Koolhydraatarm Paleo Dieet Giga Gewichtsverlies En Verbrandt Buikvet

Koolhydraatarm Paleo dieet, ja dat verhoogt je gewichtsverlies en verbrandt buikvet als geen enkel ander gezond voedingspatroon.

Gigantisch gewicht gaan verliezen, daar zul je iets voor moeten doen. Dat betekent dat je anders zal moeten gaan eten.

Wij zijn anders gaan eten, eigenlijk zijn we naar suikervrij gegaan met behulp van het boek de Paleo Revolutie.

Wil je vet verbranden zodat je een platte strakke buik krijgt? Probeer het Paleo dieet zeggen studies. En wij eigenlijk ook.

koolhydraatarm paleo dieet
Klik op afbeelding! >>>

Koolhydraatarm Paleo Dieet

Zou je moeten eten als onze voorouders en het koolhydraatarm Paleo dieet moeten gaan volgen voor een slank en gezond lichaam?

Een nieuwe studie beantwoord die vraag door aan te tonen dat een gewichtsverlies groep die op een Paleo dieet ging meer kilo’s verloren en meer buikvet verbrandden vergeleken met mensen die op een ander dieet waren. Dit werd vastgelegd in The National Post.

Bovendien hebben andere studies aangetoond dat Paleo beter uitpakt bij bestrijding en preventie van diabetes en hartziekte.

Koolhydraatarm Paleo Dieet: Resultaten

Zweedse onderzoekers verdeelden post-menopauzale vrouwen met overgewicht in groepen die:

Een vetarm dieet volgden
Een vezelrijk dieet volgden
Een Paleo dieet volgden

Om zo te kunnen bekijken welke groep er het meeste gewicht verloor.

Toen ze de uitslagen gingen vergelijken waren dit hun bevindingen:

De koolhydraatarm Paleo dieet groep verloor beduidend meer gewicht; een gemiddelde van 6,5 kg na zes maanden
De koolhydraatarm Paleo dieet groep verbranden meer vet rond hun buik, verloren 11,1 cm bij hun taille na zes maanden tijd

De koolhydraatarme Paleo dieet groep volgde het traditionele Paleo gewichtsverlies voedingspatroon van vlees, eieren, fruit, groenten, noten en zaden. Ze hadden granen, bonen, suiker en verwerkte voedingsmiddelen en zuivel uit hun dieet gehaald.

Wil jij dit ook? Lees dan het boek de Paleo Revolutie!

Koolhydraatarm Paleo Dieet, Overgewaaid Uit Amerika

Mitchel van Duuren, die de Paleo Revolutie heeft geschreven bespreekt hoe lijners in een aantal maanden tijd weer op een geweldige moeiteloze manier weer op hun streef gewicht zijn beland.

Hij is degene die dit voedingspatroon in Nederland heeft geïntroduceerd.

En hij verteld dat daar ook nog eens bij hoeveel energie je van eten op een Paleo manier krijgt.

In feite beweerd hij dat je je gezondheid binnen 21 dagen weer terug kunt krijgen door deze manier van eten.

Andere studies hebben aangetoond dat een Paleo voedingspatroon de gezondheid van mensen met diabetes type 2 beter bevordert dan bv een vetarm dieet. Je lichaam wordt dus echt fitter en gezonder door deze manier van eten.

Door te gaan eten op een Paleo manier bevorder je dus een gigantisch gewichtsverlies maar ook krijg je betere resultaten wat betreft het aanpakken van gezondheidsproblemen zoals diabetes en hartziekten.

Zelf vinden we het fantastisch dat deze manier van eten overgewaaid is naar Nederland, vanuit Amerika.

Waarom Toch Aarzelen ?

Al met al super resultaten uit studies nietwaar? Waarom aarzelen dan toch veel mensen om te beginnen met een koolhydraatarm Paleo dieet?

Eén van de redenen is dat het beperkt lijkt. Bepaalde groepen voedingsmiddelen zoals zuivel, peulvruchten en granen worden compleet geëlimineerd. In ieder geval in de eerste maand.

Een andere reden is dat grotere hoeveelheden eiwitten onbetaalbaar lijken voor mensen.

Koolhydraatarm Paleo dieet deskundigen raden namelijk aan rundvlees van gras grazende runderen te eten, wat natuurlijk beter is, maar ook wat duurder voor de meeste individuen.

Nog een reden is waarschijnlijk dat men denkt dat je er zoveel tijd in moet stoppen.

Wanneer je geen bewerkte voedingsmiddelen meer eet dan eet je niet meer uit de oh zo gemakkelijke pakjes, zakjes en blikjes.

Koolhydraatarm Gaan Eten Is Zo Moeilijk Niet..

koolhydraatarm paleo dieet
Klik Op Afbeelding! >>>

Met dat éne kookboek maak je gerechten waarbij je vaak niet meer tijd dan normaal aan je maaltijden besteed. Easy peasy klaar te maken!

Zo kun je én gezond eten én je hoeft geen uren in de keuken te staan.

Zelf maken wij gebruik van de Paleo Revolutie, een handig receptenboek waarin in duidelijke taal wordt uitgelegd wat je het beste in huis kunt halen en wat beter niet.

Het is praktisch om in de keuken op je plank te hebben en er staan mooie foto’s in.

De recepten worden gemakkelijk weer gegeven en het was ons snel duidelijk wat te doen.

Fijne basic lijstjes met voedingsmiddelen die je in huis kunt halen. Wij vonden het allemaal perfect en uitermate handig in gebruik.

Snacks, toetjes, hele maaltijden, alles is er te vinden. Je weet van te voren welke boodschappen je moet doen en gaat gewoon beginnen! Met als resultaat dat de kilo’s er van af vliegen en je ook nog eens je gezondheid verbetert 😉

Klik hieronder op de link om het boek eens in te zien. Ook lees je dan ervaringen van anderen die het boek óók hebben gekocht. Succes!