hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen

Hoe Lang Duurt Het Om Een Sixpack Te Krijgen ?

Hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen? Een platte buik krijgen is voor sommige mensen een grotere uitdaging dan voor anderen, als gevolg van genetica, het huidige gewicht en de motivatie om een wasbord dieet te volgen en thuis te trainen.

Hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen? Het vergt discipline om een sixpack te krijgen en nog meer om snél een sixpack te krijgen. Dit betekent niet dat het onmogelijk is, maar je moet zorgen voor en dieet en training regime dat zal helpen vet te verliezen over je hele lichaam, niet alleen rond de taille.

Het is onmogelijk plaatselijk vet te verliezen, maar je kunt dat wasbordje krijgen terwijl je bezig bent te werken met vet verliezen over je gehele lichaam.

hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen

Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Lang Duurt Het Om Een Sixpack Te Krijgen ?

Hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen? De hoeveelheid tijd die nodig is om op een gezonde manier vet te verliezen, en je te ontdoen van je dikke buik, hangt sterk af van je huidige gewicht.

Wanneer je aan een gezond koolhydraatarm dieet begint in combinatie met sixpack trainen thuis kun je verwachten om één tot twee kilo per week (sommigen meer!) te verliezen.

Het verliezen van meer gewicht dan dit is niet echt heel erg gezond, en over het algemeen leidt het tot opnieuw aankomen wanneer men met het dieet stopt.

Daarom is het Paleo dieet uitermate geschikt voor mensen die graag een sixpack of een platte buik willen krijgen.

Dit is namelijk meer een manier van eten die je voor de rest van je leven volhoudt in plaats van een tijdelijk dieet.

Praat met je dokter voordat je begint met een dieet en een lichaamsbeweging programma, om ervoor te zorgen dat je het gezonde pad hebt gekozen. Hij of zij kan je helpen met inschatten hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen.

 

Sixpack Mythen Versus De Realiteit

Het is waar dat sommige mensen een moeilijkere tijd hebben dan anderen om dat begeerde wasbordje te krijgen. Sommige mensen slaan meer vet op in hun maagstreek dan anderen, dit is wellicht wel meer genetisch bepaalt dan wat anders.

Het is onmogelijk om plaatselijk vet te verliezen, dus de beste manier om buikvet te verliezen is om een gezond voedingspatroon aan te leren (zoals het Paleo dieet), regelmatiger aan cardio te doen en vooral niet vergeten krachttraining door te voeren, zoals thuis gaan trainen met de Kettlebell.

Kettlebellen is helemaal ideaal aangezien het een training is die kracht-en cardio combineert.

Hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen? Als je vast houdt aan het gezonde voedingsplan uit het Paleo dieet en gaat Kettlebellen kun je binnen een maand á acht weken al resultaten gaan zien!

 

Het Paleo Dieet Voor Vet Verliezen

Hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen? Ja, het is wel super noodzakelijk om een gezond dieet te volgen, om dat buikvet kwijt te raken, en jezelf naar een platte buik te eten. Kies voor hele, onbewerkte voedingsmiddelen zoals magere eiwitten, groenten en fruit, magere zuivel en gezonde vetten.

Eet zoveel groenten per dag als je wilt, samen met kleinere porties fruit, eiwitten en eventueel zuivel. Gebruik gezonde vetten, zoals kokosolie en olijfolie, en kruid je eten om ze lekker op smaak te brengen.

Vermijd het eten van junkfood, zoete toetjes (tenzij ze uit het Paleo snack en toetjes kookboek komen), en drink vooral géén frisdrank meer!

 

Gezonde Levensstijl En Beweging

Alhoewel cardio een belangrijk aspect is bij hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen, je hebt het nodig om actief te zijn om buikvet te verliezen, zul je absoluut moeten gaan denken aan krachttraining.

De korte, doch zeer effectieve, manier van trainen met een Kettlebell is zeer geschikt om snel een wasbordje te gaan zien.
Je gaat zwaarder ademen, werkt aan je spiermassa (zonder overigens er als een bodybuilder eruit te gaan zien), bent in een rap tempo bezig waardoor je hartslag flink omhoog gaat.

De trainingen met een Kettlebell duren minder dan een half uur per keer, en de resultaten zijn gigantisch.

Klik Hier !

hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen

Klik Op Afbeelding! >>>

hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen

Klik Op Afbeelding! >>>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *