makkelijke smoothies

3 Makkelijke Smoothies Die Vet Verbranden!

Makkelijke smoothies, ze zijn ideaal om ze lekker te laten smaken. Natuurlijk is er niets dat zegt dat makkelijke smoothies ook niet heel erg goed voor je kunnen zijn. Er zijn veel makkelijke smoothies die je heel simpel thuis kunt maken en die je werkelijk helpen met vet verbranden.

Zeker die geheime smoothies die beschreven staan in het boek van Oscar, dat boek wat we zelf thuis ook hebben. Waar we dik tevreden mee zijn overigens, prima kwaliteit!

Wat je in je makkelijke smoothies doet is uiteraard erg belangrijk!

Dingen als Griekse yoghurt en een verscheidenheid aan andere ingrediënten zijn natuurlijke vetverbranders en kunnen je helpen met het elimineren van ongewenst lichaamsvet.

makkelijke smoothies, diverse gekleurde smoothies in glazen potten
Klik Op Afbeelding! >>>

Vet Verbranden Met Makkelijke Smoothies

Makkelijke smoothies kunnen je goed helpen met vet verbranden. Ook zijn ze een super ondersteuner wanneer je bezig bent met een sixpack trainen.

Het is daarbij wel goed om te weten dat je de smoothies gebruikt als maaltijdvervanger. En ze dus niet náást je maaltijd nuttigt.

Eén maaltijd per dag vervangen door een (groene) smoothie is een makkelijke manier om je caloriën inname te verlagen. Daarbij consumeer je ook nog eens veel en veel meer fruit en groenten dan je waarschijnlijk nu doet. Ook neem je nog eens meer water en vezels tot je, allemaal dingen die helpen bij gewicht verliezen.

3 Makkelijke Smoothies Die Vet Verbranden

Hieronder vind je 3 makkelijke smoothies recepten, die je ten alle tijde easypeasy kunt maken. Een kind kan de was doen 😉

1. Groene Thee En Bosbessen Smoothie

makkelijke smoothies, groene thee en bosbessen smoothie
Klik Op Afbeelding! >>>

Groene thee alleen al heeft veel vet verbrandende eigenschappen! En wanneer je het mengt met bosbessen krijg je een gouden combinatie. Want het eten van bosbessen zorgt voor een betere glucose-huishouding. Wat inhoudt dat je bloedsuiker niveau meer stabiel is.
Voor deze smakelijke makkelijke smoothie heb je nodig:

2 zakjes groene thee
300 gr bosbessen
330 gr Griekse yoghurt
3 ijsblokjes
20 gr elk van gemalen lijnzaad en amandelen

Nadat de groene thee getrokken is, plaats al je ingrediënten in de blender en mix totdat je de consistentie hebt die je wilt.

2. Kokosnoot Smoothie

makkelijke smoothies, banaan kokosmelk smoothie
Klik Op Afbeelding! >>>

Kokosnoot melk is een natuurlijke vetverbrander en deze makkelijke smoothie combineert kokosnootmelk plus andere ingrediënten en creëert zo een heerlijke vetverbranding combinatie. Je hebt nodig:

220 ml kokosmelk
2 eieren
15 ml kokosolie
1 banaan
40 gr bessen, je kan kiezen welke
je kunt ook nog een beetje honing toevoegen als je je smoothie echt zoet wilt hebben

Stop de ingrediënten gewoon in de blender en voila!

3. Tropische Smoothie

makkelijke smoothies, tropische smoothie met ananas en spinazie en banaan
Klik Op Afbeelding! >>>

Wil jij ook eens lekker weg dromen en denken aan een tropisch strand? Geniet dan van deze makkelijke smoothie en kom in tropische sferen.. Dit heb je nodig:

170 gr vetvrije Griekse yoghurt
110 ml kokosmelk
1 banaan
150 gr spinazie
110 gr ananas in blokjes
4 of 5 ijsblokjes
20 gr versnipperde/gemalen kokos

Blenderen tot het zacht is.

Is Dit Herkenbaar Voor Jou ?

Vreetbuien
Geen puf meer hebben
Niet weten hoe je de dag moet doorkomen
Steeds voller worden en voelen
Verstoorde stofwisseling
Continu een opgeblazen gevoel hebben

Smoothies gaan drinken en ze maken volgens de receptuur van die uit de Smoothie Bijbel kan wel eens DE oplossing zijn voor jouw probleem.

Het helpt met alle bovenstaande kwesties plus je gaat geheid nog eens gewicht verliezen ook. Afvallen door het drinken van smoothies (uiteraard wel de gezonde, die uit het boek dus) is een algemeen feit.

Met deze drie bovenstaande recepten voor smoothies kom je al een eind, je kunt echter niet elke dag deze zelfde makkelijke smoothies gaan drinken, daar raak je snel op uit gekeken.

Neem daarom eens een kijkje in de bovengenoemde Bijbel, daarin staan zoveel leuke en makkelijke smoothies recepten. Je verdient meer energie! En feit is dat je dat absoluut krijgt als je dagelijks een smoothie gaat drinken.

En mocht je uitgekeken zijn op de makkelijke versies, kun je , net als wij, overgaan op de wat meer ingewikkeldere versies van het maken van groene smoothies.

Ook die staan erin 😉

Je kunt op de link hieronder klikken voor een fijne korting, ook dáár hebben we zelf destijds gebruik van gemaakt. Puik was dat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *