buikvet verbranden en een sixpack krijgen

Buikvet Verbranden En Een Sixpack Krijgen, Het Grote Geheim!

Buikvet verbranden en een sixpack krijgen, sommige van ons willen een beetje spieren kweken of veel spieren kweken, of een beetje buikvet verbranden of veel buikvet verbranden, sterker worden, prestaties verbeteren of iets in die trant.

Er is echter één ding dat verdorie bijna iedereen wilt…

We willen allemaal buikvet verbranden en een sixpack krijgen, een platte buik hebben, buikvet verliezen…

Het probleem is dat de meeste mensen het niet voor elkaar krijgen. Waarom is dat? Doen ze de verkeerde buikspieroefeningen? De verkeerde buikspieren workouts? Gebruiken ze de verkeerde vetverbrandende machines? Trainen ze hun buikspieren niet vaak genoeg? Doen ze niet genoeg sets en reps? Nemen ze de verkeerde supplementen? Eten ze niet de juiste voeding?

Nou nee. Het is eigenlijk geen van al deze dingen.

De echte reden waarom ze geen buikvet verbranden en een sixpack krijgen is omdat ze eigenlijk niet begrijpen wat er werkelijk gedaan moet worden om te beginnen met buikvet verbranden en een sixpack krijgen. Dus laten we dit eens onder de loep nemen…

buikvet verbranden en een sixpack krijgen
Klik Op Afbeelding! >>>

Buikvet Verbranden En Een Sixpack Krijgen, Hoe?

Ben je er klaar voor? We staan op het punt het meest gecompliceerde 2 stappen proces te onthullen die ervoor zorgen dat jij, voor eens en altijd, eindelijk die platte buik van je dromen zult krijgen. Ben je er klaar voor? Hier komt ie:

Verlaag je vetpercentage
Train ook je buikspieren, een beetje

Tadaaaaa. En eerlijk, optie 2 is dan nog optioneel voor sommige.

De waarheid is, het super grote geheim van buikvet verbranden en een sixpack krijgen ( of zelfs een two pack, four pack of zelfs eight pack..) en een platte, slanke, gespierde, sexy, geweldige buik te krijgen, is bovenal, een simpele zaak van gewoon lichaamsvet verliezen.

In de war? Ok dat kan. Het wordt tijd om je uit de war te halen 😉

Je Hebt Al Een Sixpack…Je Kunt Hem Alleen Nog Niet Zien

buikvet verbranden en een sixpack krijgen
Klik Op Afbeelding! >>>

We denken dat de beste manier om de verwarring, die de meeste mensen hebben over dit onderwerp, weg te halen door een kleine verandering aan te brengen hoe we het allemaal benaderen; dit buikvet verbranden en een sixpack krijgen.

In plaats van te zeggen dat we een sixpack wíllen, zouden we moeten zeggen dat we een sixpack willen onthúllen. Want écht, dat is het enige wat er gebeuren moet.

Wat we bedoelen is dat je prachtige buikspieren en platte buik al bestaan. Even serieus, je hebt ze ze al, net als wij. Wij allemaal.

Het probleem is dat de meeste ze niet daadwerkelijk kunnen zien omdat ze bedekt zijn met een laagje ( of vele laagjes) hardnekkig lichaamsvet. Om die platte maag en buik echt te gaan zien en je buikspieren dus zichtbaar te maken, zal je het buikvet, dat daar bovenop zit, kwijt moeten raken. Buikvet verbranden en een sixpack krijgen dus.

Als je het zo bekijkt is het niet echt heel gecompliceerd, toch?

Aan de andere kant, “een sixpack krijgen” , het klinkt zo mysterieus allemaal…

Wie weet wat je moet doen om te beginnen met buikvet verbranden en een sixpack krijgen? De speciale oefeningen die je moet doen, de bizarre workouts die  je moet volgen, de dure machines die je moet gebruiken, de geheime methodes die je moet volgen…

Maar “een sixpack onthullen” ? Dat klinkt zo simpel, omdat dat het ook is.

Alle nonsens, die je verwarren en afleiden, kun je loslaten wanneer je begrijpt dat er maar 1 ding hoeft te gebeuren eer jij gaat buikvet verbranden en een sixpack krijgen: je vetpercentage naar beneden brengen!

Om zo je lichaamsvet kwijt te raken en je buikspieren te onthullen.

De vraag is nu…..Hoe in hemelsnaam ga je al dat lichaamsvet kwijt raken zodat je gaat beginnen met buikvet verbranden en een sixpack krijgen?

Het Belangrijkste Gedeelte: Buikvet Verbranden

buikvet verbranden en een sixpack krijgen
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe verbrand je buikvet? Je lichaam zal in plaats van een suikerverbrander een vetverbrander, een vetverbrandingsmachine, moeten gaan worden. Klaar, volgende vraag.

Nee wacht, wat zeg je? Dit moeten we uitleggen? Ok, nog een keertje dan.

Alle vormen van koolhydraten worden uiteindelijk omgezet in suikers, en die suikers noemen we ook wel glucose…

Jouw aardappelen, brood, pasta’s, rijst, fruit, snoep en frisdranken en alles waar maar koolhydraten in zitten worden in jouw lichaam allemaal omgezet in glucose
Glucose ( suiker dus) is ook een brandstof maar wanneer er teveel glucose in je lichaam terecht komt kan je lichaam dit simpelweg niet meer omzetten als brandstof omdat je al genoeg aan brandstof hebt binnen gehad

Wat Gebeurd Er Met Het Teveel Suiker In Je Lijf?

Wanneer jouw lichaam genoeg brandstof binnen heeft gekregen en kampt met teveel aan glucose wat doet je lijf dan met die glucose?

Daar weet je lichaam wel wat op:

  1. Het zorgt ervoor dat het teveel aan glucose uit je bloedbaan gaat
  2. Het lichaam slaat het teveel aan glucose op in cellen
  3. Als eerste gebruikt het lichaam de levercellen en spiercellen om het teveel aan glucose “neer te zetten”

Maar! Deze cellen van de lever en de spieren zitten als heeel snel VOL.

Zeker wanneer we nauwelijks aan beweging doen.

De Rest Van De Glucose Wordt Als Vet Opgeslagen

Insuline is een hormoon in ons lichaam dat verantwoordelijk is voor het opslaan van de rest van de glucose. Het is als het ware de sleutel die glucose in cellen toelaat.

  • Insuline zorgt ervoor dat al het overtollige glucose wordt opgeslagen als VET
  • Een paar duizend jaar geleden was dit een logisch proces, zo kreeg de mens wat extra’s op het lichaam, en aangezien er toen nauwelijks suiker wás ,was dit dus een miniem proces
  • En werden wij dus ook nauwelijks dik. Juist dat extraatje van toen kon ons door perioden van voedselschaarste heen loodsen

Tegenwoordig echter, krijgen wij met ons westerse voedingspatroon ongeveer 70% van onze calorieën binnen via koolhydraten.

Suiker Dus! Zo Worden Wij Steeds Dikker…

Stoppen met suiker binnen krijgen is dus dé manier om te beginnen met buikvet verbranden en een sixpack krijgen.

Als je niet genoeg suikers/glucose in je lijf hebt gaat je lichaam het opgeslagen vet als brandstof gebruiken én wordt je dus een vetverbrandigsmachine 😉

En hoe stop je met suiker binnen krijgen?

Wij raden je aan te starten met bv een programma zoals het Droog Trainen Protocol.

Henry en Rinus hebben dit programma opgezet en helpen mensen, net als jij, die graag een strakker lichaam willen en graag hun vetpercentage naar beneden willen brengen.

Och man, ze zijn enthousiast hoor die mannen! Vriendelijk, en nog steeds leergierig, halen zij hun voldoening uit jou te helpen, plus duizenden anderen die jou voor gegaan zijn. Dát is wat hen inspireert.

Zij gebruiken hun jarenlange ervaringen en expertise om mensen zoals jij en ik te helpen ook daadwerkelijk hun doelen te behalen. 

Tijdens het Droog Trainen Protocol weet je dat:

Je eet meer dan genoeg
Je telt geen calorieën
Je houdt dit makkelijk vol
Je gaat buikvet verbranden en afvallen, dus je vetpercentage gaat naar beneden

De Magische Krachten Van Plaatselijk Vet Verbranden

buikvet verbranden en een sixpack krijgen
Klik Op Afbeelding! >>>

Als je als de meeste mensen denkt, denk je waarschijnlijk dat gevarieerde buikspieroefeningen, hard trainen met dure machines het enige is wat je nodig hebt om te buikvet te gaan verbranden.

Dit is waarom je zoveel mensen eindeloos bezig ziet met sit-ups en oneindige reps ziet doen van elke buikspieroefening die er maar te vinden is.

Waarom? Omdat ze geloven in plaatselijk vet verbranden.

Dit is gewoon een bullshit mythe, plaatselijk vet verbranden bestaat niet…

Plaatselijk vet verbranden is het “idee” dat je een bepaalde oefening doet voor een specifiek gedeelte van je lichaam, met de gedachte dat je op dat specifieke gedeelte van je lichaam vet gaat verbranden.

Dus crunches gaan buikvet verbranden, been oefeningen zullen het vet bij je benen laten verdwijnen en rug oefeningen zullen rugvet aanpakken etc etc etc.

Helaas helaas, dit is allemaal complete nonsens! Plaatselijk vet verbranden is niet meer dan een dwaze mythe.

In de realiteit zorgt trainen ervoor dat je spieren opbouwt, en het laat niet het vet verdwijnen dat op die spieren ligt.

Dus als je je buikspieren traint, train je wel degelijk je buikspieren, het doet echter niks aan het vet dat er boven op ligt. Dat geldt ook voor andere delen van je lichaam.

Nou willen we er wel bij zeggen dat er bepaalde sporten bestaan, die cardio en krachttraining combineren, je hartslag verhogen en tegelijkertijd aan je spieren werken. Dat is zeer bevorderend voor buikvet verbranden en een sixpack krijgen!

Het Droog Trainen Protocol van Henry en Rinus is hier een goed voorbeeld van, staan wij zelf dan ook 100% achter!

Ons zal je zeker niet horen zeggen dat je niet hoeft te trainen als je een sixpack wilt krijgen. 

Immers hoe meer spieren, hoe meer vet je gaat verbranden!

En cardio is ook wel degelijk bevorderlijk voor vet verbranden. Het mooie van het trainen via het Droog Trainen Protocol is dan ook dat dit beiden combineert.

Dus Wat Moet Je Nu Precies Gaan Doen?

buikvet verbranden en een sixpack krijgen
Klik Op Afbeelding! >>>

Het menselijk lichaam verliest en komt aan in vet op een manier die door onze genen is geprogrammeerd.

Dit kan niet veranderd worden. Dus als je specifiek buikvet wilt verbranden en een sixpack krijgen zal je gewoon vet moeten verliezen, klaar.

En op een bepaald moment zal je vet gaan verbranden daar waar jij het wilt…..in dit geval buikvet verbranden en een sixpack krijgen 😉

En in het geval je het was vergeten, dit betekent dat de enige 2 dingen die je moet doen, dat ervoor zorgt dat je vet gaat verbranden, zijn:

Je vetpercentage verminderen door je voeding te veranderen
Je vetpercentage verminderen door te sporten

En hoe je dit precies moet doen en waarbij je absoluut een handje hulp kunt gebruiken, is door middel van het Droog Trainen Programma te volgen.

Laat je aan de hand meenemen en doe alles wat er wordt verlangd van je in dit programma. De resultaten die anderen al hebben gehad zijn namelijk uitmuntend.

Het Minst Belangrijke: Buikspieroefeningen

buikvet verbranden en een sixpack krijgen
Klik Op Afbeelding! >>>

Als je eenmaal begrijpt dat plaatselijk vet verbranden een mythe is en dat alle buikspieroefeningen in de wereld niks aan het vet dat je buikspieren bedekt zullen doen, vraag je je misschien af wat dan precies wél de rol is van je buikspieren trainen wat betreft buikvet verbranden en een sixpack krijgen??

En dat is ook een goede vraag, aangezien die rol redelijk klein is.

Hoe klein vraag je? Wel, zo klein dat sommige mensen niet eens aan welke vorm van training dan ook doen en tóch een super sixpack hebben. (zeer ongebruikelijk doch kan wel)

Gewoon het verlagen van hun vetpercentage en mager genoeg worden is het enige wat ze nodig hebben. Geen crunches. Geen sit-ups. Geen beenoefeningen. Geen niks gewoon.

Denken wij dat dit genoeg is voor iedereen? Uhhh….niet echt..

Het is blijkbaar genoeg voor bepaalde mensen. Echter, hoe je het ook draait of keert, wij beschouwen het zeker niet als optimaal. Hier is waarom…

Ontwikkelde Buikspieren Versus Onderontwikkelde Buikspieren

Af en toe zie je gevallen waar iemand mager genoeg word waardoor ze hun buikspieren ZOUDEN moeten zien, en toch is er geen sixpack te zien…althans niet zo zichtbaar als dat ze zouden moeten zijn met hun vetpercentage.

Waarom is dit? Omdat hun buikspieren onderontwikkeld zijn.

Dus ja, dit soort dingen komen voor.

Het zelfde wat kan gebeuren is dit. Neem twee mensen met dezelfde statistieken/genen/al het andere, en laat Patrick zijn buikspieren trainen terwijl Vincent geen buikspieroefeningen of wat dan ook doet.

Miraculeus krijgen ze hetzelfde lichaamsvetpercentage….redelijk mager.

Het is hoogstwaarschijnlijk dat Patrick zijn buikspieren beter zichtbaar zijn dan die van Vincent, ondanks dat ze hetzelfde lichaamsvetpercentage hebben.

Nou, toegegeven, geen van deze voorbeelden verandert iets aan het feit dat een laag vetpercentage nog steeds DE SLEUTELFACTOR IS.

En nogmaals, in de meeste gevallen is het zo dat als een persoon beweert mager genoeg te zijn om hun sixpack te kunnen zien en die tóch niet zichtbaar is, dan zijn ze nog steeds niet op het vetpercentage dat nodig is om een sixpack te zien.

Zoals bij bijna iedereen; hun probleem zal opgelost worden door meer buikvet kwijt te raken.

Maar! Als dat level eenmaal bereikt is, dan nog zullen er bepaalde verschillen zijn in uiterlijk, gebaseerd op hoe ontwikkeld of onderontwikkeld de buikspieren zijn.

Trainen Voor Buikvet Verbranden En Een Sixpack Krijgen= Zeer Aanbevolen

buikvet verbranden en een sixpack krijgen
Klik Op Afbeelding! >>>

Om al deze redenen en meer vinden we dat sporten en je buikspieren trainen zeer aanbevolen is voor buikvet verbranden en een sixpack krijgen. Het zal:

Je buikspieren sterker maken
Je buikspieren groter maken
Je buikspieren beter laten uitkomen
Je buikspieren beter ontwikkelen

En dit zal je sixpack er beter uit laten zien en meer laten “uitkomen” wanneer je vetpercentage laag genoeg is.

Welke Oefeningen En Workouts Zijn De Beste?

buikvet verbranden en een sixpack krijgen
Klik Op Afbeelding! >>>

Als we het strikt genomen hebben vanuit het punt buikvet verbranden en een sixpack krijgen, geweldige buikspieren hebben, een sexy buik hebben zijn er wel een paar oefeningen die we kunnen aanbevelen. Klik bv hier voor een brute oefening om een sixpack te kweken.

Onze aanbeveling is om met het Droog Trainen programma aan de slag te gaan. En dan niet zomaar wat lukraak zelf alles gaan uitvogelen, nee luisteren met je donder naar Rinus en Henry en hun kornaten.

Alles opvolgen, geloven en aannemen wat zij zeggen dat jij moet doen.

De voeding die persoonlijk voor jou wordt uitgewerkt ook daadwerkelijk gaan eten.

Stap voor stap alles gaan opvolgen.  Daar het geduld voor opbrengen en gaan met je donder!

Dan kan ook jij deze zomer op het strand lopen met een strakke buik, gegarandeerd! Lees de ervaringen van de anderen, die dit programma ook volgen, er maar op na.

Het is geen kattepis, maar allez, wat wil je nu echt?

Goede begeleiding door gecertificeerde instructeurs.

Zo simpel kan het zijn.

Dus…Hoe Ga Je Buikvet Verbranden En Een Sixpack Krijgen?

Hier komt ie….de hoogst gecompliceerde slotsom:

Verlaag je vetpercentage zodat je mager genoeg word om je buikspieren zichtbaar te maken met de juiste voeding!

En train op zo'n manier dat je cardio en krachttraining combineert!

En we hebben je net verteld hoe je dit het beste kunt doen.

Klik eens op de link hieronder om een kijkje te nemen bij het Droog Trainen Protocol van Henry en Rinus.

Lees wat anderen erover zeggen.

Hebben zij hun doelen behaald? Zitten zij op een vetpercentage waar ze tevreden mee zijn?

Hebben zij al een sixpack kunnen bereiken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *