zoals koolhydraten afbreekt. (1)

Afvallen Met Groene Thee Supplementen, Voorzorg:

Afvallen met groene thee supplementen, pot groene thee
Klik Op Afbeelding! >>>

Wil je van groene thee in vloeibare vorm voordeel krijgen (vetverbranding) dan zou je minimaal 3 tot 4 kopjes per dag moeten drinken. Voor het afvallen met groene thee supplementen, zou de dosering moeten zijn tussen 100 en 750 mg per dag (dat is twee of drie capsules).

Bedenk echter, dat groene thee, net als andere theesoorten, cafeïne bevat en grote doses kunnen slapeloosheid, hartkloppingen, misselijkheid, en nervositeit veroorzaken.

Maar er is goed nieuws: er zijn nu cafeïnevrije groene thee-extract supplementen beschikbaar.

Net als bij andere soorten voedsel en drank, kunnen allergische reacties mogelijk zijn bij het nemen van groene thee supplement.

Ervaringen Met Groene Thee Supplementen:

straf spul! Op 23 februari 2015 schreef Mieke uit 9200 appels: zeer goed supplement als je zelf geen groene thee lust, je merkt dat er een hoge dosering inzit. Dit blijf ik verder nemen.

makkelijk Op 12 maart 2012 schreef rafiki uit krommenie: inderdaad makkelijk ik gebruik alleen hebben wij nog niet ervaren wat anderen berichtten

 
Lekker makkelijk Op 15 oktober 2011 schreef Rheuvink uit apeldoorn: Vorige product moest ik wel 6 pillen slikken per dag. Nu eentje na ontbijt en klaar! Gebruik het nu een weekje, prima spul

 

Super Op 08 december 2010 schreef Dina uit Gilze: De beste groene thee tot nu toe. Een capsule bij het opstaan en je heb gelijk energie voor de hele dag.

Sneldirectafvallen.nl besteld al haar supplementen bij Natuurlijkpresteren. Geen chemische rotzooi meer in het lijf en fijne resultaten. Klik onder op de link om ook eens de natuurlijke fatburner met groene thee te bekijken.

Daar kun je ook nog meer oprechte ervaringen lezen!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Gerelateerde artikelen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *