meer vet verbranden

Meer Vet Verbranden Tijdens Trainen Door 1 Simpel Trucje

Meer vet verbranden tijdens trainen. Het concept van meer vet verbranden wordt vaak verkeerd begrepen. Zo vaak zelfs dat er slechts een klein percentage van de zorgverleners en fitness trainers werkelijk weten wat er gebeurt wanneer jij bezig bent met meer vet verbranden tijdens trainen. Gelukkig zijn er ook die dat wĆ©l weten šŸ˜‰

Waar precies gaat dat vet heen? Verdampt het? Zet het zich om in zweet, warmte, woede ,tranen? Wat doet het?

Lees mee over hoe jouw ademhaling een essentiƫle rol gaat spelen tijdens vet verbranden tijden trainen!

meer vet verbranden, man met waanzinnig getraind lichaam
Klik Op Afbeelding! >>>

Geobsedeerd Door Calorieƫn

De wereld is geobsedeerd door calorieƫn, maar de waarheid is dat het proces van meer vet verbranden tijdens trainen eigenlijk los staat van calorieƫn. Vet verbranden is een metabolisch gebeuren. Het is een hormonen kwestie.

En effectief meer vet verbranden hangt af van je stofwisseling en je hormoonbalans, niet van hoeveel calorieƫn je eet of verbrand.

Je hebt waarschijnlijk wel de oneindige schat aan producten online gezien zoals bepaalde aanbiedingen van voedingsmiddelen, supplementen, trainingen welke je "metabolisme verhogen".

Maar een verhoogde stofwisseling is gewoon hoe het lichaam reageert en zich aanpast wanneer we eten of trainingen doen. Het is niet iets wat opgedrongen is door voedsel of activiteit.

Er is geen echt voedsel of natuurlijke supplementen die je lichaam iets kunnen laten doen wat het niet wil.

Begrijpen hoe meer vet verbranden tijdens trainen werkt echter, hoe je lichaam vet verbrandt, zal je uiteindelijk helpen met maximale resultaten verkrijgen uit vet verbranden tijdens trainen.

Meer Vet Verbranden: Het Slechtste Hulpmiddel Om Vooruitgang Te Meten

meer vet verbranden, man die op weegschaal staat
Klik Op Afbeelding! >>>

Vraagje: Zou je blij zijn als je 5 kilo afslankt maar je spijkerbroeken zitten strakker?

Wat als je 5 kilo aan kwam maar je bent 5 centimeters rond je middel kwijt?

Beide scenario's zijn goed mogelijk. Er zijn eindeloos veel voor en na foto's van vrouwen/mannen, die begonnen zijn met thuis sporten met gewichten, en hun gewicht nam toe!

Terwijl ze tegelijkertijd volop aan het afslanken waren!

Is gewicht verliezen alles wat er toe doet? Ben je bezig met meer vet verbranden tijdens trainen? Verlies je spiermassa? Verlies je vocht?

Maakt het uit, zolang het getal op de weegschaal maar naar beneden blijft gaan?

Je weegschaal is absoluut het slechtste hulpmiddel voor het evalueren van je leefstijl gewoonten, je voedingspatronen en lichaamsbeweging routine. Toch geldt het voor velen van jullie als een graadmeter voor succes.

Het is hoogstwaarschijnlijk dat je wel iemand kent die afgevallen is door het tellen van calorieƫn (ontbering), maar hebben ze hun uiteindelijke, ultieme doel werkelijk behaald?

Hebben zij het gewicht eraf gehĆ³uden? Zijn ze gezonder dan vroeger?

Dit zijn allemaal redelijke vragen aangezien gewichtsverlies niets betekent, wanneer je onderweg je gezondheid aan het vernietigen bent geweest, op weg naar succes.

Wat Gebeurt Er Met Vet Tijdens "Vet Verbranden"

meer vet verbranden, man die push-ups doett
Klik Op Afbeelding! >>>

Als je echt iets kwijt wilt, berg dan je weegschaal op aangezien die alleen maar in de weg staat. Je gewicht schommelt van dag tot dag en ook nog eens gedurende de dag.

Je doel zou moeten zijn om VET te verliezen, niet gewicht.

Vet verbranden tijdens trainen zorgt ervoor dat je broeken beter passen.

VET VERBRANDEN zal je spieren beter laten uitkomen.

VET VERBRANDEN zorgt ervoor dat je er sterker en fitter uit ziet.

Dus hoe kan je meer vet verbranden tijdens trainen? Het is niet door calorieƫn te tellen of door een bepaald aantal calorieƫn te verbranden tijdens je training.

Je gaat meer vet verbranden door je ademhaling. Ja...ademhaling.

Weetje, afhankelijk van je voedingspatroon/dieet Ć©n trainings schema's, heb je ofwel je lichaam getraind om suiker (glucose) te verbranden voor energie of je lichaam getraind om vet te verbranden voor energie.

Als je lichaam "suikerverslaafd" is geworden dan zal het glucose prefereren om te verbranden en zal je hoogstwaarschijnlijk constant hunkeren naar suikers, geraffineerde koolhydraten en andere voedingsmiddelen die bol staan van koolhydraten.

Als je lichaam echter aangepast is aan meer vet verbranden tijdens trainen, dan heb je je lichaam getraind om vet te verbranden voor energie en zal het eerder vet gaan verbranden dan suikers.

De voorkeur van het lichaam gaat eigenlijk uit naar meer vet verbranden voor energie omdat het een langzamer en duurzamere energiebron is.

Wanneer het lichaam gaat beginnen met meer vet verbranden wordt het vet vrijgelaten uit de vetcellen
Het vet komt in de bloedbaan terecht
Daar kunnen andere cellen die energie nodig hebben het grijpen en gebruiken
Ongeveer 16% van het bijproduct is water
De resterende 84% wordt omgezet in kooldioxide en wordt uitgestoten via de longen

In andere woorden.... Je ademt het uit!

Daarom ga je zo hijgen en puffen tijdens een training.

Als lichaamsvet wordt verbrandt komt er meer en meer kooldioxide in het bloed, dat moet worden verwijderd.

Zodat je dus sneller en sneller gaat ademen hoe harder je aan het werken/trainen bent hoe meer je bezig bent met meer vet verbranden.

Met dit proces in het achterhoofd, kunnen we meer vet verbranden tijdens trainen optimaliseren tijdens onze workouts door efficiƫnter om te gaan met onze ademhaling en een ideale ademhaling te behouden.

Meer Vet Verbranden Tijdens Trainen, Hoe ?

De efficiƫntie waarmee je bezig bent met meer vet verbranden gedurende een training kan ofwel worden opgeschroefd ofwel worden verlaagd.

Hoe optimaler je ademt, hoe sneller je de bijproducten van het maken van energie kunt verdrijven en hoe sneller je lichaam vet gaat verbranden.

Dit betekent niet dat je meer kunt verbranden door enkel op de bank te zitten en lekker snel te gaan ademhalen. Dan zal je gaan hyperventileren.

Je spieren moeten werken om dit te realiseren.

Gezien deze informatie, kan het optimaliseren van vet verlies tijdens trainen bereikt worden door het volgen van een paar simpele regels:

Begin je workouts door diep en ritmisch adem te halen, in door de neus, uit door de mond. Verdrijf al het lucht uit je longen. Blijf op deze manier door ademen tot het tempo van je training het op een natuurlijke manier noodzakelijk maakt om voortdurend door je mond te ademen.
Houd je adem niet voortdurend in, vooral niet als je bezig bent met thuis trainen met gewichten.
Blijf je bewust van je ademhaling ten alle tijde om ervoor te zorgen dat je ademhaling nooit oppervlakkig of onvast wordt.

Om het proces van meer vet verbranden tijdens training te verbeteren, moet je je lichaam leren vet te laten verbranden voor energie in plaats van suiker te laten verbranden. 

Wie kan jou daar nu daadwerkelijk bij helpen?

Wel wij zeggen: Henry en Rinus! De coaches van Droog Trainen Academie.

Zij zijn zo gespierd, allez man oh man, zij hebben al hun ervaringen gebundeld en zijn het Droog Trainen Protocol gestart.

Hebben al duizenden mannen en vrouwen geholpen met meer vet verbranden tijdens trainen.

Serieus ze zijn goehoed...

Hun business bestaat uit Ć©Ć©n ding: jou en anderen leren het beste resultaat te krijgen. Jouw levensstijl, trainingen en voeding te laten optimaliseren zodat ook jij dat strakke lichaam zal gaan krijgen.

Dat gebeurt allemaal online en wanneer je de ervaringen leest, door hieronder op de link te klikken, ontdek je hoe anderen jou zijn voorgegaan en hoe zij hun resultaat hebben behaald door het programma Droog Trainen.

Ook worden er vaak kortingen gegeven, altijd aantrekkelijk toch?

Natuurlijk blijft het een eenmalige investering, maar is het dat je niet waard? Die investering te maken om aan jouw droomlichaam te gaan bouwen? 

Dat vetpercentage naar beneden te brengen?

Lees er meer over door op onderstaande link te klikken. Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *