hoe verlies je buikvet

Hoe Verlies Je Buikvet? Ik Droomde Dat Ik Sliep..

Hoe verlies je buikvet? Ben jij klaar om een strak plat buikje te krijgen? Hoever je ook moet gaan om dat platte buikje te krijgen, geloof het of niet, het is mogelijk!

Er zijn sommige simpele oefeningen en regels wat betreft diëten om jou te helpen met hoe verlies je buikvet, om zo het sexy buikje te krijgen, waar je al die tijd al jaloers op bent als je ze ziet bij anderen. Of je nou oud bent of jong, man of vrouw, deze tips gaan voor jou werken..

hoe krijg je buikvet weg
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Verlies Je Buikvet ?

Het begrijpen van hoe buikvet ontstaat is net zo belangrijk als het harde werken dat je gaat doen om het buikvet te verliezen. Als je deze tips combineert met een goed voedingsplan zal je doel van een platte buik krijgen makkelijker haalbaar zijn.

Als je op het punt staat om je vast te leggen op deze, nogal rigoureuze, aanpak om buikvet kwijt te raken onthoud dan dat vet rondom je buik nogal serieuze gezondheidsproblemen kan veroorzaken, zoals, hartaanvallen en diabetes.

Je riskeert behoorlijk wat door al dat extra gewicht mee te dragen!

Ok, dus hier zijn een paar van de beste levensstijl veranderingen die je kan maken om onmiddellijk te beginnen met buikvet verliezen.

Hoe Verlies Je Buikvet: Stop Met Drinken

hoe verlies je buikvet, een glas wijn, een biertje, een cocktail en glas sterke drank
Klik Op Afbeelding! >>>

Dit is een zeer impopulaire optie, dat begrijpen we, wijzelf zitten ook graag in het café een biertje te drinken, echter wanneer je in staat bent totaal te stoppen met drinken ga je gegarandeerd gewicht verliezen.

We beloven je, er zijn niet zoveel goede opties daar buiten, maakt niet uit wat je ook gelezen hebt. Als je bier drinkt, dan zit dat gewoon tjokvol met calorieën.

Als je wijn drinkt dan is het probleem waarschijnlijk suiker. En als je sterke drank drinkt dan meng je het waarschijnlijk met een suikerhoudende frisdrank wat absoluut het ergste van het ergste is.

En terwijl je in de kroeg aan het drinken bent maak je waarschijnlijk ook vreselijke etens keuzes, althans wij wel..
De snacks in het café zijn voor niemand goed wanneer die probeert af te vallen.

Ook al is dit een duidelijk gegeven uiteraard, echter na een paar biertjes zullen je beslissingen een stuk makkelijker genomen worden en in je licht benevelde toestand word alles een stukje waziger dan je het van te voren bedacht had 🙂

Als je niet in zijn totaliteit kunt stoppen met drinken dan is dat ook ok. Zorg er dan voor dat je niet elke dag aan het drinken bent en stel een limiet vast voor de keren dat je uit gaat en dat je van te voren weet hoeveel drankjes en calorieën je gaat consumeren.

Net zoals met alles van shoppen tot eten tot drinken, als je een plannetje van te voren maakt is het altijd waarschijnlijker dat je je eraan gaat houden.

Hoe Verlies Je Buikvet: Ga Door De Inhoud Van Je Keuken

hoe verlies je buikvet, koejes versiert met hageltjes
Klik Op Afbeelding! >>>

Eén van de allereerste dingen die je moet doen, hoe verschrikkelijk het ook is, is dat je alle junkfood uit je keuken moet halen.

Als je het in huis hebt ga je het eten, zo simpel is het gewoon. Ook al zijn je intenties nog zo goed.

Gooi alles wat suiker en slechte vetten bevat in de prullenbak. Gooi je chips, koekjes, ijs allemaal weg, of van mijn part geef je het aan de buurvrouw. Yep, we weten het, je denkt aan jezelf.

Maar het is zo noodzakelijk om te doen om zo het lichaam te krijgen waar je naar verlangt.

Als al die slechte voeding in je keukenkastjes ligt zul je ze geheid, in een moment van zwakte, allemaal opeten. Als je trek hebt en je hebt enkel gezonde dingen in huis dan ga je ofwel helemaal niet snacken of je bent gedwongen om een gezonde keuze te maken.

Dus wees slim met wat je in huis hebt.

Er zijn lekkere smakelijke tussendoortjes die je dieet niet ruïneren, dus zoek ze op en sla ze in.

Maak er een gewoonte van meer fruit en groente te eten door de dag heen, en wanneer je hier een hekel aan hebt (eigenlijk zoals wij) maak dan groene smoothies om aan die dagelijkse (of meer) aanbevolen hoeveelheden groenten en fruit te komen.

Dus als je ’s avonds wél eens wat verkeerds zou snacken dan is in ieder geval je dag behoorlijk gebalanceerd geweest wat betreft voeding.

Hoe Verlies Je Buikvet: Koolhydraten, Vet Zijn Beste Vriend

hoe verlies je buikvet, granen en brood
Klik Op Afbeelding! >>>

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord, of het zelf geprobeerd, van het Atkins dieet. Daar het best moeilijk is om álle koolhydraten te laten staan, daarbij is het ook nog eens onrealistisch, en daarom is het ook zo dat de meeste mensen die dit geprobeerd hebben dan ook geen resultaten zagen, of ze hadden giga veel gewicht verloren maar zat dat er binnen no time weer aan, en lieten ze ZWAARDER achter dan toen ze begonnen waren.

Terwijl dat plan misschien heeft gewerkt, is het daarom wel een goed idee om te minderen met je koolhydraten.

Gooi de koolhydraten waarin suikers zitten die je nog in huis hebt weg. Wit brood, crackers,pasta’s.

Hupperdepup, weg ermee.

Naast dat ze je dik maken zorgen deze voedingsmiddelen er ook voor dat je je opgeblazen voelt en zijn een echte killer voor het stabiel houden van je bloedsuikerspiegel.

Bruine rijst en zoete aardappelen zijn een betere keuze wanneer je koolhydraten eet.

Er zijn koolhydraten die je echter wel zou moeten opnemen in je nieuwe voedingspatroon. Zoals groenten en fruit.

Yep hebben we het net ook over gehad. Lukt het je niet ze voldoende te eten maak dan groene smoothies!

 

Hoe Verlies Je Buikvet: Het Paleo Plan

hoe verlies je buikvet
Klik Op Afbeelding! >>>

Het Paleo dieet is onwijs populair geworden dit jaar, en laat je simpel gezegd eigenlijk eten zoals je voorouders. Vlees, fruit, groenten zijn toegestaan.

Je stopt met eten van bewerkte voedingsmiddelen (alles wat in pakjes, zakjes en blikjes zit). Als je de ingrediënten op de etiketten niet kan begrijpen? Dan is het niet goed voor je.

Gewoon lekker thuis koken met de ingrediënten van het Paleo boodschappenlijstje, en je kunt niet fout gaan.

Wij staan zelf helemaal achter het Paleo dieet en vinden het dan ook logisch om je dit voor te leggen. Het is in Nederland allemaal begonnen met het basisboek de Paleo Revolutie, waarin je toch wel het één en ander duidelijk wordt over hoe wij eigenlijk te dik zijn geworden. Het snijdt gewoon hout!

Hoe Verlies Je Buikvet: Lichten Uit

hoe verlies je buikvet, slapende vrouw in donker
Klik Op Afbeelding! >>>

Zorg dat je alle lichten uit hebt gedaan als je naar bed gaat. Wie het weet mag het zeggen maar research heeft uitgewezen dat degene die in het donker slapen minder in gewicht aankomen.

Hoe Verlies Je Buikvet: Train

hoe verlies je buikvet, vrouw met kettlebell
Klik Op Afbeelding! >>>

Duh! Ok ok, het moge wel duidelijk zijn dat bij hoe verlies je buikvet ook oefeningen horen. Maar een miljoen crunches per dag doen is niet de manier waarop je dat zou moeten doen.

Je moet actief worden en vet verbranden, je vetverbranding stimuleren door je in het zweet te werken.

Als je niet weet hoe te starten, schaf dan het Droog Trainen Protocol aan (waarbij je een gratis stappenplan krijgt én voedingsadvies, een echte aanrader vind ik), of ga naar de sportschool, grijp een vriend bij de kladden en ga wandelen. Doe iets!

Bewegen heeft gelijk en direct een effect op je lichaam en je zal een nieuwe sensatie ondergaan als je elke dag zo’n energie gaat voelen. Het helpt je met spieren groeien, wat werkelijk supurb is als het gaat om hoe verlies je buikvet 🙂

Nu kun je wel sit-ups gaan doen, echter deze laten je buikspieren aan de bínnen kant wel strakker worden maar je hebt nog steeds dat laagje buikvet aan de buitenkant, en dat is wat je echt kwijt wilt of niet?

Krachttraining zoals en cardio oefeningen zijn nodig om je bloed echt te laten stromen, zo breng je pas echt je hartslag omhoog.

Behalve dat het goed is voor vetverbranding stimuleren is het ook nog eens een pluspunt dat je er risico’s mee verlaagt, zoals hartziekten en ander gezondheidsproblemen. Maar dat wist je natuurlijk al.

Dus ga trainen en train vaak. Hoe vaker je per week tijd vrij maakt om te bewegen hoe beter het is voor hoe verlies je buikvet.

Intensieve workouts zullen het meeste verschil maken in hoe verlies je buikvet, dus dwing jezelf en DOE het gewoon. BEGIN.

Neem eens een kijkje bij het Droog Trainen Protocol van Henry en Rinus, lees hier wat ervaringen van andere die jou zijn voor gegaan en hiermee al hun streef gewicht hebben bereikt.

De meeste mensen die de beste resultaten zien zijn degenen die trainingen combineren die continue verschillen van elkaar. Dus nooit lang op één soort oefening focussen. Dit is ook de beste manier om je gemotiveerd te houden.

Varieer je trainingen en je zult het snelst buikvet verliezen en tegelijkertijd spiermassa opbouwen. Sta vroeger op, ga later naar bed, of verlaat je bureau tijdens lunch en ga bewegen.

Iets doen is beter dan niets doen, dus wat je ook kunt doen, het is allemaal een stap in de goede richting.

Hoe Verlies je Buikvet: Honger Jezelf Niet Uit

hoe verlies je buikvet, hongerdieet
Klik Op Afbeelding! >>>

Kijk, terwijl het simpel lijkt om niet te eten, en te denken dat je gewicht gaat verliezen, het is gewoon niet waar.

Je moet eten om buikvet kwijt te raken. Je hebt energie nodig om je brandstof te geven tijdens trainingen en je hebt brandstof nodig voor je spieren om vet kwijt te verliezen.

Als je jezelf uithongert zal je metabolisme er gewoon mee stoppen, je lichaam in een defensieve modus gaan en zal het letterlijk al het vet verzamelen en vast houden als een beschermingsmechanisme.

Je brein verteld je misschien dat als je niet eet je gewicht verliest maar je lichaam krijgt die boodschap niet.

Wat Win Ik Hier Nu Allemaal Mee ?

hoe verlies je buikvet, man en vrouw gelukkig en gezond
Klik Op Afbeelding! >>>

De gezondheidsvoordelen die geassocieerd worden met deze levensstijl veranderingen zijn gewoon schokkend. Noem maar een ziekte op en je kan er eigenlijk van uit gaan dat je kansen op lijden, door deze ziekte, vermindert als je een gezonder gewicht gaat handhaven.

En kom niet aan met het smoesje dat overgewicht in de familie zit omdat dat simpelweg gewoon niet zo werkt.

Kinderen die dikke ouders hebben en zelf dik worden zijn zo geworden vanwege EET GEWOONTES, en dat komt niet door de genen. Of door één of ander obesitasgen.

Buikvet is extreem gevaarlijk voor je gezondheid. Je organen werken zich de pleuris om je maar op de been te houden en mensen met overgewicht hebben hoge bloeddruk, hoge cholesterol gehaltes en lijden vaker aan diabetes.

Word Wakker !!!

Er is maar één reden waarom je nu zwaarder bent dan je wilt zijn, en dat is omdat je vroeger gezonder was dan dat je nu bent.

Tuurlijk, het wordt moeilijker om je ideale gewicht te behouden naarmate je ouder wordt maar je bent minder gezond dan toen je nog een kind was.

Je werkt zittend, je maakt slechte maaltijd keuzes en je eet wanneer je dat niet zou moeten doen. Je bent lui geworden.

Toen je klein was at je alleen als je gevoed werd, tijdens de maaltijden. Je mocht niet snacken wanneer je daar maar zin in had. Je at een gezonde maaltijd dat voor jou bereid was en er werd je verteld dat je al dat ongezonde snoep niet mocht hebben omdat jij dat nu zo graag wilde. En je ging naar buiten en je speelde. Veel speeltijd.

Dit zijn allemaal dingen die we niet meer adresseren maar we moeten terug naar die mindset. Mensen die een gezond gewicht hebben, diegene met de strakke platte buikjes die jijzelf ook zo graag wilt, gedragen zich waarschijnlijk meer als de kinderen die we net beschreven hebben.

Ga terug in die gewoonte!

Hoe Verlies Je Buikvet, Extra’s..

hoe verlies je buikvet, vrouw in rood wit gestreepte bikini
Klik Op Afbeelding! >>>

Als toevoeging op hoe verlies je buikvet, ja je kunt echt dat platte buikje gespierde buikje krijgen waar je naar verlangt. Het gaat hard werken worden en een hoop toewijding, en regels voor jezelf maken die je niet altijd mag breken.

Je zult je moeten concentreren op deze levensstijl veranderingen om je buik terug te veranderen in hoe het eens geweest was.

Je moet een gezond eetpatroon combineren met een regelmatige intensieve workout om in vorm te komen en er zo te gaan uitzien zoals je verlangt. En dat is juist wat het Droog Trainen Protocol voor jou kan betekenen.

Zoals al eerder gezegd, als je niet weet hoe te starten schaf dan het programma Droog Trainen aan of ga gewoon naar de sportschool. Je zult het wel uitvogelen!

Terwijl het allemaal niet verandert in één nachtje, als je je vast bijt in deze methodes en je gezondheid dan zal je hele lichaam zich beter gaan voelen daardoor.

Wanneer je gaat beginnen zul je zien dat je energieniveaus steeds verhogen en verhogen, dat honger zich reduceert omdat je hormonen zich aanpassen aan deze nieuwe veranderingen.

Hoe verlies je buikvet? Een combinatie van gezonde voeding en oefeningen. Dat is de manier hoe jij buikvet verliest!

En onthoud goed dat, hoeveel overgewicht je ook hebt of hoe oud je ook bent, het is nooit te laat om het juiste pad te bewandelen richting een betere gezondheid en een slankere taille.

Er is geen weg naar beneden als je al op de bodem bent en zelfs het verlies van een paar kilootjes kan je gezondheid al waanzinnig verbeteren. Je bent het jezelf schuldig om al het gewicht te verliezen dat je kan.

Klik hieronder op de link om eens ervaringen te lezen over dat Droog Trainen Protocol. Hoe die Rinus en Henry al duizenden vrouwen hebben geholpen van hun buikvet en orgaanvet af te komen.

Ervaringen van anderen kunnen altijd veel vertellen, lees het even en beslis dan zelf wat voor jou de juiste weg is om in te slaan. Succes!

Heb jij al geprobeerd om buikvet kwijt te raken? Wat werkte wel/of niet voor jou? Wat waren jouw resultaten? Deel het met ons door een reactie achter te laten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *