welke supplementen helpen bij afvallen

Welke Supplementen Helpen Bij Afvallen ?

Welke supplementen helpen bij afvallen? Zelfs als we alle voedingsstoffen binnenkrijgen waar ons lichaam om vraagt, betekent dit nog niet dat we ons lichaam ook echt voeden.

We kunnen niet zomaar aannemen dat wat we in onze mond stoppen ook daadwerkelijk in onze lichaamscellen terecht komt.

Welke supplementen helpen bij afvallen, daar was ik nieuwsgierig naar en omdat ik zelf al jaren bij tijd en wijle supplementen slik wilde ik graag eens op een rijtje zetten welke supplementen helpen bij afvallen.

Klik Op Afbeelding!

Hoe Komen Voedingsstoffen In Onze Cellen ?

Als we iets hebben gegeten zijn er drie stappen die genomen moeten worden voordat het ons lichaam voedt:

Het eten moet verteren; in kleine deeltjes gebroken moeten worden die ons lichaam als materiaal kan gebruiken
Dat materiaal moet naar onze lichaamscellen vervoerd worden
Eenmaal deze voedingsstoffen naar onze lichaamscelen getransporteerd moeten ze ook nog ín de lichaamscellen terecht kunnen komen

Transporteren van voedingsstoffen uit het spijsverteringskanaal is het laatste proces van spijsvertering. Er moet een goede interne omgeving zijn waardoor het voor de cellen makkelijk wordt om voedingsstoffen op te nemen. Als dit niet gebeurt, voeden we ons lichaam gewoonweg niet en blijven we “uitgehongerd”.

Sneller vermageren kan imo versneld/verbetert worden door supplementen te gebruiken die bijdragen aan een goed milieu in ons spijsverteringsproces.

Welke Supplementen Helpen Bij Afvallen ?

De supplementen die jou kunnen helpen met afvallen gaan we hier verder behandelen.

Spijsverteringssupplement

Probiotica

Chromium
Omega 3
Vitamine D
Lees ook: Gewicht Verliezen Met Stacker 4 Fatburner >>>>

1. Afvallen Met Spijsverteringssupplement

Eén van de redenen waarom ons vermogen om voedingsstoffen te verteren en te verwerken geweld wordt aangedaan, ligt aan het feit dat we over te weinig spijsverteringsenzymen beschikken.

Een enzym is een soort eiwit, dat helpt om de chemische reacties te versnellen..
Er zijn duizenden soorten enzymen in ons lichaam, die elk specifieke taken uitvoeren, zoals het mogelijk maken van lichaamsbeweging of bloedcirculatie of het strijden tegen gifstoffen.

De rol van spijsverteringsenzymen is het afbreken van voeding in basale voedingstoffen bestanddelen, zodat wij deze voedingstoffen kunnen opnemen. Een te kort aan spijsverteringsenzymen betekent dat wij voedingsstoffen niet goed uit ons eten kunnen halen.

Tussen obesitas en een tekort aan spijsverteringsenzymen hebben bestaat een sterk verband.

Verschillende redenen waarom wij een gebrek aan spijsverteringsenzymen kunnen hebben:

Bewerking: Ons voedsel is vaak bewerkt en hebben zo de spijsverteringsenzymen vernietigd. Levend, echt voedsel bevat spijsverteringsenzymen.

Wanneer we die levende actieve enzymen eten gebruikt ons lichaam deze enzymen samen met andere voor een super grondige spijsvertering.

Bewerking en verhitting van voedsel echter vernietigen de spijsverteringsenzymen die erin zitten, waardoor ons lichaam gedwongen wordt meer eigen enzymen aan te maken, als we daar al toe in staat zijn.

Moderne verbouwingsmethodes: Chemische meststoffen, pesticiden en kunstmatig licht verlagen de hoeveelheid verteringsenzymen in voedsel.

Bijna al het voedsel dat wij tegenwoordig eten bevat weinig of geen levende verteringsenzymen.

Resultaat is dat het lichaam gedwongen wordt op zijn eigen vermogen te steunen om de enzymen te produceren die nodig zijn voor de spijsvertering.

Gevolg? Stress op de alvleesklier, het orgaan dat de spijsverteringsenzymen produceert.

Mentale en emotionele stress: Stress leidt de lichaamsenergie en bloedsomloop weg van de spijsvertering, waardoor de effectiviteit van ons lichaam om spijsverteringsenzymen afneemt.

De spijsvertering wordt incompleter als we in een chronische staat van stress verkeren.

Welke supplementen helpen bij afvallen? Als eerste is het nodig je spijsvertering op orde te hebben wanneer je wilt vermageren en daarbij kun je dus heel goed een spijsverteringssupplement gaan gebruiken.

Een spijsverteringssupplement bestel je beter bij Natuurlijkpresteren. Dan weet je zeker dat je geen chemische rotzooi slikt, wel zo fijn! Bestel zelf al mijn supplementen bij Jochum en weet dat er geen troep mijn lijf binnenkomt. Mijn persoonlijke ervaring is heel goed. Klik hier als je direct wilt bekijken over welk spijsverteringssupplement ik het heb. Tevens lees je dan ook alle bijbehorende recensies.

2. Afvallen Met Probiotica

Een andere reden waarom onze spijsvertering en voedselopname bemoeilijkt wordt is omdat onze ingewanden onvoldoende goede bacteriën en verterings-organismen bevatten.

Vroeger,toen wij jager-verzamelaars waren, en aten wat het land en moeder natuur ons bood, aten wij voedsel die essentieel was voor een goede spijsvertering en opname van voedingsstoffen.

Maar dat voedsel zorgde er ook voor dat er zich giftige stoffen uit onze darmen verwijderden. Deze goede bacteriën worden nu gedood door pesticiden, kunstmest en onkruidverdelgers.

Het resultaat is dat onze maag en darmen steeds meer ongezonde bacteriën en schimmels bevatten, zoals gist en candida. Deze schimmels veroorzaken trek in meelproducten en suiker om in hun eigen voedingsbehoefte te voorzien.

We beperken niet alleen ons vermogen om voedingsstoffen te verteren en op te nemen, we worden ook nog eens opgezadeld met onnodige trek in junkfood!

Welke supplementen helpen bij afvallen? Je kunt gerust een goede probioticum gaan slikken. Probiotica supplementen bevatten gezonde bacteriën die de natuurlijke balans van de darmflora kunnen helpen herstellen zodat de spijsvertering kan verbeteren.

Probiotica in de vorm van een green juice bestel je beter bij Natuurlijkpresteren. Dan weet je zeker dat je geen chemische rotzooi slikt! Bestel zelf al mijn supplementen bij de biochemicus Jochum en houd van de snelle leveringen en zijn persoonlijke feeling met de klanten. Klik hier om ook eens de recensies te lezen van anderen die ook deze vorm van probiotica innemen.

3. Afvallen Met Chromium

Na een stevige maaltijd hebben wij toch altijd vaak weer trek. In suiker! Een tekort aan chromium speelt daarin een rol. Chromium heeft invloed op je bloedsuiker.

Ik heb over het belang van chromium bij het helpen tijdens vermageren al eerder een artikel geschreven, deze kun je terug lezen door op de link hieronder te klikken.

Lees ook: Afvallen Met behulp Van Chromium >>>>

Welke supplementen helpen bij afvallen? In mijn ogen mag chromium absoluut niet ontbreken bij het proces van vermageren. Chromium kan heel goed helpen bij het weerstaan van ongezonde snaaimomenten.

Chromium bestel je beter bij Natuurlijkpresteren. Dan weet je zeker dat je geen chemische rotzooi slikt! Bestel zelf al mijn supplementen bij de biochemicus Jochum en houd van de snelle leveringen en zijn persoonlijke feeling met de klanten. Klik hier om te bekijken welke chromium vormen hij aanbied.

4. Afvallen Met Omega 3

Omega 3 behoort tot de meest essentiële vetzuren. De term “essentieel” betekent dat we deze voedingsstof absoluut nodig hebben en dat ons lichaam die voedingsstof via een bron buiten onszelf moet binnen krijgen, zoals vitamines. Ons lichaam kan bepaalde vetten aanmaken maar essentiële vetzuren kunnen we allen maar uit de voeding halen die we eten.

Als het meeste voedsel dat jij eet bewerkt en “dood” is krijg je een chronisch te kort aan essentiële vetzuren. Dit chronische te kort kan je gewoonweg dik maken. En je lichaam blijft honger houden in de hoop dat jij wel voor de voedingsstoffen zorgt waar het zo naar snakt.

Er zijn maar weinig voedingsmiddelen in ons moderne voedingspatroon die omega 3 -vetzuren bevatten. Ik ben van mening dat het vrijwel onmogelijk is om consistent en permanent te vermageren als er geen sprake is van voldoende dagelijkse toevoer van omega 3-vetzuren van hoge kwaliteit. Onderzoeken hebben ook uitgewezen dat omega 3-vetzuren effectief zijn bij behandeling van allerlei aandoeningen.

Zoals bv:

Depressie
Manisch depressiviteit
Hartaandoeningen
Diabetes type 2
Ontstekingen
Pijn en gevoeligheden
Artritis

Welke supplementen helpen bij afvallen? Ik raad je aan om een omega 3 supplement te slikken, en dan ook dagelijks. Het duurt even voordat de zieke effecten, die ontstaan zijn door jarenlang chronisch gebrek aan omega 3-vetzuren verdwenen zijn. Om je lichaam te laten weten dat omega 3 in overvloed aanwezig is en dat het altijd zal zijn, mag je geen dag overslaan.

Omega 3 supplementen bestel je beter bij Natuurlijkpresteren: weet je zeker dat je geen chemische rotzooi slikt! Bestel zelf al mijn supplementen bij de biochemicus Jochum en houd van de snelle levering en fijne persoonlijke antwoorden via de mail. Klik hier als je eens wilt kijken welke vormen van omega 3 vetzuren Natuurlijkpresteren aan bied.

5. Afvallen Met Vitamine D

Het statistische bewijs dat suggereert dat obesitas gelinkt kan worden aan een gebrek aan vitamine D groeit. En de beste bron van vitamine D is zonlicht.

Onderzoeken hebben aangewezen dat mensen die alleen levend voedsel eten hogere vitamine d spiegels hebben dan andere mensen. Wat gek is als je je bedenkt dat men ooit geloofde dat vlees eten de enige manier was om aan vitamine D te komen.

Een mogelijke verklaring hiervoor is dat levende voeding hetzelfde energetische bestanddeel bevat als zonlicht, en dat we die subtiele energie omzetten in vitamine D, precies zoals we dat met zonlicht doen. Waarde hechten aan levende voeding eten is dus van groot belang.

Hoeveel calorieën je per dag nodig hebt is een vraag die we onszelf eigenlijk niet zouden moeten stellen. de echte vraag zou moeten zijn: Hoeveel vitaliteit heb ik elke dag nodig en hoe kom ik aan die vitaliteit?

Maar wat is nu de oplossing voor onze vitaliteitsondervoeding?

Het eten van levend, echt en heel voedsel uiteraard. Bij voorkeur biologisch, van het seizoen en lokaal verbouwd. Je krijgt niet alleen levenskracht door het eten van levend voedsel, ook tijd buiten doorbrengen, in de natuur helpt hierbij.

Welke supplementen helpen bij afvallen? Gebrek aan vitamine D zorgt ervoor dat je minder power hebt, minder “zin” om dingen aan te pakken, ervoor te gaan, je vitaliteit verminderd. Daarom kan vitamine D heel goed helpen bij jouw proces van afvallen.

Vitamine D supplementen bestel je beter bij Natuurlijkpresteren: weet je zeker dat je geen chemische rotzooi slikt! Bestel zelf al mijn supplementen bij de biochemicus Jochum en houd van de snelle levering en fijne persoonlijke antwoorden via de mail. Klik hier als je eens wilt kijken hoe de recensies zijn over vitamine D die je koopt bij Natuurlijkpresteren.

Zoals je misschien kunt zien verwijs ik graag naar Natuurlijkpresteren.nl. Deze supplementen zijn kwalitatief waanzinnig goed en hebben altijd veel lovende recensies, ook is de bestelling de volgende dag al in huis!  🙂

Mocht je onder op deze afbeelding klikken kun je zien dat Natuurlijkpresteren volop natuurlijke middelen aan biedt.

Totaal geen chemische rotzooi, en dat is wat we vandaag de dag dan ook willen!

Ook kun je bij Natuurlijkpresteren volop kiezen uit volledige voordeel pakketten. Dan heb je gewoon alles in één, wel zo handig.

Welke supplementen slik jij als ondersteuning om af te vallen? Staan ze hier al bij of heb je nog andere suggesties? Die horen wij graag! Laat hieronder dan even een reactie achter?

2 gedachten over “Welke Supplementen Helpen Bij Afvallen ?

  1. Wat een leuk en goed geschreven artikel. Dankje voor het delen van dit interessante en leerzaam artikel. Wij gebruiken al jaren enzymen en natuurlijke vitaminesupplementen voor onze spijsvertering en halen deze uit Amerika. Enige nadeel is de rompslomp met de douane maar daar wen je op een gegeven moment aan. Heel veel succes met je blog!

    • Hai Anthony, wat leuk dat je met plezier dit artikel over supplementen gelezen hebt. Het is idd een “gedoe” om je supplementen uit Amerika te halen, daarom bestel ik ze zelf altijd nog in Nederland. Makkelijk, doch ook kwalitatief erg goed. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *