thuis een sixpack trainen met kettlebells

Thuis Een Sixpack Trainen Met Kettlebells ?

Thuis een sixpack trainen met Kettlebells, is dat echt mogelijk?
Als Kettlebells nog niet regelmatig in je huidige trainingsprogramma voorkomen, dan is het nu tijd om je strategie te heroverwegen.
Thuis een sixpack trainen met een Kettlebell is namelijk een zeer realistisch gebeuren.

Als je huidige trainingsprogramma nog geen gebruik maakt van een kettlebell is er een goede kans dat je één van de beste buikspieroefeningen aller tijden mist.

En als je doel is om thuis een sixpack trainen met Kettlebells, om sterker te worden, er gespierd uit te zien en flexibeler te zijn, dan zou een Kettlebell training een essentieel deel van je workouts moeten zijn.

thuis een sixpack trainen met kettlebells

Klik Op Afbeelding! >>>

Thuis Een Sixpack Trainen Met Kettlebells Tilt Je Naar Het Volgende Niveau

Kracht en conditietrainer en gecertificeerd Kettlebell leraar, Jesse van der Velde, is een perfect voorbeeld van hoe Kettlebells je kunnen helpen om trainingen naar het volgende niveau te tillen. Om jou te helpen bij thuis een sixpack trainen met Kettlebells. Hij zegt dat één van de redenen dat hij Kettlebells verwerkt heeft in zijn trainingen is omdat ze het hele lichaam trainen, iets wat een meer traditionele vormen van fitnessapparatuur niet kunnen.

Traditionele fitnessapparatuur functioneren op het isolatie principe, waarbij elke machine ontworpen is om specifieke spiergroepen uit te dagen en daarbij anderen uitsluiten. Dit is niet hoe onze lichamen ontworpen zijn om in het echte leven te functioneren. En helpen dus niet bij thuis een sixpack trainen met Kettlebells.

Het is erg moeilijk om een jonge moeder haar voor te laten bereiden om dagelijks haar kind te dragen door haar de legg-press machines te laten gebruiken. Ze moet leren om op de juiste manier te hurken, buigen en draaien om haar voor te bereiden op het echte leven, en dit kan gemakkelijk bereikt worden met behulp van Kettlebells.

 

Kracht Opbouwen Met Kettlebellen

thuis een sixpack trainen met kettlebells

Klik Op Afbeelding! >>>

Terwijl Kettlebells steeds vaker in de sportschool te zien zijn, is het het beste om je door een gecertificeerde Kettlebell instructeur te laten zien hoe je ze goed kunt gebruiken voordat je begint met het rondgooien van zo'n kanonskogel 🙂

Kettlebells zijn geweldig voor het opbouwen van kracht, helpen bij het thuis trainen van een sixpack, maar als ze verkeerd gebruikt worden kun je jezelf verwonden.

Zodra je de basis echter onder de knie hebt, en je verhoogt de belasting waarmee je werkt, kun je een enorme kracht, flexibiliteit, kern stabiliteit en onderlichaam uithoudingsvermogen opbouwen, alsmede je houding verbeteren.

Veelzijdigheid Van De Kettlebell

thuis een sixpack trainen met kettlebells, vrouw in natuur met kettlebell

Klik Op Afbeelding! >>>

Met vakkundige toepassing van deze eenvoudige tool kun je meerdere fysieke kwaliteiten ontwikkelen in een veel korter tijdsbestek dan het alleen doen van isolatie oefeningen in de sportschool en rennen op de loopband.

Jesse van der velde is een zeer goede reclame voor Kettlebells, hij is slank, sterk, gezond en heeft een sixpack. Overtollig vet op zijn lichaam heeft hij niet maar ziet er ook niet als een bodybuilder uit. Eén van de redenen hiervoor is dat hij de Kettlebells als een regelmatig onderdeel van zijn training heeft gemaakt.

De veelzijdigheid van de Kettlebell is één van de redenen waarom hij er zo van geniet ermee te werken.

Trainen met een Kettlebell kan je helpen om te werken aan een specifiek doel:

 

Thuis een sixpack trainen
Uithoudingsvemogen verhogen
Kracht verhogen
Sterker worden

En dit allemaal met zeer weinig werktuigen en het innemen van heel weinig ruimte. Alles wat je nodig hebt is een Kettlebell, tezamen met een programma wat ontworpen is om het overtollige lichaamsvet van je lijf te verbranden, en je verbetert je prestaties in bijvoorbeeld uithoudingsvermogen.

 

Voor Wie Zijn Kettlebells Geschikt ?

Kettlebells zijn er niet alleen voor de sterke mannen onder ons, iedereen kan ze gebruiken, van reguliere sportschool bezoekers, die op zoek zijn naar een nieuw element om toe te voegen aan hun training, tot thuisblijf moeders die weer in vorm willen raken.

De schoonheid van een Kettlebell training ligt in zijn veelzijdigheid. Kettlebells variëren van zeer licht tot een waanzinnige 60 kilo. Het feit dat Kettlebells zeer veilig zijn en ontworpen om een levenlang mee te gaan is een groot pluspunt.

 

Thuis Een Sixpack Trainen Met Kettlebells, Trainer ?

Als je behoort tot het gangbare publiek dat de sportschool bezoekt heb je ongetwijfeld gemerkt dat Kettlebells vaker en vaker een vaste rubriek vormen in de functionele fitnessafdeling. Maar als je niet weet hoe je ze moet gebruiken dan zoek je beter eerst een gekwalificeerde trainer.

Als het wordt uitgevoerd onder de juiste begeleiding en met de juiste leer dan is het een zeer veilige en effectieve manier van sporten voor thuis een sixpack trainen met Kettlebells.

Het krijgen van deskundige coaching dmv het dvd programma van Jesse van der Velde is één van de beste dingen die je een goede progressie laten doormaken op een blessurevrije manier, om zo de doelen die je wilt behalen te bereiken.

Het is namelijk wel zo belangrijk om een trainer te hebben die ervaring heeft met lesgeven, zo kunnen sommige beste atleten van de wereld de slechtste leraren zijn omdat ze hun kennis niet goed kunnen overdragen.

Zodra je eenmaal het trainingsprogramma in huis hebt is het advies om het een tijd rustig te volgen en de juiste technieken op jouw eigen tempo aan te leren.

Het verschil tussen een gemiddelde techniek en een goede techniek is wat je zal redden van het omgaan met problemen in de toekomst. Zodra je techniek goed is is het zoveel gemakkelijker om extra gewicht, meer herhalingen en een hogere snelheid toe te voegen.

Spanningen hebben dan geen of nauwelijks effect meer op je lichaam. Echter mensen met een slechte techniek zullen onvermijdelijk blessures oplopen en opnieuw de techniek moeten gaan leren om verder te komen in thuis een sixpack trainen, als dat het doel is.

Start goed en je zult de rest van je leven van de resultaten genieten!

Klik hieronder om het trainingsprogramma van Jesse van der Velde te bekijken en te zien hoeveel lichaamsvet anderen ermee verloren.

thuis een sixpack trainen met kettlebells

Heb jij zelf al ervaring met Kettlebellen, laat dan hieronder een reactie achter hoe jij dat ervaart. Daar ben ik ( en anderen die dit lezen) erg nieuwsgierig naar 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *