hoe krijg je een platte buik zonder sporten

Hoe Krijg Je Een Platte Buik Zonder Sporten ?

Hoe krijg je een platte buik zonder sporten? Gewichtstoename, opzwellen van je buik en gas zijn allemaal factoren die je kunt toeschrijven aan een niet zo platte buik. Er zijn lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon voor nodig om buikvet te verliezen.

Er zijn echter een aantal strategieën wat betreft eten om je te helpen dat opgeblazen gevoel in je buik te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Naar aanleiding van deze tips over voeding weet je meer over hoe krijg je een platte buik zonder sporten.

hoe krijg je een platte buik zonder sporten
Klik Op Afbeelding! >>>

Stap 1: Hoe Krijg Je Een Platte Buik Zonder Sporten ?

Eet geen gasvormende voedingsmiddelen. Bijna iedereen weet dat wanneer je weinig vet voedsel eet, je gasvorming en een opgeblazen buik kunt vermijden, maar groenten kunnen ook een boosdoener zijn.

Broccoli, spruitjes, kool en bloemkool en zelfs sla kunnen gas in je darmen veroorzaken.

Om te helpen met hoe krijg je een platte buik zonder sporten eet je beter geen voedingsmiddelen meer die gas veroorzaken, en kies je voeding die makkelijk door je lichaam te verteren is, zoals bananen, citrusvruchten, eieren, rijst en yoghurt.

Stap 2: Hoe Krijg Je Een Platte Buik Zonder Sporten ?

Verlaag je koolhydraten-eiwitten verhouding. De manier waarop je je voeding combineert kan direct invloed op je spijsvertering hebben. Het tegelijkertijd eten van moeilijk te verteren complexe koolhydraten met moeilijk af te breken eiwitten kan een groot effect hebben op je opgeblazen buik.

Aardappelen, brood en rijst zijn allemaal complexe koolhydraten die een alkalische omgeving nodig hebben voor een goede spijsvertering.

Eiwitten zoals mager rundvlees, kalkoen, kip en vis hebben een zure omgeving nodig om goed te verteren.

Als je deze twee voedsel soorten combineert is dit erg moeilijk voor het spijsverteringssysteem en kan het overtollig lucht veroorzaken in je darmen, waardoor je zo’n opgeblazen gevoel in je buik krijgt.

Hoe krijg je een platte buik zonder sporten? Eet je eiwitten bv met makkelijker te verteren koolhydraten zoals asperges, courgettes, pompoen en tomaten.

Vind je dit moeilijk om allemaal zelf te bepalen en uit te zoeken?

Gebruik dan de Afslankbijbel, dan ben je daar van af.

Je kunt dan direct gaan gezond gaan koken en afvallen zonder dit “gedoe” met alles zelf uit te vogelen.

De recepten die daar in staan zorgen niet voor gasvorming en zijn juist zo samengesteld om jou te laten af vallen zonder ook maar te hoeven sporten!

Stap 3: Hoe Krijg Je Een Platte Buik Zonder Sporten ?

Wees zuinig met zout. Het eten van voeding met een hoog natrium gehalte en het toevoegen van zout aan je eten, zorgt ervoor dat je lichaam vocht gaat vast houden.

Het vasthouden van vocht maakt dat je een dikke opgeblazen buik krijgt. Het lijkt erop dat de belangrijkste bron van natrium, voor een gemiddeld persoon, voor 77% uit bewerkte voedingsmiddelen komt.

Als je zout over zoet prefereert kies dan voedsel dat vers is en een natuurlijk natrium gehalte heeft om zo je hunkeringen te beteugelen.

Wortelen, komkommers en meloen zijn een aantal van die voedingsmiddelen daarbij helpen, zonder je vocht te laten vast houden.

Stap 4: Hoe Krijg Je Een Platte Buik Zonder Sporten ?

Om je buik plat te krijgen en te houden is het nodig om voldoende water te drinken. Vocht vast houden wordt veroorzaakt door het niet genoeg drinken van water.

Vervang ook je andere drankjes met water, en ontdoe je zo van overtollige en ongewenste calorieën.
Het zijn cafeïne en natrium die het opzwellen van je buik en overgewicht veroorzaken.

Om vocht vast houden te voorkomen drink dan minstens twee liter water per dag.

In de praktijk blijkt het vaak “een last” om deze dingen uit te zoeken en je eraan te houden.

Ons advies is dan ook om met een betrouwbaar en succesvolle methode aan de slag te gaan.

Je kunt bv de Afslankbijbel kopen. Dit is een investering wellicht, maar wel eentje waar je blij van wordt.

En zeker als je niet kunt, of van plan bent, zelf te gaan sporten.

Onthoudt goed dat je het afvallen en een platte buik grotendeels écht regelt met het verzorgen van gezonde voeding.

En juist dát staat allemaal al in de Aflslankbijbel; je kunt er direct mee aan de slag.

Er zit ook vaak een leuke bonus of grote korting op. Klik hieronder op de link om eens wat ervaringen van anderen te lezen.

Zij vertellen hoe het hen verging nadat ze zijn gaan koken uit de Afslankbijbel, wij houden persoonlijk altijd van het lezen van ervaringen 😉

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *