slank worden en slank blijven

Slank Worden En Slank Blijven

Slank worden en slank blijven. Ooit afgevraagd wat van nature slanke mensen anders doen dan jij? Studies wijzen op een paar interessante feiten over hun dagelijkse gewoonten en we delen ze hier met je.

In een recente studie, aan het Cornell Food and Brand Lab, analyseerden onderzoekers de eetgewoonten van 147 volwassenen die hebben deelgenomen aan een online Wereldwijde Gezond Gewicht Register.

Dat is een database waarin volwassenen met een gezond gewicht werden uitgenodigd zich aan te melden voor het register om daarna vragen over voeding, beweging en dagelijkse routines te beantwoorden.

Uit deze en andere soortgelijke onderzoeken vonden ze overeenkomsten tussen deelnemers met een gezond gewicht. Slank worden en slank blijven, wat is het geheim?

slank worden en slank blijven
Klik Op Afbeelding! >>>

Slank Worden En Slank Blijven, Ze Kiezen Kwaliteit Boven Kwantiteit

Slank worden en slank blijven, daar heeft kwaliteit van voedsel zeker mee te maken. Denk maar eens in…

Het eten van voedsel van hoge kwaliteit, wat helaas vaak ietjes meer geld kost, biedt een betere bron van voeding, die ondersteuning biedt voor een goede gezondheid, meer energie en een gezond gewicht.

Als we te veel bewerkte levensmiddelen eten is het waarschijnlijk dat we onregelmatige bloedsuikerspiegels krijgen, minder energie hebben en meer trek hebben en problemen met ons gewicht ervaren.

Het eten van grotere porties voor minder geld, is niet echt waar voor je geld krijgen.

Het eten van lagere kwaliteit voedsel en van goedkopere voedingsmiddelen in grotere porties kunnen goed de oorzaak zijn van je extra gewicht en het is belangrijk te onthouden dat het je juist tijd, geld en stress geeft om dit extra gewicht eraf te krijgen.

Het eten van teveel voedsel zorgt niet alleen voor een grote spanning op je lichaam, maar het verhoogt ook je eetlust op de lange termijn, waardoor het onmogelijk is om tevreden te zijn met een maaltijd die normaal van formaat is.

Ze Eten Voornamelijk Thuis Gekookte Maaltijden

Slank worden en slank blijven, mensen die slank zijn eten voornamelijk thuis, en maken hun maaltijden zelf thuis.

Soms zijn er gezonde opties beschikbaar als afhaalmaaltijden of bezorging, echter het is waarschijnlijker dat we gaan voor de vette en ongezonde hap wanneer we iets thuis laten bezorgen.

Mensen met een van nature gezond gewicht zijn meer geneigd om een salade zelf te maken en een maaltijd gebaseerd op groenten en eiwitten thuis te maken dan dat ze iets laten bezorgen. In de Afslankbijbel kun je waanzinnige en geweldige recepten vinden die je snel en makkelijk thuis kunt maken.

Ze Eten Bewust

Gezonde deelnemers hebben de neiging om zonder afleiding te eten, kijken bv ook geen tv tijdens het eten.

Ze kunnen ook beter omgaan met emotionele ups en downs, wat ook wel betekent dat zij zichzelf niet gaan overeten als het een keertje tegen zit.

Bewust leren eten doe je door te gaan koken met een soort van handleiding, vinden wij persoonlijk dan. Wij vinden onze handleiding in de vorm van een mooi receptenboek, zoals deze.

Ze Luisteren Naar Hun Lichaam

Mensen die slank worden en slank blijven en dus een gezond gewicht hebben hebben de neiging te luisteren naar natuurlijke signalen van hun lichaam. En stoppen met eten wanneer ze tevreden zijn.

Ongeacht wat er op het bord ligt, vol is vol!

Ze Slaan Het Ontbijt Niet Over

96 % van de deelnemers die hebben gereageerd op het Wereldwijde Gezond Gewicht Register aten dagelijks ontbijt.

In het bijzonder groenten, fruit en eieren. Wanneer mensen het ontbijt overslaan lijkt het erop dat mensen de neiging hebben tot het eten van meer calorieën later op de dag, ook hebben zij een hogere BMI.

Ze Volgen Een Routine

Als gezonde gewoontes ingebouwd zijn als dagelijkse gewoonten, dan voelt gezond eten niet aan als een karwei.

Als je voor jezelf een gezonde verandering wilt aanbrengen dan kan het tot 21 dagen duren eer die verandering een gewoonte is geworden.

Dus geef niet op en blijf volhouden tot het natuurlijk en als vanzelf aanvoelt.

Ze Wegen Zich Niet Te Vaak

Jezelf te veel wegen kan averechts werken maar mensen met een gezonder gewicht hebben de neiging zich regelmatig doch niet te vaak te wegen.

Dit kan handig zijn om te weten als je iemand bent die te vaak op de weegschaal gaat staan.

Ze Bewegen Veel

Veel van de deelnemers zeiden dat ze ongeveer 5 keer per week trainden/bewogen. Beweging gaat hand in hand met een gezondere trek en helpt met het balanceren van je bloedsuikerspiegels en je insuline gevoeligheid.

Ook verlaagt het bewegen het risico op diabetes en hartziekten.

Joggen of stevig doorwandelen is voor ons een mooie vorm van bewegen.

Ze Eten Regelmatig Plantaardig

Een grotere portie van het eten op hun bord waren groenten: salade voor lunch, fruit als tussendoortjes en een rijk gekleurd bord tijdens het avondeten.

Wil je graag voorbeelden? Bekijk dan de Afslankbijbel.

Lees hier andermans ervaringen met deze Afslankbijbel en besluit het zelf.

Ze Hebben Geen Schuldgevoelens

Ook kwamen de onderzoekers er achter dat áls ze zich eens overaten, dat ze dan geen schuldgevoelens hadden.

Ze waren zich gewoon bewust van wat ze aten en de meeste tijd was het gewoon genieten van eten en wanneer er toch eens veelte te veel werd gegeten dan voelden ze zich daar niet schuldig over.

Dat hoort zeker ook bij slank worden en slank blijven!

Ze Doen Niet Aan Een Crash Dieet

Slank worden en slank blijven, mensen die gezond slank zijn maken eerder gezonde eetveranderingen dan dat ze op een jo-jo dieet gaan. De gezonde veranderingen die ze maken in hun voedsel keuzes zijn blijvende keuzes en worden gewoonten. Daardoor worden ze slank en blíjven ze slank.

Opmerking: Het is belangrijk om op te merken dat deze deelnemers niet meer in gewicht schommelden dan 5 kilo. Deze aanbevelingen zijn dan ook belangrijk ten op zichte van lange termijn gewichtsverlies en stabiliteit van je gewicht. Slank worden en slank blíjven dus.

Vind uit wat het beste bij jouw lichaam past.

Als je het moeilijk vind om gewicht te verliezen en /of slank te blijven is het perfecte startpunt voor je reis naar een slank lichaam  wellicht gaan leren eten uit de Afslankbijbel.

Een prachtige persoonlijke gids voor gezonde voeding vinden we.

Hierin vind je heerlijke, gezonde, recepten die vet verbranden en jouw op weg helpen met slank worden en slank blijven.

P.S. Onthoud dat het probleem niet vanzelf weggaat… je moet er iets aan doen. Als je niet de beslissing maakt om in actie te komen, zal je gewicht hetzelfde blijven… voor altijd!

Neem nu een moment om je voor te stellen hoe het voelt..

Als je afvalt terwijl je nog steeds zoetigheid en vetten kunt nuttigen
Als je de frustratie van al die waardeloze diëten achter je kunt laten
Als het je wél lukt om die laatste paar kilo’s er af te krijgen
Als je nooit meer hoeft te jojoën of honger hoeft te lijden zoals bij een dieet
Als binnenkort mensen versteld staan van jouw slanke lichaam
Als je een goed voorbeeld kan zijn voor je kinderen (die ook mee kunnen genieten van de recepten!)

En nog belangrijker… stel je voor dat je NOOIT meer ontevreden hoeft te zijn over je lichaam… gewoon omdat je wél dat fitte en strakke lichaam hebt!

Maar wat nodig is voor verandering, is dat je NU de eerste stap zet om de verandering in werking te zetten…

Je kunt hieronder op de link klikken om wat meer te weten te komen over de Afslankbijbel.
Lees ervaringen van anderen die jou zijn voor gegaan en al zijn afgevallen met dit betrouwbare receptenboek.

Je kunt ook een leuke korting op het boek krijgen, altijd meegenomen toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *