dag 3 sapvasten 30 dagen experiment

Dag 3 Sapvasten 30 Dagen Experiment

Dag 3 sapvasten 30 dagen experiment. Hai iedereen, op deze eerste dag van het jaar 2016. Hoop dat iedereen een mooie jaarwisseling heeft gehad. Een kusje hier, een knuffel daar en lieve mensen om je heen.

Dit is de eerste dag van het nieuwe jaar en dag 3 sapvasten 30 dagen experiment.

Tja..

dag 3 sapvasten 30 dagen experiment
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Voel Ik Mij ?

Laten we daar maar eens mee beginnen.

Ik sta op met hoofdpijn en buikpijn. Lichte kater. Gistermiddag aan het feestje van oud en nieuw begonnen..met biertjes..

Hoort erbij, bij oud en nieuw. Heb het dan ook niet tot 00:00 vol gehouden hoor, ik lag in bed door het zolderraam naar het vuurwerk te kijken.

Wat Was Mijn Eerste Behoefte ?

Oh mén een broodje met roerei dat zou mijn eerste keuze  zijn geweest, of een ritje naar de Mc Donalds…

Maar aan een sapje moest ik toch ff niet denken..

Wat te doen?

Ik ben gegaan voor twee gekookte eieren met veel zout en peper. Ok Ok, ik geef toe, ik heb er een lepel suikervrije mayo door heen gemieterd.

Ook heb ik groene thee gedronken, een ibruprofen ingenomen en gelukkig stonden er geen plannen op de agenda dus ben lui en loom de dag begonnen.

Wil je meer lezen over wat groene thee met je doet met betrekking tot afvallen? Klik dan hier!

Die gekookte eitjes had ik van te voren al ingecalculeerd hey, dat heb je kunnen lezen in mijn inleiding sapvasten 30 dagen experiment.

De bevrediging van de gekookte eitjes deed me goed.

Dag 3 Sapvasten 30 Dagen Experiment : Ontbijt

Twee gekookte eitjes met mayo, peper en zout

Het éten van iets wat warm was, was hemels. Bevrediging alom.

De hoofdpijn verdween maar ik was tegelijkertijd moe en loom van weinig slaap. Ik had deze nacht geen slaapmedicatie ingenomen, dus de nacht was kort.

Bizar, ik zeg het nog maar eens, maar geen honger gevoel, meer het idee dat ik wilde éten, vast éten. Vét eten.

Nou dat had ik dus gedaan met die eitjes.

Ik kon verder. Was het lastig om mijn partner alle crackers met brie en roomkaas en andere kaasje te zien eten? Yep dat was het!!

Dag 3 Sapvasten 30 Dagen Experiment: Lunch

Toe aan lunch rond 12:30, deze bestond uit:

Tomaten
Halve Meloen
Halve komkommer

Daar kwam zeker drie kwart liter uit de sapcentrifuge.

Echt wegklokken kon ik dit keer niet dus ik heb rustig alles opgedronken.

Was het lekker? Ja het was lekker. Meloendrankje eigenlijk. Ook de blender niet gebruikt om en nog wat andijvie of spinazie bij te gooien, daar was ik gewoon te lui voor vandaag.

Hoofdpijn inmiddels verdwenen en de buikpijn was na een toiletbezoek ook weg. Zoals mijn partner zegt: dat ging als kakken zonder douwen 😉

Dag 3 Sapvasten 30 Dagen Experiment: 15:30

dag 3 sapvasten 30 dagen experiment..
Klik Op Afbeelding! >>>

Oei Oei Oei…Trek in vast voedsel…Behoefte om gewoon te éten, niet omdat er honger of trek in het spel was, het gekke van alles vind ik dus dat ik al dagen geen honger heb. Het innemen van groenten en fruit door het te drinken stilt dus écht waar je honger. Vreemd!

Maar wel prettig natuurlijk.

Ik zag mijn partner een pizza eten, dus jeetje ik ook maar weer de keuken in en gaan kijken wat ik es in de sapcentrifuge kon flikkeren.

Mijn keuze viel op:

Sinaasappel
Wortelen

Je kunt je voorstellen dat ik nog nooit zo’n oranje drankje heb gedronken. Ook dit keer was ik te lui om meer ingrediënten toe te voegen, vandaag moet alles simpel en makkelijk. Smaakte naar verse sinaasappelsap. Goed te doen dus.

Vroeg Naar Bed !

Doordat ik de documentaire Fat Sick & Nearly Dead had gekeken wist ik van te voren dat je die eerste week maar vroeg naar bed kan gaan, ook gewoon om de verleiding van eten te weerstaan. bekijk hieronder eens wat mij heeft geïnspireerd om te beginnen met sapvasten 30 dagen experiment…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=V-WUP5psyuM[/youtube]

Nu ben ik toch al een vroege slaper en zeker meer een ochtendmens dan een avondmens dus met vroeg naar bed gaan heb ik geen problemen.

Ook al heb ik vandaag nauwelijks veel sapjes gedronken, er was géén honger.

Geen honger in je maag voelen en tóch willen ETEN. Echt eten, vast voedsel willen eten. De eerste keer vandaag dat dat gevoel zó sterk aanwezig was.

Ik ben best trots want ik heb dat uurtje doorstaan, ook heb ik bewust niet meer in de koelkast gekeken. Ik ben gaan facebooken en heb iets op tv gekeken.

Oja, ik drink ook veel water! Dat deed ik gelukkig altijd al, frisdranken drink ik al eeuwen niet meer en vruchtensappen uit de supermarkt heb ik nooit behoefte aan gehad. Ik drink water en groene thee.

Dag 3 Sapvasten 30 Dagen Experiment : Geen Trek Wel Zin Gehad In Eten

Lome dag, veel geluierd, geen honger, moe maar hoofdpijn en buikpijn al voor 12:00 weg. Dus geen fysieke klachten.

Om 20:30 was ik onder zeil.

Ik weet dat je bij een detox als deze, ook wel sapvasten dus, dat je zoveel als je wilt mag sappen drinken. Moet je ook doen vind ik, het is alleen maar goede voeding die je binnen krijgt en helpt tegen trek en als je cravings hebt moet je zéker een sapje gaan maken.

Vroeg m’n mandje in en morgen op naar dag 4 van mijn Reboot.

Voel me voldaan! Had niet het idee dat ik het aan zou kunnen, maar tot zover gaat alles uitstekend.

Ik blijf benieuwd naar hoe ik zal omgaan met de behoefte aan vast voedsel. Dat is in ieder geval vandaag gelukt, ja ok die twee gekookte eitjes dan vanochtend. Maar zoals gezegd, als ik het niet uithoud, sta ik deze mijzelf toe. Dus geen schuldgevoel.

Zin om mee te lezen via facebook? Like dan mijn facebook pagina op deze website en krijg dagelijkse updates over het sapvasten 30 dagen experiment.

Sapvasten 30 Dagen Experiment: Foto’s Voor En Na

Bedacht ik me ineens dat dit natuurlijk ook wel leuk is, voor mijzelf, maar ook voor jullie.

Dus hierbij een foto hoe ik er afgelopen zomer uitzag, en zo zie ik er nog steeds uit.  Let maar eens op het buikje 🙂

Doordat ik aan het Paleo Dieet begonnen was, had ik daardoor al wat kilootjes verloren maar toch.. ik ben er dus nog helemaal niet, ik verlang weer naar mijn ideale gewicht, en dat ligt rond de 68 á 70 kilo. Wat ik zeg, nog een kilo of 12 á 15 te gaan.

Al merk ik op deze dag 3 sapvasten 30 dagen experiment dat ik nu al gewicht aan het verliezen ben. Volgens mij gaat het hard en snel. Dat motiveert natuurlijk enorm.

dag 3 sapvasten 30 dagen experiment
Klik Op Afbeelding! >>>

Wil Jij Ook Gewicht Gaan Verliezen Op Deze Manier Maar Is Dit Allemaal Wat te Heftig Voor Jou ?

Dan is wellicht Het Groene Smoothie Dieet In 15 Dagen Met 3 Stappen iets voor jou.

Je valt hier ook mee af
Je eet dan nog steeds vast voedsel
Je krijgt meer groenten en fruit binnen dan ever

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *