beste dieet om visceraal vet te verbranden

Beste Dieet Om Visceraal Vet Te Verbranden

Beste dieet om visceraal vet te verbranden? Een grote hoeveelheid visceraal vet, het soort vet dat zich rondom je organen bevind, laat je buik opzwellen en geeft je een meer prominente buik.

Zelfs als je weinig onderhuids vet hebt, het soort vet dat je tussen je duim en vingers kunt knijpen, dan kun je nog altijd teveel visceraal vet hebben.

Het verminderen van buikvet is echter niet altijd een kwestie van jezelf mooier maken. Dat buikvet wordt geassocieerd met een hoger risico op hart-en vaatziekten en diabetes.

Daarom is het goed om het viscerale vet weg te gaan werken, en dat kan heel goed met het Paleo dieet.

Het Paleo dieet is werkelijk een uitstekende manier om visceraal vet te gaan verbranden!

beste dieet om visceraal vet te verbranden
Klik Op Afbeelding! >>>

Beste Dieet Om Visceraal Vet Te Verbranden?

Hoe zit dat nou met die calorieën?

Calorieën zijn eenheden voor energie. Als je energie verbruik gelijk is aan het aantal calorieën die je consumeert blijft je totale lichaamsgewicht hetzelfde.

Eet je meer calorieën dan de energie die je gedurende een dag verbruikt dan zal je die overtollige brandstof opslaan in de vorm van vet.

Deze formule geldt ook voor het visceraal vet en het onderhuids vet, dus de manier om dat vet te verliezen is dezelfde:

Verminder je calorie-inname
Verhoog je energie-uitgave

Je lichaam heeft ongeveer 3.500 calorieën nodig om een nieuw pond vet te creëren. Dus het minder calorieën tot je nemen zal ook dat pondje vet van je buik weghouden.

Een caloriereductie van 500 calorieën per dag zal je een halve kilo per week laten verliezen.

Wij houden persoonlijk he-le-maal niet van calorieën tellen en zijn ook niet geneigd om dat te gaan doen.

Het komt dan neer op wilskracht en daar verliezen we altijd mee. Kunnen het gewoon niet.

Herkenbaar?

Gelukkig hoef je met het gezonde voedingspatroon Paleo juist absoluut geen calorieën te tellen!

Onze ervaring met dit voedingspatroon is een zeer positieve, je gaat namelijk eigenlijk gewoon suikervrij eten, en dat lieve vrienden, is de sleutel tot visceraal vet verbranden!

Dikke doei met je calorieën zeggen wij dan 🙂

Toch Calorieën Verminderen, Hoe dan ?

beste dieet om visceraal vet te verbranden
Klik Op Afbeelding! >>>

Als je dagelijks in een notitie boekje bijhoudt wat en hoeveel je eet, zul je waarschijnlijk goed kunnen zien waar jij je calorieën kunt verminderen.

Misschien kun je de room uit je koffie weglaten of het stukje appeltaart vervangen door een stuk fruit.

Wellicht kom je er nu ook achter dat je veelal suikerhoudende vruchtensappen drinkt? Ook deze zorgen ervoor dat je inname van calorieën schrikbarend hoger komt te liggen.

Het belangrijkste echter is dat je deze beslissingen voor jezelf maakt.

Calorieën verminderen waarbij je zelf kan bepalen welke calorieën je wilt nuttigen en welke je bereid bent op te geven zal je dieet absoluut gemakkelijker maken.

Wat nog een betere optie zal zijn, is dat Paleo dieet te gaan volgen en dan één dag per week gewoon alles te eten wat je hartje maar begeert. Wij hebben hier thuis de Paleo Revolutie gekocht en zijn gewoon aan de slag gegaan, met het boek als leidraad.

Dat werkte heel goed voor ons, het is dan ook echt een houvast zo’n boek; je leert er enorm veel van.

Je houdt je goed aan je groenten, vlees, vis en noten en groene smoothies, en dan ga je één dag in de week gewoon je gang. Let nergens op, en eet wat je wilt.

We hebben daar al eens eerder een artikel over geschreven, het heet: Mag ik zondigen Tijdens Het Paleo Dieet?

Je kunt het namelijk op meerdere manieren interpreteren. In plaats van één dag te zondigen kun je bv ook drie maaltijden per week je niet houden aan het dieet.

De ervaring leert dat het veel gemakkelijker is om het dan vol te houden en dat het Paleo voedingspatroon het beste dieet om visceraal vet te verbranden is.

Vezels En Vetverbranding?

beste dieet om visceraal vet te verbranden
Klik Op Afbeelding! >>>

Onderzoekers zijn nog steeds de doeltreffendheid aan het bestuderen van de:

Koolhydraatarme diëten

Laag in vet diëten
Laag in calorie diëten

Hoewel er geen duidelijk bewijs is dat suggereert dat een bepaald type dieet visceraal vet meer beïnvloedt, geeft recent onderzoek aan dat vezels een belangrijke rol spelen in de vetverbranding.

Een studie uit 2011 van onderzoekers van het Wake Forest Baptist Medical Center heeft ontdekt dat een “verhoogde opname van oplosbare vezels was geassocieerd met een vermindering in buikvet.”

Meer onderzoek zal duidelijkheid geven over deze voorlopige bevindingen, maar als je kiest voor een laag koolhydraten dieet (Paleo dieet) en voldoende vezels in je maaltijd verwerkt profiteer je het meeste van de voordelen die je helpen visceraal vet te verbranden.

Het ziet er dus naar uit dat het beste dieet om visceraal vet te verbranden een dieet is waarin weinig koolhydraten genuttigd worden. En daar komt dan het eten als een oermens, oftewel het Paleo voedingspatroon, om de hoek kijken 😉

Bewegen En Vetverbranding?

beste dieet om visceraal vet te verbranden
Klik Op Afbeelding! >>>

Terwijl een dieet alleen al kan helpen met het verminderen van je totale percentage lichaamsvet en dus je viscerale vet percentage, ook bewegen is een veelbelovend middel om visceraal vet te verbranden.

Ongeacht welk dieet je ook kiest om buikvet te verliezen, het te combineren met bewegen kan ervoor zorgen dat je veel sneller vet verliest dan wanneer je enkel op een dieet gaat.

Onderzoekers aan de Duke University in 2005 ondervonden dat een stevige wandeling van 30 minuten, 6 keer per week, kan voorkomen dat visceraal vet zich ophoopt. En als je nog meer gaat bewegen dat buikvet dan zichtbaar gaat verdwijnen.

Hoe Start Ik Nu Precies?

We weten nu dat bewegen, vezels eten en een voedingspatroon laag in koolhydraten goede dingen zijn om mee in consideratie te nemen wanneer we visceraal vet willen verbranden.

Het voedingspatroon gaan veranderen is daarin de belangrijkste.

Wat wij hier hebben gedaan is meer gaan lezen over de Paleo manier van eten. Gewoon het boek de Paleo Revolutie aangeschaft en we waren begonnen.

Niks geen uitstel, nee gewoon doen, hoppa!

Het boek gekocht bij de winkel van ons allemaal en gaan lezen, erna gaan uitvoeren.

Wat makkelijk is aan dit boek, vinden wij, is dat het een paar mooie begin hoofdstukken heeft, waarin alles op z’n Jip en Janneke’s wordt uitgelegd.

We leerden er de principes van het nieuwe voedingspatroon, wat laag in koolhydraten is, en konden al snel mooie recepten namaken uit het boek.

Het boek zelf is mooi vorm gegeven en een echte houvast in de keuken. Je kan het erbij pakken tijdens het koken, en elke dag leer je wat.

Je volgt gewoon de instructies uit het boek terwijl je tegelijkertijd ook daadwerkelijk begint te snappen waarom je beter zo kunt eten.

Dat vonden wij een aanwinst en gebruiken het boek dan zelf ook met plezier.

Er staan lijstjes in, met bv de basis voedingsmiddelen, die je dan alvast kunt gaan kopen in de supermarkt, of beter nog bij je lokale groenteboer.

Met behulp van de Paleo Revolutie ga je vanzelf visceraal vet verbranden en wordt je lichaam weer gezond, slanker en geeft dit alles jou een goed gevoel.

Heel moeilijk is het niet, tja, alle begin is uiteraard even lastig, doch het levert zoveel op. Wij waren een aantal weken verder een stuk lichter, van lichaam én geest! Het geeft ons energie, deze manier van eten.

Wil jij dat ook ervaren en ben je serieus bezig om het ongezonde viscerale vet te verbranden? Klik dan hieronder op de link om eens wat andere ervaringen te lezen over het boek de Paleo Revolutie!

En onze tip? Koop het boek en begin gewoon, net als wij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *