Wat Zijn Stackers ?

Wat zijn stackers ? Wellicht wil je weten wat Stackers nu precies zijn voordat je er aan begint. Zijn het goede afslankers? Echt een pil waarmee je vet gaat verliezen? Is het gevaarlijk? En wat doet het?

Wat zijn Stackers?

Wat zijn stackers? Pillen in een potje die je energie verhogen.

Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat Zijn Stackers ?

Stackers zijn een soort geneesmiddelencombinatie, die worden gebruikt als zowel een stimulerend middel als een manier voor mensen die willen afvallen.

De combinatie bestond vroeger uit efedrine, cafeïne en aspirine. En omdat zij tezamen in één pil worden gecombineerd en dus tezamen worden ingenomen worden deze pillen ook wel "stackers" genoemd, naar het Engelse woord stapelen.

Stackers verminderen blijkbaar de eetlust en helpen je om minder naar voedsel te hunkeren. Of deze hunkering meer onder controle te houden.

Met de combinatie van efedrine en cafeïne lijkt het erop dat Stackers je energie en metabolisme een enorme boost geven.

Wat kan leiden tot gewichtsverlies.

 

Stackers Gevaarlijk Of Niet ?

De stof efedrine is tegenwoordig vervangen door een krachtig kruidenmengsel. Deze stoffen zijn qua werking heel erg gerelateerd aan efedrine, maar geven niet het onrustige gevoel wat veel mensen kregen bij het vroegere efedrinegebruik.

Sinds april 2004 is het door de Nederlandse overheid verboden om efedrine bevattende preparaten in de vrije handel te verkopen.

De stof staat op de dopinglijst van de WADA.

Alle stackers die je nu vrij kunt kopen zijn dus efedrinevrij ofwel ephedravrij, zoals het ook vaak genoemd wordt.

Meer weten over gewicht verliezen met Stackers ?

 

wat zijn stackers

 

Gerelateerde artikelen: