hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen

Hoeveel Kan Je Afvallen Als Je Stopt Met Snoepen?

Hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen? Eén van de meest beproefde en ultieme methodes om te vermageren en vet te verbranden is het stoppen met snoepen.

De hoeveelheid gewicht die je zal verliezen wanneer je overstapt op een suikervrij eetpatroon zal afhangen van de hoeveelheid suiker die je op dit moment consumeert.

Sommige mensen hoeven enkel hun dagelijkse toetjes te elimineren om af te vallen. Terwijl anderen ook zullen moeten stoppen met het drinken van frisdrank en het eten van bewerkte voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan suiker om ook maar iets te merken aan hun gewicht.

Hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen, daar gaan we hier verder op in. Want je kunt namelijk zeker wel een kilo of 6 á 7 in een maand ( sommige zelfs meer!) verliezen wanneer je stopt met snoepen.

hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen
Klik Op Afbeelding!

Hoeveel Kan Je Afvallen Als Je Stopt Met Snoepen?

Laten we eerst een beeld schetsen wat snoepen nu precies is?

Natuurlijk weten we dat allemaal ergens wel.

Snoepen is:

Een koekje bij de koffie
Een mars als tussendoortje op het werk
Een zak chips eten tijdens het tv kijken

En zo kunnen we nog wel even verder gaan toch?

Maar wat kunnen we nog meer verstaan onder snoepen? En belangrijker; hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen? Ook als je het lijstje hieronder gaat schrappen?

Andere manieren van snoepen:

Toetjes eten na het avondeten
Frisdranken drinken gedurende de dag
Verborgen suikers eten, zoals in brood, sausjes en de jus bij het vlees

Het komt erop neer dat snoepen verbonden is aan het innemen van suiker. We zouden zelfs het drinken van alcohol aan het lijstje hierboven kunnen toevoegen.

Dus hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen kunnen we tevens gelijk maken aan hoeveel kan je afvallen als je stopt met het eten van suiker?

Als je jouw eetpatroon op die manier aan gaat passen dan kan het gewichtsverlies écht giga-gantisch zijn! En ja, dan kun je makkelijk in een maand een kilo of 7 vermageren….

Ophouden Met Eten Van Toetjes

hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen
Klik Op Afbeelding!

Als dikmakende toetjes eten voor komt in jouw dagelijkse gang van zaken en je ze gewoonweg niet meer eet, dan kun je minstens 500 calorieën per dag “besparen”.

Echter dit kan je het gevoel geven dat je heel streng bezig moet zijn, zeker als je een echte liefhebber bent van een toetje na je avondeten. Een kom verse bessen met yoghurt kan een prima vervanging zijn voor je chocolademousse.

Het vervangen van een toetje door een toetje waarin geen suiker zit kan een bizar groot verschil maken als je wilt afvallen! In deze Afslankbijbel wordt jou precies voorgedaan hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Ophouden Met Drinken Van Frisdrank

hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen
Klik Op Afbeelding!

Hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen? Wel het drinken van frisdranken valt, zoals net gezegd, eigenlijk ook onder snoepen.

Frisdrank zoals cola en mangosapjes uit de supermarkt bevatten gemiddeld maar liefst 10 tot 12 eetlepels suiker per portie.

Deze drankjes verminderen je eetlust zeker niet én bevatten dus ook nog eens de verkeerde calorieën.

Vervang deze zoete dranken gewoon met water, ongezoete ijsthee of groene thee. Je zult hierdoor makkelijk een kilo of wat extra kunnen verliezen.

Yep, het is even wennen, maar geloof ons, water drinken wordt echt onderschat. Je gaat er lekker vol van zitten en tegelijkertijd is het een uitstekende manier om alle afvalstoffen uit je lichaam te krijgen.

Ophouden Met Eten Van Verborgen Suikers

hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen
Klik Op Afbeelding!

Eén van de meer uitdagende aspecten van hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen is wel het schrappen van de verborgen suikers.

Veel granen zoals brood en bevroren gerechten bevatten een hoog gehalte aan suiker of glucosestroop, zelfs als deze dingen geen zoete smaak hebben. We noemen ze hartig en denken er verder niet vaak over na of ze dan wel niet suiker bevatten.

Hetzelfde geldt voor saladedressings, jus en sauzen.

Lees etiketten en voedingslabels, bekijk wat er staat bij de ingrediënten. Vaak zul je zien dat één van de eerste genoemde ingrediënten suiker of een zoetstof is. Het gaat hier niet om de voedingswaarde maar écht om de ingrediënten!

Vervang zoveel mogelijk van deze bewerkte voedingsmiddelen met hele, natuurlijke voedingsmiddelen.

Gebruik daarvoor bijvoorbeeld het boek van HappyHealthy, dat geeft jou een echt beeld van hoe je betere en gezondere dingetjes kunt maken ter vervanging van het snoepen!

Stoppen Met Snoepen Zien Als Een Uitdaging

hoeveel kan je afvallen als je stopt met snoepen
Klik Op Afbeelding! Zo kan het ook!

Het verwijderen van snoepen uit je eetpatroon kan een behoorlijke uitdaging zijn in de loop van de tijd.

Je zou kunnen proberen om je porties van het snoepen te verkleinen.

Tja.. eigenlijk zijn we daar, denken we, allemaal wel bekend mee. En weten we dat dát dus niet gaat werken. Uiteindelijk ben je na een week of wat weer gewoon aan het snoepen en afvallen? Mhm..nee het komt er net zo makkelijk weer aan als je in je oude patroon bent gevallen.

Om daadwerkelijk veel te gaan afvallen en het lichaam te krijgen waar je van droomt zal dat vooral wat tijd kosten.

Tijd in de zin van in gaan zien dat je kunt leren te gaan eten op een manier waarbij je suikers uit je voeding laat.

En dán zul je daadwerkelijk gaan afvallen als een tierelier.

Je zult steeds minder en minder behoefte aan snoepen krijgen totdat deze drang helemaal verdwijnt.

Het is gebleken dat veel mensen daar best een handje hulp bij kunnen gebruiken. En wat maakt het dat je die hulp aanpakt en nodig hebt?

Het is juist toch fijn als je recepten, boodschappenlijstjes en toetjes aangereikt krijgt die je wél kan eten?

Heb jij ook behoefte aan rust?
Heb jij er genoeg van om telkens weer opnieuw te beginnen?
Heb jij ook zin om weer slank de zomer in te gaan?

HappyHealthy heeft een mooie Afslankbijbel ontwikkelt waardoor je in een aantal weken simpel en eenvoudig overstapt van je huidige voedingspatroon naar een gezond eetpatroon.

Dat je daarbij ook nog eens veel gaat afvallen kun je lezen in ervaringen van anderen, door op de button hieronder te klikken.

2 gedachten over “Hoeveel Kan Je Afvallen Als Je Stopt Met Snoepen?

    • Het gebruikelijke snoep dat je nu eet…vervangen door snoep dingetjes die je zelf gaat maken 😉
      Kost even tijd en wat oefenen. Maar ik ben zulke periodes doorgekomen met een zelfgemaakt ontbijtkoek bv. Beetje roomboter erop en voilà; ik snoepte, maar dan gezond. En later werd de behoefte veel minder, jaaa hoe raar dat ook klinkt!
      Als ik het kan, kan jij het ook! Kop Op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *