hoe krijg je een platte buik in 1 week

Hoe Krijg Je Een Platte Buik In 1 Week ?

Hoe krijg je een platte buik in 1 week? Om goed gedefinieerde buikspieren te krijgen weet je dat het een tijdje zal duren om die te bereiken.

Maar dat betekent niet dat je geen plattere buik kunt krijgen in 1 week tijd door gewoon een aantal veranderingen te maken.

Hoe krijg je een platte buik in 1 week? Vergeet niet dat dit slechts een tijdelijke oplossing is en gezien moet worden als een sprong, een start naar een meer permanent plan om je buik strak en plat te krijgen.

hoe krijg je een platte buik in 1 week
Klik Op Afbeelding! >>>

Stap 1: Hoe Krijg Je Een Platte Buik In 1 Week ?

Het elimineren van alle voedingsmiddelen en dranken, die een opgeblazen gevoel veroorzaken is zeer belangrijk bij hoe krijg je een platte buik in 1 week.

Deze omvatten koolzuurhoudende dranken, voedingsmiddelen rijk aan vezels (brinta, brood, ontbijtkoek ed) en zout.

Vermijd ook voedingsmiddelen die rijk zijn aan natrium, zoals ingeblikte producten, fastfood en kant en klaar maaltijden.

Als je uit eten gaat vraag dan of ze het zout achterwege laten en kruid je eten dan met behulp van kruiden en peper.

Stap 2: Eet Geen Koolhydraten

hoe krijg je een platte buik in 1 week
Klik Op Afbeelding! >>>

Elimineer alle koolhydraten. Koolhydraten geven je een opgeblazen gevoel en laten je vocht vast houden. Bloem, gebak, brood en granen en zelfs fruit bevatten allemaal suikers, die je tegenwerken bij hoe krijg je een platte buik in 1 week.

Je zult niet alle koolhydraten kunnen vermijden, maar ze voor een week laten staan zal je weg naar een platte buik absoluut versnellen.

 

Stap 3: Concentreer Je Op Eten Van Eiwitten

hoe krijg je een platte buik in 1 week
Klik Op Afbeelding! >>>

Laat je maaltijden bestaan uit magere eiwitten met vis, kalkoen, en kip en eieren. Deze vullen je sneller, zodat je minder gaat eten, en ze veroorzaken géén opgeblazen gevoel!

Op langere termijn kan het eten van meer eiwitten je helpen buikvet te verliezen als een tierelier en je totale lichaamsgewicht drastisch verminderen.

 

Stap 4: Drink Veel Water

hoe krijg je een platte buik in 1 week
Klik Op Afbeelding! >>>

Bij hoe krijg je een platte buik in 1 week is véél water drinken een must! Als je minder drinkt dan ongeveer twee liter per dag, zal je lichaam reageren met het zoveel mogelijk vast houden van vocht om goed te blijven functioneren.

Dit resulteert in een opgeblazen gevoel, wat als eerste zichtbaar is in je gezicht, enkels en buik. Drink voldoende water en je zult het er bijna net zo snel uit spoelen als dat het erin gaat.

Stap 5: Ga Groene Smoothies Maken

hoe krijg je een platte buik in 1 week
Klik Op Afbeelding! >>>

Om je te helpen bij hoe krijg je een platte buik in 1 week kun je serieus gaan overwegen om groene smoothies te gaan drinken.

Zelf gemaakte groene smoothies, barstensvol met groenten en een beetje fruit, versnellen de spijsvertering, verbeteren je stoelgang, wat leidt tot minder inhoud in je darmen.

En het zorgt tegelijkertijd voor een super vol gevoel zónder een opgeblazen buik te hebben.

Lees ook: Hoeveel Val Je Af Met Groene Smoothies? >>>>

Hoe Krijg Je Een Platte Buik In 1 Week, En Hoe Nu Verder?

Zie je snelle resultaten en ben je gemotiveerd verder te gaan werken aan je gewichtsverlies en een gezonder eetpatroon? Dat vinden we geweldig!

Wat je verder zou kunnen gaan doen, nu je binnen een week al ietwat resultaat hebt behaald door bovenstaande tips, is een goed boek over smoothies kopen.

Wij hebben bv zelf de Smoothie Afslankbijbel in huis gehaald, nadat we zelf hadden lopen aanklooien (met resultaat) met het maken daarvan.

Ineens hadden we zoveel meer recepten in handen, konden we mooie foto’s bekijken in het boek, en werden daardoor nóg gemotiveerder 🙂

We gingen erna dan ook volle bak verder met het drinken van smoothies, zelf vervingen we dan altijd een maaltijd met een smoothie. Werkt perfect om zo nóg verder af te vallen, en dus een plattere buik te krijgen.

Ben jij ook geïnspireerd geraakt door het drinken van groene smoothies?

Klik dan hieronder op de link om eens wat meer ervaringen van anderen te lezen. Je kunt dan zien hoe zij het ervaren hebben om af te vallen met het drinken van (groene) smoothies!

Vaak krijg je er nog extra korting op, wij hebben daar destijds gebruik van gemaakt, altijd fijn! Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *