beste oefening om een sixpack te krijgen

Beste Oefening Om Een Sixpack Te Krijgen, Bruut !

De beste oefening om een sixpack te krijgen… en zo een strak wasbordje kweken! We willen allemaal een platte strakke buik.

Wat is de beste oefening om een sixpack te krijgen? Dat is een vraag die discutabel is, maar het mag je niet verrassen dat we crunches niet bovenaan de lijst zetten. (Hier is een geheimpje: je hoeft geen crunches te doen om een sixpack te krijgen).

beste oefening om een sixpack te krijgen
Klik Op Afbeelding! >>>

Beste Oefening Om Een Sixpack Te Krijgen, Te Bruut !!!

Om een strak en stevig midden buik gebied op te bouwen zijn er zeker geweldige oefeningen opties, zonder twijfel.
Maar deze beste oefening om een sixpack te krijgen is er één die de meeste mensen zullen verrassen.

En, we weden dat de meeste onder jullie nog nooit deze krachtige oefening hebben ervaren.

Eerlijke waarschuwing, dit is een beweging die absoluut te bruut is.

We praten over een oefening die voor je hele lichaam werkt op een manier die extreem fysiek veeleisend is en, als je hem goed doet, zal je nadat je de set compleet beëindigd hebt, naar adem snakken voor lucht.

Dit is een beweging die aan je kern stabilisatie spieren (buikspieren, rug en heupen) werkt zoals geen andere oefening ooit zal doen.

Je zult nooit weten hoe moeilijk het wel niet is totdat je leert om het correct uit te voeren.

Daarbij werkt het niet alleen om je buikspieren meer zichtbaar te maken, het doet ook onwijs veel voor je onderarmen, bovenarmen, schouders, en rug en benen, op zeer uitdagende manieren.

Wat Is De Beste Oefening Om Een Sixpack Te Krijgen ?

Het is de Dubbele Kettlebell Front Squat.

Als je bij deze oefening je schouders ophaalt en niet denkt dat dit één van de meest uitdagende totale body workouts is die er zijn dan:

Heb je ze óf nog nooit gedaan
Of je hebt de oefening verkeerd gedaan
Of je hebt deze beste oefening om een sixpack te krijgen niet zwaar genoeg aangepakt

Als eerste, als je op welk moment dan ook dubbele Kettlebells gaat toevoegen aan je training, weet dan dat je je training zojuist naar een heel niveau hebt getild.

Enkele Kettlebell trainingen zijn al supurb.

Echter wanneer je gaat “dubbelen” , zit je op een heel nieuw niveau van trainen, vaardigheden en uitdaging én een totale lichaams workout.

Zoals we al eerder beschreven zijn dubbele Kettlebell trainingen zeer uitdagend en een geweldige manier om je training naar het volgende niveau te tillen.

Voordat Je Begint Met Dubbele Kettlebell Front Squats…

Maar! Deze manier van trainen is niet bedoeld voor beginners!

Je moet eerst een goede basis en grondslag opbouwen met Kettlebell training voor je gaat dubbelen.

Dat gezegd hebbende, zijn Dubbele Kettlebell Front Squats (DKFS) één van de beste totale lichaamsoefeningen en een geweldige oefening om een wasbordje te smeden.

Mijn hemel, laten we het onder ogen zien, de meeste Kettlebell oefeningen zullen je lichaam  er strak in het pak uit laten zien omdat ze állemaal een totale workout zijn voor je lijf.

Kettlebell Training Tilt Je Op Deze Manier Naar Hoger Niveau

Maar, hier waarom DKFS zo’n hoger niveau van trainen vormen.

Laat ons je door deze gruwelijke oefening heen loodsen.

Eerst, houd de Kettlebells op tot de rek positie (schouderhoogte, Kettlebells tegen je borst aan, of licht naar buiten als je een vrouw bent).
Vervolgens, spreid je voeten over schouderbreedte uit elkaar, tenen net iets naar buiten houdend.
De twee Ketllebells in deze positie houdend ga je langzaam squattend naar beneden tot het dieptepunt van een volle squat positie waar je voor een seconde of twee pauzeert, en dan langzaam en krachtig uitademt terwijl je weer naar boven 'klimt'.
Herhaal voor nog 4 tot 9 keer en bekijk eens even hoe je je voelt.

Denk eens na over de uitdaging van volgehouden zware frontale belasting van de Kettlebells als je rep na rep herhaalt.

 

Wat Doet De DKFS Voor Je Buikspieren ?

Ze zijn de gehele tijd gespannen, geforceerd om de gehele zware voorkant te stabiliseren.

Bedenk ook dat er voortdurende spanning staat op je voorarmen, armen, deltaspieren, rug en duidelijk je benen als je squattend naar beneden en boven gaat.

Als je tien goed uitgevoerde reps met een gematigd gewicht kunt uitvoeren zal je flink hijgen als je klaar bent 😉

Nu, doe nog eens een paar meer van deze krachtige sets en vertel me hoe je je voelt. Het is de ultieme totale lichaamsuitdaging.

Dit is een extreem krachtige oefening. de grootste fout die je kunt maken is te denken dat dit enkel een beenoefening is.

Deze beste oefening om een sixpack te krijgen zal je helpen met het vrij laten komen van krachtige hormonen, zoals het groeihormoon, om spiermassa te kweken en meer vet te verbranden.

Totale lichaam workouts, zoals deze, hebben zich bewezen om de grootste stimulatie van krachtige hormonen te veroorzaken, die direct, op een heel positieve manier, effect hebben op je lichaam samenstelling.

Om een strakkere en slankere buik of een sixpack te kweken is de DKFS supurb 😉

De Dubbele Kettlebell Front Squat (DKFS) is een geweldige en superieure manier om je een totale lichaam workout te geven, die je gegarandeerd uitdaagt als geen ander.

Ondanks dat deze beste oefening om een sixpack te krijgen een squat beweging is en je benen belast,  is het echt een sensationele totale lichaamsoefening en een geweldige manier om een wasbordje te kweken.

Als je me niet geloofd, probeer het!

Overtuig jezelf. Het is waarschijnlijk de beste oefening om een sixpack te krijgen die je nog nooit gedaan hebt.

 

Nieuw In Kettlebellen ?

Als je helemaal nieuw bent in het gebeuren van trainen met een Kettlebell kun je absoluut niet zomaar beginnen met een DKFS.

Je zult moeten gaan leren om op de juiste manier om te gaan met een Kettlebell. En eerst alle basis technieken onder de knie krijgen.

Deze basis technieken en vele meerdere spannende en uitdagende oefeningen vind je in het Droog Trainen Protocol.

Henry en Rinus hebben dit opgezet en loodsen elke man en vrouw afzonderlijk naar hun ideale lichaam, dat betekent bouwen en werken aan jouw lichaam.

Ongetwijfeld kennen zij ook brute oefeningen met Kettlebells, en als iemand jou goed kan begeleiden, dan zijn het Henry en Rinus!

Zij zijn gecertificeerde personal trainers en gespecialiseerd in trainen om een laag vetpercentage te bereiken. Als je hun Droog Trainen Protocol koopt weet je oprecht zeker dat jij jouw doel zal behalen!

Het is een ideale manier om thuis te werken aan een sixpack, daar je precies weet wanneer je wat en hoe moet doen.

Een mooie begeleiding op weg naar het felbegeerde wasbordje, of als je intentie is om met trainen meer vet te verbranden dan ooit te voren.

Nooit meer naar de sportschool
Nooit meer niet weten welke oefeningen je moet doen
Nooit meer wekenlang trainen zonder vooruitgang
Nooit meer hele dágen trainen
Nooit meer overtollig vet op je lijf

Heb jij al eens deze brute oefening uitgevoerd? En wat is jouw ervaring? Wil je deze delen met onze andere lezers laat dan hieronder een berichtje achter. Vinden we leuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *