dikke bovenbenen

Dikke Bovenbenen Vermageren Met Kettlebells ?

Dikke bovenbenen, vaak lijken alle verdwaalde calorieën te migreren naar onze heupen en dikke bovenbenen. Het is niet eens een verzinsel van onze verbeelding…

En zijn er veel vrouwen onder ons die bezig zijn met te dikke bovenbenen en hoe ze deze het beste kunnen vermageren.

dikke bovenbenen, bungelende benen bij het water
Klik Op Afbeelding! >>>

Afvallen Dikke Bovenbenen Mogelijk Door Te Gaan Kettlebellen !

Je kunt geen plaatselijk vet gaan verbranden hoe graag we dit ook willen, het gaat gewoon niet werken.

Je zult met een totale lichaams workout moeten gaan beginnen en een gedegen voedingsplan moeten opstellen wil je gaan beginnen met vet verliezen. Zo zal jij ook vet gaan verliezen bij je dikke bovenbenen.

Let wel, dat vet gaat er hoogstwaarschijnlijk als laatste af, jammer de bammer. 🙁

Wat gaat een Kettlebell training en een gezond voedingsplan, jou opleveren wat betreft dikke bovenbenen vermageren?

 
Snel vet verlies
 
Verhoogd uithoudingsvermogen
 
Volledige lichaams workout
 
Sterkere rug
 
Sterkere benen
 
Opbouw spiermassa die helpen dikke bovenbenen te vermageren
 
Flexibiliteit
 
Mentale weerbaarheid
 
Twee keer de resultaten in gehalveerde tijd
 
 

Dit zijn allemaal dingen die je nodig hebt wanneer je wilt afvallen op je dikke bovenbenen! Tezamen met een een goed voedingspatroon zul je hiermee echt vet gaan verliezen.

Yep als eerste op andere plaatsen dan bij benen, dat is waar, maar wanneer je op zo’n totale manier gaat afvallen als met een Kettlebell training, komen dus uiteindelijk ook je dikken bovenbenen aan de beurt 🙂

En geloof me, het levert je heel wat meer op dan wanneer je gaat fietsen, zeker als je doel is om te gaan vermageren bij je dikke bovenbenen.

 

Oorzaken Dikke Bovenbenen

Voor de menopauze slaan de lichamen van veel vrouwen overtollig vet op overwegend in dit gebied en creëren zo dikke bovenbenen en een peervormig lichaam.

Al duizenden jaren lang heeft vetopslag bij de bovenbenen vrouwen, geweldig geholpen om te overleven tijdens droogte en hongersnood.

En vrouwen die makkelijk vet opsloegen bij de dikke bovenbenen en heupen hadden het gemakkelijker tijdens droogte gedurende bevallingen en borstvoeding. Het lichaam heeft dan extra calorieën nodig dus werd deze genetica van vet opslaan bij heupen en bovenbenen doorgegeven aan volgende generaties.

Dit is één van de redenen waarom het zo moeilijk is, dat afvallen bij dikke bovenbenen. Genen, die overgebleven zijn uit die tijd, veroorzaken dat hormonen en enzymen de extra calorieën direct richting de vetcellen van dikke bovenbenen en heupen dirigeert.

Bijvoorbeeld, het vrouwelijke hormoon oestrogeen kan bij jou hoger zijn dan bij iemand anders, wiens lichaam het extra vet niet opslaat in deze gebieden.

Maar er zijn manieren om deze vetcellen, in je dijbenen dikke bovenbenen, over te halen om hun inhoud vrij te laten en om de cellen in je spieren over te halen deze als vet te gaan verbranden. Dus wanhoop niet.

Wat zijn De oorzaken Van Cellulitis ?

dikke bovenbenen
Klik Op Afbeelding! >>>

Naast het overtollige vet op de dikke bovenbenen klagen vrouwen vaak over een bepaald type vet beter bekend als cellulitis. Ze zeggen dat het vaak niet uitmaakt hoeveel gewicht ze ook verliezen, de bovenbenen lijken er niet gladder op te worden. En inderdaad, een aantal van de meest slanke vrouwen hebben last van cellulitis.

Cellulitis ontstaat wanneer vet erin slaagt om zijn weg door kleine gaatjes in je bindweefsel door te duwen. Bindweefsel, het dikke web van met elkaar verweven weefsels net onder je huid.

  • Sterk en gezond bindweefsel vormen een strakker web met elkaar verweven weefsels en voorkomen dat vet zich er een weg kan door drukken.
  • Zwak en ongezond bindweefsel echter rekt makkelijker uit elkaar, waardoor  kleine vetbolletjes zich naar voren drukken.

Veel factoren kunnen je bindweefsel verzwakken en zo cellulitis veroorzaken.

Dan hebben we het over de volgende factoren:

Hoge hormoonspiegels: Vrouwen met hogere oestrogeen spiegels dan normaal hebben de neiging vaker last te hebben van cellulitis. Anders dan het leiden van extra calorieën naar je bovenbenen, verzwakt oestrogeen ook het bindweefsel. wanneer oestrogeen het bindweefsel rond je baarmoeder verzacht maakt dat de bevalling mogelijk. Helaas, oestrogeen verzacht ál het bindweefsel in het lichaam, niet alleen rond je buik. Slechte bloedcirculatie Meestal zullen hoge oestrogeen spiegels niet alleen leiden tot het vormen van cellulitis. Veel deskundigen geloven dat je ook een slechte bloedcirculatie naar je bindweefsel moet hebben, wat zwelling veroorzaakt. De zwelling rekt het bindweefsel uit waardoor je vetcellen erdoor heen gaan 'zwellen'.
Vochtretentie: Veel mensen denken dat het vast houden van vocht alleen plaats vind rond de buik. dat is niet waar. Het komt voor in je gehele lichaam, met inbegrip bij je bovenbenen. Als je ooit je favo spijkerbroek hebt aangetrokken en je vond dat ze te strak zat en de volgende dag zat ie losser, dan heb je waarschijnlijk vochtretentie ervaren. Elke zwelling van je bovenbenen, en in het bijzonder op chronische basis, zal je bindweefsel verzwakken.
Een roerige levensstijl: Emotionele stress heeft ook invloed op een verzwakking van het bindweefsel.
Lees ook: Meer Vet Verbranden Tijdens Trainen Door 1 Simpel Trucje >>>>

Vermageren Van Dikke Bovenbenen Met Kettlebell Training

dikke bovenbenen
Klik Op Afbeelding! >>>

Waarom dagelijkse oefeningen met een Kettlebell je zullen helpen:

Deze zullen je helpen om je hormoon niveaus te normaliseren. Dit helpt niet alleen om cellulitis te voorkomen maar zal ook je stemmingswisselingen verminderen.
Trainen zal de bloedcirculatie naar je bovenbenen en dijen verbeteren waardoor het bindweefsel gezond blijft.
Betere doorbloeding zal op zijn beurt helpen om overtollig vocht te verwijderen.
Ten slotte, als je vet gaat verliezen bij je bovenbenen zal er minder druk uitgeoefend worden op je bindweefsel.

Goed Nieuws Versus Slecht Nieuws

Genetisch gezien zijn er verschillende soorten lichaamstypen. Sommige slaan het vet op op hun onderlichaam waardoor het, eerder genoemde, peervormig lichaam ontstaat. Anderen hebben de neiging om vet op te slaan op hun buik en creëren zo wat we noemen een appelvormig lichaam.

Hoewel je het misschien veracht om vet op je heupen of bovenbenen te hebben moet je weten dat je een groot voordeel hebt ten opzichte van de mensen die het vet op hun buik opslaan.

Onderzoek heeft telkens weer aangetoond dat buikvet, en niet het vet op dijen en bovenbenen, bijzonder gevaarlijk is voor je gezondheid.

Buikvet vindt gemakkelijker zijn weg in je bloedbaan om zo makkelijker je bloedvaten te kunnen verstoppen. De kans hierop is bij vet op dikke bovenbenen veel minder.

Nu het slechte nieuws. Vet op dikke bovenbenen is moeilijker te verbranden dan buikvet. Dit weet je waarschijnlijk al?

Als je ooit wel eens een poging ondernomen hebt om samen met een vriend gewicht te verliezen dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat hij het veel gemakkelijker had om zijn buikvet te verminderen dan jij om af te vallen bij je bovenbenen.

Desondanks betekent dit niet dat je dit vet niet kunt verbranden.

Over het algemeen zijn vrouwen die overtollig vet op hun dikke bovenbenen hebben uiterst gemotiveerd om zich ervan te ontdoen. Dus heb je niet vaak een giga peptalk nodig om je te helpen motiveren om te gaan beginnen.

Buikvet is gemakkelijk te verbergen onder een grote trui. Vet op je bovenbenen daarentegen is bijna onmogelijk te verbergen.

En in de zomer kan het extra moeilijk zijn voor vrouwen. Je ziet vaak dat er een hekel ontstaan is aan korte broeken en badpakken dragen omdat dit de bovenbenen zo onthuld.

Maar dat kun je allemaal veranderen! Klik Hier! >>>

Niet alleen kun je afvallen bij je bovenbenen en dijen, ook kun je cellulitis glad trekken en spieren opbouwen in je benen. Wat toch de grootste en sterkste spieren van je hele lichaam zijn.

  • Sterkere beenspieren hebben maakt het je algehele leven zoveel gemakkelijker
  • Je zult met meer vertrouwen lopen en een huppel in je stap bemerken
  • Je zult in staat zijn trappen te beklimmen zonder moe te worden
  • En je zult in staat zijn om inspannende wandelingen te maken vanwege je sterkere benen

Twee Dingen Die Je Moet Doen Om Af Te Vallen Bij Dikke Bovenbenen:

Koolhydraatarm gaan eten, zoals een Paleo dieet gaan volgen
Droog gaan trainen

Wil jij ook écht gaan starten met het aanpakken van de bovenbenen?

Dan kun je goed terecht bij Rinus en Henry, coaches van Droog Trainen Academie. Sinds 2013 helpen zij ​vrouwen (en mannen) online om hun ideale lichaam te bouwen waarbij de focus ligt op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl.

Inmiddels hebben zij online honderden ​vrouwen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam. 

Wat hen betreft draait deze business om één ding: het beste resultaat voor jullie als klanten. Het doel van Rinus en Henry is om gemotiveerde ​vrouwen zoals jij te helpen om hun krachttraining, voeding en levensstijl te optimaliseren.

Je kunt hieronder op de link klikken om eens een kijkje te nemen hoe anderen dit ervaren hebben, deze aanpak van Droog Trainen.

Dan kun je zien of jij dit de moeite waard vind om er een eenmalige investering aan te koppelen. Uiteindelijk willen we straks allemaal relaxed op het strand flaneren, niet?

Momenteel staat er dan ook nog eens een fixe korting op het programma van hen! Altijd leuk!

Ben jij ook bezig met het vermageren van dikke bovenbenen? Wat doe jij zoal? Laat het ons hieronder weten dan kunnen andere lezers er ook weer van leren. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *