hoe kom ik snel en gemakkelijk van visceraal buikvet af

Hoe Kom Ik Snel En Gemakkelijk Van Visceraal Buikvet Af ?

Hoe kom ik snel en gemakkelijk van visceraal buikvet af? Het vet dat je rond je taille over je broekrand heen ziet hangen heet onderhuids buikvet maar de voorraad vetcellen tussen je buikorganen, die je níet kunt zien in de spiegel wordt visceraal vet genoemd.

Te veel visceraal vet kan heel dodelijk zijn, al zijn we ons daar lang niet altijd van bewust. Het gaat immers wat we zien in de spiegel niet? 😉

Toch kun je er beter wel even bij stil staan want visceraal vet vergroot je kansen op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten en kanker. Ok, daar gaan we nu niet al teveel bij stil staan, het gaat om hoe kom ik snel en gemakkelijk van visceraal buikvet af?

Zodat we blij worden met wat we in de spiegel zien. (En dus tegelijkertijd onze risico’s verminderen op enge dingen)

hoe kom ik snel en gemakkelijk van visceraal buikvet af, visceraal buikvet
Klik Op Afbeelding! >>>

Goed Nieuws Wat Betreft Visceraal Vet

Het goede nieuws is dat, in tegenstelling tot onderhuids buikvet, dat vaak heel lang duurt om te weg te werken, je je makkelijk kunt ontdoen van visceraal vet.

Het rekensommetje is redelijk eenvoudig: als je 10% van je lichaamsgewicht verliest, verlies je tegelijkertijd 30% visceraal vet.

Het betekent dat als je volharden bent, je het moeiteloos kan leren; hoe kom ik snel en gemakkelijk van buikvet af! Je kunt makkelijk visceraal vet verbranden, en dat zonder een hoop gedoe.

Je moet wijzigingen aanbrengen in je voedingspatroon en levensstijl. Dat zal je helpen met hoe kom ik snel en gemakkelijk van visceraal buikvet af. Het zal je, binnen een week al, helpen met buikvet verliezen en je visceraal vet verminderen.

Het Droog Trainen Programma van Rinus en Henry helpt hierbij waanzinnig, klik hier voor wat ervaringen.

 

Hoe Kom Ik Snel En Gemakkelijk Van Visceraal Buikvet Af ?

Het is niet gemakkelijk om je te ontdoen van buikvet in een week, dus het zal zeker enige tijd duren om het gewenste niveau van visceraal vet te krijgen.

Train Regelmatig

Regelmatig trainen/bewegen zal je zeker helpen met hoe kom ik snel en gemakkelijk van buikvet af. Krachtige oefeningen voor een half uur zal absoluut een noodzaak zijn in het weg laten smelten van al het overtollige lichaamsvet, met inbegrip van onderhuis buikvet en visceraal vet.

Minstens een half uur stevig lopen voor ten minste vijf dagen in de week zal positieve veranderingen brengen en je buikvet verminderen, wat een directe invloed zal hebben op je visceraal vet.

Joggen gedurende 20 minuten per dag voor slechts 4 dagen in de week heeft dezelfde impact. Je moet streven naar je hartslag verhogen gedurende 30 minuten ten minste drie á vier keer per week om te beginnen met buikvet verminderen.

Dus hoe kom ik snel en gemakkelijk van visceraal buikvet af? Beweeg regelmatig!

Weet Welke Voeding Je Moet Eten

Wat je eet zal een directe impact hebben op hoe kom ik snel en gemakkelijk van buikvet af. Ook op hoeveel vet er al aan je lichaam zit.

Weten wat je eet, hoeveel calorieën het ongeveer bevat (zelf hebben we een hekel aan calorieën tellen, blehh) en hoeveel porties je eet. Calorieën tellen vinden we dan ook niet echt noodzakelijk als je voldoet aan dat je weet wat je eet en je weet dat dit gezond is.

Maar feit is wel dat als je je calorie-inname met 500 per dag vermindert het je zal helpen om een halve kilo per week (extra) te verliezen.

Je dieet moet bestaan uit volwaardige magere eiwitten en complexe koolhydraten, groenten, fruit en vlees of vis.

Suikervrij gaan eten is een bijzonder goede methode én je hoeft geen calorieën te tellen 😉

Houd ook een oogje op je porties. Een halve kilo vet krijg je door 3500 calorieën te eten, wat ook betekent dat je door het verminderen van je calorieën inname van 500 per dag je zal helpen om een halve kilo per week kwijt te raken.

Het is even belangrijk om voedsel toe te voegen aan je dieet die omega-3 vetzuren bevatten, zoals lijnzaad, soja, vis en walnoten. Voeg nog groene thee supplementen, en tofu toe aan je voedingsplan en je krijgt ook alle belangrijke antioxidanten binnen.

Het Droog Trainen Protocol bied jou dan ook, tezamen met de juiste beweging, het op maat afgestemde voedingsplan.

Weet Welke Voeding Je Moet Vermijden

Weten welke voeding je moet eten bij hoe kom ik snel en gemakkelijk van visceraal buikvet af is belangrijk, maar het is even belangrijk om te weten welke voeding je niet moet eten om je te ontdoen van visceraal buikvet.

Vermijd Fructose

Teveel fructose zal bijdragen aan het verhogen van je visceraal buikvet en het is belangrijk om items als hoog in fructose drankjes zoals energie drankjes, frisdrank en tafelsuiker en sportdranken te negeren en niet meer te drinken.

Je kunt echter wel gewoon fruit eten, of anders drink je groene smoothies. Een ideale manier om van je suikerverslaving af te komen is om het groene smoothie dieet te gaan volgen.

Vermijd Transvetten

Je lichaamsgewicht zal snel toenemen als je voedsel eet die rijk is aan transvetten. Deze voedingsmiddelen leiden tot meer vetweefsel rond je taille, zelfs als je niet genoeg calorieën eet.

Het is daarom een goed idee om dingen als verpakt voedsel, bakkerij producten, margarine, chips, maïs, hamburgers, hotdogs, desserts, in de winkel gekochte popcorn en gefrituurde dingen niet meer te eten.

Vermijd Geraffineerde Granen

Geraffineerde granen dragen ook bij aan visceraal vet en geeft je een dikkere buik. Mensen die meer geraffineerde granen eten hebben vaak ook dikkere buiken. Enkele van de meest voorkomende granen die je moet vermijden zijn: wit brood, witte pasta’s, witte rijst, koekjes etc.

Limiteer Alcoholgebruik

Drink niet teveel alcohol of je zult nooit van je buikvet afkomen. Kijk uit met hoeveel alcohol je drinkt als je echt bezig bent met hoe kom ik snel en gemakkelijk van buikvet af.

Krijg Genoeg Kwaliteit Slaap

Je zult in staat zijn visceraal vet onder controle te houden als je ten minste 6 of 7 uur per nacht goed slaapt. En dan bedoelen we zonder piekeren.

Het interessante is dat als je meer dan 7 uur slaapt per nacht dit ook zal bijdragen aan vermeerdering van buikvet. Daarom is het belangrijk om voldoende kwaliteit slaap te krijgen omdat er van te weinig of teveel slapen alleen maar ellende komt.

Verlicht Je Stress

Als je stress niet op afstand houdt zal je het heel erg moeilijk gaan krijgen met buikvet verliezen. Als je onder stress staat laat je lichaam cortisol vrij, dat rechtstreeks in verband staat met het vet wat je rond je buik hebt. Het betekent, dat wanneer je een stressvol leven hebt je meer dieper orgaan vet hebt, zelfs als je gewicht redelijk normaal is.

Gemotiveerd blijven

Houd jezelf altijd gemotiveerd en begrijp dat gewichtsverlies enige tijd zal duren.

Je moet een realistisch en hanteerbaar doel op het oog hebben om je gemotiveerd te houden.

Hoe Kom Ik Snel En Gemakkelijk Van Visceraal Buikvet Af ? Voedingsplan/Trainingsplan

1. Voeding

Ontbijt: Eet eieren ipv ontbijt granen en eet niet meer dan tien hapjes van iets dat zetmeelrijk is
Snack: Groenten en tonijn
Lunch: Vermijd boterhammen en eet kip en salade
Snack: Groenten en kip
Avondeten: Magere eiwitten, salade, groente, en minder dan tien hapjes van iets dat veel zetmeel bevat.

 

2. Beweging

Maandag: Ongeveer 20 minuten krachttraining, en we raden je het Droog Trainen Protocol aan. Makkelijk thuis uit te voeren en kost je nauwelijks tijd.
Dinsdag: Interval oefeningen voor 20 minuten. Begin met 20 seconden topsnelheid en dan 40 seconde rust. Dan 30 seconden topsnelheid en 30 seconden rust. Voeg bij elke set 10 seconden toe en werk toe naar 1 minuut. Hiervoor is een hometrainer uitermate geschikt!
Woensdag: Herhaal maandag
Donderdag: Herhaal dinsdag
Vrijdag: Herhaal maandag en woensdag
Zaterdag: Ga zo lang wandelen, stevig wandelen als je wilt
Zondag: Rust

3. Levensstijl

Ga een half uur tot een uur per dag wandelen om je cortisol levels te verlagen
Zorg voor genoeg slaap, in de meeste gevallen is tot 7 uur het beste

Dit is allemaal veel om nu in één keer te behappen.

wat je kunt doen is hieronder op de link klikken om eens een kijkje te nemen bij het Droog Trainen Protocol.

Rinus en Henry leggen je uit hoe ze te werk gaan, de voeding, de beweging, allemaal onder hen begeleiding.

Ook lees je dan veel meer ervaringen van andere vrouwen en mannen die jou zijn voor gegaan en dit protocol al hebben gevolgd. Hoe zijn zij afgevallen, en hoeveel?

Ook nieuwsgierig geworden?

Oja! Tevens wordt er nu een extreme korting aangeboden, altijd puik!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *