hoe krijg je een sixpack

Hoe Krijg Je Een Sixpack ?

Hoe krijg je een sixpack, het internet is doorzeefd met deze vraag. En weetje, wie weet is het eigenlijk de verkeerde vraag. Het is een doodgeslagen en kortzichtige vraag, tot in den treuren gesteld.

De reden waarom we zeggen dat hoe krijg je een sixpack de verkeerde vraag is, is omdat de fitnessindustrie mensen als prooien ziet, die op zoek zijn naar de gemakkelijke oplossing voor dit vraagstuk.

Het is waarschijnlijk één van de meest frauduleuze praktijken die rond cirkelen op het internet.

Hoe krijg je een sixpack? Thuis een sixpack trainen...tja, laten we zeggen dat het niet het makkelijkste is om te doen 🙂

We durven te wedden dat er, naast de "snel rijk methodes" en "verlies een ton aan gewicht", veel mensen teleurgesteld achterblijven wanneer ze beginnen aan een fitness programma die ze rozen beloofd. Het antwoord op hoe krijg je een sixpack, is namelijk sensationeel simpel!

En ja natuurlijk kunnen thuis programma's jou helpen, absoluut! Maar de vraag is WELKE!?

hoe krijg je een sixpack, mannen met ontbloot bovenlijf en in jeans met een sixpack
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Krijg Je Een Sixpack? Zoals Gezegd Het Antwoord Is Bizar Simpel:

  • Train je torso voor hypertrofie van de spieren
  • Eet en train op een manier die leidt tot een laag vetpercentage (<10% voor mannen en <14% voor vrouwen) 

Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe krijg je een sixpack? Het krijgen is simpel, maar niet gemakkelijk.

Eenvoudige Manier Om Een Sixpack Te krijgen ?

Er is namelijk geen eenvoudige oplossing. Hoe krijg je een sixpack? Je moet hard trainen en heel bewust zijn van wat je eet. Je moet de juiste levensstijl opbouwen en je verbinden aan je doelstelling.

Ken jij mensen die een sixpack hebben door daar bewust voor te trainen? Of hadden zij sowieso al een lichaam om van te dromen?

Hoe krijg je een sixpack thuis?

Het is een bijproduct van het leren goed te trainen en de juiste voeding praktijken te volgen.

Wat die praktijken precies zijn, is voor iedereen altijd iets anders. Maar het begint met het maken van die commitment, het uitvoeren van je plan en onderweg blijven aanpassen.

Ten Eerste : Verwachtingen Aanpassen...

Overweeg dat je misschien niet de fysieke structuur hebt voor het krijgen van een sixpack. De meeste mensen overwegen niet eens het contrast, bedenken niet dat hun doel misschien niet realistisch is.

Optimisme is geweldig, maar je zou je optimisme altijd moeten contrasteren.

Om het grofweg te zeggen, hebben sommige mensen gewoon niet de juiste pees structuur in hun buik. Hoe mager ze ook kunnen worden en hoeveel crunches ze ook doen om dat super wasbordje te krijgen.

Dus.. Pas je verwachtingen aan, naar misschien een vier pack, of misschien heb je gewoon niet een geweldige definitie, maar je zal er nog steeds geweldig uit zien.

De ervaring leert dat de reden waarom de meeste mensen geen sixpack in werkelijkheid realiseren is omdat hun verwachtingen niet overeenkomen met hun levensstijl.

Je kunt nu eenmaal niet veel drinken, veel feest vieren, alles eten wat je wilt en op andere manieren een levensstijl leven die niet bevorderlijk is voor het doel van een sixpack krijgen.

Tenzij het je op de één of andere manier lukt om de juiste energiebalans te handhaven ( niet onmogelijk, maar daarentegen ook ongelooflijk onwaarschijnlijk).

Bewust Worden...

Je moet je bewust worden van wat je doet, op heel veel verschillende manieren.

Hoe hoger je doel, hoe meer werk je zult moeten verzetten. Daarom is het makkelijker voor de meeste mensen om een mooi gezond uitziend lichaam te behouden dan het is voor mensen om een sixpack te behouden.

Veel mensen die je in tijdschriften ziet, die er droog en strak uitzien, die zien er niet het hele jaar zo uit! Zij gebruiken droog trainen en andere trucjes om er zo uit te zien voor een bepaalde korte tijd.

Dat is een andere verwachting die mensen zouden moeten aanpassen.

Mensen die een sixpack onderhouden zijn voortdurend erg betrokken bij fitness en voeding. Hun tweede thuis is de sportschool en als ze wel thuis zijn zijn ze bezig met koken.

Als je niet van trainen houdt, wel, veel geluk dan met hoe krijg ik een sixpack. Als je niet wilt koken of niet wilt nadenken en controle nemen over je eet gedrag, nogmaals veel geluk met hoe krijg je een sixpack..

Handhaaf hoge, doch realistische verwachtingen en je vergroot daarmee je kans op succes.

Ten Tweede : De Genen...

Achter het genetische component van dit alles, zal je een ideale omgeving moeten creëren. Genen hebben een ideale omgeving nodig om zichzelf te uiten.

Als je al jong bent begonnen met trainen, heb je een voorsprong. Als je er laat bij bent (een sixpack proberen te krijgen wanneer je 40 bent) mhmm nou dan heb je wel een beetje meer werk te verzetten.

Lichaamsvet percentage moet naar beneden..

Het lichaamsvet moet dalen naar laag, zoals al gesuggereerd. Doorgaans minder dan 14% voor vrouwen en lager dan 10% voor mannen.

Dus voeding en een consequent negatieve energiebalans bereiken om lichaamsvet kwijt te raken is een belangrijk component. In combinatie met lichaamsbeweging.

Als je serieus bent adviseren we om jezelf te laten meten of jezelf aan te leren hoe je dit doet met remklauwen.

Meet wat belangrijk is in deze context, dat is dus je lichaamsvetpercentage.

Voeding...

Eet veel "hele voeding" , dus onbewerkte natuur producten. Minimaliseer eten van suiker en bewerkte granen.

De specifieke kenmerken van voeding zijn een grote leercurve voor iedereen, en wordt steeds ingewikkelder hoe hoger/moeilijker het doel is dat je probeert te bereiken.

Trainen...

Dan zal je nog moeten gaan oefenen, maar dan ook compleet met alles erop en eraan. Betekenis? Dat het gewoon trainen van je buikspieren niet zal leiden tot het resultaat van een sixpack.

Leer om te trainen!

Hoe maak ik een gewichtsverlies en lichaamsbeweging plan voor mezelf? Klik Hier >>>

Dit is vaak een genegeerde noodzaak, je kan en mag niet verwachten dat je een sixpack krijgt wanneer je alleen maar simpele buikspieroefeningen doet.

Het is net als al die arme jonge kerels die je ziet knallen in de sportschool om aan hun armen te werken, bijna elke dag. Terwijl je ze nooit ziet werken aan hun benen, borst of rug.

Train je gehele lichaam, dan krijg je de beste training. Klik Hier >>>

Nu Naar Specifieke Buikspieren Training...

De manier waarop veel programma's voor het krijgen van een sixpack in elkaar zitten is vaak "self-fulfilling" maar niet effectief.
Omdat ze de meeste mensen de illusie geven van brandende pijn in de taille streek.

Natuurlijk is het de menselijke natuur om dit te associëren en verwarren met vooruitgang.

Crunches bij de vleet. Dat geeft mensen een brandend gevoel in de buik, maar levert meestal veelal niet het gewenste resultaat op. Honderden herhalingen voor de buikspieren verhogen je uithoudingsvermogen.

Niet de grootte of definitie. Plus het risico van pijn in je wervelkolom met al dat draaien wordt veel groter.

Om hypertrofie te krijgen moet je belasting toevoegen. Als je meer dan 20 van alles kunt doen, zonder technische storingen, zal je niet het gewenste trainingseffect krijgen.

Probeer bewegingen die meer inspanning vergen en verminder het aantal herhalingen die je kunt doen totdat je technische storing bereikt.

Maar hoe zit het met mijn bovenste buikspieren denk je..

Het is dezelfde spier, je hebt geen boven en onderste buikspieren. Je krijgt gewoon meer elektrische activiteit in het onderste of bovenste gedeelte bij bepaalde oefeningen dan bij andere oefeningen. Chin-ups bijvoorbeeld leiden daadwerkelijk tot meer elektrische activiteit in je buikspieren dan crunches...

Je buikspieren zijn op zijn ideaalst getraind wanneer ze beweging of vertraging moeten weerstaan.

Doe in plaats van fiets crunches of Russische wendingen (die beide leiden tot overmatige rotatie in de lager rug overigens) liften of rotational rows. Oefeningen waarbij de lage rug, die niet veel wilt draaien, wordt opgesloten en de rotatie onder belasting op de juiste plaats getraind kan worden.

Als je hypertrofie wilt introduceren heb je de juiste stimulans nodig en honderden brandende crunches variaties zullen het niet voor je doen.

Hoe Krijg Je Een Blokjesbuik?

Eet en train op een manier die leidt tot een laag vetpercentage (<10% voor mannen en <14% voor vrouwen)

Train je torso voor hypertrofie van de spieren

Feit is dat niemand dit alleen lukt!

Je hebt hierbij echt hulp nodig. Is dat verkeerd? Maakt dat jou zwak?

Nee! Het zegt meer iets over jou juist, hulp aanvaarden en je laten begeleiden is absoluut niet verkeerd. Pas echter op waarmee je je inlaat.

Wat Is Een Goed Trainingsprogramma?

Met zoveel voedingsschema's en trainingsprogramma's die je rond de oren vliegen, zijn wij uitgekomen op twee zeer effectieve hulptroepen, zo noem ik ze maar 🙂

Dat zijn Henry en Rinus.

Zij hebben samen Droog Trainen Academie opgericht. Zij hebben hun jarenlange ervaringen met enthousiasme bij elkaar gebundeld. Hebben zichzelf ook een sixpack aangemeten, door hun voeding, levensstijl en training op dusdanige manier op orde te krijgen opdat de buikspieren zichzelf tonen.

Wat leuk is aan Henry en Rinus is dat ze zo ongelooflijk enthousiast zijn. Ze stralen gewoon.

Beide hebben er enorm genoegen in om anderen, ons dus, te helpen met hun doelen te bereiken. In dit geval dus om te leren hoe je een sixpack krijgt.

Zij halen hun voldoening uit jou, en duizenden anderen die jou al voor gegaan zijn, te helpen.

Ook zij waren op zoek naar een gouden formule om een sixpack te bereiken en zijn erachter gekomen dat bepaalde dingen gewoon niet nodig zijn.

Wat Bieden Henry en Rinus Jou?

Zij bieden jou alles wat je nodig hebt gebundeld in één handige tool, namelijk het Droog Trainen Protocol.

Jou wordt geleerd welke exacte methode je kunt gebruiken, en die zij zelf óók gebruiken. Opdat jouw vetpercentage naar benden gaat.

Jou wordt geleerd hoe je inzicht krijgt in jouw persoonlijke calorieën verbruik. Speciaal voor jóuw lichaam en jouw levensstijl.

Ze vertellen jou hoe zij zelf met voeding omgaan en toch heerlijk eten.

En uiteraard leer je van hen hoe jij het beste kunt trainen met krachttrainingen en cardio.

Tevens leggen zij jou hun precieze strategieën uit om nooit meer te gaan jojo-en.

Wat je wilt is namelijk blijvend vetverlies realiseren.

Met dit succesvolle protocol kan jij zelfstandig aan de slag. Hiermee heb je dus alles in huis wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Ben jij écht zwaar gemotiveerd om een laag vetpercentage te behalen? Klik dan eens op de link hieronder om te lezen wat Henry en Rinus erover zeggen. 

Hoe hebben zij dat nou gedaan?

Bovendien lees je ervaringen van anderen die dit online programma voor thuis al gekocht hebben.

Hoe staan zij er nu voor? Trainen zij  nu anders? En hoe zit het met hun voeding? 

Succes met het bereiken van je doel!

Eén reactie op “Hoe Krijg Je Een Sixpack ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *