snel vet verbranden zonder sporten

Snel Vet Verbranden Zonder Sporten Met Paleo Dieet

Snel vet verbranden zonder sporten, laten we eerlijk zijn, buikvet verliezen kan moeilijk zijn. Echt moeilijk.

Misschien ben je op dieet geweest, en misschien heb je zelfs een aanzienlijke hoeveelheid gewicht verloren. Maar vaker wel dan niet komt dat gewicht weer terug, totdat je plotseling weer terug bent waar je begonnen was voordat je op dieet ging.

Soms eindig je zelfs met nog meer gewicht dan voordat je begonnen was met een dieet!
Het is genoeg om iedereen gek te krijgen.

Maar is snel vet verbranden zonder sporten wel zo moeilijk? En waarom werken diëten op korte termijn en falen uiteindelijk na maanden van hard werken en toewijding?

snel vet verbranden zonder sporten
Klik Op Afbeelding! >>>

Snel Vet Verbranden Zonder Sporten? Is Paleo De Oplossing?

Je weet waarschijnlijk dat we in gewicht aankomen als we meer calorieën eten dan ons lichaam kan gebruiken. Maar misschien weet je niet dat dit nou zo'n grote hoeveelheid meer hoeft te zijn.

Het eten van slechts 10% meer calorieën dan we nodig hebben op een dagelijkse basis kan leiden tot een significante gewichtstoename na verloop van tijd. Dat zou slechts een paar happen extra zijn per maaltijd, die nauwelijks merkbaar zijn.

Als het zo makkelijk is om aan te komen, waarom kampt dan niet iedereen met overgewicht? En waarom is onze bevolking plotseling zwaarder dan we ooit waren in het verleden?

Snel Vet Verbranden Zonder Sporten, Hoe Staan We Ervoor ?

snel vet verbranden zonder sporten
Klik Op Afbeelding! >>>

In 2009 had ongeveer de helft van onze bevolking obesitas. En dit aantal is in de afgelopen decennium alleen maar toe genomen. En dan hebben we het nog niet eens over mensen met een overgewicht die niet onder obesitas vallen.(1)

Terwijl velen betoogd hebben dat bepaalde voedingsstoffen zoals koolhydraten of vetten hiervan de schuld zijn, is de simpele waarheid dat we meer eten dan dat we eerder deden.

Het probleem met snel vet verbranden zonder sporten en afvallen is dat we een "calorie tekort" moeten creëren voor langere tijd. Dit betekent dat het aantal calorieën wat het lichaam ingaat (dus wat we eten en drinken) lager moet zijn dan de calorieën die gebruikt worden door het lichaam (bv algemene metabolisme en lichaamsbeweging).

Lijkt eenvoudig, toch? Gewoon minder eten en meer bewegen 🙁

Waarom Mislukken Diëten Gebaseerd op Calorieën Tellen ?

snel vet verbranden zonder sporten
Klik Op Afbeelding! >>>

Helaas werkt bovenstaande advies zelden omdat de hersenen krachtige mechanismen heeft om onze inspanningen om af te vallen en snel vet verbranden zonder sporten teniet te doen.

Als je bewust minder calorieën gaat eten, reageert je lichaam door je stofwisseling te verlagen en past zich aan, aan de vermindering van calorieën die het binnen krijgt.

Dus als je doelbewust minder calorieën eet vindt je lichaam een manier om minder calorieën te gebruiken. Terwijl tegelijkertijd hormonen ervoor zorgen dat je eetlust omhoog gaat, om zo bij elke maaltijd meer te gaan eten, om het vet wat je verloren had terug te winnen.

Jip En Janneke Taal:

Met andere woorden, het is uiterst moeilijk om minder calorieën te eten dan je lichaam gebruikt door pure wilskracht alleen, en dit is precies waarom diëten die gebaseerd zijn op calorieën tellen mislukken.

Wat Is De Oplossing Voor Snel Vet Verbranden Zonder Sporten Dan Wél ?

snel vet verbranden zonder sporten
Klik Op Afbeelding! >>>

Snel vet verbranden zonder sporten, wat is dan wél de aanpak die we moeten volgen?

De heilige graal van gewichtsverlies is een aanpak die, op een natuurlijke manier en spontaan, leidt tot een vermindering van calorie-inname.

Met andere woorden, minder eten zonder próberen minder te eten.

Veel diëten beloven dit, maar er is maar één dieet die wij hebben gezien en ervaren die dit op langere termijn ook echt doet, namelijk : het Paleo dieet.

Terwijl onze eigen ervaring genoeg is om ons ervan te overtuigen dat het Paleo dieet de beste keuze is voor snel vet verbranden zonder sporten (lees in dit artikel ook getuigenissen), is er geloofwaardig wetenschappelijk bewijs om deze claim te ondersteunen.

Onderzoek toont aan dat het Paleo dieet meer verzadigd is per calorie dan zowel een mediterraan dieet en een vetarm dieet.

Dat betekent dat het je meer vult met hetzelfde aantal calorieën in vergelijking met andere populaire dieet methodes.

Dit is cruciaal om te beginnen met snel vet verbranden zonder sporten en af te vallen, aangezien het je helpt minder calorieën te eten zónder honger te hebben of calorieën te moeten tellen!

Zoals we al vertelden; je constante strijd tegen honger/trek zullen je hersenen laten reageren met het verlagen van je stofwisseling en het verhogen van je eetlust.

Geen Calorieën Tellen En Toch Snel Vet Verbranden Zonder Sporten...

snel vet verbranden zonder sporten
Klik Op Afbeelding! >>>

Van een Paleo dieet is ook aangetoond dat het een aantal van de diverse bevolkingsgroepen helpt met vermageren en het verbeteren van hun metabolische gezondheid, met inbegrip van postmenopauzale vrouwen en patiënten met diabetes type 2.

En niet een van deze groepen werden verteld om hun voedselinname te verlagen of om calorieën te tellen!

Niet alleen hoef je geen calorieën te tellen, je hoeft ook niet met opzet vet of koolhydraten te beperken, hoewel je natuurlijk wel minder koolhydraten gaat eten.

Simpelweg omdat Paleo de sterk bewerkte en geraffineerde koolhydraten (zoals meel en suiker) elimineert, die een zodanige rol spelen in ons voedingspatroon dat het een standaard is. Maar het is niet nodig om bepaalde macronutriënten (voedingsstoffen) strikt te voorkomen.

Met een Paleo dieet eet je gewoon lekker, voedzaam voedsel, met inbegrip van voeding, waarvan je verteld is deze niet te eten, zoals rood vlees, eieren, en je gaat beginnen met snel vet verbranden zonder sporten!

Dit verklaart waarom velen al 10, 20 of zelfs 30 kilo of meer zijn afgevallen op een Paleo dieet zonder moeite. Zelfs als ze al eerder hebben geprobeerd te vermageren en daarin gefaald hebben met andere talloze diëten.

Het beste van alles is, ze hebben geen honger en genieten van hun eten. Immers wie wil op een dieet die hun alleen maar ongelukkig maakt?

Een Paleo dieet kan je helpen er geweldig uit te zien en je goed te voelen zonder er moeite voor hoeven te doen. Je gaat echt snel vet verbranden zonder sporten. Dat is wel onze ervaring in ieder geval.

Als het voor ons zo is dan is het ook voor jou zo. Wij hadden daar wel hulp bij, hulp in de vorm van een soort "handleiding".

Die handleiding bestaat in de vorm van de Paleo Revolutie.

Dat boek is geschreven door Mitchel en alles wat er in staat kunnen we bevestigen. Het zijn makkelijke hoofdstukken, geschreven in simpele taal.

Ook staat het boek vol foto's en recepten, en daar kun je echt wat mee.

Je gaat begrijpen hoe je lichaam te dik is geworden, hoe je kunt afvallen zonder te sporten, en je leert simpelweg anders te koken.

Namelijk gezónd koken, en dan is het alleen maar logisch dat je dan geen calorieën meer hoeft te tellen.

Eerlijk is eerlijk, wij hebben daar een grandioze hekel aan!

In de komende weken zullen we in nog meer redenen duiken waarom een Paleo dieet zo geschikt is bij snel vet verbranden zonder sporten en je gezondheid en vitaliteit te herwinnen.

Alles onder het genot van heerlijk en bevredigend voedsel. Blijf mee lezen!

Klik hieronder op de link om eens een kijkje te nemen in de Paleo Revolutie. Het boek wat onze handleiding is bij het Paleo voedingspatroon.

Je kunt dan ook wat ervaringen lezen van anderen die het al gelezen en toegepast hebben, altijd fijn.

Heb jij al ervaring met snel vet verbranden zonder sporten met het Paleo dieet of zit je nog met vragen? Laat het ons in een reactie weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *