groene shakes om af te vallen

Groene Shakes Om Af Te Vallen

Groene shakes om af te vallen bieden veel voordelen voor je gezondheid, en kunnen onder andere spinazie, sla, boerenkool bevatten. De meer gevorderde smoothie drinker, kan ook  peterselie, waterkers en munt toe voegen.

Je kunt echt alle schaduwrijke groenten toevoegen aan je groene shakes om af te vallen. Zoveel als je smaakpapillen aankunnen 😉

Bananen, appels, peren, avocado en mango zijn vaak het lekkere fruit dat je in je groene shakes om af te vallen heen doet. En ja je kunt hiermee op een gemakkelijke manier écht wat kilootjes kwijt raken, en wel meer ook als dat je dat wilt.

Je gezondheid verbeteren en moeiteloos gewicht verliezen met groene shakes om af te vallen, met bijvoorbeeld dit superleuke receptenboek van Oscar, dat is wat er gebeurd als je gaat beginnen met het drinken van deze groene drankjes.

Hoe en waarom? Hier volgt een korte introductie van de vele voordelen van het drinken van groene shakes om af te vallen op dagelijkse basis.

groene shakes om af te vallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Groene Shakes Om Af Te Vallen, Hoe Zit Dat?

Ten eerste, er is al veel geschreven over groene shakes om af te vallen, en ik ben dan zelf ook een groot voorstander van het drinken van groene smoothies.

Ook ik ben er veel mee afgevallen, en dan heb ik het over 8 kilo in een maand.

Ik heb hier het Smoothie Afslankbijbel receptenboek voor aangeschaft en ben gewoon aan de gang gegaan.

Alhoewel ik wat overmoedig ben geweest en gelijk een sapvastenkuur 30 dagen experiment ben aangegaan, moet ik zeggen dat het drinken van groene shakes om af te vallen me alleszins is meegevallen.

Ik raad echter niemand écht aan om gelijk 30 dagen alleen maar groene shakes om af te vallen te drinken. Ik heb dit zelf dan ook niet echt volgehouden 😉

Maar om van je suikerverslaving af te komen, en zo doende dus te gaan afvallen vind ik het een sublieme manier om te gaan beginnen met gewicht verliezen.

Zoals gezegd, zelf ben ik 8 kilo afgevallen in een paar weken tijd, door het drinken van groene shakes om af te vallen.

Houdt je je daarnaast aan een simpel en gezond voedingspatroon ( ikzelf houd me grotendeels aan het Paleo dieet) dan is het geen strijd om kilootjes kwijt te raken. Want daar associëren we afvallen toch altijd nog mee; met strijd en moeite. Dat hoeft echter niet zo te zijn.!

Ik drink nog steeds dagelijks een groene smoothie! Elke keer weer leuk om het boek van Oscar door te bladeren 😉

Groene Shakes Om Af Te Vallen, Hoe En Waarom?

groene shakes om af te vallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Waarom zou je groene gekke rare smoothies gaan drinken om af te vallen?

Nou ja de titel van dit artikel zegt het eigenlijk al, het is een gezonde manier (groen) om te gaan beginnen met vermageren. Over het hoe en waarom je het zelf best eens zou kunnen gaan proberen die maffe groene drankjes zal ik wat verder uitwijden:

Groene smoothies bieden jou een zuivere voeding. De hoeveelheid vitaminen die je binnen krijgt hangt af van de groenten en fruit die je kiest voor je groene shake om af te vallen. De meeste groenten en fruit zijn rijk aan vitaminen A en C. Guava bv is ook rijk aan foliumzuur, terwijl avocado's grote hoeveelheden kalium en magnesium bevatten. Mijn ervaring is echter dat ik nog nooit zoveel groenten en fruit heb binnen gekregen als nu. Eet jij dagelijks zoveel groenten en fruit in vaste vorm? Ik deed dat niet namelijk..

Groene shakes, ofwel groene smoothies, zijn veel gezonder dan vruchten-en groentensappen uit de winkel. Wanneer sappen worden ontrokken, houdt je wel vitaminen en mineralen over echter geen vezels. Echter groene shakes om af te vallen gemaakt van heel fruit en groenten zorgen ervoor dat alle vezels bewaard blijven.
Groene shakes om af te vallen zijn een geweldige manier om groenten binnen te krijgen, zelfs zonder dat je je het realiseert. Hoewel de meeste mensen wel dagelijks fruit eten, hebben veel van ons het toch moeilijk om aan onze dagelijkse portie groenten te komen. Wanneer je gaat beginnen met drinken van groene smoothies zul je merken dat de smaak van groenten wordt verborgen door het toegevoegde fruit, je zult niet eens merken dat er groenten in je shake zitten! En dit is ook écht mijn eigen ervaring.
Groene shakes zijn gemakkelijk en snel klaar te maken. De enige apparatuur die je nodig hebt is een blender, en eventueel een sapcentrifuge. Een weckpot is ook makkelijk om je smoothie te bewaren in de koelkast.
Zelfgemaakte groene shakes om af te vallen zijn goedkoop! Het kopen van verse vruchtensappen in de supermarkten is duur. Maak je het zelf thuis, zal je dit niet veel kosten, fruit en groenten koop je immers toch altijd al? Het drinken van één of twee glazen per dag zal je voorzien van alle vitaminen die je nodig hebt en is een veel goedkopere en natuurlijkere manier dan het kopen van multivitaminen.
Groene smoothies kunnen een uitstekende manier zijn om je kinderen hun groenten te 'laten eten'. Wellicht kun je beginnen er meer fruit in te doen dan groenten ( 70 om 30%) totdat ze gewend zijn aan de smaak.
Groene shakes om af te vallen zijn voor jou een duurzame bron van energie. Vruchten zijn een goede bron voor energie, maar als je alleen vruchten eet zul je korte uitbarstingen van energie hebben omdat ze veel suikers bevatten, die tevens snel worden gemetaboliseerd. Vanwege hun hoge gehalte aan groenten hebben groene shakes om af te vallen een evenwichtig suikergehalte.
Groene shakes zijn laag in calorieën, maar zéér vullend! Omdat ze grote hoeveelheden water en vezels bevatten zullen ze je een vol gevoel geven. Echt net alsof je een volledige maaltijd op hebt, geloof me, ik spreek uit ervaring. Sinds ik ontbijt met een groene smoothie heb ik geen drang meer om tussendoor iets te eten, en ik houd het makkelijk uit tot de lunch, makkelijk! Het verschil is gigantisch wanneer ik ontbijt met brood. Dan krijg ik om 10:00 alweer opnieuw trek.. Als je probeert gewicht te verliezen zullen groene shakes je helpen met het bestrijden van honger en onbedwingbare trek. Dit is natuurlijk ideaal om de kilootjes er af te laten smelten.
Groene shakes om af te vallen zijn licht verteerbaar. Omdat ze vloeibaar en gemengd zijn, zijn die gekke groene drankjes sneller te verteren. Je lichaam hoeft immers niet meer zo hard te werken het voedsel 'af te breken' om zo alle voedingsstoffen eruit te halen. Ook zullen mensen, die last hebben van indigestie na een zware maaltijd, profiteren, aangezien deze smoothies je wel vullen maar tevens een 'lichte' maaltijd zijn. Ik ga er zelf altijd makkelijk van naar het toilet.
Last but not least, groene shakes om af te vallen houden je gehydrateerd om het maar met het dure woord te zeggen. Hoewel je 8 glazen water per zou moeten drinken , zeker tijdens vermageren, geloven deskundigen dat de meeste mensen niet eens de helft daarvan drinkt. Eén van de redenen daarvoor is dat velen gewoon niet van water houden. Als dit klinkt als jou, voeg dan gewoon meer water toe aan je groene shakes om af te vallen. Je zult meer water drinken, en dit zonder dat je het merkt!

Ga Jij Ook Afvallen Door Groene Shakes Drinken?

groene shakes om af te vallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Redenen genoeg om het gewoon eens uit te proberen die maffe drankjes als je het bovenstaande hebt gelezen.

Op deze site kun je eens rondneuzen in de categorie afvallen met groene smoothies, je vind lekkere smoothie recepten, makkelijke smoothies, beginners richtlijnen en je leest over wat je niet in je groene smoothies moet stoppen.

Wil je gelijk beginnen koop dan ook de Smoothie Afslankbijbel over groene shakes om af te vallen aan, net als ik destijds heb gedaan.

Ik heb dagelijks plezier van mijn aankoop! Het is voor mij een ideale manier om de dag te beginnen en ben blij dat ik al zeker 8 kilo kwijt ben inmiddels.

Heb het smoothie boek destijds met korting aangeschaft, daar werd ik wel blij van, vind het persoonlijk een heel mooi boek, niet te moeilijk maar wel lekker duidelijk en met goede recepten die ik zelf nooit had kunnen verzinnen.

Klik even op de link hieronder om te kijken of er nog steeds korting en extraatjes aangeboden worden, wellicht ook leuk voor jou?

Vond je dit een leuk artikel om te lezen? Delen wordt gewaardeerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *