maaltijden vervangen door smoothies om af te vallen

Maaltijden Vervangen Door Smoothies Om Af Te Vallen

Maaltijden vervangen door smoothies om af te vallen, is dat een goed plan? Calorieën tellen en het verminderen van calorieën in je eetpatroon is absoluut geen gemakkelijk proces, kom op dat weten we allemaal.

Dat is dan ook gelijk de reden waarom ik er een hekel aan heb 😉

Afvallen met wilskracht is pfff, blegh!

Maaltijden vervangen door smoothies om af te vallen is echter een handige manier om te beginnen.

Gezonde en voedzame smoothies kunnen je vol laten zitten tot de volgende maaltijd én tegelijkertijd je laten afvallen, dat is absoluut mijn eigen ervaring.

maaltijden vervangen door smoothies om af te vallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Maaltijden Vervangen Door Smoothies Om Af Te Vallen, Plan De Campagne

Wanneer je probeert om te vermageren zijn duurzame veranderingen in je levensstijl noodzakelijk.

Maaltijden vervangen door smoothies kan je helpen om snel een paar kilo te laten afvallen, echter het is vrij waarschijnlijk dat je, als je weer normaal gaat eten, het verloren gewicht weer aankomt.

Daarom is een plan de campagne vrij verstandig als je gaat beginnen met maaltijden vervangen door smoothies om af te vallen.

Wees niet net zoals ik en ga niet ineens álle maaltijden vervangen door smoothies om af te vallen. Lees hier mijn ervaring hoe ik een maand lang probeerde al mijn maaltijden te vervangen door smoothies.

Oh, geloof me, het werkt hoor! Ik ben in een maand tijd minstens 8 kilo afgevallen. Echter wat had ik een zin om te éten! Oei! Het was iets te heftig vond ik zelf.

Wél vind ik het een ideale manier om een suikerverslaving te stoppen, dat gebeurde ook bij mij.

Een plan de campagne wat betreft maaltijden vervangen door smoothies om af te vallen is eigenlijk vrij logisch. Er van te voren over nadenken zal je helpen een hanteerbaar doel te bedenken en sneller vooruitgang te boeken.

Een plan de campagne kun je vinden in het eerder geschreven artikel Groene Smoothie Dieet.

Maak Gezonde Keuzes

maaltijden vervangen door smoothies om af te vallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Om gewicht te verliezen met maaltijden vervangen door smoothies, zonder het verlies van essentiële vitaminen en mineralen, kies je voor groene smoothies die grote hoeveelheden voedingsstoffen bevatten.

Dat betekent dat je smoothies gevuld moeten zijn met onbewerkte ingrediënten zoals fruit, groenten en eventueel mager eiwitten.

De laatste tijd ben ik zelf nogal fan van gebroken lijnzaad toevoegen aan mijn smoothies, ik zit er nóg voller van en krijg extra vezels binnen.

Oja, ik ga er ook nog eens goed van poepen 😉

Maar dat doe je toch al hoor als je aan maaltijden vervangen door smoothies om af te vallen gaat beginnen!

En hoe maak je dan die gezonde keuzes als je je maaltijden wilt vervangen door smoothies?

Laten we eerlijk zijn, dan koop je een betrouwbaar en goed gedegen receptenboek.

Ik gebruik vaak het receptenboek van Oscar Helm, daar heb ik echt veel aan. Ook drink ik dan niet altijd dezelfde smoothies, varieer ik veel meer dan dat ik het allemaal op eigen houtje moet uitdokteren.

Wetenschappelijke Resultaten?

maaltijden vervangen door smoothies om af te vallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Vloeibare maaltijdvervangers worden regelmatig in verband gebracht met wetenschappelijke studies.

In 2010 is er bijvoorbeeld een artikel gepubliceerd in “Nutrional Journal” , waarin naar voren kwam dat de proefpersonen die maaltijdvervangers gebruikten, gedurende 40 weken, significant meer gewicht en lichaamsvet verloren dan de proefpersonen die hun calorieën inname verminderde en vast regelmatig voedsel aten.

En iedereen weet dat wanneer je thuis zélf je groene smoothies gaat maken veel gezonder bezig bent dan dat je maaltijdvervangers in de drogist of supermarkt koopt.

Bonus daarbij is nog eens dat je stukken goedkoper uit bent!

Combinatie Van Smoothies En Maaltijden

maaltijden vervangen door smoothies om af te vallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Dus ja, afvallen met maaltijden vervangen door smoothies is zeer realistisch.

De Smoothie Afslankbijbel aanschaffen is een mooie houvast om mee te beginnen.

Het kan jouw plan de campagne zijn om mee te starten als je wilt afvallen en geïnteresseerd bent in afvallen met smoothies.

Wat als je nu door het drinken van de groene smoothies in de eerste week (weken) merkt dat je geen hunkeringen meer hebt in suikers?

Dat is geweldig toch? Dat kun je dan geweldig combineren met gezonde en lekkere maaltijden.

Dan blijf je toch dagelijks je smoothies drinken, krijg je méga veel groenten en fruit binnen en daarboven op ga je leren maaltijden te bereiden die perfect passen in een suikervrij voedingspatroon.

Zelf haal ik heel veel uit de Smoothie Afslankbijbel van Oscar. Een receptenboek vól met groene en gekleurde smoothies 🙂

Hij biedt nu tijdelijke korting aan bij  de aanschaf; fantastisch!

Je kunt er veel variaties uithalen en drinkt dus niet continue dezelfde smoothies, al heb ik persoonlijk de neiging dit wel te doen omdat ik die dan lekkerder vind dan alle anderen. Ben ik erop uit gekeken pak ik het boek er weer bij en zoek een andere uit, zo simpel!

Ben nu dan ook op gewicht, een gewicht wat bij mij past, mede door Oscar zijn receptenboek, blij mee.

Het receptenboek is bij mij niet meer weg te denken uit mijn keuken; altijd makkelijk om even op de recepten terug te vallen wanneer ik zelf geen inspiratie heb! 

Je kunt door op de onderstaande link te drukken om meer ervaringen lezen van gebruikers en zelf het boek met korting aanschaffen. Zo heb ik het ook gedaan! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *