Hoe Kan Je Je Stofwisseling Versnellen ?

Hoe kan je je stofwisseling versnellen? Hieronder een paar simpele tips om je stofwisseling in de versnelling te zetten.

De voedingsstoffen die je hebt ingenomen worden ook wel bouwstenen genoemd.

Deze bouwstenen zijn de brandstof die je lichaam nodig heeft.

Je lichaam krijgt de energie die het nodig heeft uit voeding door middel van het proces dat we metabolisme/stofwisseling noemen. Hoe kan je je stofwisseling versnellen dan?

hoe kan je je stofwisseling versnellen
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Kan Je Je stofwisseling Versnellen ?

Bouw Spiermassa Op

Spiermassa verbrandt meer energie dan vet. Ga dus aan de krachttraining.

Doe Aan Cardio

Cardio is een goede manier om intensief te bewegen. Dit verhoogt je stofwisseling. Intervaltraining helpt hierbij het beste.

Water Drinken

Water voert afvalstoffen af en zorgt ervoor dat je organen optimaal werken. Bij het innemen van onvoldoende vocht vertraagt de stofwisseling.

Vaker Eten

Ontbijt sowieso, hiermee breng je je metabolisme op gang. Verspreid je maaltijden over meerdere keren per dag, dus meer dan de drie maaltijden die je nu waarschijnlijk gewend bent. Je kunt dan kleinere porties eten. Zo geef je je stofwisseling een boost.

Gekruid Gaan Eten

Je kunt je stofwisseling versnellen door gekruid te gaan eten, rode en groene chilipepers bv verhogen het metabolisme.

Eet Eiwitten

Het kost meer energie om eiwitten af te breken in je lichaam dan koolhydraten, en kost dus meer energie.

Neem Een Groene Thee Supplement

Cafeïne is een bekend stimulerend middel waarvan in talloze studies is aangetoond dat het helpt bij vetverbranding. Dit bevindt zich in groene thee supplementen. De actieve verbindingen in groene thee kunnen helpen bij dit proces door het stimuleren van sommige vetverbrandingshormonen.

Vermijd Crashdiëten

Crashdiëten zijn absoluut niet goed voor je stofwisseling. Ze zorgen er dan wel voor dat je snel afvalt maar het zal ten koste gaan van je spieren, en juist deze heb je nodig om je metabolisme op gang te houden. Dus wanneer je spiermassa verliest, daalt je stofwisseling. Geen crashdieet dus.

Leidraad In Stofwisseling Versnellen…

Hoe kan je je stofwisseling versnellen? Met bovenstaande tips kan je gelijk aan de gang 🙂

Of….je kunt verliefd worden? 🙂  Daar gaat je stofwisseling ook altijd een tandje harder van draaien.

Nu heb je verliefd worden niet in de hand. Wat je echter wél in de hand hebt is je manier van eten. Als je doel echt is om je stofwisseling te versnellen, een strakkere buik te krijgen en meer af te vallen, dan kun je beter een manier zoeken die je daarbij helpt. De Afslankbijbel is daarbij een geweldige leidraad!

Hierin kun je lezen hoe iemand anders je is voorgegaan, er staan allerlei ervaringen in van anderen, hoe zij hun lichaam weer tot normale proporties hebben gebracht door het versnellen van hun stofwisseling.

Want “schoon en gezond”  eten is wat daadwerkelijk helpt bij hoe kan je je stofwisseling versnellen!

 

Gerelateerde artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *