gewicht verliezen met het paleo dieet

Gewicht Verliezen Met Het Paleo Dieet

Gewicht verliezen met het Paleo dieet, dit dieet is zeer populair geworden in de afgelopen jaren, met enkele honderden Google zoekopdrachten op het onderwerp gewicht verliezen met het Paleo dieet. En dat elk jaar!

Het is een ongelooflijk dieet voor verbetering van energie, stemming en gezondheidsproblemen. En veel gewicht verliezen met het Paleo dieet; ja dat is mede waardoor het ook zo beroemd en geliefd is geworden.

Wellicht is dit zelfs wel de beste manier om gewicht te verliezen vandaag de dag.

Na een aantal jaren, van zelf onderzoek en letterlijk zelf uitproberen, hebben ook wij onze ervaringen opgedaan met het gewicht verliezen met het Paleo dieet.

Dat gaat namelijk behoorlijk snel en onze steun en toeverlaat was dan ook het receptenboek waaruit we alles leerden, geschreven door Mitchel van Duuren.

Paleo eten is namelijk geweldig. Gewicht verliezen met het Paleo dieet gaat uitermate snel en effectief.

gewicht verliezen met het paleo dieet
Klik Op Afbeelding! >>>

Gewicht Verliezen Met Het Paleo Dieet: Lekker Eten

Er zijn veel goede dingen bekend over gewicht verliezen met het Paleo dieet. Het belangrijkste is echter de pure kwaliteit van het eten.

Tijdens het Paleo dieet eet je de meest voedzame voeding die er bestaat, als je alles juist doet. Dit betekent dat je ongezonde voedingsmiddelen, zoals bewerkte voedingsmiddelen, suiker en granen elimineert.

Dit is heel belangrijk, ongelooflijk belangrijk om de voedingsmiddelen die schade veroorzaken te elimineren.

Tegelijkertijd betekent dit ook, als je begint met gewicht verliezen met het Paleo dieet, dat je je richt op de beste voedingsmiddelen. Je eet niet alleen één of twee soorten groenten, maar wel twaalf tot twintig. Boerenkool, bietjes, spruitjes en spinazie zijn wat voorbeelden.

Het eten van een verscheidenheid aan groenten in je dieet en het kunnen eten van overvloedige hoeveelheden is de sleutel tot het voeden van je lichaam. Het beste wat je kunt doen dus, zeker tijdens gewicht verliezen met het Paleo dieet.

Heb jij moeite om zelf variatie aan te brengen in het klaarmaken van groenten dan kun je eens een kijkje nemen in het kookboek de Paleo Revolutie. Dan krijg je vanzelf ideeën aangereikt en ga je leren hoe je andere groenten, dan degene die je altijd maar koopt, kunt bereiden 😉

Ook wij hebben dit boek van voor tot achter uitgeplozen en er zoveel uit geleerd. Ons eten leren te bereiden met dit receptenboek naast ons, fysiek ok de keukentafel, werd er zoveel gemakkelijker door.

Eet bv orgaanvlees zoals lever. Lever is een rijke bron aan vitamine A en is ook rijk aan vitamine K, B en ijzer. Het is misschien niet het meest smakelijke voedsel inde wereld, en zelf houden we er dan niet echt van. Maar jij misschien wel?

Eet hoge kwaliteit vis, zoals bv vette vis zoals zalm, in het wild gevangen. Dit zit vol met super gezonde vetzuren en bevat ook vitamine D. Mjomjom!

Hoogwaardige voedingsmiddelen eten heeft vele voordelen:

Ze remmen ontstekingen
Ze genezen weefselschade
Ze helpen je lichaam met ontgiften
Ze zorgen voor evenwicht in hormonen

Tijdens gewicht  verliezen met het Paleo dieet is het belangrijkste wat je kunt doen je lichaam de juiste brandstof  geven zodat het gezond genoeg is om überhaupt gewicht te gáán verliezen.

Gewicht Verliezen Met Het Paleo Dieet: Onderliggende Problemen Genezen

gewicht verliezen met het paleo dieet
Klik Op Afbeelding! >>>

Het maakt niet uit hoe hard je ook probeert om af te vallen, als je niet in staat bent om je onderliggende gezondheidstoestand aan te pakken, dan lukt het gewoon vaak niet.

Schildklier aandoeningen, zoals hypothyreoïdie, zijn een veel voorkomend probleem voor mensen die proberen te vermageren, vooral bij vrouwen.

Prikkelbaar darmsyndroom, dunne darm bacteriële overgroei (SIBO) en een lekkende darm zijn allemaal gezondheidsproblemen. Het lijkt misschien alsof ze niet belangrijk zijn voor gewicht verliezen met het Paleo dieet, echter het zijn toch de meest belangrijke.

Zonder een gezonde darm kun je niet goed voedingsstoffen opnemen, of een normale hormonale reactie hebben op voedsel.

Auto-immuun ziekten zijn ook erg belangrijk om aan te pakken.

Erachter komen wat jouw onderliggende gezondheidsproblemen zijn kun je doen door te gaan inventariseren.

Welke symptomen ervaar je? Wanneer? Voor hoe lang? Hoe lang heb je deze al?

Ga naar de dokter en google. Krijg tests gedaan.

Paleo is fantastisch voor genezing, maar een gerichte aanpak helpt je sneller genezen.

Dus hoe sneller je de onderliggende problemen geneest, hoe sneller je gaat beginnen met gewicht verliezen met het Paleo dieet.

Gewicht Verliezen Met Het Paleo Dieet: Eet Wanneer Je Honger Hebt

gewicht verliezen met het paleo dieet
Klik Op Afbeelding! >>>

Overeten is een probleem dat ervoor kan zorgen dat je niet afvalt. Je moet niet té veel snacken, té veel eten nadat je al vol zit of dagelijks machtig veel energie van je lichaam eisen.

We snappen dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is.

Begeleiding in de vorm van een uitgebreid receptenboek vol met mooie foto’s en goede uitleg over de dingen kan dan ook heel erg effectief zijn. Vonden wij dan.

De meeste weten dit niet maar te weinig eten kan ook, zo niet méér, een probleem zijn tijdens vermageren.

Waarom?

Omdat zo weinig eten dan wel op korte termijn zorgt voor vermindering van calorie inname, en dus zorgt voor gewichtsverlies ( op korte termijn! ), het vaak hormonale en gezondheidsproblemen op lange termijn veroorzaakt.

Dit is vooral belangrijk bij vrouwen. Het vrouwelijk lichaam heeft veel mechanismen die specifiek zijn ontworpen om vet op het lichaam op te slaan wanneer het lichaam denkt dat het wordt uitgehongerd. Dit beschermt een vrouw en haar baby als ze zwanger is.

Als je regelmatig te weinig eet dan denkt het lichaam dat het wordt uitgehongerd, en zal de schildklierfunctie vertragen, en dus de vetverbranding stagneren.

Met het oog op optimaal gewicht verliezen met het Paleo dieet zul je dus moeten voorkomen dat je lichaam denkt dat het zich uithongert.

De sleutel om dit te doen is gewoon eten wanneer je trek hebt 😉

Niet jezelf verhongeren
Niet tegen jezelf zeggen dat je zus of zoveel calorieën per dag mag
Niet voor jezelf vast stellen dat je een bepaalde hoeveelheid voedsel mag

Je energiebehoefte verschilt van dag tot dag. Als je de ene dag de behoefte voelt meer te eten dan de andere dag, doe dat dan!

Het Paleo Dieet, Hoe Nu Verder?

gewicht verliezen met het paleo dieet
Klik Op Afbeelding! >>>

Wat we hierboven hebben geschetst lijkt misschien super complex voor je als je nieuw bent in het hele Paleo gebeuren. Er zijn zoveel dingen om te onthouden. Maar dat is schijn.

Door te focussen op verse groenten en fruit en in het wild gevangen en gras gevoede dierlijke producten, en gezonde vetten zoals olijfolie en kokosolie zal je jouw reis naar een gezond lichaam en gewichtsverlies aanzienlijk makkelijker maken.

Als je nu een doorgewinterde Paleo expert bent dan klinkt dit plan misschien heel basic voor je.

In beide gevallen kan het boek de Paleo Revolutie je een heel nieuw perspectief geven.

Ofwel je gaat erdoor leren welke groenten en fruit je nog meer kunt eten behalve standaard broccoli.

Ofwel ga je er nog meer nieuwe recepten uithalen zodat je weer opnieuw geïnspireerd raakt, en er weer vol goede moed tegen aan kan.

Bij ons was het zo dat we voornamelijk veel leerden uit de Paleo Revolutie, het gaf ons houvast!

Aangezien er eerst over de mindset verteld wordt en er wordt verteld over de dingen die je gewoon moet weten. Daardoor léér en begrijp je écht waarom het goed is om zo te gaan eten.

Daarna komt een hoofdstuk over wat je daadwerkelijk moet doen (en in het vorige hoofstuk is je al verteld waarom), en last but not least: de lekkerste recepten ooit, en jij kunt ze allemaal maken en gaan starten met veel gewicht verliezen met het Paleo dieet!

Hoe dan ook, gewicht verliezen met het Paleo dieet is een lekkere en super gezonde manier om gewicht eraf te halen, gewicht er af te hóuden en tegelijkertijd voldaan en heerlijk te eten.

Belangrijk is wel dat je dus niet als een kip zonder kop gaat beginnen, verdiep je er eerst wat in, net als wij deden.

Dan doe je een eenmalige investering, doch een levenslange investering in jouw gezondheid!

Klik hieronder op de link om het boek eens te bekijken en te lezen hoe anderen het boek ervaren. Succes!

2 gedachten over “Gewicht Verliezen Met Het Paleo Dieet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *