vet verbrandende groene smoothies

Vet Verbrandende Groene Smoothies

Vet verbrandende groene smoothies, in dit artikel zal ik drie heerlijke en vet verbrandende groene smoothies beschrijven zodat jij ze ook makkelijk en snel thuis kunt maken.

Er is namelijk niks beters en gezonders voor je gezondheid en je lijn dan je dag te starten met deze lekkere vet verbrandende groene smoothies 🙂

Elk van deze vet verbrandende groene smoothies bevatten ingrediënten die speciaal zijn samengesteld om een gezond gewichtsverlies te ondersteunen. Persoonlijk maak ik vaak smoothie recepten uit het boek de Smoothie Afslankbijbel. Heb ik toendertijd aangeschaft met extra korting, ook fijn.

vet verbrandende groene smoothies

Klik Op Afbeelding! >>>

Vet Verbrandende Groene Smoothies

Samen met een gezond voedingspatroon kun je door het drinken van deze vet verbrandende groene smoothies je stofwisseling versnellen en het vet van je lichaam af laten smelten. Klinkt zo mooi he als je dat zo zegt 🙂

Gezonde vet verbrandende groene smoothies zijn een ideale manier om je doel naar een slanker lichaam gemakkelijker te maken, en ook één van gemakkelijkste manieren. Kies er één of probeer ze allemaal voor het beste resultaat.

Heerlijke Vanille Groene Smoothie

vet verbrandende groene smoothies

Klik Op Afbeelding! >>>

Een toetje als ontbijt? Ik doe mee! Deze groene smoothie zit bomvol met natuurlijke eiwitten, wat je niet alleen helpt om langer een vol gevoel te houden, maar die ook helpt bij gewichtsverlies, je steunt om die ongewenste kilootjes eraf te halen!

Laat de kleur je niet voor de gek houden, dit is één van de vet verbrandende groene smoothies, lekker romig en met vanille smaak!

Met een portie van superfoods en een vleugje echte vanille zul je suiker niet eens missen. Nadat je deze smoothie op hebt zul je lang verzadigd zijn en je vol voelen.

Wij stellen voor amandelmelk te gebruiken, of te experimenteren met water, probeer de verschillen om de perfecte shake-achtige consistentie te krijgen.

Ingrediënten:

75 gram spinazie
2 eetlepels superfoodmix
2 eetlepels amandelboter
75 gram mango
1 snufje vanille extract
240 ml ongezoete amandelmelk

Hoe maak je het?

Voeg al de ingrediënten toe aan je blender en mix tot er een gladde massa ontstaat.

 

Chocolade Aardbei Smoothie

vet verbrandende groene smoothies

Klik Op Afbeelding! >>>

Liefde zit in de lucht en zo ook zijn antioxidanten! Rijk van smaak en door de antioxidanten uit de cacao zal je een verrassend lekker begin van de ochtend ervaren met deze smoothie als brandstof.

Deze vet verbrandende groene smoothie geeft je niet alleen een gezonde dosis antioxidanten en vitamines, maar heeft ook een lage glycemische index en door de eiwit boost kun je je dag op goede voet beginnen.

Ingrediënten:

1 handje spinazie
6 aardbeien
2 theelepels cacao poeder
kwart van een biet
1 eetlepel superfoodmix
360 ml ongezoete amandelmelk

Hoe maak je het?

Voeg al de ingrediënten toe aan je blender en mix tot er een gladde massa ontstaat.

Banaan Boerenkool Smoothie

vet verbrandende groene smoothies

Klik Op Afbeelding! >>>

Boerenkool is een geweldige hulp tijdens gewicht willen verliezen, rijk aan vezels en zorgt voor een gezonde en regelmatige spijsvertering. De bessen die laag in de glycemische index staan zoeten deze vet verbrandende groene smoothies zonder het te verdikken.

Je kunt de banaan eventueel halveren in deze perfect gezonde groene smoothie, wat je ook helpt je bloedsuikerspiegel in balans te houden.

Deze vet verbrandende groene smoothie zal je een zetje geven in de volgende versnelling tijdens het afvallen. Banaan en de gemengde bessen geven de smoothie een zachtere smaak, terwijl de superfoods met allemaal natuurlijke ingrediënten, je juist een boost geven.

Allemaal ter bevordering van verzadiging en het reguleren van je stofwisseling.

Ingrediënten:

150 gram boerenkool
75 gram gemengde bessen
1 banaan
1 eetlepel hennepzaad
2 theelepels superfoodmix
360 ml water

Hoe maak je het?

Voeg al de ingrediënten toe aan je blender en mix tot er een gladde massa ontstaat.

Meer Over Vet Verbrandende Groene Smoothies

Tijdens mijn sapvastenkuur, waarin ik enkel groene smoothies dronk ben ik zeker 8 kilo afgevallen. Dat groene smoothies dus helpen om snel gewicht te verliezen is voor mij een feit!

Wil je graag meer van deze vet verbrandende groene smoothies recepten bekijken dan kun je het beste de geheime recepten van Oscar erop na slaan.

Ze hebben mij in elk geval goed geholpen om twee kleding maten kleiner te gaan dragen. Ik heb dat boek gewoon gekocht en ben aan de slag gegaan.

Hierin staan tig recepten van groene smoothies, en ook fruit smoothies, die er allemaal gericht op zijn jou te ondersteunen tijdens afvallen.

Tevens krijg je er nog leuke bonussen bij ook.

Klik voor het lezen van ervaringen en het eventueel aanschaffen van de Smoothie Afslankbijbel even op de link hieronder, geloof dat er nog steeds korting op zit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *