hoe verlies je gewicht

Hoe Verlies Je Gewicht Met Water Drinken ?

Hoe verlies je gewicht met water drinken? Terwijl je gewicht niet in het bijzonder kunt verliezen door water drinken, kan je wel water drinken gebruiken tijdens je reis met snel en direct afvallen.

Voldoende water drinken op een dagelijkse basis kan je helpen om permanent die kilo’s eraf te halen. Hoe verlies je gewicht door water drinken?
Er is geen snelle binnendoor route die je kunt nemen om af te vallen.

Vasten met water zou je misschien kunnen helpen om op korte termijn gewicht te verliezen maar je moet je ervan bewust zijn dat het gewicht snel terug komt als je stopt met vasten.

hoe verlies je gewicht, vrouw die flesje water in haar handen heeft
Klik Op Afbeelding! >>>

1. Hoe Verlies Je Gewicht Met Water Drinken

Drink elke dag voldoende water om je vol te blijven voelen. Over het algemeen wordt geadviseerd voor vrouwen om 9 glazen water te drinken en voor mannen 13 glazen water per dag.

Dit houdt je niet alleen gehydrateerd en gezond maar voorkomt ook dat je lichaam honger en dorst door elkaar haalt. Als je genoeg water drinkt zodat je maag gevuld is, kun je je lichaam nog eens op een andere manier bespelen, zodat het denkt dat het vol is wanneer het eigenlijk alleen gevuld is met water.

Vergeet niet dat deze hoeveelheden algemene richtlijnen zijn en dat de hoeveelheid water die je lichaam nodig heeft zal variëren afhankelijk van je gewicht en je activiteiten
Houd een flesje water bij de hand zodat je er de hele dag van kan drinken
Weet hoeveel er in je flesje water zit, en zorg ervoor deze zo vaak te vullen zodat je aan je totale hoeveelheid van de dag komt (bv 4 flesjes van 500 ml)
Als je hongerig bent drink dan eerst een glas water en wacht 10 minuutjes. Als je nog steeds hongerig bent eet dan een lichte snack. Je zal echter vaak ondervinden dat dat glas water je trek zal onderdrukken

2. Vervang Al je Andere Dranken Door Water

hoe verlies je gewicht, cola versus water
Klik Op Afbeelding! >>>

Eén van de makkelijkste manieren om met grote hoeveelheden verkeerde calorieën te minderen is om te stoppen met alle frisdranken en sapjes.

Het energie drankje die je gebruikt om je dag te starten, het blikje cola die je tijdens de lunch drinkt en de biertjes die je aan het einde van een werkdag weg werkt, deze zijn allemaal gevuld met lege calorieën en komen bovenop wat je nog allemaal eet.

Een paar biertjes of wijntjes met wat vrienden kunnen een belangrijk deel zijn van je sociale leven. Wees er gewoon zeker van dat je er niet teveel van drinkt. Drink ook water terwijl je alcohol drinkt, om er zowel voor te zorgen dat je niet teveel alcohol drinkt als om ervoor te zorgen dat je niet uitgedroogd raakt. Streef naar een één op één verhouding met water en alcohol.

3. Groene Smoothie, Koffie En Thee Is Ook Ok

hoe verlies je gewicht, groene smoothie
Klik Op Afbeelding! >>>

Als je één van die mensen bent die absoluut koffie nodig heeft in de ochtend om je dag normaal te kunnen beginnen, geen zorgen! Hoe verlies je gewicht met water drinken? Experts rekenen koffie en thee bij je dagelijkse inname van water.

Als je altijd hebt gerekend op energiedrankjes in de ochtend, wel, beter drink je onopgesmukte koffie of thee in plaats daarvan, dit is een veel betere manier om je wakker te laten worden.

Of wellicht begin je je dag met een groene smoothie? Deze zitten én vol met water én vol met groenten en fruit! persoonlijk vinden wij dit de meest ideale manier om onze ochtenden te starten. Wij gebruiken hiervoor de Smoothie Afslankbijbel, halen hier de meest waanzinnig lekkere smoothies uit.

Voeg geen onnodige toevoegingen aan koffie of thee toe. Een koffie latte of een fraaie cappuccino zit vol met toegevoegde suikers en allemaal extra calorieën in de vorm van melk en slagroom en smaakstoffen. Een simpel zwart kopje koffie of thee echter heeft maar een paar calorieën en bevat geen vet
Wees je ervan bewust dat je lichaam echter wel de cafeïne moet verteren, zodat je dus weer water nodig hebt. Drink genoeg water om je metabolisme draaiende te houden

4. Breng Je Water Op Smaak Met Fruit

hoe verlies je gewicht, water die op smaak is gebracht met fruit
Klik Op Afbeelding! >>>

Als je merkt dat je je andere drankjes zoals je frisdranken ed mist dan kun je je eigen drankjes met smaak gaan maken. Zonder de toegevoegde suikers en zonder de calorieën.

Snijd je favoriete vruchten in plakjes, aardbeien, limoenen, komkommers, wat je maar kunt bedenken, en laat ze in een kan met water weken in de koelkast. Na een paar uur heeft het water de lichte smaak van je gekozen fruit en heb je een super lekker drankje zonder suikers.

5. Drink Water Tijdens Je Maaltijd

hoe verlies je gewicht, vrouw tijdens eten die een glaasje water drinkt
Klik Op Afbeelding! >>>

Water helpt je eten te verteren door voor een goede nierfunctie te zorgen.

Met het nemen van slokjes water tussen je happen door kun je ook heel goed overeten voorkomen. Het duurt namelijk een minuutje of 20 voordat je lijf zich realiseert dat het vol zit.

Dus als je snel eet dan eet je hoogstwaarschijnlijk altijd meer dan je nodig hebt.

Snelle eters ervaren vaak na de maaltijd een overdreven gevoel van vol zijn of hebben een opgeblazen buik.
Door tussendoor slokjes water te nemen verleng je je maaltijd en geef je je brein de kans om te registreren dat je vol zit.

6. Drink Water Voor En Tijdens Trainen

hoe verlies je gewicht, vrouw die water drinkt tijdens trainen
Klik Op Afbeelding! >>>

Het drinken van water zou wellicht je stofwisseling kunnen verhogen en je lichaam zo in staat stellen calorieën te verbranden op een lichtelijk hoger niveau dan normaal.

Alle kleine beetjes helpen. Er wordt geschat dat als je ongeveer 6 glazen water per dag meer drinkt dan dat je nu zou doen je dan 2,5 kilo op een jaar zou verliezen. Dus waarom niet?

Betere Manier Om Gewicht Kwijt Te Raken

hoe verlies je gewicht, platte buik gemeten met centimeters
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe verlies je gewicht? Ja met alleen water drinken kom je er natuurlijk niet.

Dat het helpt dat staat vast.

Dus om daarmee te beginnen is zeker een aanrader. Makkelijk ook want je hebt het altijd bij de hand.

Verder raad ik aan om je voedingspatroon eens goed onder de loep te nemen.

Wat eet je zoal op een dag?
Beweeg je er genoeg bij?
Krijg je genoeg groenten en fruit binnen per dag?

Hoe verlies je gewicht? Ja dat kan duidelijk beginnen met meer water te gaan drinken.

Wat bij ons ook hielp was het beginnen met maken van smoothies, en zoals eerder gezegd, wij gebruiken hiervoor de Smoothie Afslankbijbel.

Deze smoothies zijn namelijk speciaal afgestemd op gewicht verliezen, zitten boordevol met de juiste ingrediënten. 

Zo wisten wij zeker dat we goed zaten.

Water gaan drinken en groene smoothies gaan drinken, we maakten er een vliegende start mee.

We waren zelfs zo enthousiast over die smoothies dat we zelfs een keer een máánd lang smoothies hadden gedronken.

Beetje te extreem achteraf, echter wel een top manier om gewicht te verliezen. Persoonlijk hadden wij in die 30 dagen nog nooit zoveel groenten en fruit binnen gehad als ooit te voren.

Daar hadden we hulp bij nodig en we kochten dan ook de Smoothie Afslankbijbel, dat hielp ons erdoorheen, eerlijk is eerlijk. Destijds gekocht met redelijke korting, kregen er ook bonussen bij, moet je maar even kijken of dat nog steeds op gaat.

Wat helpt voor jou? Zouden smoothies gaan leren drinken iets voor jou zijn?

Je kunt hieronder op de link klikken om wat meer ervaringen te lezen van andere mensen die ook die Smoothie Afslankbijbel al gekocht hebben.

Wat vinden zij?

Zij zij ermee afgevallen? Is het moeilijk, makkelijk, hoe bevalt het fysieke boek hén?

Wij wensen jou in ieder geval veel succes met meer water te drinken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *