waarom val ik niet af ondanks groene smoohties

Waarom Val Ik Niet Af Ondanks Groene Smoothies?

Waarom val ik niet af ondanks groene smoothies? Dat is een vraag die we laatst van iemand hoorde. Ze dronk elke dag een groene smoothie maar verloor geen gewicht. Wat deed ze verkeerd vroeg ze zich af?

Hoogstwaarschijnlijk deed ze maar een dotje, en dat geeft niks, zo zijn wij ook begonnen. Gewoon beginnen is al een hele stap dus chapeau zeggen we dan.

Wat wel een must is bij het maken van smoothies om af te vallen is dat je ze haalt uit een succesvol receptenboek en niet zelf gaat lopen aan klooien. Haal die recepten bv, net als wij, uit de Smoothie Afslankbijbel, zit je geheid goed.

Wij zijn er goed mee afgevallen, dat is een feit. Willen we voor jou ook!

waarom val ik niet af ondanks groene smoothies
Klik Op Afbeelding! >>>

Waarom Val Ik Niet Af Ondanks Dat Ik Groene Smoothies Drink?

Dagelijks een groene smoothie drinken is een uitstekende eerste stap naar gewichtsverlies. Echter, het is geen toverdrankje, dus het is belangrijk om te kijken naar de rest van je voeding. Evenals je levensstijl onder de loep nemen om redenen te vinden voor waarom val ik niet af ondanks groene smoothies?

Een dagelijkse groene smoothie zal je snelle lunch of een reep chocolade niet ongedaan maken. We weten het, het zijn extreme voorbeelden, maar eigenlijk zijn ze vrij normaal.

Echter, er zijn momenten waarop je alles doet wat je kunt om gewicht te verliezen, en dat het dan toch gewoon niet gebeurt! Dat is zeer frustrerend!

We zetten nu een aantal redenen neer om antwoord te geven op de vraag: Waarom val ik niet af ondanks groene smoothies drinken?

Hier is wat er aan de hand zou kunnen zijn:

Per Ongeluk Overeten

waarom val ik niet af ondanks groene smoothies
Klik Op Afbeelding! >>>

Kijk uit voor die verborgen calorieën, vooral in het voedsel die we niet als maaltijden rekenen. Zoals een café latte, een plakje cake op kantoor, het stukje chocolade wat je gister at, ja zelfs de creamer in je koffie. Dat glas limonade waarvan je nooit zou denken dat het terecht komt op je heupen.

Zelfs één verwennerij tijdens een week van gezond eten zou je gewichtsverlies van die week te niet kunnen doen. Slechts één plakje cake op dat verjaardagsfeestje van je neefje kan genoeg calorieën aan je dieet toevoegen zodat je geen extra gewicht verliest tenzij je die 500 calorieën weer verbrandt.

Als je je niet houdt aan je maaltijdplan, dan moet je super waakzaam zijn over het bijhouden van wat er in je mond gaat. Calorie checkers kunnen je daarbij helpen. Persoonlijk houden wij daar zelf helemáál niet van, maar het kan maar werken voor jou?

Niet Bewegen/Sporten

waarom val ik niet af ondanks groene smoothies
Klik Op Afbeelding! >>>

Het is de tweede reden waarom je niet afvalt ondanks groene smoothies, je weegschaal een aantal weken of dagen blijft steken op hetzelfde gewicht: Je sport niet (of niet genoeg).

Sporten verhoogt je energie, en laat je spieren mooi "uitkomen". Dit verbrandt extra calorieën en zet je lichaam in een vetverbrandingsmodus, je wordt als het ware een vetverbrandingsmachine.

Natuurlijk, afvallen gaat voornamelijk om je dieet (vooral om je dieet!), maar bewegen is ook mega belangrijk wanneer je kilo's kwijt wilt en een gezond gewicht wilt krijgen.

Je wilt niet alleen maar mager zijn. Mager zijn staat niet gelijk aan gezond zijn. In plaats daarvan wil je jouw vetpercentage naar beneden brengen en wat meer spiermassa verkrijgen.

Te Streng Zijn dwz Jezelf Uithongeren

Je zou kunnen denken, hoe strenger ik ben met mijn dieet, hoe meer gewicht ik verlies. Fout! Zo werkt het niet, te streng zijn kan alle je inspanningen saboteren.

Soms denken mensen dat gewoon drinken van groene smoothies als ontbijt, lunch en avondeten het gewichtsverlies dramatisch zal versnellen.

Ja het kan je in het begin een eind op weg helpen inderdaad, echter dat moet je ook weer áfbouwen en niet langer dan 10 dagen willen volhouden.

Anderen denken dat het overslaan van maaltijden het antwoord is, of twee uur per dag sporten. Wat het absoluut niet is!

Je hoeft geen van deze dingen te doen. Ga niet op een enkel groene smoothie dieet voor weken. Wat we al eerder vertelden, je kunt best beginnen met een dieet enkel gebaseerd op groene smoothies, om zo je kickstart te maken, echter afbouwen is the key! En je hoeft zeker geen slaaf van de sportschool te worden.

Waar Moet Je Je Ook Bewust Van Zijn ?

Een ander ding om je bewust van te zijn is honger. Als je de hele tijd honger hebt, eet je simpelweg niet genoeg om je lichaam genoeg brandstof te geven. Constante honger is geen goede zaak als je wilt vermageren.

Natuurlijk, je zou denken dat honger betekent dat je lichaam vet aan het verbranden is ( niet noodzakelijk).

Maar het gevoel van honger is een manier om je lichaam te vertellen dat je niet genoeg brandstof (calorieën) consumeert om zichzelf in stand te houden. Wat leidt tot een laag energie niveau, het overslaan van trainingen en het bestormen van de koekjes doos.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot de Smoothie Bijbel!

Mentale Gezondheid

waarom val ik niet af ondanks groene smoothies, depressieve vrouw
Klik Op Afbeelding! >>>

Je mentale en emotionele gezondheid is ook iets wat je zou kunnen saboteren tijdens vermageren.

Depressie, angst en woede, al deze negatieve stemmingen en emoties veroorzaken hunkeren naar voedsel, leiden tot eetverslavingen en maken het moeilijk om gewicht kwijt te raken.

Als je dit nog niet gedaan hebt, zoek dan hulp in het omgaan met de dingen in je leven die je uit balans brengen, zodat je je kan concentreren op je gezondheid. Als voorbeeld noemen we dan ga een cursus zelfvertrouwen aan, hierin komen al deze emoties aan bod.

Hoe Val Ik WEL Af Met Groene Smoothies ?

waarom val ik niet af ondanks groene smoothies, lachende jonge vrouw
Klik Op Afbeelding! >>>

Dat is vrij simpel, koop een fijn en betrouwbaar receptenboek die vol staat met lekkere en simpel te maken smoothies. Als je werkelijk wil vermageren met groene smoothies is dat een uitstekende keuze, want laten we eerlijk wezen, wat is er gezonder dan groene smoothies drinken?

Wij zijn heel erg fan van de bijbel die gaat over smoothies; de Smoothie Afslankbijbel. Hebben die al best lang in huis en wordt tot op heden dag nog steeds gepakt om eens wat nieuws uit te maken. Zitten nu wat vaker in het hoofdstuk met de ingewikkeldere smoothies. Maar in het begin gewoon de makkelijkste smoothies gemaakt hoor.

Hoe kun je beter je dag starten dan met een groene smoothie? Juist! Wat je wilt doen is een methode hebben die je precies verteld en zegt wélke groene smoothies je kan en mag drinken, wanneer je het beste een groene smoothie kan drinken en waarom.

Wat we dan ook aanraden is dan ook om alles op te volgen uit het boek de Smoothie Afslankbijbel, lees het, volg de recepten op en geniet van je groene smoothies terwijl je op een super gezonde manier ook nog eens gewicht gaat verliezen!

Klik hieronder op de link als je ook interesse hebt in een extra korting en een paar bonussen bij de aanschaf van datzelfde boek. Ook kun je dan wat meer ervaringen lezen zodat je niet enkel op die van ons hoeft af te gaan 😉

Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *