buikvet verbranden en een sixpack krijgen

Buikvet Verbranden En Een Sixpack Krijgen, Het Grote Geheim!

Buikvet verbranden en een sixpack krijgen, sommige van ons willen een beetje spieren kweken of veel spieren kweken, of een beetje buikvet verbranden of veel buikvet verbranden, sterker worden, prestaties verbeteren of iets in die trant.

Er is echter één ding dat verdorie bijna iedereen wilt...

We willen allemaal buikvet verbranden en een sixpack krijgen, een platte buik hebben, buikvet verliezen...

Het probleem is dat de meeste mensen het niet voor elkaar krijgen. Waarom is dat? Doen ze de verkeerde buikspieroefeningen? De verkeerde buikspieren workouts? Gebruiken ze de verkeerde vetverbrandende machines? Trainen ze hun buikspieren niet vaak genoeg? Doen ze niet genoeg sets en reps? Nemen ze de verkeerde supplementen? Eten ze niet de juiste voeding?

Nou nee. Het is eigenlijk geen van al deze dingen.

De echte reden waarom ze geen buikvet verbranden en een sixpack krijgen is omdat ze eigenlijk niet begrijpen wat er werkelijk gedaan moet worden om te beginnen met buikvet verbranden en een sixpack krijgen. Dus laten we dit eens onder de loep nemen...

buikvet verbranden en een sixpack krijgen

Klik Op Afbeelding! >>>

 

Buikvet Verbranden En Een Sixpack Krijgen, Hoe?

Ben je er klaar voor? Ik sta op het punt het meest gecompliceerde 2 stappen proces te onthullen die ervoor zorgen dat jij, voor eens en altijd, eindelijk die platte buik van je dromen zult krijgen. Ben je er klaar voor? Hier komt ie:

 

Verlaag je vetpercentage
Train ook je buikspieren, een beetje

 

Tadaaaaa. En eerlijk, optie 2 is dan nog optioneel voor sommige.

De waarheid is, het super grote geheim van buikvet verbranden en een sixpack krijgen ( of zelfs een two pack, four pack of zelfs eight pack..) en een platte, slanke, gespierde, sexy, geweldige buik te krijgen, is bovenal, een simpele zaak van gewoon lichaamsvet verliezen.

In de war? Ok dat kan. Het wordt tijd om je uit de war te halen 😉

 

Je Hebt Al Een Sixpack...Je Kunt Hem Alleen Nog Niet Zien

buikvet verbranden en een sixpack krijgen

Klik Op Afbeelding! >>>

Ik denk dat de beste manier om de verwarring, die de meeste mensen hebben over dit onderwerp, weg te halen door een kleine verandering aan te brengen hoe we het allemaal benaderen; dit buikvet verbranden en een sixpack krijgen.

In plaats van te zeggen dat we een sixpack wíllen, zouden we moeten zeggen dat we een sixpack willen onthúllen. Want écht, dat is het enige wat er gebeuren moet.

Wat ik bedoel is dat je prachtige buikspieren en platte buik al bestaan. Even serieus, je hebt ze ze al, net als ik. Wij allemaal.

Het probleem is dat de meeste ze niet daadwerkelijk kunnen zien omdat ze bedekt zijn met een laagje ( of vele laagjes) hardnekkig lichaamsvet. Om die platte maag en buik echt te gaan zien en je buikspieren dus zichtbaar te maken, zul je het buikvet, dat daar bovenop zit, kwijt moeten raken. Buikvet verbranden en een sixpack krijgen dus.

Als je het zo bekijkt is het niet echt heel gecompliceerd, toch?

Aan de andere kant, "een sixpack krijgen" , het klinkt zo mysterieus allemaal...Wie weet wat je moet doen om te beginnen met buikvet verbranden en een sixpack krijgen? De speciale oefeningen die je moet doen, de bizarre workouts die  je moet volgen, de dure machines die je moet gebruiken, de geheime methodes die je moet volgen...

Maar "een sixpack onthullen" ? Dat klinkt zo simpel, omdat dat het ook is. Alle nonsens, die je verwarren en afleiden, kun je loslaten wanneer je begrijpt dat er maar 1 ding hoeft te gebeuren eer jij gaat buikvet verbranden en een sixpack krijgen: je vetpercentage naar beneden brengen! Om zo je lichaamsvet kwijt te raken en je buikspieren te onthullen.

De vraag is nu.....Hoe in hemelsnaam ga je al dat lichaamsvet kwijt raken zodat je gaat beginnen met buikvet verbranden en een sixpack krijgen?

 

Het Belangrijkste Gedeelte: Buikvet Verbranden

buikvet verbranden en een sixpack krijgen

Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe verbrand je buikvet? Je lichaam zal in plaats van een suikerverbrander een vetverbrander, een vetverbrandingsmachine, moeten gaan worden. Klaar, volgende vraag.

Nee wacht, wat zeg je? Dit moet ik uitleggen? Ok, nog een keertje dan.

Alle vormen van koolhydraten worden uiteindelijk omgezet in suikers, en die suikers noemen we ook wel glucose…

 

Jouw aardappelen, brood, pasta’s, rijst, fruit, snoep en frisdranken en alles waar maar koolhydraten in zitten worden in jouw lichaam allemaal omgezet in glucose
Glucose ( suiker dus) is ook een brandstof maar wanneer er teveel glucose in je lichaam terecht komt kan je lichaam dit simpelweg niet meer omzetten als brandstof omdat je al genoeg aan brandstof hebt binnen gehad

 

Wat Gebeurd Er Met Het Teveel Suiker In Je Lijf?

Wanneer jouw lichaam genoeg brandstof binnen heeft gekregen en kampt met teveel aan glucose wat doet je lijf dan met die glucose?

Daar weet je lichaam wel wat op:

  1. Het zorgt ervoor dat het teveel aan glucose uit je bloedbaan gaat
  2. Het lichaam slaat het teveel aan glucose op in cellen
  3. Als eerste gebruikt het lichaam de levercellen en spiercellen om het teveel aan glucose “neer te zetten”

 

Maar! Deze cellen van de lever en de spieren zitten als heeel snel VOL.

Zeker wanneer we nauwelijks aan beweging doen.

 

De Rest Van De Glucose Wordt Als Vet Opgeslagen

Insuline is een hormoon in ons lichaam dat verantwoordelijk is voor het opslaan van de rest van de glucose. Het is als het ware de sleutel die glucose in cellen toelaat.

  • Insuline zorgt ervoor dat al het overtollige glucose wordt opgeslagen als VET
  • Een paar duizend jaar geleden was dit een logisch proces, zo kreeg de mens wat extra’s op het lichaam, en aangezien er toen nauwelijks suiker wás ,was dit dus een miniem proces
  • En werden wij dus ook nauwelijks dik. Juist dat extraatje van toen kon ons door perioden van voedselschaarste heen loodsen

Tegenwoordig echter, krijgen wij met ons westerse voedingspatroon ongeveer 70% van onze calorieën binnen via koolhydraten.

 

Suiker Dus! Zo Worden Wij Steeds Dikker…

Stoppen met suiker binnen krijgen is dus dé manier om te beginnen met buikvet verbranden en een sixpack krijgen.

Als je niet genoeg suikers/glucose in je lijf hebt gaat je lichaam het opgeslagen vet als brandstof gebruiken én wordt je dus een vetverbrandigsmachine 😉

En hoe stop je met suiker binnen krijgen? Ik raad je van harte het Paleo dieet aan, het is eigenlijk niet eens een dieet; het is een verandering die je maakt in je voedingspatroon. Voor altijd? Dat is jouw keuze uiteraard. Maar let wel, als je gaat Paleöen gebeurt dit:

 

Je eet meer dan genoeg
Je telt geen calorieën
Je houdt dit makkelijk vol
Je gaat buikvet verbranden en afvallen, dus je vetpercentage gaat naar beneden

 

De Magische Krachten Van Plaatselijk Vet Verbranden

buikvet verbranden en een sixpack krijgen

Klik Op Afbeelding! >>>

Als je als de meeste mensen denkt, denk je waarschijnlijk dat gevarieerde buikspieroefeningen, hard trainen met dure machines het enige is wat je nodig hebt om te buikvet te gaan verbranden. Dit is waarom je zoveel mensen eindeloos bezig ziet met sit-ups en oneindige reps ziet doen van elke buikspieroefening die er maar te vinden is.

Waarom? Omdat ze geloven in plaatselijk vet verbranden.

Dit is gewoon een bullshit mythe, plaatselijk vet verbranden bestaat niet...

Plaatselijk vet verbranden is het "idee" dat je een bepaalde oefening doet voor een specifiek gedeelte van je lichaam, met de gedachte dat je op dat specifieke gedeelte van je lichaam vet gaat verbranden. Dus crunches gaan buikvet verbranden, been oefeningen zullen het vet bij je benen laten verdwijnen en rug oefeningen zullen rugvet aanpakken etc etc etc.

Helaas helaas, dit is allemaal complete nonsens! Plaatselijk vet verbranden is niet meer dan een dwaze mythe.

In de realiteit zorgt trainen ervoor dat je spieren opbouwt, en laat niet het vet verdwijnen dat op die spieren ligt. Dus als je je buikspieren traint, train je wel degelijk je buikspieren, het doet echter niks aan het vet dat er boven op ligt. Dat geldt ook voor andere delen van je lichaam.

Nou wil ik er wel bij zeggen dat er bepaalde sporten bestaan, die cardio en krachttraining combineren, je hartslag verhogen en tegelijkertijd aan je spieren werken. Dat is zeer bevorderend voor buikvet verbranden en een sixpack krijgen!

Mij zul je zeker niet horen zeggen dat je niet hoeft te trainen als je een sixpack wilt krijgen. En ik beveel dan ook vaak het werken met een Kettlebell aan!

Immers hoe meer spieren, hoe meer vet je gaat verbranden. En cardio is ook wel degelijk bevorderlijk voor vet verbranden. Het mooie van het trainen met een Kettlebell is dan ook dat dit beiden combineert.

 

Dus Wat Moet Je Nu Precies Gaan Doen?

buikvet verbranden en een sixpack krijgen

Klik Op Afbeelding! >>>

Het menselijk lichaam verliest en komt aan in vet op een manier die door onze genen is geprogrammeerd. Dit kan niet veranderd worden. Dus als je specifiek buikvet wilt verbranden en een sixpack krijgen zul je gewoon vet moeten verliezen, klaar.

En op een bepaald moment zul je vet gaan verbranden daar waar jij het wilt.....in dit geval buikvet verbranden en een sixpack krijgen 😉

En in het geval je het was vergeten, dit betekent dat de enige 2 dingen die je moet doen dat ervoor zorgt dat je vet gaat verbranden zijn:

 

 

Het Minst Belangrijke: Buikspieroefeningen

buikvet verbranden en een sixpack krijgen

Klik Op Afbeelding! >>>

Als je eenmaal begrijpt dat plaatselijk vet verbranden een mythe is en dat alle buikspieroefeningen in de wereld niks aan het vet dat je buikspieren bedekt zullen doen, vraag je je misschien af wat dan precies wél de rol is van je buikspieren trainen wat betreft buikvet verbranden en een sixpack krijgen??

En dat is ook een goede vraag, aangezien die rol redelijk klein is.

Hoe klein vraag je? Wel, zo klein dat sommige mensen niet eens aan WELKE vorm van training dan ook doen en tóch een super sixpack hebben. Gewoon het verlagen van hun vetpercentage en mager genoeg worden is het enige wat ze nodig hebben. Geen crunches. Geen sit-ups. Geen beenoefeningen. Geen niks gewoon.

Denk ik dat dit genoeg is voor iedereen? Uhhh..misschien. Het is blijkbaar genoeg voor bepaalde mensen. Echter, hoe je het ook draait of keert, ik beschouw het zeker niet als optimaal. Hier is waarom...

Ontwikkelde Buikspieren Versus Onderontwikkelde Buikspieren

Af en toe zie je gevallen waar iemand mager genoeg word waardoor ze hun buikspieren ZOUDEN moeten zien, en toch is er geen sixpack te zien...althans niet zo zichtbaar als dat ze zouden moeten zijn met hun vetpercentage.

Waarom is dit? Omdat hun buikspieren onderontwikkeld zijn.

Dus ja, dit soort dingen komen voor.

Het zelfde wat kan gebeuren is dit. Neem twee mensen met dezelfde statistieken/genen/al het andere, en laat Patrick zijn buikspieren trainen terwijl Vincent geen buikspieroefeningen of wat dan ook doet.

Miraculeus krijgen ze hetzelfde lichaamsvetpercentage....redelijk mager.

Het is hoogstwaarschijnlijk dat Patrick zijn buikspieren beter zichtbaar zijn dan die van Vincent, ondanks dat ze hetzelfde lichaamsvetpercentage hebben.

Nou, toegegeven, geen van deze voorbeelden verandert iets aan het feit dat een laag vetpercentage nog steeds DE SLEUTELFACTOR IS.

En nogmaals, in de meeste gevallen is het zo dat als een persoon beweert mager genoeg te zijn om hun sixpack te kunnen zien en die tóch niet zichtbaar is, dan zijn ze nog steeds niet op het vetpercentage dat nodig is om een sixpack te zien. Zoals bij bijna iedereen, hun probleem zal opgelost worden door meer buikvet kwijt te raken.

Maar! Als dat level eenmaal bereikt is, dan nog zullen er bepaalde verschillen zijn in uiterlijk, gebaseerd op hoe ontwikkeld of onderontwikkeld de buikspieren zijn.

 

Trainen Voor Buikvet Verbranden En Een Sixpack Krijgen= Zeer Aanbevolen

buikvet verbranden en een sixpack krijgen

Klik Op Afbeelding! >>>

Om al deze redenen en meer denk ik dat sporten en je buikspieren trainen zeer aanbevolen is voor buikvet verbranden en een sixpack krijgen. Het zal:

 

Je buikspieren sterker maken
Je buikspieren groter maken
Je buikspieren beter laten uitkomen
Je buikspieren beter ontwikkelen

 

En dit zal je sixpack er beter uit laten zien en meer laten "uitkomen" wanneer je vetpercentage laag genoeg is.

 

Welke Oefeningen En Workouts Zijn De Beste?

buikvet verbranden en een sixpack krijgen

Klik Op Afbeelding! >>>

Als we het strikt genomen hebben vanuit het punt buikvet verbranden en een sixpack krijgen, geweldige buikspieren hebben, een sexy buik hebben zijn er wel een paar oefeningen die ik kan aanbevelen. Klik bv hier voor een brute oefening om een sixpack te kweken.

Mijn aanbeveling is om met een Kettlebell aan de slag te gaan. En dan niet zomaar wat lukraak zelf alles gaan uitvogelen, nee gewoon een dvd pakket aanschaffen, en drie keer per week 20 minuten op de juiste manier aan de slag gaan.

Dit kun je bv doen door met Jesse van der Velde zijn programma te beginnen.

Goede begeleiding door een gecertificeerd instructeur.

Zo simpel kan het zijn.

 

Dus...Hoe Ga Je Buikvet Verbranden En Een Sixpack Krijgen?

Hier komt ie....de hoogst gecompliceerde slotsom:

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *