buikvet verbranden met groene smoothies

Buikvet Verbranden Met Groene Smoothies?

Buikvet verbranden met groene smoothies, hoe zit dat precies? Groene smoothies kunnen een geweldige maaltijd zijn na een training, als ontbijt en lunch.

Dit soort maaltijden zijn bevorderend voor gewichtsverlies en jawel je kunt dus heel goed buikvet verbranden met groene smoothies!

Buikvet verbranden met groene smoothies kun je zien als maaltijden die vervangen worden, die teven laag zijn in calorieën en rijk zijn aan voedingsstoffen. En ze houden je vol voor een langere tijd!

Wil jij veel afvallen, of zit je juist te tobben met die laatste kilootjes? Dan is buikvet verbranden met groene smoothies een ideaal plan! Zeker als je het betrouwbare receptenboek de Smoothie Afslankbijbel aanschaft!

buikvet verbranden met groene smoothies

Klik Op Afbeelding! >>>

Buikvet Verbranden Met Groene Smoothies, Hoeveel Smoothies Moet Je Drinken?

Hoeveel smoothies zou je moeten gaan drinken wil jij gaan beginnen met buikvet verbranden met groene smoothies?

Als je het als een dieet wilt beschouwen dan zijn twee groene smoothies per dag de gezondste manier van dit type dieet. Als je de hele dag door groene smoothies gaat drinken dan heb je kans dat je al het gewicht dat je kwijt raakt er weer aan komt wanneer je ermee stopt.

Dus je wilt strategisch omgaan met je maaltijden om calorieën te verminderen, zonder ze te tellen overigens want dat is gewoonweg afschuwelijk, terwijl je een gezonde balans hanteert in wat je eet.

En niet te vergeten, als je alleen maar groene smoothies zou drinken op een dag dan ga je verlangen naar vast voedsel en op den duur houdt je het drinken van groene smoothies niet vol.

Dit heb ik zelf ervaren tijdens mijn sapvasten 30 dagen experiment. Tien dagen enkel smoothies drinken was tot daar aan toe, erna werd ik echter verteerd door het verlangen naar vast voedsel, en iets waarop ik kon kauwen.

De gezondste en makkelijkste manier om te beginnen met buikvet verbranden met groene smoothies is waarschijnlijk wel dat je zowel je ontbijt als lunch vervangt met een groene smoothie.

Dan kies je als avondeten een gezonde maaltijd uit die weinig koolhydraten bevat, met gewoon een goed stuk vlees/vis en salade en/of groenten.

Is Dit Herkenbaar Voor Jou?

Buikvet verbranden gaat altijd moeizaam
Je hebt vaak trek
Sporten is niks voor jou
Vaak een opgeblazen gevoel
Je bent te zwaar

Wel, herkenbaar dus. In die positie zat ik ook.

Totdat ik ben begonnen met buikvet verbranden met groene smoohties… Heyy, ik had ineens wat gevonden wat wél haalbaar was! Voor mij betekende het heel veel dat ik een gedegen receptenboek kocht, goh wat was alles ineens makkelijker zeg.

Wanneer Begint Het Buikvet Verbranden Met Groene Smoothies?

buikvet verbranden met groene smoothies

Klik Op Afbeelding! >>>

Dat gaat snel, echt heel snel, je kunt het zien als een fase waarin je lichaam omschakelt van suikerverbrander naar een vetverbrander.

Als je het buikvet verbranden met groene smoothies serieus neemt en naast je smoothies en hoofdmaaltijd in de avond, geen andere dingen eet, en het snoep, koek en de chips laat staan, dan ga je al in de eerste week resultaten zien aan je buik!

De eerste twee dagen zijn het lastigst omdat je lichaam en geest nog hunkeren naar suiker. Zet je echter door dan krijgt je lichaam geen geraffineerde suikers meer binnen, je drinkt immers groenten en fruit, en is je lijf gedwongen om vet te gaan verbranden omdat het toch zijn energie ergens vandaan moet halen.

Dát is het moment waarop je gaat beginnen met buikvet verbranden met groene smoothies 😉

Hoe Lang Moet Je Smoothies Blijven Drinken?

buikvet verbranden met groene smoothies

Klik Op Afbeelding! >>>

Om bezig te blijven met buikvet verbranden met groene smoothies zul je een tijdje groene smoothie moeten drinken.

De daadwerkelijk periode is echter voor iedereen anders, het hangt ervan af hoeveel buikvet je wilt verliezen. En welk doel je hebt.

Sommige blijven maanden doorgaan met groene smoothies drinken en zien het als een nieuwe levensstijl. Ik heb zelf een maand lang geprobeerd om alleen maar groene smoothies te drinken. Dit naar aanleiding van een documentaire die ik gezien had. Hieronder kun je de documentaire terug kijken, het heet Fat Sick And Nearly Dead.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fHPlMulSAW8[/youtube]

Ik werd nieuwsgierig naar buikvet verbranden met groene smoothies en ben gewoon mijn eigen experiment begonnen. Ik heb dit groene smoothie receptenboek aangeschaft waarin allerlei lekkere smoothies staan die zelfs speciaal gebaseerd zijn op vet verbranden.

Wil je lezen hoe me dat afgegaan is? Klik hier om mijn 30 dagen sapvasten experiment terug te lezen >>>

Buikvet verbranden met groene smoothies is heel realistisch en heeft voor mij zeker goed uitgepakt. Ik ben al met al minstens 8 kilo verloren door groene smoothies te gaan drinken.

Wat ik niemand kan aanraden is dit voor een maand lang te doen, althans niet enkel en alleen maar te leven op het drinken van groene smoothies.

Het is wél een geweldig hulpmiddel om overtollig vet te gaan verbranden, echter meer dan twee groene smoothies per dag beveel ik niet aan.

Neem ze als ontbijt en als lunch en zorg voor een lekkere hoofdmaaltijd in de avond. Zo profiteer je optimaal van buikvet verbranden met groene smoothies.

En hoe lang ga je hiermee door?

Tja, hoeveel gewicht wil je kwijt? In een maand tijd kun je op deze manier zeker 7 á 10 kilo kwijtraken.

Zelf ben ik nooit meer gestopt met smoothies drinken, het is nu standaard mijn ontbijt, en zo voorkom ik dat ik niet meer aankom.

Brood in de ochtend is voor mij funest, hierdoor ga ik gedurende de dag veel meer eten dan als ik ontbijt met een groene smoothie. Al doende leert men denk ik dan maar 😉

Ik hoor van veel mensen dat als ze groene smoothies gaan drinken dat de drang naar snoep en verkeerde tussendoortjes gewoonweg verdwijnen, en dat is precies ook mijn eigen ervaring.

Voordelen Van Buikvet Verbranden Met Groene Smoothies

Groene smoothies zorgen ervoor dat afvalt
Groene smoothies zorgen ervoor dat je je lichaam niet uithongert
Groene smoothies zorgen ervoor dat je meer dan voldoende goede voedingsstoffen binnen krijgt
Groene smoothies zorgen ervoor dat je meer energie krijgt
Groene smoothies zorgen ervoor dat je geen opgeblazen buik meer hebt
Groene smoothies versnellen je stofwisseling
Groene smoothies zijn makkelijk te verteren
Groene Smoothies zijn een volledige maaltijd vervanger
Groene Smoothies zijn makkelijk mee te nemen

Resultaten Die Je Ziet Door Groene Smoothies Drinken

buikvet verbranden met groene smoothies

Klik Op Afbeelding! >>>

Een mooi slank lichaam, hoe klinkt dat? Te mooi om waar te zijn? Helemaal niet, niet als je groene smoothies gaat drinken zoals hierboven staat. Streef jij ook naar een plattere buik dan is dat ook wat je kunt verwachten als je tweemaal daags een gezonde smoothie gaat drinken.

Niet alleen zal je gewicht verliezen, je zult ook veel meer energie krijgen en een snellere stofwisseling.

Oh! En je wordt er blij van! Omdat je eindelijk iets gevonden hebt wat lukt 🙂

Weetje, als ík het kan, kan jij het ook!

Het weglaten van slechte voeding en suikers zullen je helpen om niet alleen gezonder te worden, maar ook mentaal zul je je beter gaan voelen.

Smoothie diëten zijn heel populair geworden de laatste jaren. Het is belangrijk om te weten dat je niet al je maaltijden moet vervangen door groene smoothies. Tenzij je dit voor bv een weekje of wat doet, zodat je kunt afkicken van je suikerverslaving.

Kies er liever voor om één of twee maaltijden te vervangen door groene smoothies en je andere tussendoortjes en je hoofdmaaltijd gezond te houden, het liefst allemaal bestaand uit ingrediënten waarin geen suiker verwerkt zit. Etiketten lezen dus 😉

Groene smoothies zijn ideaal als ontbijt, zeker als je vaak gehaast bent. Ook zijn ze een goede optie na een workout, zeker met toegevoegde eiwitten.

Zorg ervoor dat je investeert in een goede sapcentrifuge en een goede blender, koop een betrouwbaar en beproefd receptenboek voor het maken van groene smoothies en ga aan de slag!

Het smoothie receptenboek dat ik zelf heb aangeschaft heet de Smoothie Afslankbijbel, is geschreven door Oscar Helm en amai wat ik heb ik daar nog steeds veel profijt van! Vaak wordt het ook aangeboden met een tijdelijke korting en extraatjes in de vorm van bonussen. Ik heb destijds wel gebruik gemaakt van die korting, vond dat wel fijn, al had ik het denk ik ook zonder die korting wel gekocht.

Je kunt hieronder op de link klikken om te kijken of er nog steeds kortingen aangeboden worden!

Een eenmalige investering, echter een leven lang plezier ervan!

Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *